2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa okadar resim attık emsal dışında kımseden tık yok :dilcikar:

bu cimcime seybayın kızı seza

Bende Acıbademi görünce hemen aklıma doğa bebek gelmişti maşallah çok tatlıymış canım benim yaa asla 2200 gramlık bir bebek gibide durmuyor maşallah.

emsalcım bu arada sende hoşgeldın canım nasılsın senın az kaldı tatlım yaa şafak kaç 20 den düştü dimi...

Kızlar ben kaçıyorum biraz işim var bacaklarımı falan alıcam sonra zaman bulursam yine gelirim öpüyorum çok hepinizi. bye

evet tatlım o zaman denk gelemedik :)))
ben iyi olmaya çalışıyorum dün gece baya sancım vardı uyuyamadım
sağa sola dönerken baya ağrım vardı
şimdi ağrım yok ama hiç halim yok inanırmısın
bir ter basıyor bir üşüyorum içim bir tuhaf ağzımın hiç tadı yok açimde yangın var sanki
ne oldu bana böyle anlamadım Allah a bin şükür bu kadar sıkıntının içinde kızımın hareketleri iyi maşallahhhhh kuzuma yoksa duramazdım sanırım

Yok valla o bebek benim değil Maşallah çok güzelmiş kızımın arkadaşı. oda 2200 demek ne kadarlık doğdu ki acep? Kızlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz o zaman ben size bi iki foto daha yükleyem :)

Geçmiş olsun tatlım ya. Artık sonlara geliyoruz olacak bu tip şeyler. Bebişler iyi olsun yeter napalım.

isteriz valla
doğum öykünüde yaz canım doğum öyküsü topiğine

emsalcım bu arada sende hoşgeldın canım nasılsın senın az kaldı tatlım yaa şafak kaç 20 den düştü dimi...

canımmm maşallahh şaybayın kızına topikten birinin bebeği diye düşündüm ama aklıma doğa bebek gelmedi o az daha esmerdi çünkü :))
Allah bağışlasın kuzucukları ana babalarına inşallahh bu arada bizi bu güzellikle tanıştırdığın için sanada teşekkür ederiz hayatım
bu gün çok iyi sayılmam ama halimize bin şükür tatlım yaa
sizlere bi bakayım dedim özledim
evet canımcım yaa Allah ım izin verirse kısmetse şafak bu gün 19

emsalcim inan aynı şikayetler bende de var akşamdan beri halsizlik ise hat safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…