2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay dün bende öyleydim dudağım uçuk attı ama çok şükür biz telaş yapıyoruz hiç bişi olmaz Allah ın izniyle...düşün tansiyonum fırlamış ki benm tansiyonum pek oynamaz 14-8 olmuş dr um dedi bu ne heycan yaptım sanırım dedi güldü bana

çok fazla telaşe memuru değilimdir aslında ama bilirsin, bebiş söz knusu olunca böyle olunuyormuş naniknanik

ya bende soğukkanlıyımdır normalde ama sitede bu ay 1-2 üzücü haber aldık ya etkilendim sanırım

geçen gittiğimde bende baya tedirgin gittim. Burda okuduklarım yüzünden. Aynen senin gibi oldu cnm. tansiyonum 13-9 olmuş. Hayatta bu tansiyona çıktığımı hatırlamam. Doktor banada gülmüştü bu ne stres diye

ya bende soğukkanlıyımdır normalde ama sitede bu ay 1-2 üzücü haber aldık ya etkilendim sanırım

olabilir aslında evet onlar çok etkiliyor zaten...
Rabbim isteyen herkese hayırlı hamilelikler ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah..

kızlar 6 haftalıkken ulstrasond abebegın kalp atısınmı duyuyrosunuz yoks akalbının attıgınımı görüyorsunuz

umarım benımkınde duyulur ... güzel bır gebelik geçir insaalh..ben ekım annelerı bölümdeyım...

slm kızlar nasılsınız oh oh herkez yavaş yavaş bebişini görüyo ben en son 6+5 de gördüm bide 5 martta görcem neyse sağlıklı olsun da hiç önemli deil

slmm kızlarrrrr cokk sukur bebişimin kalp atısıda hızlanmışşş hersey yolunda.... ve size ilk görüntüsünü göstermek istedimm......

ayyyyyyy faoşcum maşallah bebeğine nasılda uzanmış minik kuzu çok tatlı nazardeğimesin maşallah canım gözünaydın

slmm kızlarrrrr cokk sukur bebişimin kalp atısıda hızlanmışşş hersey yolunda.... ve size ilk görüntüsünü göstermek istedimm......

nekadarlık oldunuz.masallah bızımde boyleydı kolar bacaklar tomurcuk gıbıydı.bugun bız 9+6 olduk daha buyumustur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…