2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya evet doğurmuş bilgi istiyoruz
Gunaydın kızlarr hepınıze mutlu haftalar
günaydın canım

benim acil işim var şuan kızlar, hemen hazırlamam gerekiyo, denizcim sen fotoları yükle tatlım, sabırsızlıkla bekliyorum..

pembecim, meryemcim günaydın tatlım....

o zaman yüklerim küçülteyim biraz önce

zeytin, mysweet, huysuz iyiyiz biz. teşekkürler.

az önce 30 haftayı bulmaz diyen doktor teyzemiz tatilden döndü. beni yatakta aynı pozisyonda görünce aaaaaaaaaa diyerek gülmeye başladı ben de yaaaaaaa diyerek karşılık verdim :)

meryemcim eminonunde mabel cikolatadan aldik canim badem sekerlerini, elit vardi onda da ayniydi kilosu ordan da alabilirsin. misir carsisinin ordan girince baya yakin sekerciler ama tam yerini tarif edemem cunku cok kalabalikti hic bir sey gormedi gozum. ramazan oncesi olunca deli gibi alisveris yapiyordu herkes
yalniz ne kadar ucuz eminonu yaaa, su istinyeparkta malatya pazarindaki kilosu 60 olan kudus hurmasi orada 19 lira. diger seylerde cok ucuz.
kapi susu baktik ama pek begenmedim o yuzden alamadik. kayinvalidem kendisi bisey yapacak kapi icin bakalim nasil olcak

gulaycim yaaa cikmadan sana soracaktim o zaman bize lazim deil diye ilgilenmemistim ama simdi bu kapi susu icin gerekti sen ahsap harflari nerden bulmustun biz haftasonu aradik bulamadik istanbulda.

daha dogrusu bir yerde bulduk ama tanesi 15 liraydi harflerin cok geldi acikcasi ((

günaydın cancanlar. hayırlı haftalar olsun hepimize.
yasemincim hayırlısı olsun tatlım doğum şeklin belli olmuş. efeciğe de maşallah canımcım.
ebrucum sen de benim gibi haftasonu mağdurlarındansın. benim de 2 gün anam ağladı yaaaa.
denizcim içine sinmiş partin ne güzel tatlım. ama resim bekliyoruz illa ki...
pembecimde burdaymış. nasılsın canım?

sağol canım

az sonra

bahar hoşgeldin canım... ayy burayı okumadan iş yapamıyorum ben.....

yasemincim bana hediye gelen kanguru da doğumdan itibaren kullanılıyo, ama tabi bu şekilde değil tatlım yatay olarak... fiyatına da baktım 115 tlydi mothercarede... görümcemle hafta sonu gezerken valla içine oturtu 3 aylık bebeği, bebeğin gıkı çıkmadı, arada bir de emzirdi, süper bi kolaylık ya bu gibi şeyler.....

ebrucum benim baktığım harfler burada şık düğme diye bi hobi dükkanı var orada canım.... sen arama hiç ben sana gönderirim tatlım, zaten tanesi 1 yada 1,5 tl idi, o kadar para verilmez tabi harflere, senin baktıkların çok pahalıymış....

meryemcim ağrı kuyruk sokumunda değil tatlım, totomun solunun tam ortasında, hatta totomun sağ kısmı sem sert ama sol ağrıyan kısmı resmen yumuşak ve içe çökük, birazdan işler bitsin araştırcam bu konuyu nette.... ama acayip canım acıyo ya, resmen batıyo orası, dokunamıyorum kaç gündür....

