çok tatlısınızBitek annem olsun bana bişey olmaaaaz :)
canım ne güzel tarih belli olmuş Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin resimleri bekliyoruzÖzgecim çok sevindim tatlım minik çileğimizin keyfi yerinde oluşuna maşallah kilosuda çok güzel. Artık bu saatten sonra yok doğsa da sorun rabbim bu günleri gösterdi ya bin şükür.
Canım eğer bir değişiklik olmazsa sanırım aynı gün doğum yapacağız.zemuszemus
Birbelemircim geçmiş olsun canım öncelikle yarın ben uyandığımda muhtemelen meleğinin mis kokusunu içine çekiyor olacaksın 37+5 çok erken bir tarih değil, kuveze bile girmez bebeğin büyük olasılıkla. Sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim güzel haberlerini en kısa sürede bekliyoruz canım.
Canım senin sonuç panik nedeniyle öyle çıkmıştır eminim pzt herşey yolunda gidecek sende bize iyi haberler vereceksin inş.
Kızlar şimdide dünkü dr randevumu anlatayım sizlere bir gece önce nedense heyecandan 2-3 saat anca uyuyabilmişimdir sabahı zor ettim geceler ne uzunmuş yaa allah uyuyamayan arkadaşlarımıza sabır versin. Neyse kızım gayet iyi çok şükür ultrason sonucumuzda nst sonucumuzda gayet ii çıktı. Geçen kontrolden beri yani bir ayda 700 gram almış ve 2600 gr olmuş dr. gayet iyi dedi ama boyu hem haftasına göre hemde ağırlığına göre bayağı uzun 50cm olmuş kızım. Bu küçücük karnıma 50 cmlik bebek nasıl sığıyor anlayabilmiş değilim doğrusu.kaydirigubbakcemile3 Sonra sezeryan günümüz netleşti 28 ağustos cuma sabahı doğum yapıcam inş hayırlısıyla rabbim izin verirse.Yani 12 günüm var daha. Bu arada hala toplam aldığım kilo 7 :teytey: Herhalde en fazla 9 ile giricem ben doğuma 12 günde 2 kilo alsam bile.
Sonra dün ayrıca kızımızın eksiklerini tamamladık ana kucağı, oda lambası, odası için bir kaç süs, süt pompası , gezmelere giderken kullanacağım bebek çantasını aldım biraz spor oldu ama olsun hakikaten tavsiye ederim nike'ta çok güzel çantalar var çok kararsız kaldım seçim yapmakta aslında sadece bebek bakımı için tasarlanan çantalara da baktım ama pek beğenemedim zaten çok fazla bir özelliği yok içinde sadece kumaştan bir termos ve alt açması var hoşuma gitmedi. Odamız bittiğinde resimlerini koyarım kızlar sizlere. Kendinize ii bakın görüşmek üzere.
Günaydın hanımlar , umarım herkeş çok çok iyidir :))
Denizcim babyshower nasıl geçti tatlım ??
Ebrucum şekerlerini yapabildin mi ?
denizcim gunaydin nasildi pazar gunu alminamizin babyshower partisi :)
insallah cok eglenmissinizdir :)
Ebrucum ne güzel herşeyi halletmişsin ....
Biz de cuma akşamı bebek görmeye gittik henüz 2.5 aylık annesi sezeryan ile doğum yapmış ,doğumunda 18 kilo almış şu an 2 kilosu kalmış... Ve o kadar güzel anlattı ki , hiç korkunç değildi hiç sancı çekmemiş ve hemen sütü gelmiş , kızında maşşallahı vardı yani 2.5 aylık bir bebeğe göre süperdi ....
Bunun dışında cumartesi kontrolüm vardı , bebişim yine ters duruyordu , bu sefer doğru düzgün bir ultrasonda bakıldı ve kilosu 2350 gr... Artık her hafta sonu gidicem , ama radikal bir karar aldık bu gidişle sezeryan olma ihtimali %90 , bugüne kadar sesini çıkartmayan eşim de sezeryan olması yönünde fikrini belirtti ... Görümcem de 38. haftada alalım diyor , bakalım hayırlısı en iyi ihtimalle 4 haftamız kaldı, ben de kendimi sezeryana alıştırmaya başladım ...
canım ne güzel halletmişsin işlerini ama çok yorma kendinigunaydinlaaaar,
nasilsiniz? ben cok uykusuzum ya. saat 12 de yattim 2 bucukta uyandim sonra saat 4 ceyrekte tekrar uyandim vee saat 7 de de kalkip ise geldim.
bi de dun evde temizlik vardi onun yorgunlugunun ustune uykusuzluk bugunu nasil cikaricam bilmiyorum((
yorulduk ama herseyi hallettik kizlar
koltuklari halilari tulleri yikadik utuledik. fazla esyalari ayirdik dolaplari duzenledik. annem kayinvalidem ve kiz kardesim saolsun. iyi ki hepsi istanbulda yasiyorlar valla yoksa halim harapti.
bi tek canta olayim kaldi halacantami hazirlayamadim
bugun de is cikisi agdaya gidicem ondan sonra artik bekleme fasli
canım olsun sezeryan olsun yeterki bebişin iyi olsun kısmet işte belli olmuyor bu işler belli olmaz birden dönebilirdeEbrucum ne güzel herşeyi halletmişsin ....
Biz de cuma akşamı bebek görmeye gittik henüz 2.5 aylık annesi sezeryan ile doğum yapmış ,doğumunda 18 kilo almış şu an 2 kilosu kalmış... Ve o kadar güzel anlattı ki , hiç korkunç değildi hiç sancı çekmemiş ve hemen sütü gelmiş , kızında maşşallahı vardı yani 2.5 aylık bir bebeğe göre süperdi ....
Bunun dışında cumartesi kontrolüm vardı , bebişim yine ters duruyordu , bu sefer doğru düzgün bir ultrasonda bakıldı ve kilosu 2350 gr... Artık her hafta sonu gidicem , ama radikal bir karar aldık bu gidişle sezeryan olma ihtimali %90 , bugüne kadar sesini çıkartmayan eşim de sezeryan olması yönünde fikrini belirtti ... Görümcem de 38. haftada alalım diyor , bakalım hayırlısı en iyi ihtimalle 4 haftamız kaldı, ben de kendimi sezeryana alıştırmaya başladım ...
pembişim günaydın nasılsıngutten morgen bağyanlar, iyi haftalaaar.
denizcim iyi gecmesine cok sevindim ne guzel eglenmissiniz
ama boyle kuru kuru olmaz fotograf isteriz :)
kızlar günaydın....
yasemin, ebru ne var ne yok kızlar...
ya popomda acayip bi ağrı var, oturup kalkamıyorum... heralde ağırlaşma den,len şey böyle oluyo son aylarda.... ay ben hafta sonu yine kök gibi yattım valla. annem tatilde olunca valla elim kolum kalkmıyo....
ama nuby biberon aldım ve emzik de, biberon süper bişey ya, kaynanam hediye etti bunları da... biberon aynı anne göğsü gibi, alt tarafı da yumuşak olduğu için sen kontrol edip sıkabiliyosun gerektiğinde sütü yada mamayı....
ay ebru benim çantam da hazırlanmadı, şeker olayında süper olmuş, ohhh mis gibi yapar hatunlar bir çırpıda....
bu arada sad doğurmuş, ama haber gelmedi ondan da..... çok merak ettim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?