Anneyle ilk kavga :)
Doğa: Yaaaa anne giyicem o mini eteği nereye kaldırdıysan veeeeer....
Günaydın kızlar,
Umarım keyifler yolundadır benim kızım ii ama benim pek ii olduğum söylenemez bütün gece adet ağrısındaki gibi şiddetli bel ağrım oldu ve zor uyudum...İnşallah normal bir durumdur ayrıca göğüslerim bazen çok kaşınıyor sizde de böyle bir durum var mı?
Günaydın kızlar,
Umarım keyifler yolundadır benim kızım ii ama benim pek ii olduğum söylenemez bütün gece adet ağrısındaki gibi şiddetli bel ağrım oldu ve zor uyudum...İnşallah normal bir durumdur ayrıca göğüslerim bazen çok kaşınıyor sizde de böyle bir durum var mı?
kızlar bu hafta bızım topğıkten çok dogum cıkar:) heyecanla beklıyorum
tamam kızlar album yaptım çok şükür merak edenler baby shower albumune bakabilir
Özgecim günaydın canım , teşekkür ederiz tatlım ama 4 hafta sonra doğma ihtimaline karşı protei,n yüklemesi yapmam lazım ...
canım artık 38. haftan bıle dolmak uzere kasılmaların artıyordur. oldukca az zaman var. Allah yardımcın olsun. o bahsettiğin kasınmalar bende de çok fazla var. vucudumun cesıtlı yerlerınde en çokda goguslerımın arasında oluyor. gece kasıyorum. bunu hıssedıp uyanıyorum
zor oldu gece yandı midem kaydirigubbakcemile3denizcim hepsi çok güzel tatlışım. ne güzel şeyler gelmiş kızın için güle güle kullanın. şekerlerin pastan falan da süper. yalnız aklıma bişi takıldı o pastanın üstündeki tülleri sindirmek zor olmadı mı canım yaaa :))))
sağol canımGünaydın kızlarr. Nabersiniz? Benimde kasılmalarla birlikte diğer şikayetlerim artmaya ve yenileri çıkmaya başladı.
Yasemincim maşallah bebişine.
Denizcim baby shower güzel geçmiş. Resimlerede cicilerede bayıldım. Güle güle Kullansın Almina canım
valla ben kurabiye hala yiyemedim kıyamadım biliyor musun keşke sizlerde olsaydınızDilekçim o regl ağrıları ara ara bende de oluyor , göğüs kaşıntısı da var ....
Denizcim hepsi çok gülemiş, o pastayla kurabiyelere nasıl kıydınız ha sööle bana ... Hediyeleriniz de pek şirinmiş , güle güle kullansın kızın :)
Meryem ya dur daha var ,çıkmasın bu haffta da doğuran ...
denizcim bayıldım hediyelere, özellikle balıklı külotlu kıyafet çok şirin... ben balıklı herşeyi çok severim... ya o kurabiyeler nasıl bişey öyle, siz onlara kıyıp yediniz mi şimdi, pastan da süper tatlım.... bu arada sen de süpersin.... hiç göbeğini göremedim resimlerde.... nereye sakladın alminayı :)
Dilekçim o regl ağrıları ara ara bende de oluyor , göğüs kaşıntısı da var ....
Denizcim hepsi çok gülemiş, o pastayla kurabiyelere nasıl kıydınız ha sööle bana ... Hediyeleriniz de pek şirinmiş , güle güle kullansın kızın :)
Meryem ya dur daha var ,çıkmasın bu haffta da doğuran ...
aynen cnmmm bende de oluyo ay sonu adet tarihim bnm valla ben bekliyom aysonuna kadar oğlum gelcek gibi geliya bana dilekçimm senin nezman kontrol???
bencede cnmmm???
baharcım sıpama ii bakkkk
amin canımkızlar günaydııın.bir iki sayfa geçmiş baktım daha bakamadıms.
ebrucum baharcım ellerinize ayaklarınıza sağlık yoruldunuz bisürü ama bu zamanda yapın yoksa çok zor oluyor.vakit azaldı.
denizcim maşallah harika showerın.hepsi çok güzel düşünülmüş.darısı bebiş doğunca inşallah.
ay birbelemir saat 9 da doğuracaktı ay ne heyecan yaaa.
bak canımhemen bakıommm denizcimmmmm
Evet canım ya haklısın artık normal bu şekilde olması ama çok şiddetli ağrıyor geceden beri belim ve bu kadar uzun süre zarfında geçmemesi de ilginç 10 gün kaldı ama sanırım benimkinin 10 günü beklemeye niyeti yok. Ayrıca kasılmalarımda arttı. Demek seninde kaşıntın oluyor belki artık sü t kanallarının faaliyete geçmesi ile ilgili bir durumdur.
Denizcim partiniz belli ki çok güzel geçmiş yüzlerdeki gülümsemelerden belli. Almina meleğimizin hediyeleri de harika iyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?