2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne güüzell bilgiler vermissin cok saol. ayrıca cok gecmiş olsun sanırım bu sarılık olayını hepimiz yasıcaz??

Evet yani bi yoruyo bu sarılık olayı ama önemli olan bekliyo olmak çünkü komşumun kızını apar topar fototerapiye almışlar kızın korkudan sütü kesilmiş çünkü ilk çocuk böyle bişeyin normal olduğunu bilmiyormuş. O yüzden hazırlıklı olursak moralimi hiiiiiç bozmazsak iyi olur.

Canım kauçuk uçlu bence iyi gibi şimdilik alma onu alamazsa hemen birini yollar eczaneden aldırırsın eczaneler genelde wee nin ürünlerini satıyolar zaten.. Biraz kısa olması önemli çok uzunları oluyo çünkü meme başıyla birlikte ağzına alırsa ancak randımanlı içebiliyor. Ama yumuşak olması iyi kauçuklar yumuşak oluyor ya.

Anneyle ilk kavga :)

Doğa: Yaaaa anne giyicem o mini eteği nereye kaldırdıysan veeeeer....

Eklentiler

• $Resim 223.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 23

evet cnm kaucuk daha yumusak biliyorum. chicco nun ucu da cok uzun degil işimi gorebilir o halde. sagol yerimseniben

Anneyle ilk kavga :)

Doğa: Yaaaa anne giyicem o mini eteği nereye kaldırdıysan veeeeer....

ağzını yirimm ben onun Şeniz

Kızlar MOTHERLOVE Organik Göğüs Kremi diye bir ürün duydum.
biraz araştırdım, hem içeriği çok güzel tamamen doğal, hem de çok memnun kalmış kullananlar.
30ml ve 60ml olarak satılıyor. Küçük olanı 25 tl civarı. Büyük olanı 40 tl civarı.
Aklınızda bulunsun, paylaşmak istedim..

Ürün Tanımı
*En iyi nutrisyonla annelerin ve bebeklerin verimli bir emzirme dönemi yaşamalarını sağlar. *Sertifikalı Organik ürünler içerir. *Vücut bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan paraben, sentetik katkı ya da koku maddesi, lanolin ve mineral yağları içermez. *Hamile, anne ve bebeklerin hassas ciltlerine uygun yumuşaklıktadır. *FDA onaylıdır. ıçeriği: Hatmi kökü, aynisefa, zeytinyağı, shea ve balmumu. Yararları: ıçinde pek çok insektisid bulunduran lanolin maddesini içermeyen kremsi göğüs pomadıdır, emzirmeyle oluşan göğüs ucu çatlak ve yaralarının acısını hızla hafifleterek, etkin emzirmeye yardımcı olur. Bileşimindeki tüm maddeler ağız yoluyla alımında sakınca teşkil etmeyecek kadar güvenlidir. Muhteviyatında bebeklerin yutmaması gereken vitamin E bulunmamaktadır. Bu özellikleri sebebiyle emzirmeden önce temizlemeyi gerektirmez. USDA Organic etiketi taşıyan tek göğüs kremidir.*

Son düzenleme:
dilek az kalmış doğuma canım.kızınada masallah.

tuba yerim ben o kızı cok tatlısınız.

pembe nasılsın kızların nasıllar

yeni annemiz geliyo hadi hayırlı olsun canım biz kalkana kadar sen yavrunu kucagına almış olursun...allah yardımcın olsun iyi haberlerini beklıyoruz.....

Bitek annem olsun bana bişey olmaaaaz :)

çok tatlı yaaaaaopuyorumnanaktan

güle güle giy baharcık aldıklarını sende tamamladın eksıkleri şimdi sırada işin en zor kısmı var bekleme faslııı....
dilekcim gözün aydın canım tarıhımız belli olmuş bişey kalmadı ya 12 gün sonra defnemıiz kucagında olcak allah nasip ederse kılosuda gayet iyi bence 10 günde 300 gr falan alır 3000 olur hayırlısı ıle bi dogurda gerisi boş....aldıklarınızıda güle güle iyi günlerde kullanın

kızım sen nezaman ızmıre gıttın geldın aldın eksıklerını biz burda bi çarşıyaa çıkmak için 10 defa düşünüyoz...hehe sen bu hızla dogurursunda şimdikaydirigubbakcemile3

Canım benim yaaa çok sağol umarım hepimizin doğum öyküsü pozitif yönde olur, inşallah seninki de anneninki gibi rahat geçer...

Canım yaa dün bizde izmirdeydik hem doktor kontrolü için hemde alışveriş falan yaptık keşke birbirimizden haberimiz olsaydı da görüşseydik biz kemeraltına ve forum bornova gittik sen nerelerden yaptın alışverişini bu arada eksikler tamamlanmış hadi gözünaydın allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah tm aldıklarını.

