2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım okdarcıktan bişey olmaz psıkılojık hepsi daha dogurmayız merak etme

inşallah canım..saat 3,30 olmuşşş benim mutfak duruyor ev ayakta..ben gider temizlik yapar gelirim.tembellikten yağ bağladı herbir yanım kaydirigubbakcemile3

hepinize hayırlı günler olsun...:lepi:

slm kızlar sizlere haberlerim var doktordan geldik bugün kontrolumüz vardı , benim yaramazımın boynunda kordon bagı vardı bugünkü kontrolümüzde kordonun 2 kere doladıgını gördük boynunda 2 kere sarılı yani kordon bagı o yüsden pazartesi alalım dedi doktorumuz şok oldum yaa daha yeni yeni kendime geliyorum bu kadar erken olacagını tahmin etmemiştim 39 haftalıkken alınsın istiyordum ama 37+5 de dogmuş olacak oğluşum nasipse .ben cok erken değilmi biraz daha dursun falan dedim o zaman hastanede yatman gerekiyo hergün kalp atışlarını dinlememiz lazım dedi bisde tamam o zaman dedik ..yani siz pazartesi daha yeni yeni acarken pc lerinizi ben 9 da oğlumu kucagıma almış olacagım inşallah bi sorun cıkmazsa dua edin bana arkadaslar
bu arada cigerleri daha iyi gelişsin diye iğne vuralım dedi hiçbir yan etkisi yok erken doğumlarda vuruluyo aslında bu iğne ama biz önlemimizi alalım sanada vuralım dedi doktorumuz .2 doz iğne vuruldum bugün.3230 gram olmuş oğluşum bugün itibarıyle
spinal anestezi olacam kızlar ama cok heycan yapıyorum inşallah tansiyon problemi yasamam bana dua edin hepinizi öptüm :Saruboceq:

Canım benim 5. annemizde sen olucaksın büyük ihtimalle o zaman. Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin. İnşallah güzel bir doğum olur. Sağlıkla kavuşursun yavruna. Dualarımız seninle cnm. En yakın zamanda tekrar haber bekliyoruz senden tabiki bebişinin fotosuyla birlikte opuyorumnanaktan

ayy ne güzel.. sağlıkla al kucağına canım.. güzel haberlerini bekliyoruz...

Allah hayırla kurtarsın kardeşim...

kızlar bugun benim alt tarafta agrılar hissediyorum...bebegim kımıldadıkça alt tarafım agrıyo normlamiki...
normal canım bendede var.başlamıştı 34 haftada falan.doğum kanalına yerleşiyor başları ve bası yapıyor dedi doktor.
hoşbulduk şekerim..ev süpürecektim korkumdan yapamıyorum sanki su gelecek,karnım patlıyor gibi...psikolojik doğum sancısını yaşıyorum herhalde...
yok ya bişi olmaz o kadardan ama eğilmemeye dikkat.

ayy canım yaa nasıl şok olmuşundur.ama 37+5 kötü bir zamanlama değil 38.hafta içinde neticede.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.pazartesi hepimiz tetikte olucaz haber için habersiz bırakma bizi emi.hadi hayırlı doğumlar inşallah.

dualarımız seninle bebğin de sende sağlıkla gülerek gelin doğumdan darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla maşallah kilosuda çok iyi oğluşun resimleri ve hikayeni unutma kolay doğumlar olsun inşallah:Saruboceq:

maşallah canım benimkininde kafası 39+5 ti en son ve ortalaması 38 i geçiyordu ama ona gre değil femur yani bacak uzunluğuna göre bakıyorlar.ona göre günüyle aynı benimki.ondan erken gelsin diyip durmayın bakiim beklicez sabredip.bu kadar zaman geçti sonlar zor oluyor ya:)bana yarım saat yürü dedi onu bile yürüyemiyorum altım düşecek gibi geliyor.yatıyorum paso inan.evde yürüyom mutfağa odaya tuvalete işte:)

kızlar bu ara benim iştahım biraz arttı zor frenliyorum kendimi :)

dün yarım kilo tavuk mangal yedim ve zor doydum benim gibi olan var mı?
hani son ay kilo pek alınmazdı?

kızlar bu ara benim iştahım biraz arttı zor frenliyorum kendimi :)

dün yarım kilo tavuk mangal yedim ve zor doydum benim gibi olan var mı?
hani son ay kilo pek alınmazdı?

ya mangal falan diyipte şimdi ayy sende yaaa:)avucumu yalattırıyon yanii:) bu arada midenin yeri daraldığından az yeniyor ve kilo alınmıyor imiş.bende kusmalar artmıştı bir ara ve bazı arkadaşlarda bu sebepten ama kilo son hız yani.

slm kıssslaaar

yok ayfercim bende bebiş aşağıya kaydığından mide rahatlıyor ve yemek yeme hissi

artıyor diye biliyorum...bende şu aaralar doymuyorum bi türlü...

birelemir hayırlısı olsun cnm sen ve bebişin hakkında inş.

canımm inşallahhh hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın
aklına bişey getirme içini ferah tut 38.haftadasın zaten sezeryanda 38 dedimi alıyorlar bebeği Allah ım yardımcın olsun dualarımız sizinle

özgecim dr. sana gezme demiş yaa çok takma ama tabii dikkatli ol
bana hamile kaldığım ilk günden beri aynı şeyi söylüyor dr.um :))))
ilk 3 ay dinledim hiç çıkmadım sadece dr. kontrollerine gittim ama sonra mecbur çıkacaktım
alışveriş yatak yorgan oda vs. derken kendimi çok fazla yormadan herşeyimi kendim yaptım
kendimi kötü hissettiğim zamanları bildigim için o günlerde hiç çıkmadım uzandım evde
rahat ol canım o yüzden az kaldı zaten hayırlısı ile inşallahh
Allah ım izin verirse hepimiz en geç 20-25 gün sonra kavuşacağız meleklerimize

ayy ne güzel.. sağlıkla al kucağına canım.. güzel haberlerini bekliyoruz...

Allah hayırla kurtarsın kardeşim...

birelemir hayırlısı olsun cnm sen ve bebişin hakkında inş.[/B][/QUOTE]

cok sağolun kızlar dualarınızın benimle oldugunu bilmek yetiyor insana evet galiba 5. anne ben olacam, heycanla karışık korku var içimde ruhsuz ruhsuz dolaşıyorum inşallah yarın daha iyi olurum biraz alıştırmam lazım kendimi yarın sabah 9.30 da tekrar nstmiz var o zaman odamıza falan bakıcaz galiba hastane odayı süslüyor bugünkü hemşire öle dedi bide hasta yatışdan öğrenelim boşuna götürmeyiz süslerimizi.size ancak eve gelince haber veriririm hastaneden nete girebilceğimi hiç sanmıyorum a.s.a.s.

Canım tansiyon problemi yaşamazsın çünkü zaten spinal tansiyon düşüren birşey ve o sırada sana heyecan falan yaparsan sakinleştirici yapıyolar.. Hiç merak etme korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…