canım maşallah ya ne kadar güzel fotoğraf çok tatlısınızz
Bitek annem olsun bana bişey olmaaaaz :)
birelemir hayırlısı olsun cnm sen ve bebişin hakkında inş.[/B]
Canım tansiyon problemi yaşamazsın çünkü zaten spinal tansiyon düşüren birşey ve o sırada sana heyecan falan yaparsan sakinleştirici yapıyolar.. Hiç merak etme korkma.
Teşekkür ederim canım inşallah pazartesiye sizde tatlı olcaksınız :)
sen cok cesaretlisin canım ya maşallah inşallah bende panik yapmadan o güsel anları en iyi şekilde atlatırım sağol tatlım
inşallahhh :))
Ben mi cesaretliyim :) Kız ben sekiz ay ağladım nasıl doğurcam diye eheheh Allah yardım ediyo merak etme.
merhaba arkadaşlar,
bugün doktordaydım ve çok heyecan yaşadım, ela'nın başına gelenler aynen benim başımada geldi, makinaya bağlanmaya gittim doğum sancısı çeken kişiyle aynı odada kalmak zorumda kaldım, inanırmısınız mahvoldum kasıla kasıla bittim, ve sonuç birazda bu yüzden (sanırım) pek iyi çıkmadı, pazartesi tekrar bağlanıcam, şimdi kramplar için ilaç içmeye başladım, bebek haftasından 1 hafta ileri gidiyormuş, erken doğum riski gözüküyor bakıcaz artık,ama ikinci kez sezaryan olunca 38.haftada alınıyormuş, doktorum 39haftayı görmek istiyor,erken alma taraftarı değil,amaç; bebek daha iyi gelişsin 1gün bile önemli diyor,işte bizim bugünlük maceramız böyleydi, inşallah birdaha süprizle karşılaşmam.
slm kızlar sizlere haberlerim var doktordan geldik bugün kontrolumüz vardı , benim yaramazımın boynunda kordon bagı vardı bugünkü kontrolümüzde kordonun 2 kere doladıgını gördük boynunda 2 kere sarılı yani kordon bagı o yüsden pazartesi alalım dedi doktorumuz şok oldum yaa daha yeni yeni kendime geliyorum bu kadar erken olacagını tahmin etmemiştim 39 haftalıkken alınsın istiyordum ama 37+5 de dogmuş olacak oğluşum nasipse .ben cok erken değilmi biraz daha dursun falan dedim o zaman hastanede yatman gerekiyo hergün kalp atışlarını dinlememiz lazım dedi bisde tamam o zaman dedik ..yani siz pazartesi daha yeni yeni acarken pc lerinizi ben 9 da oğlumu kucagıma almış olacagım inşallah bi sorun cıkmazsa dua edin bana arkadaslar
bu arada cigerleri daha iyi gelişsin diye iğne vuralım dedi hiçbir yan etkisi yok erken doğumlarda vuruluyo aslında bu iğne ama biz önlemimizi alalım sanada vuralım dedi doktorumuz .2 doz iğne vuruldum bugün.3230 gram olmuş oğluşum bugün itibarıyle
spinal anestezi olacam kızlar ama cok heycan yapıyorum inşallah tansiyon problemi yasamam bana dua edin hepinizi öptüm :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar,
bugün doktordaydım ve çok heyecan yaşadım, ela'nın başına gelenler aynen benim başımada geldi, makinaya bağlanmaya gittim doğum sancısı çeken kişiyle aynı odada kalmak zorumda kaldım, inanırmısınız mahvoldum kasıla kasıla bittim, ve sonuç birazda bu yüzden (sanırım) pek iyi çıkmadı, pazartesi tekrar bağlanıcam, şimdi kramplar için ilaç içmeye başladım, bebek haftasından 1 hafta ileri gidiyormuş, erken doğum riski gözüküyor bakıcaz artık,ama ikinci kez sezaryan olunca 38.haftada alınıyormuş, doktorum 39haftayı görmek istiyor,erken alma taraftarı değil,amaç; bebek daha iyi gelişsin 1gün bile önemli diyor,işte bizim bugünlük maceramız böyleydi, inşallah birdaha süprizle karşılaşmam.
ay kötü bir durum olmuş senin için canım ya geçmiş olsun o bayanada sanada.hadi bakalım geri sayımlara başladık hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri büyütelim güzelce inşallah.merhaba arkadaşlar,
ben oturup kalkınca duvara tutunarak yürüyorum artık pazartesi doktor tam tarihi belirlesin hayırlısı ile hep değişiyor yaa.
