2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar
dilekcim gozun aydin herseyi iyiymis minik kuzununu masallah. doguma da ne kadar az kalmis yaaa. ben ne zaman dgum yapacagimi bilsem o tarihe kadar uyuyamam heralde heyecandan :)

bizde dun son bi eminonu turu yapip badem sekerlerimizi hallettik. 1 bucuk kilosu 36 liraya geldi. sonra mothercareden kirli bezler icin cop kutusu aldik her bir bezi ayri ayri posetleyip koku sizmasini onluyor. bi tane nevresim takimi aldik ama hala bir halimiz yok

bugunde birazdan annemler gelcek v perdedir halidir buyuk temizligi halledicez beraberce. tabi ben komuta kisminda gorev alcam

bu arada tuvalet sikligimda bir artis yok ama ne zaman gitsem su gibi yani bir nevi ishalim bende hala, sanirim bunun dogumun yaklasmasiyla alakasi var bircogumuzda olduguna gore.

simdik cikiyorum kizlar kendinize iyi bakin :)

aslinda daha da erken kalktimda dilekcim bilgisayar basina anca gecip bakabildim sizlere. cok sukur ki bi yaramazlik yokmus :)

simdi de gidip kahvalti edeyim. annemler gelince direk baslariz cunku ise. gorusuruz sonra canim

günaydın kızlar...

dilekcim çok sevindim tatlım, 3200 ü geçecek yani, benimki de 3200 ü geçsin yeter.... sağlıklı olsunlar da.... bizim kızlar çıtıpıtı ama uzun boylu olacak sanırım... benimki de geçen hafta 45. cm di, 33+3 iken, bakalım önümüzdeki kaç santim olmuş olacak.... bu arada çok az kalmış senin doğum tarihine.... ayyy ne güzel, sen de heyecan doruktatır....

ebrucum ohhh ne güzel evin mis gibi olacak, halı işi biraz benim için de zor oldu tatlım, çünkü halı odanın çarpıcı bir unsuru, her halı insanın içine sinmiyo.... evlenirken 2 ay halı aradığımı düşünürsek bebek odası için normal bi durum benim için.... şekerlerin fotosunu da bekliyoruz tamamlanınca....

baharcım oh be güzel halletmişsiniz eksiklerinizi, evet canım gelen çok olmazsa şeker yerine bi çikolata tutarsınız yeter, uğraştığınıza değmez.....

aslinda daha da erken kalktimda dilekcim bilgisayar basina anca gecip bakabildim sizlere. cok sukur ki bi yaramazlik yokmus :)

simdi de gidip kahvalti edeyim. annemler gelince direk baslariz cunku ise. gorusuruz sonra canim

Ebrucum çok teşekkürler tatlım yaa valla heyecan gerçekten dorukta çok az kaldı çünkü bu arada badem şekerlernizi de çok uygun fiyata almışsınız allah iyi günlerde dağıtmayı ve ağız tadıyla yemeği nasip etsin tabi o kadar şeker şeylere kıyıp bozan olursa.kaydirigubbakcemile3 Bizde temizliğimizi çrş yapacağız muhtemelen 2 gün alır bende elimi çok işe değdirmiycem sadece bebek odasının temizliğini ben yapıcam.Aldıklaeınızı da güle güle kullanın inşallah. Çok geçmiş olsun bu arada umarım en kısa sürede geçer tuvalette yaşadığın problem. Ayrıca hadi size kolay gelsin canımcım çok yorma kendini...a.s.

bu arada kilo konusu ben de stres yapmaya başladı, aldığım kilolar 4 ü geçmişti ama sabah tartıya çıktığımda tekrar 3 civarına inmiş... evet biliyorum aldığım kiloların bebekle çok da alakalı olmadığını ama bu şekilde kilo vermek denbeni tedirgin ediyo işin açıkçası.... offff....

