2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım domatesi kaynatıp koyuyoruz. vişne yapmadım bol bol kayısı yaptım canım bu kabızlık sorunundan dolayı.

bu arada bugün doktora bi gidicem dün karnımın içi yırtılır gibi acıdı iki sefer 10 dakika falan geçmemek üzere.sorucam ay korktum yani.başlıyor heralde yavaş yavaş bişiler.

günaydın kızlar... nabersiniz... sad an haber yokmu hala....belemir doğmuştur... ayy Allahım negüzel bişey.. yaa.. bende bütün gece rüyamda çocuğumun doğum tarihini kararlaştırıyordukk doktorumuzla... ben 09.09.2009 olsun bari diyordumm aslında hiç öyle takıntılarım yok ama şaşırdımm uyanınca hiç düşünmediğim bir tarihh .. şimdi düşünmeye başladımm...cumartesi çabuk gelsinn oğlumu göreyimm.. bakalım haylaz kordon ne yapıyor... kızlar bu arada benim hala hastane çantam tam olarak hazır değil... evde işler bitmek bilmiyor ya....

selam kızlarr
nasılsınız? doğuma giden yokmu yahuu
şafaklarda az günü kalanlar vardı
ben kaç gündür işlerden dolayı giremiyorum
kocam yatak odamızı boyuyor, kızımız temiz temiz gelip yatsın diye
ilk bikaç ay bizim odada kalıcak
kızkardeşimde temizlikte yardım ediyor sağolsun
biryandan da dolaba ramazanlık bişeyler yapıp atıyorum
valla iyice ağırlaştık hee
Allah yardımcımız olsun

kızlar kasıklarımdaki sancı gene başladı yaaaaa. ama sadece kasık bölgemde göbeğimde değil. bi de sürekli ağrı öle kesik kesik değil. doğurmuyorum dimi ?????????

günaydın özge hoşgeldin canımmmm...yaaa artık az kaldı ya dünden beri bnimde kasıklarımda kalçalarım inanılmaz ağrılar var hayırlısı bakalım
bugün bircan gidicek ti dr a

Bel ağrısı, kuku ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı, çatılardan gelen kütür kütür sesler :)))) Karnımda iyice indi benim artık yaa. Bircan tarihmi alcaktı bugün?

günaydın kızlar.. bakıyorum herkesin ağrısı sızısı başlamış.. benimde başladı özellikle gecleri karnıma sancılar giriyo uykumdan uynadırıyo artık.. bel ağrılarıma alıştım zaten ama doktorum normal dedi o yüzden telaş yapmıyorum..

deniz albümüne baktım.. gönlünce olmuş herşey ne güzel.. darısı doğuma rtık.. kızında güle güle kullansın ciclerini..

ay dilek ama evet enin kontrol nezman gün almadınızmı daha cnm yaaa???

denizcim partin harika olmuşşş hediyelerde süperrr allah almina nın doğumgünlerini kutlamayı nasip etsin inş. cnm

Canım gün aldık 28 ağustos eğer cuma nst sonucum iyi çıkarsa doktor rezervasyonu yaptırıcak.

kızlar gaza getirmeyin birbirinizi , daha vaktiniz var ...Kuzular sadece mesaqj yolluyorlar :) Ama dün akşam bir misafir vardı komşumuzda , karı koca anlatıyorlar , kadın izne ayrılmış hiç de hazılık yapmamışlar ne hastane çantası ne bişey , izne ayrıldığı gün doğmuş bir ay önce ....

kızlar gece rüyamda ne gördüm..annem bizdeymiş.sabah bi kalkıyorum karnıma bakıyorum karnım yok.baya aşağı inmiş......dedim bebek doğuyor galiba....Ayy öyle bi panik oldum ki anlatamam......sonra bi bakıyorum bebek doğmuş meğersem plastik bir kese içinde pijamamın içinde duruyor...o kadar büyük şoklar yaşıyorum ki anlatamam..hani bunun göbek bağı falan diyorum...ayyy bu telaş anlatılmaz yaşanır...kızlar rüya bile olsa elim ayağıma dolaştı..insan ne yapacağını şaşırıyor...bu arda oğlumun saçlar turuncu gözler masmaviydi.tıpkı oyuncak bebek gibi bişe:)
.Hastane çantalarını hala hazırlayamayan anneler bir an önce bitirin derim:)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…