Emsalcim bi muayeneye gitsen tatlım ultrasonla bakıp anlıyolar hemen zaten.
yok emsalcım ne demek tatlım iii yim bende çok şükür dolap için kışlıklarla ugraşıyorum dün eşimle pazara gıttık anam herşey ne ucuzlamış hazır ızmıre gıtmeden yapayım dedim..şuan bile fasulye ayıtlıyorum bi yandan size yazıyorum...küçük erkekim çok iyi teyzesi hergün büyüdügü belli oluyo artık bu çocuk dogunca beni üzmez diyodum rahat hamılelık geçirdim diye ama artık fıkrım degıştı yerınde durmayan zıpır bi çocuk olcak galıba:))))
aynen cnm yaaa...Allah dayanma gücü versin az kaldı cnm sabretcezzz
Ahanda Lohusa yapılacak 9 kusurlu hareketten birini yaptınız , aksi kanıtlanmadıkça lohusa kadına aanaaa bebek sana benziyor denir :tomato::dance:
haklısın canım aman yavrularımız iyi olsun sağlıkla sıhhatle gelsinde biz çekeriz herşeyi
dediğin gibi az kaldı bunlarında olması sanırım normal zaten
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahh
yaaa evet canım benim yazmış dün gece sırf benim için kontrolünü o güne almış
doğmuna gelceğim kızımı göreceğim diyor canımıniçi sağolsun
gerçekten çok iyi dost olduk çok tatlııı
canım benimmmm sende çok sağol inşallahhh geldiğinde görüşürüz keşke bu geldiğinde buluşsaydık seninlede bayada kalmıştın eger erken gelirsen yine görüşelim benim doğum öncesi canım
evet hayatım Allah kısmet ederse bornova şifada olacak doğum
bu arada benim dr.um sezeryanları gece saat 4 te çağırıyormuş sabaha kadar gerekli testler yapılıp anne doğuma hazırlanıyormuş sabahta saat 7 de doğumu yaptıryormuş :)))
ne kadar ilğinç demii çok şaşırdım duyunca
Aynen öyle valla hiç kendime benzetememişim kızlar :) bitek dudakları benziyo kara bi kızım var ilk doğunca çok komikti ben dedim ki bu kara kız benden mi çıktı ya nasıl olur bi yanlışlık olmasın bebekleri karıştırdınız skandal hepinizi mahkemeye vericem doktorlar nasıl gülüyo.. :) hadi hadi numara yapma babasını gördük aynı babası demişler. Sonrada çıkışta eşime doktor demiş ki ben bu kadar eğlenceli ameliyat yapmamıştım :)
Ahanda Lohusa yapılacak 9 kusurlu hareketten birini yaptınız , aksi kanıtlanmadıkça lohusa kadına aanaaa bebek sana benziyor denir :tomato::dance:
Bu doğum yaptığım gecenin sabahı. Sırtımdan katateri falan çıkardılar..
Aynen öyle valla hiç kendime benzetememişim kızlar :) bitek dudakları benziyo kara bi kızım var ilk doğunca çok komikti ben dedim ki bu kara kız benden mi çıktı ya nasıl olur bi yanlışlık olmasın bebekleri karıştırdınız skandal hepinizi mahkemeye vericem doktorlar nasıl gülüyo.. :) hadi hadi numara yapma babasını gördük aynı babası demişler. Sonrada çıkışta eşime doktor demiş ki ben bu kadar eğlenceli ameliyat yapmamıştım :)
diğer geldigimde izmirde baya kalmıştım görüşmek kısmet olmadı valla ne tembelmişim ozaman kalk görüş dimi neyse kısmet olmadı ınş. bu sefer geldıgımde kısmet olur..allah nasip ederse haftaya ızmıre gelmeyı planlıyoruz 36 haftada olcam yolda falan dogurmayım geleyım artık krtık dönemlere giriyoz ne olcagımız belli olmaz...dogum önceside görüşebilirz canım benım daha dogum için vaktım oluyo eger sende müsait olursam görüşürz canım..
hastane işide gerçekten bi garipmiş eee sen artık o gece hiç yatmazsın zaten ınsan heyecandanda uyuyamzda biraz erken ama olsun sabahtan kucagına olcan ne güzel düşünmesi bile ınsana heyecan veriyo
herkese mrb kızlar nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?