Ayyyy evet ya. Geçen bi topikte okudum. Mart annesiydi galiba. Baya panik olmuştu acaba hamilemiyim diye. Şimdiden bende düşünüyorum nasıl koruncaz diye?
zaten doğumdan sonraki 6 hafta ilişki yasak.ondan sonra hemen spiral taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum yaa.öncedende taktırmıştım ama o incecik sızı ayyy.
zaten doğumdan sonraki 6 hafta ilişki yasak.ondan sonra hemen spiral taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum yaa.öncedende taktırmıştım ama o incecik sızı ayyy.
iyi haftasonlarıııı
ayy bütün gece burda kalmışım topigın demir başı olmuşummm:))))
doktorum 1 sene kalacaksa problem yok demişti.beş sene tutmaya niyetin yoksa demişti bende taktırmıştım evlenince.şükür bişey olmadı.kıs ayfer hiç dogum yapmamış olan bayanlara spiral takmıyolarki önceeden nasıl taktrdınki:uhm:
ya yok hissetmiyorsun sonrası.bende hapı unuturum ve hormon sırf diye istemiyorum açıkcası yaa.
Ya bacım ben o spiralden korkuyorum açıkçası. Sanki korumayacakmış gibi geliyor. Birde ne bileyim içimde demir parçası fikri pek hoşuma gitmiyor. Birde bir arkadaşıma doktoru spiralle ilgili bişiler anlatmış ondanda etkilendim
iyi haftasonlarıııı
ayy bütün gece burda kalmışım topigın demir başı olmuşummm:))))
Hoşgeldin şekerciiiiiiim.Naber?
hoşbulduk özgecim iyiyim canım koçiş beklıyom alışverişe gitcez artık son eksıklerımide alayım çıksın aradan dogurcaz nerdeyse.....sen nasılsın dünün etkısınden kurtulamamılşsındır sen şimdi ayaklarım hala yere degmez:)))))şahsen benım öle oluyo 3-4gün
doktorum 1 sene kalacaksa problem yok demişti.beş sene tutmaya niyetin yoksa demişti bende taktırmıştım evlenince.şükür bişey olmadı.
ya yok hissetmiyorsun sonrası.bende hapı unuturum ve hormon sırf diye istemiyorum açıkcası yaa.
demirbaş senden saymaya başlayalım o zaman hoşgeldiin.
Ohhh alışveriş ha. Git tabi tatlım tamamla eksikleri. Valla dediğin doğru ilk defa bu kadar yaklaştığımı hissediyorum doğuma. Doktorum saolsun baya havaya soktu beni kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk ayfercım
ben 2 sene hap kullandım gayet memnundum yaaa hiç bi sorun çıkarmadı 3 gün unuttugum günler oldu...evet hormon yüklüyo ama yumurtalıkları çok güzel çalıştırıyo şekıl a dan örnek bırakınca hemen hamıle kaldım..emzırırken kullanılmıyo diye bılıyorum sütü bırakınca başlarım yıne
Ayyyy evet ya. Geçen bi topikte okudum. Mart annesiydi galiba. Baya panik olmuştu acaba hamilemiyim diye. Şimdiden bende düşünüyorum nasıl koruncaz diye?
git kal tabi ablalar ah canım ablamm.evet canım aldım telsizi.salondayken yatak odasını duyamam diye.arçelik 54,90 TL mi neydi çokta uygun fiyatı bence.
hayırdır inşallah anacım herkes rüyalarda artık iyice psikolojik etki olmaya başladı:)
hayırdır inşallah canım senin rüyada inşallah:) ama arkadaşının başına gelen ablama oldu doğdu şükür ama kafayı yiyordu.yardımcısı olmasa tam terelelliydi yani:) emzirirken öğrendi hamile olduğunu.araları 1 yaş.ama büyüdüler yaa kocaman oldular Allah ömür versin şimdi.
hoşbulduk ayfercım
ben 2 sene hap kullandım gayet memnundum yaaa hiç bi sorun çıkarmadı 3 gün unuttugum günler oldu...evet hormon yüklüyo ama yumurtalıkları çok güzel çalıştırıyo şekıl a dan örnek bırakınca hemen hamıle kaldım..emzırırken kullanılmıyo diye bılıyorum sütü bırakınca başlarım yıne
öfffff hapı bende hiç sevmiyorum ya ama kullandım 2 sene. Ya bu kocalar neden korunmuyo yaaaaa offfffffffffffffffffff
ben sizin yerınızde olsam hergün dogurcam diye gezerım zaten dogumlar başladı iiyice heyecanlamaya başladım ne oluyosa bana daha 4-5 haftam var...:kedi:
ben sizin yerınızde olsam hergün dogurcam diye gezerım zaten dogumlar başladı iiyice heyecanlamaya başladım ne oluyosa bana daha 4-5 haftam var...:kedi:
bende o olayı sevmiyorum:kedi:hani onlar için de bi hap falan olsa kullandırırım:)))))
Dohtur bana gezme dolaşma fazla dedi ya. Durumum vahim heralde benim sölemiyo bana :))) Ama ben napıcam bu akşam düğüne gidicem :)) düğündende kalmayım yani.
Yumurtalık çalıştırması kişiye göre değişiyor cnm ya. Bende zırt diye hamile kaldım ama mesela 1 arkadaşım 1 yıldır uğraşıyor çocuğu olsun diye. Bünye meselesi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?