2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bitek annem olsun bana bişey olmaaaaz :)

birelemir hayırlısı olsun cnm sen ve bebişin hakkında inş.[/B]

canım maşallah kuzucuğun ne güzel bakmış anneciğine. allahım sizi nazarlardan saklasın canım.

cok sağolun kızlar dualarınızın benimle oldugunu bilmek yetiyor insana evet galiba 5. anne ben olacam, heycanla karışık korku var içimde ruhsuz ruhsuz dolaşıyorum inşallah yarın daha iyi olurum biraz alıştırmam lazım kendimi yarın sabah 9.30 da tekrar nstmiz var o zaman odamıza falan bakıcaz galiba hastane odayı süslüyor bugünkü hemşire öle dedi bide hasta yatışdan öğrenelim boşuna götürmeyiz süslerimizi.size ancak eve gelince haber veriririm hastaneden nete girebilceğimi hiç sanmıyorum a.s.a.s.[/QUOTE]

hayırlı doğumlar canımcım. sağlıcakla bebişini kucağına al inşallah.

Canım tansiyon problemi yaşamazsın çünkü zaten spinal tansiyon düşüren birşey ve o sırada sana heyecan falan yaparsan sakinleştirici yapıyolar.. Hiç merak etme korkma.

sen cok cesaretlisin canım ya maşallah inşallah bende panik yapmadan o güsel anları en iyi şekilde atlatırım sağol tatlım

Teşekkür ederim canım inşallah pazartesiye sizde tatlı olcaksınız :)

inşallahhh :))

merhaba arkadaşlar,
bugün doktordaydım ve çok heyecan yaşadım, ela'nın başına gelenler aynen benim başımada geldi, makinaya bağlanmaya gittim doğum sancısı çeken kişiyle aynı odada kalmak zorumda kaldım, inanırmısınız mahvoldum kasıla kasıla bittim, ve sonuç birazda bu yüzden (sanırım) pek iyi çıkmadı, pazartesi tekrar bağlanıcam, şimdi kramplar için ilaç içmeye başladım, bebek haftasından 1 hafta ileri gidiyormuş, erken doğum riski gözüküyor bakıcaz artık,ama ikinci kez sezaryan olunca 38.haftada alınıyormuş, doktorum 39haftayı görmek istiyor,erken alma taraftarı değil,amaç; bebek daha iyi gelişsin 1gün bile önemli diyor,işte bizim bugünlük maceramız böyleydi, inşallah birdaha süprizle karşılaşmam.

hayırlı doğumlar canımcım. sağlıcakla bebişini kucağına al inşallah.[/QUOTE]

sağol baharcım insallah

Ben mi cesaretliyim :) Kız ben sekiz ay ağladım nasıl doğurcam diye eheheh Allah yardım ediyo merak etme.

ne bilim canım ya öyle güsel anlattın ki sen ameliyat öncesini sonrasını senden cesaret aldım ben yazılarını okudukca ya aslında bu kadar zor bişey değil falan oluyodum daha önceleri neler cektin bilmiyorum ya tabi :) rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım sen etkilendiğin için öyle çıkmıştır bugün gü nst inşallah pazartesi daha normal çıkar sıkma canını 38 de alınıyor hakkaten sezeryan olunca bekletmiyo bi çok doktor benimkide öle bekletmiyor iğne yaptı ciğerleri için bende 37+5 de girecem nasipse

:ecrin_bebek:yeni annemiz geliyor demekki.sağlıkla kucağına Alman dileğiyle canım.dualarımız seninle. bizi haberdar et gelişmelerden.
masallah annesiyle kızına.zemuszemus

canım eminimki etkilendiğin için stresten dolayı cıkmıştır o kasılmalar.kendine ii bak.cok yorma kendini.

ay kötü bir durum olmuş senin için canım ya geçmiş olsun o bayanada sanada.hadi bakalım geri sayımlara başladık hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri büyütelim güzelce inşallah.

ay 41 kere maşallah çok tatlısınız Allah ömür versin sağlık mutlulukla inşallah bebişede ailesinedeeee.

ben oturup kalkınca duvara tutunarak yürüyorum artık pazartesi doktor tam tarihi belirlesin hayırlısı ile hep değişiyor yaa.

selam millet bugün çok yoruldum ama eksiklerimiz bitti allahın izniyle. 1 tane gecelik aldım. 1 tane de pijama takımım var yeterli geldi bana. hamile kilodu vermedi satıcı kız büyük kilotlardan al daha kullanışlı dedi kandırdı beni. bebişin bakım ürünlerini kapı süsünü aldık. dayanamadım bir iki kıyafet de aldım oğluşuma. hurmamızı aldık yarın başlıcaz yemeye :) bebek şekeri yapmamaya karar verdik çünkü gurbette olduğumuzdan çok gelenimiz gidenimiz olmıcak... öyle işte. :)))

teşekkür ederim kızlar, inşallah dediğiniz gibidir, sağ salim atlatırız da artık rahatlarız.Birbelemir, 2günün kalmış, bebeğimizi kucağına sağlıkla almayı nasip etsin Allahım, analı babalı mutlu büyütsün.kolay doğum olsun inşallah canım.