Dilekcim maşallah kızına cnm. Manken gibi olacak fıstık desene :) Doğumuna da az kalmış. Sağ salim kucağına al inş. cnm Defne Eylül'ü

dilekcim senin de belli olmuş tarihin valla sırasıyla başladı dogumlar canım allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah.

Amin kızlar çok sağolun hepimiz sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah meleklerimizi.

Canım ben lansinoh aldım ve 1,5 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum çünkü benim göğüslerim şimdiden çatlamış ama nerdeyse topladılar kendilerini artık eskisi gibi acımıyor çok şükür masaj yaparken.

dilek az kalmış doğuma canım.kızınada masallah.

tuba yerim ben o kızı cok tatlısınız.

pembe nasılsın kızların nasıllar

Sağol canım evet çok az kaldı sırası gelen gidecek artık :lepi:

ınşallah Gülcancım ama artık zaten takmıyorum kilosunu doktorum kilosu hiç önemli değil önemli olan haftası dedi. Eğer haftasında gelirse kiloyu hiç düşünme dedi Bu arada benim kız doğum pozisyonunu almış ama ben yine de sezryan olmak istedim doktordan o da kabul etti.

Tuğbacım ne güzel bilgiler vermişsin bize çok teşekkür ederiz. Doğa bebek çok iyi görünüyor maşallah fotolarından eee senin gibi şeker tatlı annesi var o da toplayacak tabiki kendisini böyle kısa bir sürede. Şu sarılık olayını da en kısa sürede atlatın inşallah..

Bu arada kızlar sanırım SAD doğum yaptı çünkü facebooktan biri onu tebrik etmiş sanırım bugün doğdu kızı... Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzusunu....

Bu arada kızlar sanırım SAD doğum yaptı çünkü facebooktan biri onu tebrik etmiş sanırım bugün doğdu kızı... Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzusunu....

aaaaaa dogurmuşmu haber vercekti bak hiç vermedi telaştan unutmuştur bizi çok sevındım 5.annemızde belli oldu:lepi:

canım benim ayy rabbim yardımcın olsun...bizim yaramaz ne yaptı acaba bu hafta gideceğim canım dua ette bebeğin 37+5 günlük olacak benimkii daha çok küçük...bizimkide daha çok dolanırsa ne yapcaz bilmem artık....rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın....dualarımız senınle canım.. keşke tel numaran olsaydı arardım seni....Şeniz

tuğba bebeğine bayıldımm yaa çok tatlı....maaşallahh... ayyy yerim ben onu ne tatlı çıkmışsınız....
2 gündür eşimle geziyoruz.. pek giremedim nete... sizlerde bi yaramazlık yok çok şükür...bende ramazan telaşına düştümm biraz...:teytey:

dilekcim cok az kalmis sanada..hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah.darisi bizimde basimiza insallah.benimde sat a göre 11 eylül dogum tarihim ama hep 28 agustosta dogursam diyodum.hayirlisi yaaa annelerimiz cogaliyo yavas yavas..
bende sali günü gidicem dr.a en son gittigimizde oglum 3,5 hafta önde gidiyodu.erken gelme ihtimali varmi sence??

iyi akşamlar canım ultrason ölçümlerınde önden çıkmasının erken gelme ıhtımali yok galıba benım bebegım hep büyük çıkıyo dr sorduum sata göre gelır dedi ama bi arkadasımda da bebegı büyük çıkıp erken dogurmuş ama tam net bişey yok işin açıgı bekleyip görcez

evet canim dogru walla beklemekten baska bise yapamayiz.bakalim hayirlisi artik saglikla kucagimiza alalimda yavrulari yeter..

Sağol canım amin. Seninde pek birşey kalmamış yaa bende sanmıyorum bebeğin önden gitmesi sebebiyle erken geleceğini , bu gidişle maşallah tosun gibi gelecek oğluşun desene. 28 Ağustos olmaz belki ama eminim ki en geç 1-2 Eylül gibi senin doktorunda alalım artık der. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize.

sorma yaa tosun yolda diyoruz zaten:) hayirlisi olsun insallah hepimiz icin..

ne güzel dilek günün belli oldu.. benim doktorumda tarih verse bende gün saymaya başlasam.. ama senden sonra en geç bir hafta içinde bizde kızımla kavuşcaz...

ne güzel dilek günün belli oldu.. benim doktorumda tarih verse bende gün saymaya başlasam.. ama senden sonra en geç bir hafta içinde bizde kızımla kavuşcaz...

canim bende senin gibiyim gün saysam falan diyorum.hele bide her gün annelerimiz cogaliyo dahada sabirsizlaniyorum.zaman cabuk gecse diyorum.her gece rüyamda suyumun geldigini görüyorum yaaa:1rolleyes:

günaydın kızlar!! yine sabahın köründe geldim..ama olsn bu gece uyudum cok mutlu oldm yha :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…