2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sımdılık hoscakalın ya benımde reglı 11 aralıktı. lııstemız mı var benı de ekleyın hoscakalın herkesı optum

ya ben bakıyorum bakıyorum beni listeye almamışsınız
valla küserim bakınn
sat 02 aralık 08 beni unutmayyyyın artık adımı görmek istiyorumm yaa

melikecim merak etme yarın eklenir.. tahmini doğum tarihin nedir pekii..şuan ekleyecek arkadaş yok...

kızlar ben hiç et yemiyorum bu hamilelik beni etten soguttu..hiiç et canım çekmiyor.zorla bir iki parça ancak....balıkta öle zor yiyorum....hep meyve ve sebze yiyorum...doktorum et ve balık yememin çok gerekli oldugunu söyledi napcam bilmiyorum....

aaa gitmişler.. arkadaşlar banyo yaptımm sanki üstümden yük kalktıı.. nasıl rahatladımm... mozijiku nasılsınn..

tatlım benimde 2-3 gün geriden merak etme.

inşallah tatlım hoşgeldin

Günaydın şekerler. Sevgililer gününüz kutlu olsun. Bence biz bu sene en güzel hediyeyi aldık. Meleklerimiz göbüşlermizde :lepi::lepi:

günaydın kıssslaaar nasılsınız ? ben çok iyiyim dün gördük bebişimiz büyümüş Allah a şükür ..

hemide öndeymiş benim bebişimde 10+2 görünüyon dedi drum 2 li test için 6 marta gün verdi.

pazartei genel tetkikler için çek ap yapıcak hayırlısı bakalım darısı başınıza dr gitmeyen arkadaşlar.....

Günaydın cnm. Çok sevindim bebişine. Bende 6 martta gidicem teste. İnş. hayırlı haberlerle döneriz

günaydın kızlarrr :teytey:
ayy ne güzel görmüşsünüz bebişleri, benim daha 1,5 hafta var görmeme ve sabredemiyorum...
hiç görmeden, tanımadan, hissetmeden özlemek ne kadar garip bişeymiş....

günaydın kızlarrr :teytey:
ayy ne güzel görmüşsünüz bebişleri, benim daha 1,5 hafta var görmeme ve sabredemiyorum...
hiç görmeden, tanımadan, hissetmeden özlemek ne kadar garip bişeymiş....

sende görürsün inş.cnm nasıl minikya bi bilsen kıyamazsın Rabbim nelere kadirsenağlama

tatlım çok sevindim seninle ben aynıyız ama benim ki 2 gün gerideymiş

sende görürsün inş.cnm nasıl minikya bi bilsen kıyamazsın Rabbim nelere kadirsenağlama

valla öyle fussiletcim, inanmayanlara inanamıyorum yani (garip bi cümle oldu, neyse -tatlicadiarzu- )
ya 6 haftalıkken gördüm, sadece fasulye şeklinde bi karaltıydı :roflol:
25'inde yani 9. haftada kontrol var, şekli belli olacak mı o zaman _?
bi de kalp atışlarını duyamayacakmışım gibi geliyor hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…