emsal ağrılarınmı var güzelim.bende bugün duş alırken fazla ayakta kaldığım iççin asağıya doğru baskı arttı umarım kötü bir durum olmaz.kızlarımız kalsınlar daha içerde canım.
tubaaaaaaaaaaa kızın cok seker canım .
kızlar ya bebişin kıyafetlerini ütüledim şimdik. baya uzun sürdü ama çok zevkli :) şimdi size iki sorum var: - bebişin kıyafetleri her defasında böyle ütülenecek mi?
- eğer öle ise çalışan ve kadın tutamayacak anneler ne yapacak?
- hastane çantamıza hastane çıkışı haricinde bebiş için zıbın falan ne koycaz?
soru 3oldu ama idare ediniz... :)
kızlar ya bebişin kıyafetlerini ütüledim şimdik. baya uzun sürdü ama çok zevkli :) şimdi size iki sorum var: - bebişin kıyafetleri her defasında böyle ütülenecek mi?
evet canım yaa dünde benim kızım gece baya baya baskı yaptı
birde biz ilaç kullanıyoruz ilaç kullanmasak ne olacak acaba
aminn inşallahh bişey olmaz canım içini ferah tut bol bol dua et
hayırlısı ile vakti zamanı gelince gelsin meleklerimiz
Allah ım izin verirse 19 gün kaldı doğuma günümüzü dolduralım inşallahh
kızım daha yeni 2 kilo oldu çünkü az daha kilo alsın
üstelik biliyorsun anne karnında bir gün bile bir gündür
Yasemincim çok sağol. Senin kuzunun da bizimkine yetişmesine az kalmış teyzesi.Özlemcim ne güzel , ya oğlunun doğacağı tarihi bilmek ... inşallah gönlünce olur her şey ayrıca kuzunda iyi büyümüş maşallah ..
Sağol canım sana da güzel bir haftasonu olması dileğiyle. Benim annem gelcek yarın o yüzden çok mutluyum.herkese iyi haftasonları
Kızlar doktordan geldik biz. Nst ye girdik.Şükür ki değerler iyi çıktı. Sezeryan tarihim değişmedi.25 Ağustos. Genel anestezi önermiyor doktorum hatta sezeryan sonrası myom çıkarılma durumu da var ona rağmen önermiyor. Kuzuma gelince 3060 gr olmuş ama yüzünü eliyle kapadı hep bir türlü yüzünü göstermedi. Bu sefer cd ye çekmedi doktor dediki zaten 11 gün sonra göreceksin:))))) Daha önce suyun falan gelmezse tabii dedi. O anda beni bir heyecan bastı. Bu seferde çok endişeli görünüyorsun sen doğumu boşver asıl iş doğumdan sonra annelik başlıyor ona bak dedi. Orası öyle ama gel sen birde bana sor doktorcum demek istedim ama...
maaşallah cnm tosuncuğuna hadi hayırlısı....son 11 günn
Öyle gerçekten canım gün saymaya başladık. Umarım herşey gönlümüzce olur. Haftaya son bir kez daha görmek istedi doktr nts ye girecekmişimç Birde rahim ağzı uzunluğu falan ölçüyor. Bekliyecek gibi duruyor ayın 25 ini dedi doktor. Çoook sevindim inşallah dedim.
Kızlar doktordan geldik biz. Nst ye girdik.Şükür ki değerler iyi çıktı. Sezeryan tarihim değişmedi.25 Ağustos. Genel anestezi önermiyor doktorum hatta sezeryan sonrası myom çıkarılma durumu da var ona rağmen önermiyor. Kuzuma gelince 3060 gr olmuş ama yüzünü eliyle kapadı hep bir türlü yüzünü göstermedi. Bu sefer cd ye çekmedi doktor dediki zaten 11 gün sonra göreceksin:))))) Daha önce suyun falan gelmezse tabii dedi. O anda beni bir heyecan bastı. Bu seferde çok endişeli görünüyorsun sen doğumu boşver asıl iş doğumdan sonra annelik başlıyor ona bak dedi. Orası öyle ama gel sen birde bana sor doktorcum demek istedim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?