ben oturup kalkınca duvara tutunarak yürüyorum artık pazartesi doktor tam tarihi belirlesin hayırlısı ile hep değişiyor yaa.
selam millet bugün çok yoruldum ama eksiklerimiz bitti allahın izniyle. 1 tane gecelik aldım. 1 tane de pijama takımım var yeterli geldi bana. hamile kilodu vermedi satıcı kız büyük kilotlardan al daha kullanışlı dedi kandırdı beni. bebişin bakım ürünlerini kapı süsünü aldık. dayanamadım bir iki kıyafet de aldım oğluşuma. hurmamızı aldık yarın başlıcaz yemeye :) bebek şekeri yapmamaya karar verdik çünkü gurbette olduğumuzdan çok gelenimiz gidenimiz olmıcak... öyle işte. :)))
teşekkür ederim kızlar, inşallah dediğiniz gibidir, sağ salim atlatırız da artık rahatlarız.Birbelemir, 2günün kalmış, bebeğimizi kucağına sağlıkla almayı nasip etsin Allahım, analı babalı mutlu büyütsün.kolay doğum olsun inşallah canım.
günaydın cnm ben de uyuyamayanlardanım.hergün en gec 4.30 da uyanıyorum tabi 2 de 3 te yatmama rağmenben de nefes alamıyorum ama burnum tıkanmıs senın de öle mi bebişten mi?
Selam kızlar ben geldim doktordan. Minik kızım gayet iyi şükür. 2800 gr olmuş. Doktor çitlenbik olacak bu kız dedi :)) Beni sorarsanız 2 gündür sıklaşan kasılmalarımı ben yine ciddiye almadım çok fazla ama doktor heran bekle bu kadar kasılmaya 1. si eylülü görmezsin 2. si hatta haftayı bile göreceğinden şüpheliyim dedi :) Ama tabi bunu sadece Allah bilir. 1 eylül verdi sez. tarihi ama onu bile muallakta verdi. strese gerek yok herşey iyi olacak dedi:) moral verdi saolsun. Çatı muayenesi yapmadı. Şuan zaten yeterince kasılman var bide ben tetiklemek istemiyorum. Ama zaten çok dar bir çatın olsada 2800 gr bebeği doğurabilirsin dedi. Buarada toplam 11 kilo almışım. Aferini kaptım. Bebişin yüzünü göremedik yine saklandı bizden. Yani kızlar beklemedeyim.
merhaba arkadaslar bende doktordan geldim kızım 2900 olmus 48 cm boyu 36.haftamızdayız.38 olsun alcam dedı.28 agustosa gun verdı spinalın cok ıyı oldugunu anlattı..nst ye baglandık ılk defa 12 gun sonra meleğime kavuscam allah ızın verırse..butun işlerim bıttı tek bı yuzeysel temızlık yapılcak haftaya okadar..yanlız ben 18 kılo olmusum nasıl verıcem bılmem valla amaan o saglıklı olsunda
slm kızlar sizlere haberlerim var doktordan geldik bugün kontrolumüz vardı , benim yaramazımın boynunda kordon bagı vardı bugünkü kontrolümüzde kordonun 2 kere doladıgını gördük boynunda 2 kere sarılı yani kordon bagı o yüsden pazartesi alalım dedi doktorumuz şok oldum yaa daha yeni yeni kendime geliyorum bu kadar erken olacagını tahmin etmemiştim 39 haftalıkken alınsın istiyordum ama 37+5 de dogmuş olacak oğluşum nasipse .ben cok erken değilmi biraz daha dursun falan dedim o zaman hastanede yatman gerekiyo hergün kalp atışlarını dinlememiz lazım dedi bisde tamam o zaman dedik ..yani siz pazartesi daha yeni yeni acarken pc lerinizi ben 9 da oğlumu kucagıma almış olacagım inşallah bi sorun cıkmazsa dua edin bana arkadaslar
bu arada cigerleri daha iyi gelişsin diye iğne vuralım dedi hiçbir yan etkisi yok erken doğumlarda vuruluyo aslında bu iğne ama biz önlemimizi alalım sanada vuralım dedi doktorumuz .2 doz iğne vuruldum bugün.3230 gram olmuş oğluşum bugün itibarıyle
spinal anestezi olacam kızlar ama cok heycan yapıyorum inşallah tansiyon problemi yasamam bana dua edin hepinizi öptüm :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?