canım ne güüzell bilgiler vermissin cok saol. ayrıca cok gecmiş olsun sanırım bu sarılık olayını hepimiz yasıcaz??
tubacım ne iyi oldu valla denk geldik burada :)) resimler çok güzel, çok ozeniyorum size maşallah. darısı hepimizin başına..
sarılık her bebekte oluyormuş, kimi hafiif kimi daha şiddetli geçiriyormuş. çok geçmiş olsun. dedigin gibi bunun olabilecegini bilmek ve hazırlıklı olmak lazım. sen de dinlen biraz ameliyatlısın sonuçta. var mı agrıların hala? azaldı mı? nasılsın?
tavsiyelerin için de çok sagol cnm. ben sezeryan olursam ki sanırım oyle istiyorum..3 gecelik 2 pijama aldım çünkü benim dogum yapacagım hst.2 gece tutuyor. iyi yapmışım demek ki :))
biberon da dr browns ve bebedor cam almıştım. dursun ilerde kullanırım artık gerekirse. ayrıca göğüs pompası olarak medela mini pilli elekt. aldım. dogru bir tercih yaptım demek ki yaşasın :))
göğüs ucu olarak da chicco almıştım kauçuk gibi o senin aldıgına benziyor mu ki? umarım işe yarar. ya da seninkinden de bir tane almak lazım 5 lira biseyse. sonra aranmayalım..
tavsiyelerinin devamını merakla bekliyorum canımopuyorumnanaktan
Canım kauçuk uçlu bence iyi gibi şimdilik alma onu alamazsa hemen birini yollar eczaneden aldırırsın eczaneler genelde wee nin ürünlerini satıyolar zaten.. Biraz kısa olması önemli çok uzunları oluyo çünkü meme başıyla birlikte ağzına alırsa ancak randımanlı içebiliyor. Ama yumuşak olması iyi kauçuklar yumuşak oluyor ya.
Anneyle ilk kavga :)
Doğa: Yaaaa anne giyicem o mini eteği nereye kaldırdıysan veeeeer....
slm kızlar sizlere haberlerim var doktordan geldik bugün kontrolumüz vardı , benim yaramazımın boynunda kordon bagı vardı bugünkü kontrolümüzde kordonun 2 kere doladıgını gördük boynunda 2 kere sarılı yani kordon bagı o yüsden pazartesi alalım dedi doktorumuz şok oldum yaa daha yeni yeni kendime geliyorum bu kadar erken olacagını tahmin etmemiştim 39 haftalıkken alınsın istiyordum ama 37+5 de dogmuş olacak oğluşum nasipse .ben cok erken değilmi biraz daha dursun falan dedim o zaman hastanede yatman gerekiyo hergün kalp atışlarını dinlememiz lazım dedi bisde tamam o zaman dedik ..yani siz pazartesi daha yeni yeni acarken pc lerinizi ben 9 da oğlumu kucagıma almış olacagım inşallah bi sorun cıkmazsa dua edin bana arkadaslar
bu arada cigerleri daha iyi gelişsin diye iğne vuralım dedi hiçbir yan etkisi yok erken doğumlarda vuruluyo aslında bu iğne ama biz önlemimizi alalım sanada vuralım dedi doktorumuz .2 doz iğne vuruldum bugün.3230 gram olmuş oğluşum bugün itibarıyle
spinal anestezi olacam kızlar ama cok heycan yapıyorum inşallah tansiyon problemi yasamam bana dua edin hepinizi öptüm :Saruboceq:
Bitek annem olsun bana bişey olmaaaaz :)
güle güle giy baharcık aldıklarını sende tamamladın eksıkleri şimdi sırada işin en zor kısmı var bekleme faslııı....selam millet bugün çok yoruldum ama eksiklerimiz bitti allahın izniyle. 1 tane gecelik aldım. 1 tane de pijama takımım var yeterli geldi bana. hamile kilodu vermedi satıcı kız büyük kilotlardan al daha kullanışlı dedi kandırdı beni. bebişin bakım ürünlerini kapı süsünü aldık. dayanamadım bir iki kıyafet de aldım oğluşuma. hurmamızı aldık yarın başlıcaz yemeye :) bebek şekeri yapmamaya karar verdik çünkü gurbette olduğumuzdan çok gelenimiz gidenimiz olmıcak... öyle işte. :)))
dilekcim gözün aydın canım tarıhımız belli olmuş bişey kalmadı ya 12 gün sonra defnemıiz kucagında olcak allah nasip ederse kılosuda gayet iyi bence 10 günde 300 gr falan alır 3000 olur hayırlısı ıle bi dogurda gerisi boş....aldıklarınızıda güle güle iyi günlerde kullanınKızlar şimdide dünkü dr randevumu anlatayım sizlere bir gece önce nedense heyecandan 2-3 saat anca uyuyabilmişimdir sabahı zor ettim geceler ne uzunmuş yaa allah uyuyamayan arkadaşlarımıza sabır versin. Neyse kızım gayet iyi çok şükür ultrason sonucumuzda nst sonucumuzda gayet ii çıktı. Geçen kontrolden beri yani bir ayda 700 gram almış ve 2600 gr olmuş dr. gayet iyi dedi ama boyu hem haftasına göre hemde ağırlığına göre bayağı uzun 50cm olmuş kızım. Bu küçücük karnıma 50 cmlik bebek nasıl sığıyor anlayabilmiş değilim doğrusu.kaydirigubbakcemile3 Sonra sezeryan günümüz netleşti 28 ağustos cuma sabahı doğum yapıcam inş hayırlısıyla rabbim izin verirse.Yani 12 günüm var daha. Bu arada hala toplam aldığım kilo 7 :teytey: Herhalde en fazla 9 ile giricem ben doğuma 12 günde 2 kilo alsam bile.
