ya evet doğurmuş bilgi istiyoruzsağol gammacım iyiyim. sen beybişavır dedikçe benim burnuma vanilya ve şeker kokuları geliyor ühhüüü. hasretim tatlıya hasreeeeet.
sad doğurdu mu?!!! ay birileri ulaşıp buraya haber bıraksın lütfen...
günaydın canımGunaydın kızlarr hepınıze mutlu haftalar
denizcim olmaz öyle canım istiyoruz fotoları, canımız çekmez tatlım.... en azından ben sana söz verebilirim. iyi geçmesine çok sevindim...
yasemincim tatlım bebek sağlıklı olsun yeter, en önemlisi. sezeryan yada normal o kadar da önemli değil. bebeğin kilosuna da maşallah tatlım., ben de cumartesi doktor da olacam, bakalım bizim rüzgar hanım kaç olmuş..... sen yine aynı hastaneye mi gidiyorsun canım, yoksa farklı cihazla mı bakıldı bu sefer.
benim acil işim var şuan kızlar, hemen hazırlamam gerekiyo, denizcim sen fotoları yükle tatlım, sabırsızlıkla bekliyorum..
pembecim, meryemcim günaydın tatlım....
sağol canımgidicem ebru bende merak edıyorum:) yanı normal muayenelerden farklı ya. yuzunu gozunu gormek çok keyıflı olacak:) akşamı sabırsızlıkla beklıyorum:) ebru evını de halletmıssın ne guzell. sekerlerı nereden aldın emınonunde benımde o işi bu hafta halletmem lazım da:)
denızcım partınızın gonlunce gecmesıne çok sevındım:)
gülay poponda ki agrı kuyruk sokumunda mı?
günaydın cancanlar. hayırlı haftalar olsun hepimize.
yasemincim hayırlısı olsun tatlım doğum şeklin belli olmuş. efeciğe de maşallah canımcım.
ebrucum sen de benim gibi haftasonu mağdurlarındansın. benim de 2 gün anam ağladı yaaaa.
denizcim içine sinmiş partin ne güzel tatlım. ama resim bekliyoruz illa ki...
pembecimde burdaymış. nasılsın canım?
canım iyiyiz çok şükür. senin hastaneden çıkma ihtimalin vardı canım geçen gün söylemiştin bir gelişme var mı?iyiyim baharcım. Yan gelip yatıyorum :) sen de iyisin inşallah...
geçmiş olsun canım yaaaa. ay hepimizde farklı farklı olaylar çıkmaya başladı zaman ilerledikçe. sabah kahvaltı masasında kasıklarıma bir sancı girdi. babanemi görmeliydiniz doğuruyom sandı kadıncağız. o beni değil ben onu sakinleştirdim :) azcık uzandım geçti şimdik iyiyim canım. ama senin dediğin ağrıyı anlayabiliyorum canım ters bir hareket yaptıysan bilmeden ondan da olmuş olabilir canım.bahar hoşgeldin canım... ayy burayı okumadan iş yapamıyorum ben.....
yasemincim bana hediye gelen kanguru da doğumdan itibaren kullanılıyo, ama tabi bu şekilde değil tatlım yatay olarak... fiyatına da baktım 115 tlydi mothercarede... görümcemle hafta sonu gezerken valla içine oturtu 3 aylık bebeği, bebeğin gıkı çıkmadı, arada bir de emzirdi, süper bi kolaylık ya bu gibi şeyler.....
ebrucum benim baktığım harfler burada şık düğme diye bi hobi dükkanı var orada canım.... sen arama hiç ben sana gönderirim tatlım, zaten tanesi 1 yada 1,5 tl idi, o kadar para verilmez tabi harflere, senin baktıkların çok pahalıymış....
meryemcim ağrı kuyruk sokumunda değil tatlım, totomun solunun tam ortasında, hatta totomun sağ kısmı sem sert ama sol ağrıyan kısmı resmen yumuşak ve içe çökük, birazdan işler bitsin araştırcam bu konuyu nette.... ama acayip canım acıyo ya, resmen batıyo orası, dokunamıyorum kaç gündür....
baharcim sen naptin herseyi hallettin mi hafta sonu?
gulaycim benimde totomun sol tarafi agriyor canim tam bacagim ile ic camasirimin birlesim noktasi nasil aciyor. yatakta donerken bile aci veriyor bana yani ve bu aralar surekli oluyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?