merhaba arkadaslar bende doktordan geldim kızım 2900 olmus 48 cm boyu 36.haftamızdayız.38 olsun alcam dedı.28 agustosa gun verdı spinalın cok ıyı oldugunu anlattı..nst ye baglandık ılk defa 12 gun sonra meleğime kavuscam allah ızın verırse..butun işlerim bıttı tek bı yuzeysel temızlık yapılcak haftaya okadar..yanlız ben 18 kılo olmusum nasıl verıcem bılmem valla amaan o saglıklı olsunda
gözün aydın cnmcım.hadi hayırlısı az kalmışşş seninde
merhaba arkadaslar bende doktordan geldim kızım 2900 olmus 48 cm boyu 36.haftamızdayız.38 olsun alcam dedı.28 agustosa gun verdı spinalın cok ıyı oldugunu anlattı..nst ye baglandık ılk defa 12 gun sonra meleğime kavuscam allah ızın verırse..butun işlerim bıttı tek bı yuzeysel temızlık yapılcak haftaya okadar..yanlız ben 18 kılo olmusum nasıl verıcem bılmem valla amaan o saglıklı olsunda
ya sido cum ben bilmiyorum nasıl yapılıo biseydim yapardım inan
canım hoşbuldukk.bi içeri yatıom bi burada dik zor oturuyom.laptop olsaydı ne güzel olacaktı neyse bunada şükür.hoşgeldin ayfercimmmmm
maşallah canım hoşgeldin bu arada.az görüyoruz seni yaa.merhaba arkadaslar bende doktordan geldim kızım 2900 olmus 48 cm boyu 36.haftamızdayız.38 olsun alcam dedı.28 agustosa gun verdı spinalın cok ıyı oldugunu anlattı..nst ye baglandık ılk defa 12 gun sonra meleğime kavuscam allah ızın verırse..butun işlerim bıttı tek bı yuzeysel temızlık yapılcak haftaya okadar..yanlız ben 18 kılo olmusum nasıl verıcem bılmem valla amaan o saglıklı olsunda
ya kızlar bılıyorum gec oldu ama ben su dogum takvımlerınızden ıstıyorum cok.oğluşum dorugum için biri bana yapabılırmı? ben ugrastım olmadı.sat 19 aralık.tesekkur ederım
huhuuuuuu... ben geeelllddiiiimmmmm
hoşgeldin şekerimmm nasılsın bakam?huhuuuuuu... ben geeelllddiiiimmmmm
ya kızlar coook tesekkurler...hem kendım ugrasıyorum..hemde sızı ugrastırıyorum.cok saolun.ama henuz basarılı olamadım.yapıştırıyorum ama cıkmıyo sanırım
slm ayferim baharcım sido cum vede ilk kez karşılaştığım melikecim nabersiniz :))))
nasıl gidiyor bakalım ?
bu arada özgem maşallahh kızımıza bin kere hayırlısı olsun inşallahhh hayatım ama dikkat et kendine yinede vaktinde gelsin kızın inşallahh
zeynep seninde kuzuna maşallahh vede gözün aydın az kalmış ne güzel
kardelencim seninde göbiş harikaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?