Sonra dün ayrıca kızımızın eksiklerini tamamladık ana kucağı, oda lambası, odası için bir kaç süs, süt pompası , gezmelere giderken kullanacağım bebek çantasını aldım biraz spor oldu ama olsun hakikaten tavsiye ederim nike'ta çok güzel çantalar var çok kararsız kaldım seçim yapmakta aslında sadece bebek bakımı için tasarlanan çantalara da baktım ama pek beğenemedim zaten çok fazla bir özelliği yok içinde sadece kumaştan bir termos ve alt açması var hoşuma gitmedi. Odamız bittiğinde resimlerini koyarım kızlar sizlere. Kendinize ii bakın görüşmek üzere.
kızlarrr nasılsınızzz bugün pr ne güel herkes bi yerlere gitmiştir denize oraya buraya... dün ani bir kararla izmire gelip kızımın son eksiklerini aldım çok şükür herşey bitti.... ee sizde nevar neyokk :))
dilekcim bak gör daha hızlı kilo aldıkları için bence bayağı farkedecek... bir de yanılma payı var, sen zaten yemene dikkat ediyorsundur, inşallah bebiş de 3 kiloyu geçecek canım... en önemlisi sağlıklı olsunlar yeter tatlım, biz de besler büyütürüz artık, elimizden geleni yapıyoruz yani, o konuda içimiz rahat ... bizim kızlar demekki fazla kiloya karşılar anaları gibi :)
senden de tuba gibi çok rahat, çok pozitif bi doğum hikayesi bekliyorum ben, bence doğumun çok güzel olacak canım....
tubanın bebişine ve tubaya da maşallah, ne güzel bakmışlar birbirlerine.
kızlarrr nasılsınızzz bugün pr ne güel herkes bi yerlere gitmiştir denize oraya buraya... dün ani bir kararla izmire gelip kızımın son eksiklerini aldım çok şükür herşey bitti.... ee sizde nevar neyokk :))
Dilekcim maşallah kızına cnm. Manken gibi olacak fıstık desene :) Doğumuna da az kalmış. Sağ salim kucağına al inş. cnm Defne Eylül'ü
dilekcim senin de belli olmuş tarihin valla sırasıyla başladı dogumlar canım allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah.
Kızlar MOTHERLOVE Organik Göğüs Kremi diye bir ürün duydum.
biraz araştırdım, hem içeriği çok güzel tamamen doğal, hem de çok memnun kalmış kullananlar.
30ml ve 60ml olarak satılıyor. Küçük olanı 25 tl civarı. Büyük olanı 40 tl civarı.
Aklınızda bulunsun, paylaşmak istedim..
