bence süper ebrucum yani sizin boyanmış harf almanıza gerek yok o zaman ham ahşap harf alıp düz renge boyanabilir, yada harfide çok güzel kurdela ile sarabilirsiniz. bence de çok güzel bir fikir, hatta çok beğendim, olmazsa ben de rüzgara bile yapabilirm. çok şık bişey olabilir bu.... ben sana gönderirim şekercim ham ahşap harfleri, hiç sorun değil, arama bence boşuna....
kızlar günaydın....
ama nuby biberon aldım ve emzik de, biberon süper bişey ya, kaynanam hediye etti bunları da... biberon aynı anne göğsü gibi, alt tarafı da yumuşak olduğu için sen kontrol edip sıkabiliyosun gerektiğinde sütü yada mamayı....
....
gulaycim
kayinvalidemin yapmak istedigi su sekilde birsey dikdortgen bir panoyu acik krem keten bir kumasla kaplayip cercevesini dantel ya da benzeri bir kumasla cevrelemek. sonra mavi kurdelali mandallarla ALİ harflerini yasnyana icine mandallamak sagina soluna da pelus ayicik ya da benzeri oyuncaklarla harflerin ipini tutuyor gibi yapacak. sonra nazar boncugu felan takacak. boyle bir kapi susu hayal ediyor :)
bunu bir yerde gormus ve fiyati 240 gibi birsey demisler :1shok: o da kendisi yapmaya karar verdi
nino hoşgeldin canım. aminnnn. saol güzel dileklerin için.
hko_8 hoşgeldin fıstık. rüyalar artıyor artık. allah hayra çıkarsın. eşim de dün gece görmüş oğlumuzu. arada ben de görsem iyi olcak. oğlumu benim haricimde herkes gördü diyorum ben de :)))
hallettim sayılır canım. bir tek hastane terliğim eksik kaldı. bir de bulabilirsem kırmızı tacım. bebek şekerleri için baya gezdim ama babanemin ve eşimin de gazıyla yapmamaya karar verdik çünkü burda çok gelenimiz gidenimiz olmıcak. kapı süsümü aldım sadece o kadarcık :) gecelik-iç çamaşırı işini de hallettim şükür. dün de pazardan sebzelerimizi aldık pişirip buzluğa attık babanecimle. dört beş torba taze fasulye, dört torba barbunya attık şimdilik. biber-patlıcan kızartmalarını yarın yapcaz. vişne suyu yapmak için vişneleri şekere bastım bekliyoruz :) ama ben de bittim canımcım. bugün gene işbaşı
nino hoşgeldin canım. aminnnn. saol güzel dileklerin için.
hko_8 hoşgeldin fıstık. rüyalar artıyor artık. allah hayra çıkarsın. eşim de dün gece görmüş oğlumuzu. arada ben de görsem iyi olcak. oğlumu benim haricimde herkes gördü diyorum ben de :)))
yasemincim kaç gündür aklımda sorcam fırsat olmadı canım. zeynepeylül vardı arkadaşımız istirahatteydi canım. haber var mı ondan?
hoşbulduk tatlım
ben değil rüyada ultrasonda bile göremiyorum kızı kaydirigubbakcemile3 ; arkasını dönmüş duruyor, kıpramıyor. inatcı olacak galiba...
allah güle güle yemeyi nasip etsin canımcım. ellerinize sağlık. ya domatesi kaynatıp mı koyuyorsunuz yoksa çiğden mi? bir de vişne yaptın mı canım. onu çiğden mi koydunuz?canım benim ellerinize sağlıkbende geçen hafta annemle yaptım. daha menemen de koyacağız ama dinleneyim biraz dedim bu hafta da onu yapabilirizalkisalkisalkis
yok ultrasonda şirinlik yapıyor zaten sıpam. hamileliğimin ilk aylarında 2-3 defa rüyamda gördüm sonra görmedim daha. senin kız sürprizleri sevecek desene :)hoşbulduk tatlım
ben değil rüyada ultrasonda bile göremiyorum kızı kaydirigubbakcemile3 ; arkasını dönmüş duruyor, kıpramıyor. inatcı olacak galiba...
hımmmm tamam tatlım şimdik hatırladım beynim durdu da kusuruma bakma :)Geçen hafta mesajlaştık , herşey yolundaymış evdeymiş dinleniyorum demişti ...o zaman selamını iletmiştim hepinize :)
hoşgeldin tülaycım. ben sağlamım şükür. sabah sıpam bi yokladı ama geçti. sen nasılsın? bugün uyudun sanırım geç kaldın?günaydın fıstılaaarrrr....doğum yapan varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?