2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ben geldim doktordan. Minik kızım gayet iyi şükür. 2800 gr olmuş. Doktor çitlenbik olacak bu kız dedi :)) Beni sorarsanız 2 gündür sıklaşan kasılmalarımı ben yine ciddiye almadım çok fazla ama doktor heran bekle bu kadar kasılmaya 1. si eylülü görmezsin 2. si hatta haftayı bile göreceğinden şüpheliyim dedi :) Ama tabi bunu sadece Allah bilir. 1 eylül verdi sez. tarihi ama onu bile muallakta verdi. strese gerek yok herşey iyi olacak dedi:) moral verdi saolsun. Çatı muayenesi yapmadı. Şuan zaten yeterince kasılman var bide ben tetiklemek istemiyorum. Ama zaten çok dar bir çatın olsada 2800 gr bebeği doğurabilirsin dedi. Buarada toplam 11 kilo almışım. Aferini kaptım. Bebişin yüzünü göremedik yine saklandı bizden. Yani kızlar beklemedeyim.

slm kızlar 2 gündür giremedimm...annem bizdeydii son hazırlıkları yapmaya çalıştık diyeyimm çünki bitmedii... sizler nasılsınız umarım herkes idir pek geçmişi okuyamadımm... özge naber....

işte yine geldim,

mozicim haberler güzel. 2800 de hiç fena bir kilo değil.şahsen ben rüyamda bile göremem desem yeridir :)

çitlerim ben o çitlembiği.

özgem bacım seni merak ettigim için bi bakıyım dedim şükür güzel haberler ile dönmüşsün....çilegimiz büyümüş tatlım gocaman olmuş prensesımız oyy yerim ben onu...dogum içinde hayırlısı olsun canım yaa artık büyüdü zaten kızımız istedigi zaman gelsin..ben bile heyecan yaptım valla haftaya gelırmı gelır hiç belli olmaz bu yaramazların iişi..ama sez.tarıhı 1 eylül çok geç degılmı yaaa ozamana 40.haftada olmucanmı??

cnm çok sevindim minişine maşallah yerim onun kilosunu bencokacimcoook kalbini ferah tut herşey olacağına varır ama çileğimiz uslu kız olacak bekleyecek emininm bi de sezeryan yapılsada çatına bakılıo mu kiCADIARZU

kızlarrr nabersinizzz.... ösgem maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin nasılda byümüş kuzuuuumm :)) meryemcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. ben tam 25 gündür ishaldim.. şükür yeni geçti.....

kıslar herkese ii geceler söz verip imkansızlıklardan dolayı göbek resmi koyamamıştım şimdiye kısmetmiş bu benim 34+4 lük göbeğim

Eklentiler

• $Görüntü0.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 37

canım masallah bebişine çitlembiğine .haftanda iyi canım .

kıslar herkese ii geceler söz verip imkansızlıklardan dolayı göbek resmi koyamamıştım şimdiye kısmetmiş bu benim 34+4 lük göbeğim

göbüşüne maşallah.

kardelen maşallah göbüşede içindeki yavruyada...top gibim ya sanki tutmasan düşcek gibi duruyo...
teşşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile3 gerçekten top gibi birassscık fazla büyük karnımda çok çatladı zaten bazen diyorum daha ne kadar büyür ki anneme soruyorum biraz daha büyür dio Allah korusun çatlamadan doğurusam iii valla:roflol:

bu saatte benden başka hortlak yok tabi normal olarak.

gündüz çok işim vardı giremedim. inş.herşey yolundadır.

hafta sonu da pek giremiyorum, şimdiden iyi h.sonları kızlar herkese. ooptumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…