2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Dohtur bana gezme dolaşma fazla dedi ya. Durumum vahim heralde benim sölemiyo bana :))) Ama ben napıcam bu akşam düğüne gidicem :)) düğündende kalmayım yani.

benimkide bol bol yürü dedi... erken gelsin diye...

off dogurma meraklısıyımlaelaelaelaelae ben yürüyüşleri sıklaştırıyım ozaman erken gelsin kuzum

teşşekkürler canım tam gebeş göbişi :smiley-cool:

sağol canım opuyorumnanaktan bakalım doğumdan sonra anlıcam bu kadar büyük göbekten bebiş çıkınca geriye ne kadar kalacak hele daha da büyücekse :roflol:

Kızlar merhaba ne yapıyorsunuz bakalım?? Bebişler nasıllar?
Korunmadan bahsediyorsunuz galiba offff çok sıkıntı bu iş ya.
Özgecim canım heyecan yapma eninde sonunda olacak bebiş bugün yada yarın ne farkeder ki o yüzden içini ferah tut tatlımopuyorumnanaktan

off dogurma meraklısıyımlaelaelaelaelae ben yürüyüşleri sıklaştırıyım ozaman erken gelsin kuzum

ben de ben de:lepi: en sonlara kalmak istemiorum keşke sağlıklı ve de çabucak geliverseler kollarımıza hatta evdeyken zil çalsa bu sizin bebeniz deseler alıversek koynumuza ahhhhopuyorumnanaktan

niye öle dediki dr un :uhm:bebek iri olur zor çıkar diyemi

aynen öyle tatlım..2 gün önce ben 34+3 ken oğlum ultrasonda 36+5 günlük çıktı..kafamızda büyükmüş...erken doğum riskimde yokmuş...bebek doğum kanalınada daha girmemiş.eğer normal doğum istiyosan bol bol yürüyüş yap dedi....günde 2 saati bulsun diyede ekledi..

bana herkes dedi zor çocugun olur hapı bırak diye korkudan bıraktım valla...ama dediğinde dogru hap kullanıpta sonrasında bekleyen çok var

valla ben hapı bıraktığım gibi hamile kaldım o yüzden bir daha çocuk planlamadan hap bırakırsam 2 olsun:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3
ben de ben de:lepi: en sonlara kalmak istemiorum keşke sağlıklı ve de çabucak geliverseler kollarımıza hatta evdeyken zil çalsa bu sizin bebeniz deseler alıversek koynumuza ahhhhopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım çok hazırcı gördüm senikaydirigubbakcemile3 gerçi büyük bir bölümü bitirdik de doğurmak da ayrı güzellik-tir herhaldesositososito

canım erken gelmesin yaaa büyüsün accık daha orada. Doktor da ebe de bana 37 ye kadar durdurmaya çalış dikkat et sakın kendini dediler.

aynen canım...banada öyle dedi...erken doğum olmaması için 37 haftalık olsun dedii.... o yüzden son 16 günkaydirigubbakcemile3 bu tarihten sonra her an bekliyoruzhihoyyyt

aynen canım...banada öyle dedi...erken doğum olmaması için 37 haftalık olsun dedii.... o yüzden son 16 günkaydirigubbakcemile3 bu tarihten sonra her an bekliyoruzhihoyyyt

canım benim yaaa sağlıkla inşallah. öyle ya 37 yi çıkarsak son 2-3 hafta falan bakalım. Sankim ben 40.ı da doldurcakmışım gibi bir his var içimde ya hayırlısı.

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım çok hazırcı gördüm senikaydirigubbakcemile3 gerçi büyük bir bölümü bitirdik de doğurmak da ayrı güzellik-tir herhaldesositososito

aynen öyle.....tuba 37. ye girmden doğurdu..maşallah hiç bişeyide yoktu bebeğinin

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3evet cnm ya doğru sölüosun ancak hayallerde..opuyorumnanaktan.sona yalklaştıkça sabırsızlanıo insan

kızlar bugun benim alt tarafta agrılar hissediyorum...bebegim kımıldadıkça alt tarafım agrıyo normlamiki...

herkese selamlar...

sivaslım aynı agrılar bende de var maalesef..kahvaltı masasından 1 saat kalkamadım alt taraf iptal oldu..

anam 2 dk içinde hemen neler kaynatıyosunuz
37 den sonra dogsun istiyorum 40 falan bulmasın dayanamam ben ozmaman napıyorum gunde 2 saat yürüyüş yapıyorum:lepi:

sivaslı adını bize bahşetmedin adın sivaslı kaldı alt taraf agırlardan bendede var bebeişler kendıne yer açıyo deliğğe kafasını yerleştırmeye çalışıyolar kaydirigubbakcemile3

herkese selamlar...

sivaslım aynı agrılar bende de var maalesef..kahvaltı masasından 1 saat kalkamadım alt taraf iptal oldu..

hoşgeldın canım

hehe aynısı benımde oldu sabah hatta eşime diyorum benım alt takımlar off oldukaydirigubbakcemile3

hoşgeldın canım

hehe aynısı benımde oldu sabah hatta eşime diyorum benım alt takımlar off oldukaydirigubbakcemile3

hoşbulduk şekerim..ev süpürecektim korkumdan yapamıyorum sanki su gelecek,karnım patlıyor gibi...psikolojik doğum sancısını yaşıyorum herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…