iyi aksamlar annısler....ben daha oncede yazmıstım ama goremedım adımı lıstede.eskı lıstemıydı acaba o.neyse yınede yazıyım ben. sat 19 aralık. tahmınım kız. bıraz rısklı bı durumum vardı ama Allahın ıznıyle 8 haftalık olduk bugun. doktor ıyı gıdıyo dedı.ama sata gore 4 gun gerıden gıdıomusuz. normal dedı.gec dollenme olmustur onemlı olan gelısmesı dedı. varmı boyle bırkac gun gerıden seyreden? tesekkurler sımdıden..hepınıze saglıklar dılıyorum.fırsat buldukca yazıcam yıne...
merhaba ben de hamısım ıkı ayım bıtmek uzere eylul annesı olacagım......... ya benımde mıdem acayıp bulanıyor hıcbırsey yıyemıyorum hersey ama hersey kotu kokuyor. kızlar bende buradayım artık hep beraber bu guzel gunlerı gecırırız ınsaallah. ay ya cok guzel olur sırayla cınsıyetlerı ogrenırız sırayla dogum yaparız...........
günaydın kıssslaaar nasılsınız ? ben çok iyiyim dün gördük bebişimiz büyümüş Allah a şükür ..
hemide öndeymiş benim bebişimde 10+2 görünüyon dedi drum 2 li test için 6 marta gün verdi.
pazartei genel tetkikler için çek ap yapıcak hayırlısı bakalım darısı başınıza dr gitmeyen arkadaşlar.....
Günaydın cnm. Çok sevindim bebişine. Bende 6 martta gidicem teste. İnş. hayırlı haberlerle döneriz
günaydın kızlarrr :teytey:
ayy ne güzel görmüşsünüz bebişleri, benim daha 1,5 hafta var görmeme ve sabredemiyorum...
hiç görmeden, tanımadan, hissetmeden özlemek ne kadar garip bişeymiş....
günaydın kıssslaaar nasılsınız ? ben çok iyiyim dün gördük bebişimiz büyümüş Allah a şükür ..
hemide öndeymiş benim bebişimde 10+2 görünüyon dedi drum 2 li test için 6 marta gün verdi.
pazartei genel tetkikler için çek ap yapıcak hayırlısı bakalım darısı başınıza dr gitmeyen arkadaşlar.....
sende görürsün inş.cnm nasıl minikya bi bilsen kıyamazsın Rabbim nelere kadirsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?