2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle bi avazda kurtarsin hepimizi
bende ekim annesiyim haftaya doktor randevuum var izine çıkıcam rapor alıcam çalışan annelere sormak istiyorum ne gibi işlemler yaptılar şirketin o raporu işlemisi yeterlimisidir. sigortaya herhangi bir evrak götürülüyomu???

bende aralık annesiyim kızım acele ederse kasım da da buluşabiliriz. sizleri de Allah kurtarsın
Allah sağlıkla bebekleriniizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

masallah kuzuna canım.az kalmış ne güzel bir heyecan.tahmini doğum tarihinden ne kadar önce verdi sezeryan tarihini canım.
Tahmini doğum tarihi 4 Eylül dü canım. Yani 10 gün ancesine verdi tarihi. Ben bir yerde de okumuştum yaklaşık 10 gün öncesinde veriliyor diye. Demekki doğruymuş. 38+4 oluyorum o zamana inşallah

cnm vizitenle gidiyosun raporunu almaya orda sana hangi evrağı nereye verileceğini söylicekler

candy tarihi öğrenmişsin ne güzel
ben eylül başlamadan o nevi heyecanlara giremeyeceğim galiba, bir yandan doğurma kabusu görüyorum bir yandan da hala doğurmak işi benden uzak geliyor kaydirigubbakcemile2

ozlemcim masallah bebisinie kilosu cok iyi canim.
dogum tarihinde kesinlesmis, allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

dun arkadasim anlatiyor yarin sabahtan sezeryana gitcez, gece yattik tabi heyecan var
esi buna demis ki sence biz bu bebege hazirmiyiz PPP
o da valla bu soru icinbiraz gec kaldik artik cami avlusuna birakcak deiliz tabi ki haziriz demis
cok guldum yaaa bu erkekler bi alem

Öncelikle amin diyorum , ben biraz zor anlayanalrdandım bu konuyu ama 32. haftanda gidiyorsun doktorun sana bir belge veriyor eğer çalışacaksan iş görür raporu çalışmayacaksan iş göremez raporu alıyorsun ... iki tane orijanal belge oluyor biri sende kalıyor , diğerini iş yerine veriyorsun , bir de fotokopi çekiliyor o da hastanede kalıyor. Elinde ki belgeyi saklıyorsun .Umarım açıklayıcı olmuştur .

kuyruk sokumum işkence haline geldi bugün
eve gedip yatay hale geçemek için dakika sayıyorum :1no2:

cok güldüm arkadasına kaydirigubbakcemile3aslında tipik erkek.detaylı düşünmezler yumurta kapıya dayanınca düşünmeye baslarlar.arkadasıda ii demiş ama.kaydirigubbakcemile5

candy tarihi öğrenmişsin ne güzel
ben eylül başlamadan o nevi heyecanlara giremeyeceğim galiba, bir yandan doğurma kabusu görüyorum bir yandan da hala doğurmak işi benden uzak geliyor kaydirigubbakcemile2
Sağol canım. Benim doğum şeklim başından beri belliydi. Şimdi sizde birde normal mi sezeryanmı olacak telaşı vardır ama oda birkaç hafta sonrasında belli olur canım.
Sağol Ebrucum inşallah doktorun dediği tarihte olur. Ben bu gidişimde doktora resmen aptallaştım. Gerçi her kontrolde bir heyecan basardı da beni.Ya ters bişey varsa da beni hemen doğuma alırsa falan diye korktum. Eşim de tam tersi bir rahat bir rahat. Sürekli geyik yapıyor. İnşallah doğum zamanı da böyle olurda yoksa iki tedirgin birden çekilmez oluruz herhalde.

herkese çok güzel bir haftasonu diliyorum
lütfen kendinize çok iyi bakın; bebişleri rahat ettirin ki acele edip çıkmaya kalkan olmasın kaydirigubbakcemile3

haftasonu internete giremeyeceğim, pazartesi görüşmek üzere :1hug:

Kızlar bir yandan internetten bebek telsizi ve ateşölçer bakıyorum.Benim ev tren gibi de kesin telsiz almam lazım. Bunlarla ilgili önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…