2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Emsalcim bi muayeneye gitsen tatlım ultrasonla bakıp anlıyolar hemen zaten.

canım benim yaaaaa harikasınızzz çok tatlı görünüyorsun :)))
Allah ım nazarlardan saklasın sizi inşallahh
kızında sanki babayamı benziyor bana mı öyle geldi

canım bilmiyorum ki perşembe günü kontrolüm vardı zaten onu bekleyeyim dedim
bakayım ama şikayetlerim artarsa giderim onu beklemem
birde ilaç alıyorum ben ona ragmen ağrı olması garip geldi bakalım artık

canım benim hamarat arkadaşım fazla yorma kendini sakın
yaa bende fasülyeye bayılırım ama eşim sevmez hiç
erkekine bin kere maşallahhh boşver fıkır fkır hareketli olsun annesi daha iyi :))

aynen cnm yaaa...Allah dayanma gücü versin az kaldı cnm sabretcezzz

amin canım cümlemize inşallahh

diğer geldigimde izmirde baya kalmıştım görüşmek kısmet olmadı valla ne tembelmişim ozaman kalk görüş dimi neyse kısmet olmadı ınş. bu sefer geldıgımde kısmet olur..allah nasip ederse haftaya ızmıre gelmeyı planlıyoruz 36 haftada olcam yolda falan dogurmayım geleyım artık krtık dönemlere giriyoz ne olcagımız belli olmaz...dogum önceside görüşebilirz canım benım daha dogum için vaktım oluyo eger sende müsait olursam görüşürz canım..
hastane işide gerçekten bi garipmiş eee sen artık o gece hiç yatmazsın zaten ınsan heyecandanda uyuyamzda biraz erken ama olsun sabahtan kucagına olcan ne güzel düşünmesi bile ınsana heyecan veriyo

maşallah tubacım sana, sen anlattıkça doğum olayı gözümde küçülmeye başladı, güzel anlatımların için çok teşekkür ediyorum tatlım...

kızlar ben kaçar, bugün kendime izin verdim, akşama arkadaşlarla yemeğe çıkacaz, azıcık süsleneyim.

Canım ben doğduğumda annem de aynı şoku yaşamış, yeşil gözlü kumral bir hatun oalrak , benim gibi kapkara bir bebek çıkınca :))

maşallahh maşşallahhh canım
bence herşeyin çok olmuşşş Allah ım her daim böyle mutlu etsin seni
gülen gözlerin herşeyi güzel kılmış hayatında
bayıldım anlattıklarına yaşadıklarına sana kızına heleee helleeee yatağına odana :)))))
ana kraliçe minik prensesi dünyaya getirir diye bir başık geldi gözümün önüne
resmini ilk gördüğümde dedimki masal kitaplarındaki o harika resimler gibiydi maşallahh

Son düzenleme:
Kızlar bende kaçar. Accık uzanıcam. Sonra duşa alıcam hazırlancam. Doktora gidicez. Hepinizi çok öpüyorum. Gelince yazarım size. byebyeeee

olsun canım sen o zaman şeker testlerin için sık sık dr.a gidip gelmiştin
aslında çok fazla boş zamanında olmamıştı canında azcık sıkkındı
inşallahh bu sefere dediğin gibi bir aksilik çıkmazsa
yaaa evet bir garip geldi banada hayatta uyuyamam o gece hadi kalk gidelim derim eşime
işin en güzel yanii dediğin gibi güne kızımla başlarım
Allah ıma bin şükür yaaa bu günleride gösterdi bizlere

emsal ağrılarınmı var güzelim.bende bugün duş alırken fazla ayakta kaldığım iççin asağıya doğru baskı arttı umarım kötü bir durum olmaz.kızlarımız kalsınlar daha içerde canım.

tubaaaaaaaaaaa kızın cok seker canım .

kızlar ya bebişin kıyafetlerini ütüledim şimdik. baya uzun sürdü ama çok zevkli :) şimdi size iki sorum var: - bebişin kıyafetleri her defasında böyle ütülenecek mi?
- eğer öle ise çalışan ve kadın tutamayacak anneler ne yapacak?
- hastane çantamıza hastane çıkışı haricinde bebiş için zıbın falan ne koycaz?
soru 3oldu ama idare ediniz... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…