2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyy evet ya. Geçen bi topikte okudum. Mart annesiydi galiba. Baya panik olmuştu acaba hamilemiyim diye. Şimdiden bende düşünüyorum nasıl koruncaz diye?

zaten doğumdan sonraki 6 hafta ilişki yasak.ondan sonra hemen spiral taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum yaa.öncedende taktırmıştım ama o incecik sızı ayyy.

zaten doğumdan sonraki 6 hafta ilişki yasak.ondan sonra hemen spiral taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum yaa.öncedende taktırmıştım ama o incecik sızı ayyy.

kıs ayfer hiç dogum yapmamış olan bayanlara spiral takmıyolarki önceeden nasıl taktrdınki:uhm:

Ya bacım ben o spiralden korkuyorum açıkçası. Sanki korumayacakmış gibi geliyor. Birde ne bileyim içimde demir parçası fikri pek hoşuma gitmiyor. Birde bir arkadaşıma doktoru spiralle ilgili bişiler anlatmış ondanda etkilendim

iyi haftasonlarıııı
ayy bütün gece burda kalmışım topigın demir başı olmuşummm:))))

kıs ayfer hiç dogum yapmamış olan bayanlara spiral takmıyolarki önceeden nasıl taktrdınki:uhm:
doktorum 1 sene kalacaksa problem yok demişti.beş sene tutmaya niyetin yoksa demişti bende taktırmıştım evlenince.şükür bişey olmadı.
ya yok hissetmiyorsun sonrası.bende hapı unuturum ve hormon sırf diye istemiyorum açıkcası yaa.
iyi haftasonlarıııı
ayy bütün gece burda kalmışım topigın demir başı olmuşummm:))))

demirbaş senden saymaya başlayalım o zaman hoşgeldiin.

Hoşgeldin şekerciiiiiiim.Naber?

hoşbulduk özgecim iyiyim canım koçiş beklıyom alışverişe gitcez artık son eksıklerımide alayım çıksın aradan dogurcaz nerdeyse.....sen nasılsın dünün etkısınden kurtulamamılşsındır sen şimdi ayaklarım hala yere degmez:)))))şahsen benım öle oluyo 3-4gün

öfffff hapı bende hiç sevmiyorum ya ama kullandım 2 sene. Ya bu kocalar neden korunmuyo yaaaaa offfffffffffffffffffff

Ohhh alışveriş ha. Git tabi tatlım tamamla eksikleri. Valla dediğin doğru ilk defa bu kadar yaklaştığımı hissediyorum doğuma. Doktorum saolsun baya havaya soktu beni kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk ayfercım

ben 2 sene hap kullandım gayet memnundum yaaa hiç bi sorun çıkarmadı 3 gün unuttugum günler oldu...evet hormon yüklüyo ama yumurtalıkları çok güzel çalıştırıyo şekıl a dan örnek bırakınca hemen hamıle kaldım..emzırırken kullanılmıyo diye bılıyorum sütü bırakınca başlarım yıne

Ohhh alışveriş ha. Git tabi tatlım tamamla eksikleri. Valla dediğin doğru ilk defa bu kadar yaklaştığımı hissediyorum doğuma. Doktorum saolsun baya havaya soktu beni kaydirigubbakcemile3

ben sizin yerınızde olsam hergün dogurcam diye gezerım zaten dogumlar başladı iiyice heyecanlamaya başladım ne oluyosa bana daha 4-5 haftam var...:kedi:

Yumurtalık çalıştırması kişiye göre değişiyor cnm ya. Bende zırt diye hamile kaldım ama mesela 1 arkadaşım 1 yıldır uğraşıyor çocuğu olsun diye. Bünye meselesi sanırım

Ayyyy evet ya. Geçen bi topikte okudum. Mart annesiydi galiba. Baya panik olmuştu acaba hamilemiyim diye. Şimdiden bende düşünüyorum nasıl koruncaz diye?

evet kızlar dikkat etmek gerek...arkadaşımada demişler süt korur merak etme diye ama hurafe sizede derlese sakın inanmayındelikafadulden

Allah yardımcımız olsun....artıkkaydirigubbakcemile3

ayfer peki niye fiyatı o kadar inmiş acaba ?bilgin var mı?

ben sizin yerınızde olsam hergün dogurcam diye gezerım zaten dogumlar başladı iiyice heyecanlamaya başladım ne oluyosa bana daha 4-5 haftam var...:kedi:

Dohtur bana gezme dolaşma fazla dedi ya. Durumum vahim heralde benim sölemiyo bana :))) Ama ben napıcam bu akşam düğüne gidicem :)) düğündende kalmayım yani.

Yumurtalık çalıştırması kişiye göre değişiyor cnm ya. Bende zırt diye hamile kaldım ama mesela 1 arkadaşım 1 yıldır uğraşıyor çocuğu olsun diye. Bünye meselesi sanırım

bana herkes dedi zor çocugun olur hapı bırak diye korkudan bıraktım valla...ama dediğinde dogru hap kullanıpta sonrasında bekleyen çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…