Çok teşekkürler canımcım ama benim 12 günüm kaldı taş çatlasa bile 3 kg yu geçemez benim cılız kızım 2900 doğsa bile ii diye düşünüyorum açıkcası. Evet sanırım baskatbolcu olacak bizim kızlar kaydirigubbakcemile3 Valla heyecanı hiç sorma bazen cesaretleniyorum ne güzel bazende korkuyorum rabbim hayırlısını versin inş hepimize

Canım hiç teredütte kalma çünkü gerçekten son zamanlarda kilo almıyorsun ben mesela bir aydır o kadar abur cubur yememe ve hiç dikkat etmememe rağmen hiç kilo almamışım eğer ki dikkat etseydim kesin kilo bile verirdim ama bebeğin gelişimi gayet ii olmuş ben hiç kilo almamama rağmen o 700 gram almış hiç takılma rüzgar kızımızda gayet iidir annesi. Tatlım ben kahvaltı yappmaya kalkıyorum şimdi eşimden dayak yiyicem:))) Öpüyorum çok görüşmek üzere.

dilekcim bak gör daha hızlı kilo aldıkları için bence bayağı farkedecek... bir de yanılma payı var, sen zaten yemene dikkat ediyorsundur, inşallah bebiş de 3 kiloyu geçecek canım... en önemlisi sağlıklı olsunlar yeter tatlım, biz de besler büyütürüz artık, elimizden geleni yapıyoruz yani, o konuda içimiz rahat ... bizim kızlar demekki fazla kiloya karşılar anaları gibi :)

senden de tuba gibi çok rahat, çok pozitif bi doğum hikayesi bekliyorum ben, bence doğumun çok güzel olacak canım....

tubanın bebişine ve tubaya da maşallah, ne güzel bakmışlar birbirlerine.

sezeryanı kesinlesmis olanlar hem satlarını hem de sezeryan tarihlerini dogum tablosuna yazsınlar ki ekleyelim :)

kızlarrr nasılsınızzz bugün pr ne güel herkes bi yerlere gitmiştir denize oraya buraya... dün ani bir kararla izmire gelip kızımın son eksiklerini aldım çok şükür herşey bitti.... ee sizde nevar neyokk :))

bayanlar plates yorumlarınız fazla olmamış hamileliği esnasında plates yapan varmı ben cd almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz.

Dilekcim maşallah kızına cnm. Manken gibi olacak fıstık desene :) Doğumuna da az kalmış. Sağ salim kucağına al inş. cnm Defne Eylül'ü

kızlar, 3 gündür başına geçemedim pc nin.
biraz baktım geçmişe, şükür bir yaramazlık yok.
dogumları netleşenler var. allah kolayca kurtarsın inşallah.
siz yapın da darısı bizim başımıza..
ben de yarın dr.a gidicem 17.30 da çok heyecanlıyım.
bebegim kaç kilo oldu? dogum poz.aldı mı? almadıysa sezeryan tarihi? sanırım hep netleşecek yarın.
hayırlısı hepimizin hakkında. optum sizleri.
merakla dogum yapacak arkadasları bekliyorum..

Bitek annem olsun bana bişey olmaaaaz :)

canım maşallah size yaa hepimiz görelim hayırlısıyla bu zamanları

bilebemir (ismini yanlış hatırlıyorsam kusura bakma) canım yarın dogumun varmış, allah kurtarsın, nasıl heyacan vardır şimdi sen de kimbilir. bizi de haberdar et valla ben bile çok heyecanlanıyorum.

dilekcim senin de belli olmuş tarihin valla sırasıyla başladı dogumlar canım allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah.

Günaydın kızlar kızımı babası ve teyzesiyle hastaneye yolladım bende biraz gireyim dedim. Üç gündüdr sarılık için hastanelere gidiyoruz dün artık pilim bitti bugün gitmemeye karar verdim kızımın bana evdede ihtiyacı var :) sarılığımız sınırlarda olduğu için geceleri florasan yakıp bol bol emzirip altını bol bol açıp sarılığı atlatmaya çalışıyoruz bu arada fototerapiye yatırmadılar ama kontrolde tutuyorlar kızlar başınıza bunlar gelebilir sakın moralinizi bozmayın :)

Birde gece aklıma geldi doğum yapıpta ihtiyaç duyduğum şeyleri hemen yazayım dedim size bi hazırlık olsun :)

Bi kere gecelik ve pijama olayını bol tutun sütten dolayı hemen kirleniyo bide aşırı terliyosunuz arkadaşlar yani yine bi üç dörttane olsa fena olmaz en azından hepsi şık olmasın gece kullanabileceğiniz ucuz bişeylerde olsa iyi olur.