Ürün Tanımı
*En iyi nutrisyonla annelerin ve bebeklerin verimli bir emzirme dönemi yaşamalarını sağlar. *Sertifikalı Organik ürünler içerir. *Vücut bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan paraben, sentetik katkı ya da koku maddesi, lanolin ve mineral yağları içermez. *Hamile, anne ve bebeklerin hassas ciltlerine uygun yumuşaklıktadır. *FDA onaylıdır. ıçeriği: Hatmi kökü, aynisefa, zeytinyağı, shea ve balmumu. Yararları: ıçinde pek çok insektisid bulunduran lanolin maddesini içermeyen kremsi göğüs pomadıdır, emzirmeyle oluşan göğüs ucu çatlak ve yaralarının acısını hızla hafifleterek, etkin emzirmeye yardımcı olur. Bileşimindeki tüm maddeler ağız yoluyla alımında sakınca teşkil etmeyecek kadar güvenlidir. Muhteviyatında bebeklerin yutmaması gereken vitamin E bulunmamaktadır. Bu özellikleri sebebiyle emzirmeden önce temizlemeyi gerektirmez. USDA Organic etiketi taşıyan tek göğüs kremidir.*
dilek az kalmış doğuma canım.kızınada masallah.
tuba yerim ben o kızı cok tatlısınız.
pembe nasılsın kızların nasıllar
dilekcim gözün aydın canım tarıhımız belli olmuş bişey kalmadı ya 12 gün sonra defnemıiz kucagında olcak allah nasip ederse kılosuda gayet iyi bence 10 günde 300 gr falan alır 3000 olur hayırlısı ıle bi dogurda gerisi boş....aldıklarınızıda güle güle iyi günlerde kullanın
Bu arada kızlar sanırım SAD doğum yaptı çünkü facebooktan biri onu tebrik etmiş sanırım bugün doğdu kızı... Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzusunu....
slm kızlar sizlere haberlerim var doktordan geldik bugün kontrolumüz vardı , benim yaramazımın boynunda kordon bagı vardı bugünkü kontrolümüzde kordonun 2 kere doladıgını gördük boynunda 2 kere sarılı yani kordon bagı o yüsden pazartesi alalım dedi doktorumuz şok oldum yaa daha yeni yeni kendime geliyorum bu kadar erken olacagını tahmin etmemiştim 39 haftalıkken alınsın istiyordum ama 37+5 de dogmuş olacak oğluşum nasipse .ben cok erken değilmi biraz daha dursun falan dedim o zaman hastanede yatman gerekiyo hergün kalp atışlarını dinlememiz lazım dedi bisde tamam o zaman dedik ..yani siz pazartesi daha yeni yeni acarken pc lerinizi ben 9 da oğlumu kucagıma almış olacagım inşallah bi sorun cıkmazsa dua edin bana arkadaslar
bu arada cigerleri daha iyi gelişsin diye iğne vuralım dedi hiçbir yan etkisi yok erken doğumlarda vuruluyo aslında bu iğne ama biz önlemimizi alalım sanada vuralım dedi doktorumuz .2 doz iğne vuruldum bugün.3230 gram olmuş oğluşum bugün itibarıyle
spinal anestezi olacam kızlar ama cok heycan yapıyorum inşallah tansiyon problemi yasamam bana dua edin hepinizi öptüm :Saruboceq:
dilekcim cok az kalmis sanada..hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah.darisi bizimde basimiza insallah.benimde sat a göre 11 eylül dogum tarihim ama hep 28 agustosta dogursam diyodum.hayirlisi yaaa annelerimiz cogaliyo yavas yavas..
bende sali günü gidicem dr.a en son gittigimizde oglum 3,5 hafta önde gidiyodu.erken gelme ihtimali varmi sence??
iyi akşamlar canım ultrason ölçümlerınde önden çıkmasının erken gelme ıhtımali yok galıba benım bebegım hep büyük çıkıyo dr sorduum sata göre gelır dedi ama bi arkadasımda da bebegı büyük çıkıp erken dogurmuş ama tam net bişey yok işin açıgı bekleyip görcez
dilekcim cok az kalmis sanada..hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah.darisi bizimde basimiza insallah.benimde sat a göre 11 eylül dogum tarihim ama hep 28 agustosta dogursam diyodum.hayirlisi yaaa annelerimiz cogaliyo yavas yavas..
bende sali günü gidicem dr.a en son gittigimizde oglum 3,5 hafta önde gidiyodu.erken gelme ihtimali varmi sence??
Sağol canım amin. Seninde pek birşey kalmamış yaa bende sanmıyorum bebeğin önden gitmesi sebebiyle erken geleceğini , bu gidişle maşallah tosun gibi gelecek oğluşun desene.28 Ağustos olmaz belki ama eminim ki en geç 1-2 Eylül gibi senin doktorunda alalım artık der. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize.
ne güzel dilek günün belli oldu.. benim doktorumda tarih verse bende gün saymaya başlasam.. ama senden sonra en geç bir hafta içinde bizde kızımla kavuşcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?