2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slmm kızlar biraz önce buyuk bi heycan yasadım. kanepede dizlerimi karnıma dogru cekmiş oturuyordum birden bilegimde bi ıslaklık hissettimmmm ve suyum falan geldi sandım..... megersem baldırım terlemişşş ordan bidamla düşü vermişşşşşş......bende ne hevesliyimm dogurmayaa yahuuuuuuukaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yasemin hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Benim bebişim de 33. hafta da falan dönmüştü. Sen normal doğum istiyordun sanırım inşallah doğum pozisyonu almıştır seninkide.

Kızlar ben de kaçıyorum biraz uzanacağım sonrada yiyecekbişeyler hazırlamam lazım. Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.opuyorumnanaktan

selam kızlar. sabahtan beri giremedim. bu sefer işe gitmeme sebebim rahatsızlıgım sabah 7 den 14 e kadar gecmeyen ishal ve mide bulantılarım yuzunden şu an bile çok halsizim. dr um duzelme olmazsa dahılıyeye gıt tahlıl yaptırıp serum takıl dedı. çok sukur su an ıyıyım. doğru düzgün bişey yiyemedim. çok şükür ki oğlum hareketli de ondan yana korkum yok..

canim bu ishal olayi ebrudada vardi baharcikda.acaba ne oluyor sizeya gecmis olsun birde dogum oncesindede ishal yasana biliniyormus.

msmscim geçmiş olsun yaa. neyse bebişle ilgili sıkıntın olmasın da... yediğin bir şey mi dokundu acaba. dışarıdan yiyorsun ya mecburen

ya bugün evde temizlik vardı hiç giremedim şimdide kimsecikler yok.meryemcim geçmiş olsun canım.bu arada candy maşallah bebişe.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişi.hepimiz tabi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhh.ebrucum arkadaşın kocası ile arasındaki muhabbet süperdiii:)

candy'cim telsiz arçelik aldım ben hem çok uygun fiyatı e-bebek.com'da.microlife kulaktan ateş ölçeride irem bebe'den aldım o da indirimdeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…