2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydinlaaaar,
nasilsiniz? ben cok uykusuzum ya. saat 12 de yattim 2 bucukta uyandim sonra saat 4 ceyrekte tekrar uyandim vee saat 7 de de kalkip ise geldim.

bi de dun evde temizlik vardi onun yorgunlugunun ustune uykusuzluk bugunu nasil cikaricam bilmiyorum ((
yorulduk ama herseyi hallettik kizlar
koltuklari halilari tulleri yikadik utuledik. fazla esyalari ayirdik dolaplari duzenledik. annem kayinvalidem ve kiz kardesim saolsun. iyi ki hepsi istanbulda yasiyorlar valla yoksa halim harapti.
bi tek canta olayim kaldi halacantami hazirlayamadim
bugun de is cikisi agdaya gidicem ondan sonra artik bekleme fasli

yasemincim yapmadik, bugun onu kayinvalidem halledecek
sitede arkadaslari demis gelelim hep birlikte 1-2 saate yapariz sekerleri diye. benimde isime geldi acikcasi yapin dedim.
cumartesi gunu eminonunden badem sekeri aldik kilosu 24 liraya geldi. iyi oldu. bir mavi bir tane de beyaz badem sekeri koycaklar her bir kesenin icine yeter diye dusunuyorum.

yasemin hafta sonu aklima geldi, su sekerler icin gulaya felan etiket tasarlayip yollamistin yaaaa, eger vaktin olursa banada yapabilir misin dicektim :kedi:
yani tabi vaktin olursa cunku izine ayriliyoruz diye bir suru is yigdilar sana da dogru duzgun topige bile giremiyorsun.

Ebrucum ne güzel herşeyi halletmişsin ....

Biz de cuma akşamı bebek görmeye gittik henüz 2.5 aylık annesi sezeryan ile doğum yapmış ,doğumunda 18 kilo almış şu an 2 kilosu kalmış... Ve o kadar güzel anlattı ki , hiç korkunç değildi hiç sancı çekmemiş ve hemen sütü gelmiş , kızında maşşallahı vardı yani 2.5 aylık bir bebeğe göre süperdi ....

Bunun dışında cumartesi kontrolüm vardı , bebişim yine ters duruyordu , bu sefer doğru düzgün bir ultrasonda bakıldı ve kilosu 2350 gr... Artık her hafta sonu gidicem , ama radikal bir karar aldık bu gidişle sezeryan olma ihtimali %90 , bugüne kadar sesini çıkartmayan eşim de sezeryan olması yönünde fikrini belirtti ... Görümcem de 38. haftada alalım diyor , bakalım hayırlısı en iyi ihtimalle 4 haftamız kaldı, ben de kendimi sezeryana alıştırmaya başladım ...

Bitek annem olsun bana bişey olmaaaaz :)
çok tatlısınız
canım ne güzel tarih belli olmuş Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin resimleri bekliyoruz
Günaydın hanımlar , umarım herkeş çok çok iyidir :))

Denizcim babyshower nasıl geçti tatlım ??

Ebrucum şekerlerini yapabildin mi ?

denizcim gunaydin nasildi pazar gunu alminamizin babyshower partisi :)
insallah cok eglenmissinizdir :)

günaydın canlarım
partimiz güzel geçti davetlilerin az bir kısmı gelmesine rağmen pastaız ve kurabiyelerimiz çok güzel olmuştu...az davetli çok hediyemiz oldu ben çok mutlu oldum..pek bişiy yapmamam rağmen yoruldum çok ama çok güzel bir anı oldu benim ve bebeğim için

yasemincim hayirlisi olsun zaten efe ters durdugu icin sezeryan zorunlu olmus sizin icin. allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
kilosu da cok iyi masallah. bundan sonra daha da hizli aliyorlar 3500 kiloyu bulur en az diye dusunuyorum

kızlar günaydın....

yasemin, ebru ne var ne yok kızlar...

ya popomda acayip bi ağrı var, oturup kalkamıyorum... heralde ağırlaşma den,len şey böyle oluyo son aylarda.... ay ben hafta sonu yine kök gibi yattım valla. annem tatilde olunca valla elim kolum kalkmıyo....
ama nuby biberon aldım ve emzik de, biberon süper bişey ya, kaynanam hediye etti bunları da... biberon aynı anne göğsü gibi, alt tarafı da yumuşak olduğu için sen kontrol edip sıkabiliyosun gerektiğinde sütü yada mamayı....

