tatlım senle hemen hemen aynıyız ama doktor bana dua et 37 den sonra gelsin dedi....benide bunun stersi sardı....
Dohtur bana gezme dolaşma fazla dedi ya. Durumum vahim heralde benim sölemiyo bana :))) Ama ben napıcam bu akşam düğüne gidicem :)) düğündende kalmayım yani.
benimkide bol bol yürü dedi... erken gelsin diye...
slm ayferim baharcım sido cum vede ilk kez karşılaştığım melikecim nabersiniz :))))
nasıl gidiyor bakalım ?
bu arada özgem maşallahh kızımıza bin kere hayırlısı olsun inşallahhh hayatım ama dikkat et kendine yinede vaktinde gelsin kızın inşallahh
zeynep seninde kuzuna maşallahh vede gözün aydın az kalmış ne güzel
kardelencim seninde göbiş harikaa :))
maşallah valla bebişin kilosu kız için çok güzel.ayrıca kilo olayında güzel.hadi bakalım geri sayım başladı özgiş yaa.
ya gamze 25 gün ishal ya dile kolay var bunda bi anormallik sen bi baktır ya kendinee.
canım maşallah sendede feetlik gördük yaniii.daha büyücek canım hayırlısı ile.
bence gitmekte fayda var.normal değil gibi.ama peynir ekmek dene bakalım.
valla az kaldı eminecim dediğin gibi.şükür bugünümüze.geçmiş olsun sanada.
senin doktorda benim eşim gibi ne kadar kalsa o kadar iyi diyenlerden demek ki:)
off dogurma meraklısıyımlaelaelaelaelae ben yürüyüşleri sıklaştırıyım ozaman erken gelsin kuzum
off dogurma meraklısıyımlaelaelaelaelae ben yürüyüşleri sıklaştırıyım ozaman erken gelsin kuzum
benimkide bol bol yürü dedi... erken gelsin diye...
niye öle dediki dr un :uhm:bebek iri olur zor çıkar diyemi
bana herkes dedi zor çocugun olur hapı bırak diye korkudan bıraktım valla...ama dediğinde dogru hap kullanıpta sonrasında bekleyen çok var
ben de ben de:lepi: en sonlara kalmak istemiorum keşke sağlıklı ve de çabucak geliverseler kollarımıza hatta evdeyken zil çalsa bu sizin bebeniz deseler alıversek koynumuza ahhhhopuyorumnanaktan
canım erken gelmesin yaaa büyüsün accık daha orada. Doktor da ebe de bana 37 ye kadar durdurmaya çalış dikkat et sakın kendini dediler.
aynen canım...banada öyle dedi...erken doğum olmaması için 37 haftalık olsun dedii.... o yüzden son 16 günkaydirigubbakcemile3 bu tarihten sonra her an bekliyoruzhihoyyyt
ben de ben de:lepi: en sonlara kalmak istemiorum keşke sağlıklı ve de çabucak geliverseler kollarımıza hatta evdeyken zil çalsa bu sizin bebeniz deseler alıversek koynumuza ahhhhopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım çok hazırcı gördüm senikaydirigubbakcemile3 gerçi büyük bir bölümü bitirdik de doğurmak da ayrı güzellik-tir herhaldesositososito
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım çok hazırcı gördüm senikaydirigubbakcemile3 gerçi büyük bir bölümü bitirdik de doğurmak da ayrı güzellik-tir herhaldesositososito
aynen öyle.....tuba 37. ye girmden doğurdu..maşallah hiç bişeyide yoktu bebeğinin
herkese selamlar...
sivaslım aynı agrılar bende de var maalesef..kahvaltı masasından 1 saat kalkamadım alt taraf iptal oldu..
hoşgeldın canım
hehe aynısı benımde oldu sabah hatta eşime diyorum benım alt takımlar off oldukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?