Geçmiş olsun tatlım ya. Artık sonlara geliyoruz olacak bu tip şeyler. Bebişler iyi olsun yeter napalım.
canımmm maşallahh şaybayın kızına topikten birinin bebeği diye düşündüm ama aklıma doğa bebek gelmedi o az daha esmerdi çünkü :))
Allah bağışlasın kuzucukları ana babalarına inşallahh bu arada bizi bu güzellikle tanıştırdığın için sanada teşekkür ederiz hayatım
bu gün çok iyi sayılmam ama halimize bin şükür tatlım yaa
sizlere bi bakayım dedim özledim
evet canımcım yaa Allah ım izin verirse kısmetse şafak bu gün 19
emsalcim inan aynı şikayetler bende de var akşamdan beri halsizlik ise hat safhada
inanırmısın canım hani şu çatı dediğimiz olay var ya
sanki kızım oraya doğru dün gece kaktırdıda kaktırdı kafasını falan
anlatması çok güç bir duygu ve ağrıydı dün acaba geliyormu kızım dedim
ellerim ter içinde şimdi bir üşüyorum bir yanıyorum
sanada geçmiş olsun bu arada hayatım
Ay kızlar valla çekiniyorum koymaya sanki odamı gösterir gibi ama çok talep geldi diye yanlış anlamayın ne olur. Yanımda kide ablam..
inanırmısın canım hani şu çatı dediğimiz olay var ya
sanki kızım oraya doğru dün gece kaktırdıda kaktırdı kafasını falan
anlatması çok güç bir duygu ve ağrıydı dün acaba geliyormu kızım dedim
ellerim ter içinde şimdi bir üşüyorum bir yanıyorum
sanada geçmiş olsun bu arada hayatım
az kaldı canım ya ne güzel bu şıkayetlerınde bitecek azcık daha sabır..dün gamze yazmış senin için dr kontrolunu ona göre ayarlamış doguma oda gelcekmış seni yalnız bırakmıcak ne güzel dostlugunuz...allah nasip ederse ızmıre gelırsem bende gelmek isterım seni ziyarete tabi ozamana dogurmazsam bornova şifada yapcaksın dımı dogumu...
Aynen öyle valla hiç kendime benzetememişim kızlar :) bitek dudakları benziyo kara bi kızım var ilk doğunca çok komikti ben dedim ki bu kara kız benden mi çıktı ya nasıl olur bi yanlışlık olmasın bebekleri karıştırdınız skandal hepinizi mahkemeye vericem doktorlar nasıl gülüyo.. :) hadi hadi numara yapma babasını gördük aynı babası demişler. Sonrada çıkışta eşime doktor demiş ki ben bu kadar eğlenceli ameliyat yapmamıştım :)
tubacım niye gösteriş gibi olsun canım zevk bakıyoruz fotolara dogamızada sanada 41 kere maşallah..sankı babaya benzıyo gıbı prensesımız sana çekmemiş galıba
maşallah güzel kızımızla annesine... çok güzel resimleriniz allah bozmasın...bu arada bebiş babaya benziyo sanırım esmer gibi
nabersiniz kızlar...çok sıkıcı artık ya..günler geçmiyor...offf offf offff....
sıcak hemde çok sıcakk...kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?