neyse kızlar ben kaçtım iyi akşamlaar..
Selam kızlar ben geldim doktordan. Minik kızım gayet iyi şükür. 2800 gr olmuş. Doktor çitlenbik olacak bu kız dedi :)) Beni sorarsanız 2 gündür sıklaşan kasılmalarımı ben yine ciddiye almadım çok fazla ama doktor heran bekle bu kadar kasılmaya 1. si eylülü görmezsin 2. si hatta haftayı bile göreceğinden şüpheliyim dedi :) Ama tabi bunu sadece Allah bilir. 1 eylül verdi sez. tarihi ama onu bile muallakta verdi. strese gerek yok herşey iyi olacak dedi:) moral verdi saolsun. Çatı muayenesi yapmadı. Şuan zaten yeterince kasılman var bide ben tetiklemek istemiyorum. Ama zaten çok dar bir çatın olsada 2800 gr bebeği doğurabilirsin dedi. Buarada toplam 11 kilo almışım. Aferini kaptım. Bebişin yüzünü göremedik yine saklandı bizden. Yani kızlar beklemedeyim.
cnm çok sevindim minişine maşallahSelam kızlar ben geldim doktordan. Minik kızım gayet iyi şükür. 2800 gr olmuş. Doktor çitlenbik olacak bu kız dedi :)) Beni sorarsanız 2 gündür sıklaşan kasılmalarımı ben yine ciddiye almadım çok fazla ama doktor heran bekle bu kadar kasılmaya 1. si eylülü görmezsin 2. si hatta haftayı bile göreceğinden şüpheliyim dedi :) Ama tabi bunu sadece Allah bilir. 1 eylül verdi sez. tarihi ama onu bile muallakta verdi. strese gerek yok herşey iyi olacak dedi:) moral verdi saolsun. Çatı muayenesi yapmadı. Şuan zaten yeterince kasılman var bide ben tetiklemek istemiyorum. Ama zaten çok dar bir çatın olsada 2800 gr bebeği doğurabilirsin dedi. Buarada toplam 11 kilo almışım. Aferini kaptım. Bebişin yüzünü göremedik yine saklandı bizden. Yani kızlar beklemedeyim.
kıslar herkese ii geceler söz verip imkansızlıklardan dolayı göbek resmi koyamamıştım şimdiye kısmetmiş bu benim 34+4 lük göbeğim
Selam kızlar ben geldim doktordan. Minik kızım gayet iyi şükür. 2800 gr olmuş. Doktor çitlenbik olacak bu kız dedi :)) Beni sorarsanız 2 gündür sıklaşan kasılmalarımı ben yine ciddiye almadım çok fazla ama doktor heran bekle bu kadar kasılmaya 1. si eylülü görmezsin 2. si hatta haftayı bile göreceğinden şüpheliyim dedi :) Ama tabi bunu sadece Allah bilir. 1 eylül verdi sez. tarihi ama onu bile muallakta verdi. strese gerek yok herşey iyi olacak dedi:) moral verdi saolsun. Çatı muayenesi yapmadı. Şuan zaten yeterince kasılman var bide ben tetiklemek istemiyorum. Ama zaten çok dar bir çatın olsada 2800 gr bebeği doğurabilirsin dedi. Buarada toplam 11 kilo almışım. Aferini kaptım. Bebişin yüzünü göremedik yine saklandı bizden. Yani kızlar beklemedeyim.
kıslar herkese ii geceler söz verip imkansızlıklardan dolayı göbek resmi koyamamıştım şimdiye kısmetmiş bu benim 34+4 lük göbeğim
kardelencim maşallahh göbüşedee sanada... çok şeker gözüküyosunuz :))
masallah gobuseneeeeeeeeeee
canım masallah bebişine çitlembiğine .haftanda iyi canım .
göbüşüne maşallah.
teşşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile3 gerçekten top gibi birassscık fazla büyük karnımda çok çatladı zaten bazen diyorum daha ne kadar büyür ki anneme soruyorum biraz daha büyür dio Allah korusun çatlamadan doğurusam iii valla:roflol:kardelen maşallah göbüşede içindeki yavruyada...top gibim ya sanki tutmasan düşcek gibi duruyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?