2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim hepsi çok güzel tatlışım. ne güzel şeyler gelmiş kızın için güle güle kullanın. şekerlerin pastan falan da süper. yalnız aklıma bişi takıldı o pastanın üstündeki tülleri sindirmek zor olmadı mı canım yaaa :))))

canım artık 38. haftan bıle dolmak uzere kasılmaların artıyordur. oldukca az zaman var. Allah yardımcın olsun. o bahsettiğin kasınmalar bende de çok fazla var. vucudumun cesıtlı yerlerınde en çokda goguslerımın arasında oluyor. gece kasıyorum. bunu hıssedıp uyanıyorum

ebrucum benim öğle tatilim zaten orda geçiyor şekercim ne yorulması, işyerinde de ptt var zaten ordan da kargolarım... ne demek ne demek....

yasemincim şık düğme izmir caddesine inen cadde tatlım, yukarıdan, moda çarşısı varya moda çarşısının bi kapısı da o caddeye bakıyor, moda çarşısının oradan yukarıya doğru çıkarken soldan 5,6 ıncı dükkan... erdoğan düğmeye çok yakın yani.....

ninocum güle güle kullansın canım.... ben baktım biberonu harbiden yapmış adamlad, biberondan öte meme gibi bişey zaten.... hatta kaynanam falan da bakınca hiç bu kadar güzel bi biberon görmemiştim dedi.... gerçekten sen de görünce anlayacaksın....

Günaydın kızlarr. Nabersiniz? Benimde kasılmalarla birlikte diğer şikayetlerim artmaya ve yenileri çıkmaya başladı.

Yasemincim maşallah bebişine.

Denizcim baby shower güzel geçmiş. Resimlerede cicilerede bayıldım. Güle güle Kullansın Almina canım

Dilekçim o regl ağrıları ara ara bende de oluyor , göğüs kaşıntısı da var ....

Denizcim hepsi çok gülemiş, o pastayla kurabiyelere nasıl kıydınız ha sööle bana ... Hediyeleriniz de pek şirinmiş , güle güle kullansın kızın :)

Meryem ya dur daha var ,çıkmasın bu haffta da doğuran ...

aynen cnmmm bende de oluyo ay sonu adet tarihim bnm valla ben bekliyom aysonuna kadar oğlum gelcek gibi geliya bana dilekçimm senin nezman kontrol???

kızlar bu hafta bızım topğıkten çok dogum cıkar:) heyecanla beklıyorum

bencede cnmmm???

baharcım sıpama ii bakkkk

denizcim bayıldım hediyelere, özellikle balıklı külotlu kıyafet çok şirin... ben balıklı herşeyi çok severim... ya o kurabiyeler nasıl bişey öyle, siz onlara kıyıp yediniz mi şimdi, pastan da süper tatlım.... bu arada sen de süpersin.... hiç göbeğini göremedim resimlerde.... nereye sakladın alminayı :)

kızlar günaydııın.bir iki sayfa geçmiş baktım daha bakamadıms.
ebrucum baharcım ellerinize ayaklarınıza sağlık yoruldunuz bisürü ama bu zamanda yapın yoksa çok zor oluyor.vakit azaldı.
denizcim maşallah harika showerın.hepsi çok güzel düşünülmüş.darısı bebiş doğunca inşallah.
ay birbelemir saat 9 da doğuracaktı ay ne heyecan yaaa.

Evet canım ya haklısın artık normal bu şekilde olması ama çok şiddetli ağrıyor geceden beri belim ve bu kadar uzun süre zarfında geçmemesi de ilginç 10 gün kaldı ama sanırım benimkinin 10 günü beklemeye niyeti yok. Ayrıca kasılmalarımda arttı. Demek seninde kaşıntın oluyor belki artık sü t kanallarının faaliyete geçmesi ile ilgili bir durumdur.

Denizcim partiniz belli ki çok güzel geçmiş yüzlerdeki gülümsemelerden belli. Almina meleğimizin hediyeleri de harika iyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim.

zor oldu gece yandı midem kaydirigubbakcemile3
sağol canım
valla ben kurabiye hala yiyemedim kıyamadım biliyor musun keşke sizlerde olsaydınız

onu ablam almış...bu arada büyük ablam beni utandırdı baya hediye almış bir börek bir kurabiye yapmış gayet iyiydi öteki ablma ise aldığı hediyeyi evde unutmuş...Almina karnımda ama biraz içerlerde galiba kaydirigubbakcemile3

günaydın özge hoşgeldin canımmmm...yaaa artık az kaldı ya dünden beri bnimde kasıklarımda kalçalarım inanılmaz ağrılar var hayırlısı bakalım
bugün bircan gidicek ti dr a

Canım öyle de ilginç olan geceden beri geçmemiş oluşu((

aynen cnmmm bende de oluyo ay sonu adet tarihim bnm valla ben bekliyom aysonuna kadar oğlum gelcek gibi geliya bana dilekçimm senin nezman kontrol???

bencede cnmmm???

baharcım sıpama ii bakkkk

Canım benim bu cuma son kontrolüm var nst'yr giricem eğer sorun çıkmazsa haftaya cuma sezeryan olucam...

amin canım
hemen bakıommm denizcimmmmm
bak canım

amin canım daha iyisi sizlere olsun inşallah

bu arada hep göbüşümü gördünüz galiba ilk defa ayan beyan bir resmimi koydum sanırım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…