2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım yaa dünde benim kızım gece baya baya baskı yaptı
birde biz ilaç kullanıyoruz ilaç kullanmasak ne olacak acaba
aminn inşallahh bişey olmaz canım içini ferah tut bol bol dua et
hayırlısı ile vakti zamanı gelince gelsin meleklerimiz
Allah ım izin verirse 19 gün kaldı doğuma günümüzü dolduralım inşallahh
kızım daha yeni 2 kilo oldu çünkü az daha kilo alsın
üstelik biliyorsun anne karnında bir gün bile bir gündür

evet cnm 3 takım koydum ben çok fazla altlarına yaparya bebişler yeni doğduğunda kıyafetlerinide kirletmeleri ihtimaliyle aldım cnm...sende koy kullanmazsan geri getirirsin eve..yelek koydum ben ağız bezi,biberon,emzik,battaniyesi kundak ...hatırladıklarım bunlar cnm

ohhh güle güle giysin inşallahhh şimdiden erkekin
canım evet her defasında ütüleyeceksin ve her zaman içerde kurutman bence en doğrusu
eger kadın tutamayacaksan ki bebek kıyafetleri yazık bence ailden birileri yardıma gelecek
hasaten çantasına hastane çıkışı dışında iki tane daha takım koymalısın iç zıbınları dahil
ben öyle yaptım ne olur ne olmaz diye

baharcım her seferinde ütülenecek mikrobu kırılsın diye ayrıca hastane cıkışı dışında 2 zıbın daha aldım ben her ihtimale karsı

fusillet sağol canım.biraz ağrılarım var ama inşallah cok artmaz .

Canım maalesef ilk aylarda sürekli ütülücez en azından ben öyle gördüm , mikroplara karşı direnç kazanana kadar ...

Ben 2 takım hastane çıkışı koydum bunun haricinde iki tane ayaklı pijama ve üst ... ağız mendili mutlaka koydum, bir de penye bir yelek havaya karşı , çoraplarıda unutma tabi .

tülaycım, emsallcim, salihascım saolun kızlar yaaa. benim askılığım içerde dışarı asmam zaten kendi eşyalarımızı bilem. ama her defasında ütülicek olmamız zorlıcak baya günde kaç posta üstü değişcek falan oyoyoyoyyyyyy. hastane çıkışı haricinde 2 alt üst takım, ağız mendili, çorap, şapka ve zıbın alsam yeter o zaman. biberonla emziğini de yarın kaynatalım bakalım tosuncuğun... ay heyecan bastı şimdi beni yaaaa

aslında yesemin çok haklı böyle durumlarda gitmek gerek beklemeden
salihacım kendine dikkat et sende
kıslar ben kaçtım artık azcık uzanayım
hepinizi öptük çok Allah a emanet olun

yasemincim saol tatlım. ilk aylarsa o kadar sorun olmaz hani evdeyiz yaparız ama sonrasında herşeyini ütülemeye yetişebileceğimi sanmıyorum yaaaa. 6 aydan sonra azaltırım ütü olayını ben kesin :)

evet canım anne karnında kaldıkları her güne sükür.bende enson gittiğimde 2200grdı artsın kuzucuklarımız kilosu.benim daha sezeryan tarihi belli değil.ama seninle aramızda 1 hafta var benimde 10 eylül gibi olur herhalde seseryan.inşallah hersey yolunda gitsin hepimiz için.

Kızlar doktordan geldik biz. Nst ye girdik.Şükür ki değerler iyi çıktı. Sezeryan tarihim değişmedi.25 Ağustos. Genel anestezi önermiyor doktorum hatta sezeryan sonrası myom çıkarılma durumu da var ona rağmen önermiyor. Kuzuma gelince 3060 gr olmuş ama yüzünü eliyle kapadı hep bir türlü yüzünü göstermedi. Bu sefer cd ye çekmedi doktor dediki zaten 11 gün sonra göreceksin:))))) Daha önce suyun falan gelmezse tabii dedi. O anda beni bir heyecan bastı. Bu seferde çok endişeli görünüyorsun sen doğumu boşver asıl iş doğumdan sonra annelik başlıyor ona bak dedi. Orası öyle ama gel sen birde bana sor doktorcum demek istedim ama...

Güle güle denizcim ,pazar günü foto çekmeni bekliyoruz :))) ıyi eğlenceler kendini fazla yorma bırak herkes kendi işini kendi yapsın :) Nazlan azıcık ....

Özlemcim ne güzel , ya oğlunun doğacağı tarihi bilmek ... inşallah gönlünce olur her şey ayrıca kuzunda iyi büyümüş maşallah ..
Yasemincim çok sağol. Senin kuzunun da bizimkine yetişmesine az kalmış teyzesi.
herkese iyi haftasonları
Sağol canım sana da güzel bir haftasonu olması dileğiyle. Benim annem gelcek yarın o yüzden çok mutluyum.

maaşallah cnm tosuncuğuna hadi hayırlısı....son 11 günn

maaşallah cnm tosuncuğuna hadi hayırlısı....son 11 günn

Öyle gerçekten canım gün saymaya başladık. Umarım herşey gönlümüzce olur. Haftaya son bir kez daha görmek istedi doktr nts ye girecekmişimç Birde rahim ağzı uzunluğu falan ölçüyor. Bekliyecek gibi duruyor ayın 25 ini dedi doktor. Çoook sevindim inşallah dedim.

inş. cnm herşey gönlüne göre olur inş.

masallah kuzuna canım.az kalmış ne güzel bir heyecan.tahmini doğum tarihinden ne kadar önce verdi sezeryan tarihini canım.

özlemcim maşallah canım kuzucuğun kocaman olmuş. biz de o günleri görelim inşallah. doktorun neden genel anestezi önermedi canım?
denizcim güle güle canım bol bol eğlen canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…