Tahmini doğum tarihi 4 Eylül dü canım. Yani 10 gün ancesine verdi tarihi. Ben bir yerde de okumuştum yaklaşık 10 gün öncesinde veriliyor diye. Demekki doğruymuş. 38+4 oluyorum o zamana inşallahmasallah kuzuna canım.az kalmış ne güzel bir heyecan.tahmini doğum tarihinden ne kadar önce verdi sezeryan tarihini canım.
selam arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle bi avazda kurtarsin hepimizi
bende ekim annesiyim haftaya doktor randevuum var izine çıkıcam rapor alıcam çalışan annelere sormak istiyorum ne gibi işlemler yaptılar şirketin o raporu işlemisi yeterlimisidir. sigortaya herhangi bir evrak götürülüyomu???
selam arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle bi avazda kurtarsin hepimizi
bende ekim annesiyim haftaya doktor randevuum var izine çıkıcam rapor alıcam çalışan annelere sormak istiyorum ne gibi işlemler yaptılar şirketin o raporu işlemisi yeterlimisidir. sigortaya herhangi bir evrak götürülüyomu???
kuyruk sokumum işkence haline geldi bugün
eve gedip yatay hale geçemek için dakika sayıyorum :1no2:
ozlemcim masallah bebisinie kilosu cok iyi canim.
dogum tarihinde kesinlesmis, allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
dun arkadasim anlatiyor yarin sabahtan sezeryana gitcez, gece yattik tabi heyecan var
esi buna demis ki sence biz bu bebege hazirmiyizPPP
o da valla bu soru icinbiraz gec kaldik artik cami avlusuna birakcak deiliz tabi ki haziriz demis
cok guldum yaaa bu erkekler bi alem
Sağol canım. Benim doğum şeklim başından beri belliydi. Şimdi sizde birde normal mi sezeryanmı olacak telaşı vardır ama oda birkaç hafta sonrasında belli olur canım.candy tarihi öğrenmişsin ne güzel
ben eylül başlamadan o nevi heyecanlara giremeyeceğim galiba, bir yandan doğurma kabusu görüyorum bir yandan da hala doğurmak işi benden uzak geliyor kaydirigubbakcemile2
Sağol Ebrucum inşallah doktorun dediği tarihte olur. Ben bu gidişimde doktora resmen aptallaştım. Gerçi her kontrolde bir heyecan basardı da beni.Ya ters bişey varsa da beni hemen doğuma alırsa falan diye korktum. Eşim de tam tersi bir rahat bir rahat. Sürekli geyik yapıyor. İnşallah doğum zamanı da böyle olurda yoksa iki tedirgin birden çekilmez oluruz herhalde.ozlemcim masallah bebisinie kilosu cok iyi canim.
dogum tarihinde kesinlesmis, allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
dun arkadasim anlatiyor yarin sabahtan sezeryana gitcez, gece yattik tabi heyecan var
esi buna demis ki sence biz bu bebege hazirmiyizPPP
o da valla bu soru icinbiraz gec kaldik artik cami avlusuna birakcak deiliz tabi ki haziriz demis
cok guldum yaaa bu erkekler bi alem
herkese çok güzel bir haftasonu diliyorum
lütfen kendinize çok iyi bakın; bebişleri rahat ettirin ki acele edip çıkmaya kalkan olmasın kaydirigubbakcemile3
haftasonu internete giremeyeceğim, pazartesi görüşmek üzere :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?