ay ebru benim çantam da hazırlanmadı, şeker olayında süper olmuş, ohhh mis gibi yapar hatunlar bir çırpıda....

bu arada sad doğurmuş, ama haber gelmedi ondan da..... çok merak ettim....

canım ne güzel halletmişsin işlerini ama çok yorma kendini
canım olsun sezeryan olsun yeterki bebişin iyi olsun kısmet işte belli olmuyor bu işler belli olmaz birden dönebilirde
gutten morgen bağyanlar, iyi haftalaaar.
pembişim günaydın nasılsın
denizcim iyi gecmesine cok sevindim ne guzel eglenmissiniz
ama boyle kuru kuru olmaz fotograf isteriz :)

valla canınız çeker... çektik resim ama vicdan azabı yaparım canınız çekerse

gulaycim dun bende ne agrilar vardi anlatamam, butun gun ayakta kalmaktan egilip kalkmaktan aksam duramiyordum. kociste sen su temizlik yuzunden bugun dogurursan seni mahvetcem felan deyip kizdi.
bi de cok komik dedim ki ayaklarimi ovsana azcik tamam dedi gitmis kerpeten almis gelmis diyo ki ayaklarin o kadar sis ve kalin ki ancak bununla sıka sıka masaj yapilabilir parmaklarimin gucu yetmiyooo oldu dedim istersen et dovme aleti alalim onunla dov

sağol gammacım iyiyim. sen beybişavır dedikçe benim burnuma vanilya ve şeker kokuları geliyor ühhüüü. hasretim tatlıya hasreeeeet.

sad doğurdu mu?!!! ay birileri ulaşıp buraya haber bıraksın lütfen...

denizcim olmaz öyle canım istiyoruz fotoları, canımız çekmez tatlım.... en azından ben sana söz verebilirim. iyi geçmesine çok sevindim...

yasemincim tatlım bebek sağlıklı olsun yeter, en önemlisi. sezeryan yada normal o kadar da önemli değil. bebeğin kilosuna da maşallah tatlım., ben de cumartesi doktor da olacam, bakalım bizim rüzgar hanım kaç olmuş..... sen yine aynı hastaneye mi gidiyorsun canım, yoksa farklı cihazla mı bakıldı bu sefer.

benim acil işim var şuan kızlar, hemen hazırlamam gerekiyo, denizcim sen fotoları yükle tatlım, sabırsızlıkla bekliyorum..

pembecim, meryemcim günaydın tatlım....

Günaydın Gülaycım , Günaydın Pembecim , Günaydın Meryemcim ., Günaydın Tubacım .....

Valla ben kendimi dönsede dönmesede sezeryana alıştırdım , eşimde öyle istiyor doktorumuz ( halamız da ) O yüzden beklediğimizden erken bir tarihe randevu verecekler sanırım bayram öncesi olacak inşallah kendi gelmeye kalkmazsa o yüzden bu 4 hafta bol bol proteinli gıda ve meyve yememi önerdiler ....

Bunun dışında Gülaycım hafta sonu doktor çıkışı suluhana gittik senin dediğin yere , çubukları aldığıma pişman oldum resmen , o kadar güzel şeyler varmış ki ,eşim minik biberonları görünce ay bunlar daha güzelmiş dedi ben de bir 30 çubuk daha yapmıştım hafta sonu yani toplamda 90 adet şekerim oldu , lavanta yapmıcam vazgeçtim yettiği kadar artık ... Bir de mevlid için parlak beyaz keselerden aldım .... Bir de lohusa bardağı aldım 12 adet cam , altına gittiğimiz misafirlikte bir süs görmüştüm onu yapıcam , izne ayrılmadan yaparsam eklerim buraya ...

Gülaycım aynı hastane ama ultrason aleti daha yeniydi ve çıktı da ladık boyu 47 cm , kilosu 2350 en azından kağıtta öyle yazıyor artık gelişimi önde değil sadce 2 gün önde ...

Bir de bu iltihaplar ne kullanırsam kullanayım geçmiyor yeni bir ilaç verdi, o yüzden tırstılar sanırım ...

gidicem ebru bende merak edıyorum:) yanı normal muayenelerden farklı ya. yuzunu gozunu gormek çok keyıflı olacak:) akşamı sabırsızlıkla beklıyorum:) ebru evını de halletmıssın ne guzell. sekerlerı nereden aldın emınonunde benımde o işi bu hafta halletmem lazım da:)

denızcım partınızın gonlunce gecmesıne çok sevındım:)

gülay poponda ki agrı kuyruk sokumunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…