iyiyim baharcım. Yan gelip yatıyorum :) sen de iyisin inşallah...
canım iyiyiz çok şükür. senin hastaneden çıkma ihtimalin vardı canım geçen gün söylemiştin bir gelişme var mı?
geçmiş olsun canım yaaaa. ay hepimizde farklı farklı olaylar çıkmaya başladı zaman ilerledikçe. sabah kahvaltı masasında kasıklarıma bir sancı girdi. babanemi görmeliydiniz doğuruyom sandı kadıncağız. o beni değil ben onu sakinleştirdim :) azcık uzandım geçti şimdik iyiyim canım. ama senin dediğin ağrıyı anlayabiliyorum canım ters bir hareket yaptıysan bilmeden ondan da olmuş olabilir canım.

baharcim sen naptin herseyi hallettin mi hafta sonu?

gulaycim benimde totomun sol tarafi agriyor canim tam bacagim ile ic camasirimin birlesim noktasi nasil aciyor. yatakta donerken bile aci veriyor bana yani ve bu aralar surekli oluyor (

ebru oraları bılıyorum. bugun aynaya baktıgımda karnımın baya assagıya ınmıs oldugunu gordum acıkcası yusuf yusuf oldum:) bırde dun enerjı fazlam vardı. bunu hıssedınce heme n kendımı yorgun moduna soktum;:)

günaydınlar
umarım herkes iyidir
inşallah cabuk gecen, hafif bir hafta olur
amin...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ebrucum benim gördüğüm ahşap harflerim boyanmamış ama tatlım biliyosun değil mi, yani ham ahşap...

boyanmış olanların tanesi de 4 tl idi, ben buradaki çoğu büyük marketler de gördüm.....

bu arada 6-7 cm arası birşeydi hem ham hem de boyanmış gördüklerim....

gulaycim
kayinvalidemin yapmak istedigi su sekilde birsey dikdortgen bir panoyu acik krem keten bir kumasla kaplayip cercevesini dantel ya da benzeri bir kumasla cevrelemek. sonra mavi kurdelali mandallarla ALı harflerini yasnyana icine mandallamak sagina soluna da pelus ayicik ya da benzeri oyuncaklarla harflerin ipini tutuyor gibi yapacak. sonra nazar boncugu felan takacak. boyle bir kapi susu hayal ediyor :)
bunu bir yerde gormus ve fiyati 240 gibi birsey demisler :1shok: o da kendisi yapmaya karar verdi

Günaydın kızlar.
Herkesler iyidir inşallah ayyyy dün gece rüyamda oğluşumu gördüm ama hamileliğin ilk zamanlarından beri oğlum hep sarışın. Halbuki babiş de ben de esmerizfisfisfis bir kolay doğurdum anlatamam sonra da aldım kucağıma kokladım kokladım bembeyaz keltoş bir oğlum vardı benimle konuşmaya başladı hemen ama ne dediğini hatırlayamadım uyandım devam etsin rüyam diye uyudum ama devam etmedi:mymeka: hayır olsun inşallah:Saruboceq:

baharcim sen naptin herseyi hallettin mi hafta sonu?

gulaycim benimde totomun sol tarafi agriyor canim tam bacagim ile ic camasirimin birlesim noktasi nasil aciyor. yatakta donerken bile aci veriyor bana yani ve bu aralar surekli oluyor (

hallettim sayılır canım. bir tek hastane terliğim eksik kaldı. bir de bulabilirsem kırmızı tacım. bebek şekerleri için baya gezdim ama babanemin ve eşimin de gazıyla yapmamaya karar verdik çünkü burda çok gelenimiz gidenimiz olmıcak. kapı süsümü aldım sadece o kadarcık :) gecelik-iç çamaşırı işini de hallettim şükür. dün de pazardan sebzelerimizi aldık pişirip buzluğa attık babanecimle. dört beş torba taze fasulye, dört torba barbunya attık şimdilik. biber-patlıcan kızartmalarını yarın yapcaz. vişne suyu yapmak için vişneleri şekere bastım bekliyoruz :) ama ben de bittim canımcım. bugün gene işbaşı

ya küçülttüm resimleri hala çok büyük diyor sinir oldum ya albümede yüklenmiyor o da büyük diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…