selam emsalim nasılsın bugün?
hoşbulduk kızlaaaar iyiyiz çok şükür babamızı bekliyoruz alışverişe gidip eksikleri alıcaz. sizden naber?
maşallah valla bebişin kilosu kız için çok güzel.ayrıca kilo olayında güzel.hadi bakalım geri sayım başladı özgiş yaa.
senin doktorda benim eşim gibi ne kadar kalsa o kadar iyi diyenlerden demek ki:)
merhaba arkadaslar bende doktordan geldim kızım 2900 olmus 48 cm boyu 36.haftamızdayız.38 olsun alcam dedı.28 agustosa gun verdı spinalın cok ıyı oldugunu anlattı..nst ye baglandık ılk defa 12 gun sonra meleğime kavuscam allah ızın verırse..butun işlerim bıttı tek bı yuzeysel temızlık yapılcak haftaya okadar..yanlız ben 18 kılo olmusum nasıl verıcem bılmem valla amaan o saglıklı olsunda
bu arada özgem maşallahh kızımıza bin kere hayırlısı olsun inşallahhh hayatım ama dikkat et kendine yinede vaktinde gelsin kızın inşallahh
Saol ayferimm. Geri sayım başladı valla kaydirigubbakcemile2
Maşallah cnm kızına. Hadi bakalım sizinde az vaktiniz kalmış. Hayırlım olsun
Saol cnm bnm. Pek beklicek gibi değil ama. İstediği zaman gelsin artık sağlıkla gelsinde sorun değil.
Kızlar Sad ve Merveden haber varmı ya? Sad doğurmuş olabilir artık dimi?????
aminnnn canım inşallahh artık riskli dönemler bitti inşallahh hepimiz için
Allah ım sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin hepimize yavrularımızı
canım merve ara ara geldi ama sad hiç gelmedi ya perşembe yada cma günü doğum yapacaktı büyük ihtimal almıştır meleğini kucağına
şimdi onun miss kokusunu cigerlerine dolduruyordur aklına biz gelmeyiz :)))
Oyyyyyy evet ya doğmuştur minik melek. Missssss gibidir şimdi o keşke haber alabilsek ya. Didemde numarası vardır aslında onun. Didemle görüşürsek soralım :lepi:
ayy en sevdiğim şey alışverişşş.:)hadi bakalım alın güzel güzel şeyleer.hoşbulduk kızlaaaar iyiyiz çok şükür babamızı bekliyoruz alışverişe gidip eksikleri alıcaz. sizden naber?
rica ederiz keşke olsaydı.ayfersmu cıngene coook saolun kızlar.yapıstırdım hep ama cıkmadı.belkıde sorun kullanıcı panelımdekı bılgıler yada profılımle ılgıldır.neyse aksam tekrar ugrasıcam.sımdı kacmam gerek.ama ugrastıgınız ıcın coook tesekkur edıyorum.sagolun kızlar....
ayy canım Allah hayırlara getirsin uykunda bile beni düşünürmüş canım arkadaşımm sağolasınn.yok anam gidiyim dedimdi mehmet olmaz dedi kaldım ama şimdi odadan odaya zor yürüyom:)isabet olmuş yani.çok şükür Allah a canım daha iyiyim ama kendime güvenip çıkamadım bu gün dışarıya
bi kaç ufak eksik vardı yani artık ayrıntı denecek kadar ufak şeylerdi ama çıkmadım
belim ve kasıklarım ağrıyor azcık birde hava çok sıcak artık aşkam üzeri çıkarım dedim
sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor
kızz rüyamda bulgaristana gitmişsin :))))
msn e yazmışsın bulgaristandayım diye Allah Allah kıa bak bu halde duamadı dediğini yaptı diyorum Allah ım korusun inşallahh diyorum :))))
şimdiden alacaknızı güle güle kullanın canımcım dikkat et kendine fazla yorma kendini
Kızlar Sad ve Merveden haber varmı ya? Sad doğurmuş olabilir artık dimi?????
herkes şimdi doğum ve hazırlık telaşında :) en fazla 2 ay sonra yine topik dolu olur artık...bebek uyumuyo gaz çıkmıyo emmiyo neler yapalım gibi sorulara yanıt bulmak içinnnn :)
ayy sorma yaa başlarız bu işlere o zamanda.ayy ama ne güzel olurr.
aynen öyle canım....üff artık herşeyden çok çabul sıkılıyorum canım hiç bişe yapmak istemiyor....bunalım dönemine girdim galiba:)
valla eminecim sen işleri bitirdin sıkılma devresine girdin demeks:) bende hayırlısıyla ev toparlansada işlerim bitsede dinlensem diyom.hiç bunalıma girme bence rahatına keyfine bak.
:)))) heheh ananem aradı. Dün doktora gitceğimden haberi yoktu. Rüyasında beni görmüş. lohusa Yatağımı yapıyomuşum. Ben doğurmaya gidiyorum demişim heheheheh :))))))
anneler görüyor tatlım ya..... hadi hayırlısı bakalım...2 gün sonra 37 ye gircen..artık gelsede korkma....kayınvaldem de beni rüyasında görmüş...hemde nasıl görse beğenirsin...oğlum 5 aylık olduktan sonra kıza hamile kalıyomuşum.....dedii çok iyi beklerim...dedim oldu......buna baktım bide diğeri kaldıkaydirigubbakcemile3
aman kızlar çok dikkat edelim...arkadaşımın başına geldi bu olay...doğumdan sonra hemen hamile kaldı...ama rahim kendini toparlyamadığı için 3 aylıkken düştü...ama üzüldü desem yalan olur....:kedi:
git kal tabi ablalar ah canım ablamm.evet canım aldım telsizi.salondayken yatak odasını duyamam diye.arçelik 54,90 TL mi neydi çokta uygun fiyatı bence.evet canım temizlik bitti sayılır..sıkıntımda dediğin gibi uğraşıcak bişe bulamamamdandır....akşma doğru ablama gidicem orda kalıcam. ortam değişikliği iyi gelir artık:) Allah yardımcın olsun canım seninde...bir an önce bitirmeye bak...bu bebeklerin ne zaman geleceği hiç belli olmaz:) opuyorumnanaktan
telsiz almışsın ya canım hayırlı olsun..bayada inmiş fiyatı şaşırdım..nasıl bari işe yarar mı bende alıp almamak arasında kararsız kaldım..
hayırdır inşallah anacım herkes rüyalarda artık iyice psikolojik etki olmaya başladı:):)))) heheh ananem aradı. Dün doktora gitceğimden haberi yoktu. Rüyasında beni görmüş. lohusa Yatağımı yapıyomuşum. Ben doğurmaya gidiyorum demişim heheheheh :))))))
anneler görüyor tatlım ya..... hadi hayırlısı bakalım...2 gün sonra 37 ye gircen..artık gelsede korkma....kayınvaldem de beni rüyasında görmüş...hemde nasıl görse beğenirsin...oğlum 5 aylık olduktan sonra kıza hamile kalıyomuşum.....dedii çok iyi beklerim...dedim oldu......buna baktım bide diğeri kaldıkaydirigubbakcemile3
aman kızlar çok dikkat edelim...arkadaşımın başına geldi bu olay...doğumdan sonra hemen hamile kaldı...ama rahim kendini toparlyamadığı için 3 aylıkken düştü...ama üzüldü desem yalan olur....:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?