Sonra uzun kollu ve patikli tulum alın muhakkak en rahatı onlar helede şöyle kendinden eldivenliler inanılmaz rahat oluyor çünkü hiçbir eldiven durmuyo habire düşüp duruyo. tabi benim kızımın biraz daha küçük olmasının etkisi vardır muhakkak :) Dün ceylana ve kanza baktık çok güzel indirim vardı inanır mısınız bütün 0 numara tulumlar o kadar büyüktü ki bişey alamadık diyebilirim :)

Bideeeeee biberon almayı düşünen arkadaşlara :) Aldığınız gerek el pompasının gerek elektrikli pompanın içinden biberon çıkıyo ve en ince deliklilerden olduğu için onları kullanıyosunuz ben aldığım biberonu hiç kullanamadım bile o yüzden :) Bunuda değerlendirin. Bi göğüs pompası aldım bu arada önce manuel çok traş bişeydi yani sağana kadar canımız çıkıyodu madelanın elektriklisini aldık çiftli süper memnun kaldım.

Özellikle göğüs ucunu çıkartması çok iyi oluyo bide göğüsler çok şişken bebek ememiyo o yüzdende biraz sağıp verince daha iyi alabiliyo aklınızda bulunsun.. Birde wee nin göğüs ucu var ya hani gül meme falan diyolar onu aldım bebeğim onunla inanılmaz rahat emiyo luk luk yutma sesi geliyo.. Tabi şu var benim göğüs uclarım epey bi küçük ve daha önemlisi çok sert o yüzden onunla verdim zaten 5 lira bişey bence hazır etmekte fayda var. :)

Aklıma geldikçe yine yazarımmm. Bide bulabildiğiniz en minik çoraplardan bir iki tane alın ama en miniklerinden :)

Haaaa bide battaniye olayını bol tutmak lazım ucuz battaniyelerden iki üç tane alın çünkü oda çabuk batıyo şimdilik galiba bu kadar :)

canım ne güüzell bilgiler vermissin cok saol. ayrıca cok gecmiş olsun sanırım bu sarılık olayını hepimiz yasıcaz??

tubacım ne iyi oldu valla denk geldik burada :)) resimler çok güzel, çok ozeniyorum size maşallah. darısı hepimizin başına..

sarılık her bebekte oluyormuş, kimi hafiif kimi daha şiddetli geçiriyormuş. çok geçmiş olsun. dedigin gibi bunun olabilecegini bilmek ve hazırlıklı olmak lazım. sen de dinlen biraz ameliyatlısın sonuçta. var mı agrıların hala? azaldı mı? nasılsın?

tavsiyelerin için de çok sagol cnm. ben sezeryan olursam ki sanırım oyle istiyorum..3 gecelik 2 pijama aldım çünkü benim dogum yapacagım hst.2 gece tutuyor. iyi yapmışım demek ki :))

biberon da dr browns ve bebedor cam almıştım. dursun ilerde kullanırım artık gerekirse. ayrıca göğüs pompası olarak medela mini pilli elekt. aldım. dogru bir tercih yaptım demek ki yaşasın :))

göğüs ucu olarak da chicco almıştım kauçuk gibi o senin aldıgına benziyor mu ki? umarım işe yarar. ya da seninkinden de bir tane almak lazım 5 lira biseyse. sonra aranmayalım..

tavsiyelerinin devamını merakla bekliyorum canımopuyorumnanaktan

Dilekcim takılma kiloya benimki bak 2.440 doğdu herkes ne küçük nasıl tutuyosun diyor bana öyle kolay ve normal geliyo ki anlatamam. Ve normalde yüzde on kaybedermiş bebekler benimki çok az kaybetti ve şu anda doğum kilosuna ulaştı bile hızlı bi biçimde. Küçük doğunca galiba daha hızlı kilo alıyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…