2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrrrrrr bugün arkadaşın birisi sezeryana girecekti ama isim olarak hatırlayamadım yaafisfisfis

nino hoşgeldin canım. aminnnn. saol güzel dileklerin için.
hko_8 hoşgeldin fıstık. rüyalar artıyor artık. allah hayra çıkarsın. eşim de dün gece görmüş oğlumuzu. arada ben de görsem iyi olcak. oğlumu benim haricimde herkes gördü diyorum ben de :)))

yasemincim kaç gündür aklımda sorcam fırsat olmadı canım. zeynepeylül vardı arkadaşımız istirahatteydi canım. haber var mı ondan?

bence süper ebrucum yani sizin boyanmış harf almanıza gerek yok o zaman ham ahşap harf alıp düz renge boyanabilir, yada harfide çok güzel kurdela ile sarabilirsiniz. bence de çok güzel bir fikir, hatta çok beğendim, olmazsa ben de rüzgara bile yapabilirm. çok şık bişey olabilir bu.... ben sana gönderirim şekercim ham ahşap harfleri, hiç sorun değil, arama bence boşuna....

baharcim sorma yaaa bizde bittik resmen. cumartesi gunu sut pompasini degistirmek icin gitmistik hemde sekerdi kapi susuydu onlari da halledelim de bi daha gelmeyiz diye dusunduk ama bu seferde logusa sekerini almayi unutmusuz biseyi tam yapsak zaten sok olcam. ordan ciktik halicilari felan gezdik, kapi susu icin ahsap harf aradik yani aksama kadar dolan dolan geberdim
dun de temizlik isi olunca ve ustune geceyide 3-4 saat uyku ile gecirince su an halsizlikten bayildim bayilcam yani o durumdayim.
aksama da agdaya gitmem lazim yani yine yollardayim valla araba kullanirken dogurcam diye korkmaya basladim bari alisin oto koltugunu koyayim yanima da dogurup onu oraya oturtup yoluma devam ederim :)

gulaycim cok saol tatlim cok iyisin ama 3 harf icinde seni hamis hamis yormak istemiyorum acikcasi (( onlari alip bi de gondermeye ugrascaksin (

Gülaycım, cumartesi Ulusta tarif ettiğin dükkandan benim koca da biberon, emzik ve kaşık aldı. ben henüz göremedim aldıklarını, inşallah bu haftasonu getirecek tarif için tekrar tşkler
bir de yine ulustaki bir dükkandan Chicko'nun sallanan sandalyesinden (anakucağı) aldı.
heyecanla bekliyorum bakalım...

çok güzel bir süsleme fikriymiş, ben de yapabilir miyim acaba diye düşünmeye başladım. büyük harf bulamazsam denerim en azından

hoşbuldum tatlım. amin canım hayır olur inşallah. annesi sana sürpriz yapacak o yüzden göstermiyor kendinizemuszemus

canım benim ellerinize sağlıkbende geçen hafta annemle yaptım. daha menemen de koyacağız ama dinleneyim biraz dedim bu hafta da onu yapabilirizalkisalkisalkis

hoşbulduk tatlım
ben değil rüyada ultrasonda bile göremiyorum kızı kaydirigubbakcemile3 ; arkasını dönmüş duruyor, kıpramıyor. inatcı olacak galiba...

hoşbulduk tatlım
ben değil rüyada ultrasonda bile göremiyorum kızı kaydirigubbakcemile3 ; arkasını dönmüş duruyor, kıpramıyor. inatcı olacak galiba...

canım bizde de aynı durum var ya doktorum yazık adam renkli ultrasın çıktısı vereyim diye debeleniyor ama bizim oğlan elleriyle yüzünü kapatmış yetmemiş bacaklarıyla da burnundan altını kapatmış en sonunda da uğrşınca çok poposunu döndükaydirigubbakcemile3

canım benim ellerinize sağlıkbende geçen hafta annemle yaptım. daha menemen de koyacağız ama dinleneyim biraz dedim bu hafta da onu yapabilirizalkisalkisalkis
allah güle güle yemeyi nasip etsin canımcım. ellerinize sağlık. ya domatesi kaynatıp mı koyuyorsunuz yoksa çiğden mi? bir de vişne yaptın mı canım. onu çiğden mi koydunuz?
hoşbulduk tatlım
yok ultrasonda şirinlik yapıyor zaten sıpam. hamileliğimin ilk aylarında 2-3 defa rüyamda gördüm sonra görmedim daha. senin kız sürprizleri sevecek desene :)
Geçen hafta mesajlaştık , herşey yolundaymış evdeymiş dinleniyorum demişti ...o zaman selamını iletmiştim hepinize :)
hımmmm tamam tatlım şimdik hatırladım beynim durdu da kusuruma bakma :)

kızlar yaaaa birbelemir in bebişi doğmuştur şimdik yaaaaa. belkim kucağındadır bilem. ay gene tüyler diken diken oldu benim yaaaaaa... ben de istiyommmmm

Günaydın kızlar,
Umarım keyifler yolundadır benim kızım ii ama benim pek ii olduğum söylenemez bütün gece adet ağrısındaki gibi şiddetli bel ağrım oldu ve zor uyudum...ınşallah normal bir durumdur ayrıca göğüslerim bazen çok kaşınıyor sizde de böyle bir durum var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…