Selam kızlar ben geldim doktordan. Minik kızım gayet iyi şükür. 2800 gr olmuş. Doktor çitlenbik olacak bu kız dedi :)) Beni sorarsanız 2 gündür sıklaşan kasılmalarımı ben yine ciddiye almadım çok fazla ama doktor heran bekle bu kadar kasılmaya 1. si eylülü görmezsin 2. si hatta haftayı bile göreceğinden şüpheliyim dedi :) Ama tabi bunu sadece Allah bilir. 1 eylül verdi sez. tarihi ama onu bile muallakta verdi. strese gerek yok herşey iyi olacak dedi:) moral verdi saolsun. Çatı muayenesi yapmadı. Şuan zaten yeterince kasılman var bide ben tetiklemek istemiyorum. Ama zaten çok dar bir çatın olsada 2800 gr bebeği doğurabilirsin dedi. Buarada toplam 11 kilo almışım. Aferini kaptım. Bebişin yüzünü göremedik yine saklandı bizden. Yani kızlar beklemedeyim.
arkadaşlar akşamdan beri midem bulanıyor doktora gitsemmi acaba?
geçmiş olsun ecem yaa kıyamam
teşekkürler tatlım..sğl...en fazla 3,5 haftam kaldı sıkıcam dişimi artık....o rahat olsunda...
ємєℓ;8494337 .!.:kızlar aksam yemek dokundu heralde bana sabaha dogru bagırsaklarım ottu durdu hep sonra bi baktım ishalım . . .allahtan kusma falan yok ..bol bol içmem lazım bu durumda . . .kahvaltıda haslanmıs patates yedim aksama kadar geçer heralde
sanada geçmiş olsun canım...patates yemişsin o geçirir kesin...ємєℓ;8494337 .!.:kızlar aksam yemek dokundu heralde bana sabaha dogru bagırsaklarım ottu durdu hep sonra bi baktım ishalım . . .allahtan kusma falan yok ..bol bol içmem lazım bu durumda . . .kahvaltıda haslanmıs patates yedim aksama kadar geçer heralde
öle cnm yaaa bende de var şikayetler kalçalarım ağrıyo ama dayancez az kaldı
işte yine geldim,
mozicim haberler güzel. 2800 de hiç fena bir kilo değil.şahsen ben rüyamda bile göremem desem yeridir :)
çitlerim ben o çitlembiği.
özgem bacım seni merak ettigim için bi bakıyım dedim şükür güzel haberler ile dönmüşsün....çilegimiz büyümüş tatlım gocaman olmuş prensesımız oyy yerim ben onu...dogum içinde hayırlısı olsun canım yaa artık büyüdü zaten kızımız istedigi zaman gelsin..ben bile heyecan yaptım valla haftaya gelırmı gelır hiç belli olmaz bu yaramazların iişi..ama sez.tarıhı 1 eylül çok geç degılmı yaaa ozamana 40.haftada olmucanmı??
cnm çok sevindim minişine maşallahyerim onun kilosunu bencokacimcoook kalbini ferah tut herşey olacağına varır ama çileğimiz uslu kız olacak bekleyecek emininm bi de sezeryan yapılsada çatına bakılıo mu kiCADIARZU
kızlarrr nabersinizzz.... ösgem maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin nasılda byümüş kuzuuuumm :)) meryemcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. ben tam 25 gündür ishaldim.. şükür yeni geçti.....
canım masallah bebişine çitlembiğine .haftanda iyi canım .
günaydın kızlar
özge cim çok sevindim hadi gözünaydın sen şimdi normal doğummu bekliyeceksin anlamadım ama çatı muaynesinden de yırtmışsın bende de bi aferin sanadelikafadulden
hakkımızda hayırlısı Özge cim hepimiz için ...sağlıkla gelsin de yavrucaklar
maşallah valla bebişin kilosu kız için çok güzel.ayrıca kilo olayında güzel.hadi bakalım geri sayım başladı özgiş yaa.Selam kızlar ben geldim doktordan. Minik kızım gayet iyi şükür. 2800 gr olmuş. Doktor çitlenbik olacak bu kız dedi :)) Beni sorarsanız 2 gündür sıklaşan kasılmalarımı ben yine ciddiye almadım çok fazla ama doktor heran bekle bu kadar kasılmaya 1. si eylülü görmezsin 2. si hatta haftayı bile göreceğinden şüpheliyim dedi :) Ama tabi bunu sadece Allah bilir. 1 eylül verdi sez. tarihi ama onu bile muallakta verdi. strese gerek yok herşey iyi olacak dedi:) moral verdi saolsun. Çatı muayenesi yapmadı. Şuan zaten yeterince kasılman var bide ben tetiklemek istemiyorum. Ama zaten çok dar bir çatın olsada 2800 gr bebeği doğurabilirsin dedi. Buarada toplam 11 kilo almışım. Aferini kaptım. Bebişin yüzünü göremedik yine saklandı bizden. Yani kızlar beklemedeyim.
ya gamze 25 gün ishal ya dile kolay var bunda bi anormallik sen bi baktır ya kendinee.kızlarrr nabersinizzz.... ösgem maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin nasılda byümüş kuzuuuumm :)) meryemcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. ben tam 25 gündür ishaldim.. şükür yeni geçti.....
canım maşallah sendede feetlik gördük yaniii.daha büyücek canım hayırlısı ile.kıslar herkese ii geceler söz verip imkansızlıklardan dolayı göbek resmi koyamamıştım şimdiye kısmetmiş bu benim 34+4 lük göbeğim
bence gitmekte fayda var.normal değil gibi.ama peynir ekmek dene bakalım.arkadaşlar akşamdan beri midem bulanıyor doktora gitsemmi acaba?
valla az kaldı eminecim dediğin gibi.şükür bugünümüze.geçmiş olsun sanada.teşekkürler tatlım..sğl...en fazla 3,5 haftam kaldı sıkıcam dişimi artık....o rahat olsunda...
Çoooook tşk ederim kızlar. Sanırım bu gidişle normal doğum olacak. Yani doktorum sezeryandan daha çok normal yapmamı istiyor. Bayada cesaretlendirdi açıkçası. Bakalım hakkımda hayırlısı artık. 39 dolmadan bebeği almam dedi sezeryanla. Buda benim doktorun bakış açısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?