ben oturup kalkınca duvara tutunarak yürüyorum artık pazartesi doktor tam tarihi belirlesin hayırlısı ile hep değişiyor yaa.

al benden de o kadar ayfercimmm...wc ye oturmak bir dert kalkmak 2 dert oldu artık,hoş senin bebiş daha büyük benimkinden ama ben dayanamıyorum.dizlerim taşımıyor gibi(bu arada bir daha ne yediğimi yazmam canın çektiyse affet ama hızımı alamadım işte :))

kaydirigubbakcemile3

canım yaa kıyamam sana ben hayatım sen başına bir iş gelmeden kocanı ikna et
dr.un ne zaman diyorsa onu yaptır
bende baya zorlanıyorum ama seninki kadar vahim değil durumum
sadece bazen alafranga wc olmasına rağmen ona bile otururken bacaklarım ağrıyor
eğilip kalmak hele hele ayakkabı bağlamak falan hayal :)))

canım maşallahh bitmiş herşey erkekin güle güle kullansın hepsini tabii sende :))
sende bekleymeye başlayacaksın artık desene
gerçi eksik bitti desende illaki bişeyler çıkıyor aklına bişeyler geliyor mutlaka

canımcım sanada çok geçmiş olsun insan hamileyken o durumdaki insanları görünce psikolojisi bozuluyor öyle oluncada nst en kötü çıktı demek stresten
inşallahh pazartesi günü çok daha güzel sonuçlar alırsınız

tubacımmmm nede güzel bakışıyorsunuz öyle kızınla
maşallahhh sizee 41 kere maşallaahh

Günün ilk günaydını benden olsun kızlar.
Uyuyamadımmm nefes almakta zorlanıyorum başım çatlıcak gibi bir saattir dolanıyorum evde. Ne zormuş nefessiz kalmak.Ne yapsam işe yaramadı.:bbo:

günaydın cnm ben de uyuyamayanlardanım.hergün en gec 4.30 da uyanıyorum tabi 2 de 3 te yatmama rağmen ben de nefes alamıyorum ama burnum tıkanmıs senın de öle mi bebişten mi?

günaydın cnm ben de uyuyamayanlardanım.hergün en gec 4.30 da uyanıyorum tabi 2 de 3 te yatmama rağmen ben de nefes alamıyorum ama burnum tıkanmıs senın de öle mi bebişten mi?

evet canım benim de o şekilde. Ne zormuş caanım ya burnum da tıkalı sanki oğluş da zorluyor anlamadım ki ben yatınca da 1 falandı galiba zaten 2 kere wc ye kalktım. Canım senin sürekli mi böyle kıyamammm

Son düzenleme:

Özgecim çok sevindim tatlım minik çileğimizin keyfi yerinde oluşuna maşallah kilosuda çok güzel. Artık bu saatten sonra yok doğsa da sorun rabbim bu günleri gösterdi ya bin şükür.

Canım eğer bir değişiklik olmazsa sanırım aynı gün doğum yapacağız.zemuszemus

Birbelemircim geçmiş olsun canım öncelikle yarın ben uyandığımda muhtemelen meleğinin mis kokusunu içine çekiyor olacaksın 37+5 çok erken bir tarih değil, kuveze bile girmez bebeğin büyük olasılıkla. Sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim güzel haberlerini en kısa sürede bekliyoruz canım.

Canım senin sonuç panik nedeniyle öyle çıkmıştır eminim pzt herşey yolunda gidecek sende bize iyi haberler vereceksin inş.

Kızlar şimdide dünkü dr randevumu anlatayım sizlere bir gece önce nedense heyecandan 2-3 saat anca uyuyabilmişimdir sabahı zor ettim geceler ne uzunmuş yaa allah uyuyamayan arkadaşlarımıza sabır versin. Neyse kızım gayet iyi çok şükür ultrason sonucumuzda nst sonucumuzda gayet ii çıktı. Geçen kontrolden beri yani bir ayda 700 gram almış ve 2600 gr olmuş dr. gayet iyi dedi ama boyu hem haftasına göre hemde ağırlığına göre bayağı uzun 50cm olmuş kızım. Bu küçücük karnıma 50 cmlik bebek nasıl sığıyor anlayabilmiş değilim doğrusu.kaydirigubbakcemile3 Sonra sezeryan günümüz netleşti 28 ağustos cuma sabahı doğum yapıcam inş hayırlısıyla rabbim izin verirse.Yani 12 günüm var daha. Bu arada hala toplam aldığım kilo 7 :teytey: Herhalde en fazla 9 ile giricem ben doğuma 12 günde 2 kilo alsam bile.
Sonra dün ayrıca kızımızın eksiklerini tamamladık ana kucağı, oda lambası, odası için bir kaç süs, süt pompası , gezmelere giderken kullanacağım bebek çantasını aldım biraz spor oldu ama olsun hakikaten tavsiye ederim nike'ta çok güzel çantalar var çok kararsız kaldım seçim yapmakta aslında sadece bebek bakımı için tasarlanan çantalara da baktım ama pek beğenemedim zaten çok fazla bir özelliği yok içinde sadece kumaştan bir termos ve alt açması var hoşuma gitmedi. Odamız bittiğinde resimlerini koyarım kızlar sizlere. Kendinize ii bakın görüşmek üzere.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…