2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun tatlım ya. Artık sonlara geliyoruz olacak bu tip şeyler. Bebişler iyi olsun yeter napalım.

sağol canım haklısın
Allah ım yardımcımız olsun ve sağlıkla sıhhatle gelsin hepimizin yavrusu inşallah

bu arada gülcancım hayatım kusura bakma ben senin halini hatırını sormayı unuttum sen nasılsın erkekin nasıl canım

az kaldı canım ya ne güzel bu şıkayetlerınde bitecek azcık daha sabır..dün gamze yazmış senin için dr kontrolunu ona göre ayarlamış doguma oda gelcekmış seni yalnız bırakmıcak ne güzel dostlugunuz...allah nasip ederse ızmıre gelırsem bende gelmek isterım seni ziyarete tabi ozamana dogurmazsam bornova şifada yapcaksın dımı dogumu...

Ay kızlar valla çekiniyorum koymaya sanki odamı gösterir gibi ama çok talep geldi diye yanlış anlamayın ne olur. Yanımda kide ablam..

Eklentiler

• $IMG_1051.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 35
emsalcim inan aynı şikayetler bende de var akşamdan beri halsizlik ise hat safhada

inanırmısın canım hani şu çatı dediğimiz olay var ya
sanki kızım oraya doğru dün gece kaktırdıda kaktırdı kafasını falan
anlatması çok güç bir duygu ve ağrıydı dün acaba geliyormu kızım dedim
ellerim ter içinde şimdi bir üşüyorum bir yanıyorum
sanada geçmiş olsun bu arada hayatım

Bu doğum yaptığım gecenin sabahı. Sırtımdan katateri falan çıkardılar..

Eklentiler

• $IMG_1036.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 36

Emsalcim bi muayeneye gitsen tatlım ultrasonla bakıp anlıyolar hemen zaten.

Ay kızlar valla çekiniyorum koymaya sanki odamı gösterir gibi ama çok talep geldi diye yanlış anlamayın ne olur. Yanımda kide ablam..

Ay şekerim niye çekiniyorsun , biz burada ne fotolar paylaştık tabi ki en doğal hakkımız lohusa halimizide görmek , bizlere de kısmet olursa inşallah koyucaz ....Maşallah hayran hayran bakıyorsun kızına canım benim ya ....

yok emsalcım ne demek tatlım iii yim bende çok şükür dolap için kışlıklarla ugraşıyorum dün eşimle pazara gıttık anam herşey ne ucuzlamış hazır ızmıre gıtmeden yapayım dedim..şuan bile fasulye ayıtlıyorum bi yandan size yazıyorum...küçük erkekim çok iyi teyzesi hergün büyüdügü belli oluyo artık bu çocuk dogunca beni üzmez diyodum rahat hamılelık geçirdim diye ama artık fıkrım degıştı yerınde durmayan zıpır bi çocuk olcak galıba:))))

ay çok tatlısınızzz tubacım teyzemize de maaşallahhh ee teyzeler anne yarısı sana destek oluyolar tebee ne güzelll

Tubacımmmm harika resimler.Niye kusura bakalımki cnm bnm. Ne kadar gurur verici birşey bu. allah hepimize nasip etsin inş. Maşallah Doğa'ya 41 kere

aynen cnm yaaa...Allah dayanma gücü versin az kaldı cnm sabretcezzz

haklısın canım aman yavrularımız iyi olsun sağlıkla sıhhatle gelsinde biz çekeriz herşeyi
dediğin gibi az kaldı bunlarında olması sanırım normal zaten
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahh
yaaa evet canım benim yazmış dün gece sırf benim için kontrolünü o güne almış
doğmuna gelceğim kızımı göreceğim diyor canımıniçi sağolsun
gerçekten çok iyi dost olduk çok tatlııı
canım benimmmm sende çok sağol inşallahhh geldiğinde görüşürüz keşke bu geldiğinde buluşsaydık seninlede bayada kalmıştın eger erken gelirsen yine görüşelim benim doğum öncesi canım
evet hayatım Allah kısmet ederse bornova şifada olacak doğum
bu arada benim dr.um sezeryanları gece saat 4 te çağırıyormuş sabaha kadar gerekli testler yapılıp anne doğuma hazırlanıyormuş sabahta saat 7 de doğumu yaptıryormuş :)))
ne kadar ilğinç demii çok şaşırdım duyunca

tubacım niye gösteriş gibi olsun canım zevk bakıyoruz fotolara dogamızada sanada 41 kere maşallah..sankı babaya benzıyo gıbı prensesımız sana çekmemiş galıba

maşallah güzel kızımızla annesine... çok güzel resimleriniz allah bozmasın...bu arada bebiş babaya benziyo sanırım esmer gibi

Aynen öyle valla hiç kendime benzetememişim kızlar :) bitek dudakları benziyo kara bi kızım var ilk doğunca çok komikti ben dedim ki bu kara kız benden mi çıktı ya nasıl olur bi yanlışlık olmasın bebekleri karıştırdınız skandal hepinizi mahkemeye vericem doktorlar nasıl gülüyo.. :) hadi hadi numara yapma babasını gördük aynı babası demişler. Sonrada çıkışta eşime doktor demiş ki ben bu kadar eğlenceli ameliyat yapmamıştım :)

nabersiniz kızlar...çok sıkıcı artık ya..günler geçmiyor...offf offf offff....

sıcak hemde çok sıcakk...kafamçokkarıştı

ay maaşallahhh cnm allah neşenizi,mutluluğunuzu,huzurunuzu bozmasın inş.

tubacım niye gösteriş gibi olsun canım zevk bakıyoruz fotolara dogamızada sanada 41 kere maşallah..sankı babaya benzıyo gıbı prensesımız sana çekmemiş galıba

maşallah güzel kızımızla annesine... çok güzel resimleriniz allah bozmasın...bu arada bebiş babaya benziyo sanırım esmer gibi

Ahanda Lohusa yapılacak 9 kusurlu hareketten birini yaptınız , aksi kanıtlanmadıkça lohusa kadına aanaaa bebek sana benziyor denir :tomato::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…