2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
özge cim çok sevindim hadi gözünaydın sen şimdi normal doğummu bekliyeceksin anlamadım ama çatı muaynesinden de yırtmışsın bende de bi aferin sanadelikafadulden

arkadaşlar akşamdan beri midem bulanıyor doktora gitsemmi acaba?

canım bende dün öğleden sonra bişey yiyemedim...ilk aylarda olduğu gibi ne yesem çıktı...uzun zamandır böyle olmamıştım...Bide öyle bişey ki kustuktan sonra benim ki bir keyifleniyorki sorma tekmeler havada uçuşuyor....dedim herhalde kendine yer açabilmek için mideme baskı yapıyo ki kusmamı sağlıyorkaydirigubbakcemile3

kızlar aksam yemek dokundu heralde bana sabaha dogru bagırsaklarım ottu durdu hep sonra bi baktım ishalım . . .allahtan kusma falan yok ..bol bol içmem lazım bu durumda . . .kahvaltıda haslanmıs patates yedim aksama kadar geçer heralde

geçmiş olsun cnm evet muz da ye oda ii gelir ishal e

sanada geçmiş olsun canım...patates yemişsin o geçirir kesin...

öle cnm yaaa bende de var şikayetler kalçalarım ağrıyo ama dayancez az kaldı

geçmiş olsun canım...aynen öyle dayanmaktan başka çare yok opuyorumnanaktan

işte yine geldim,

mozicim haberler güzel. 2800 de hiç fena bir kilo değil.şahsen ben rüyamda bile göremem desem yeridir :)

çitlerim ben o çitlembiği.

canım masallah bebişine çitlembiğine .haftanda iyi canım .

günaydın kızlar
özge cim çok sevindim hadi gözünaydın sen şimdi normal doğummu bekliyeceksin anlamadım ama çatı muaynesinden de yırtmışsın bende de bi aferin sanadelikafadulden

Çoooook tşk ederim kızlar. Sanırım bu gidişle normal doğum olacak. Yani doktorum sezeryandan daha çok normal yapmamı istiyor. Bayada cesaretlendirdi açıkçası. Bakalım hakkımda hayırlısı artık. 39 dolmadan bebeği almam dedi sezeryanla. Buda benim doktorun bakış açısı.

maşallah valla bebişin kilosu kız için çok güzel.ayrıca kilo olayında güzel.hadi bakalım geri sayım başladı özgiş yaa.
ya gamze 25 gün ishal ya dile kolay var bunda bi anormallik sen bi baktır ya kendinee.
kıslar herkese ii geceler söz verip imkansızlıklardan dolayı göbek resmi koyamamıştım şimdiye kısmetmiş bu benim 34+4 lük göbeğim
canım maşallah sendede feetlik gördük yaniii.daha büyücek canım hayırlısı ile.
arkadaşlar akşamdan beri midem bulanıyor doktora gitsemmi acaba?
bence gitmekte fayda var.normal değil gibi.ama peynir ekmek dene bakalım.
teşekkürler tatlım..sğl...en fazla 3,5 haftam kaldı sıkıcam dişimi artık....o rahat olsunda...
valla az kaldı eminecim dediğin gibi.şükür bugünümüze.geçmiş olsun sanada.

senin doktorda benim eşim gibi ne kadar kalsa o kadar iyi diyenlerden demek ki:)

pembecim senin tecrüben teoriğin yanısıra pratik olarakta çoğaldı orada birçok bebek ve annesini görünce.sezeryan olan anneler gerçekten geç mi süt emziriyor? kolostrum kokusuna alıştım falan diyince kokusu duyuluyor mu cidden ay çok heyecanlı yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…