2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilek keske senın haftanda olsam da ahh ne guzel sıra bende desem:)

Canım doğru söylüyorsun allaha bin şükür bu günleri gördük ama doktorum çok garantici mesela biz 26 ağustosta alalım dedik o da ben en az 38+3 olmadan almıyorum dedi, ne olur ne olmaz küçük bir risk olsa da 4-5 saat bile küvezde kalmasını istemiyorum dedi. Yani bende küveze girsin istemiyorum((

canım ınsallah gırmez. oyle seylerı neden aklına getırıyorsu ki? kocaman çocuk. 34 haftalık bebekler girmiyor da. negatıf düşünmemek lazım

ay yasemin ben izne ayrılınca en azından iki hafta evde olamk isyitorum.... izne ayrılmama 16 gün kaldı zaten.... biraz daha sıkıcam dişimi, 5 haftamı devretmiş olucam....

ya dediğin gibi işte anlatıyoruz ha şöyle ha böyle.herkes kuzucuğa kavuşma derdinde:)

ya benimkide ısrarla 24 ağustos diyor dilekcim ya.eşim diyor 28/08 olsun diye.beklemez dedi doktor ama gelde eşime anlat fisfisfis

bu arada rüyalarınız hayıra çıksın kızlar valla iyice psikolojik etkileniyoruz .

kızlar bende çok çirkin ruyalar gordum yaa.. şirketimizin eski personel müdürü. beni taciz ediyordu.. çok kızıyordum. ama bişey yapamıyordum sadece engellemeye calışıyordum

ya dük kayısı ve erik kompostosu içtim aynı anda kaynatılmış, çok beğendim... kayısı çok tatlı olduğundan fazla içemiyordum ama erik içine biraz ekşilik katmış birbirlerini dengelemişler süper olmuş, ben de öyle yapıcam... ve mutlaka hastaneye anneme kayısı kompostosu getirmesini söylücem, zaten kabızım eğer doğum sonrası da kabız olursam mıçarım yani :)

deniz albümüne baktım.. gönlünce olmuş herşey ne güzel.. darısı doğuma rtık.. kızında güle güle kullansın ciclerini..

ay dilek ama evet enin kontrol nezman gün almadınızmı daha cnm yaaa???

denizcim partin harika olmuşşş hediyelerde süperrr allah almina nın doğumgünlerini kutlamayı nasip etsin inş. cnm

amin canlarım

hastaneye mukakkak kayısı kompostosu götürelim hastanede veriyolar ama güzel olmaz belki.
bu arada rüyalar şaşırdı iyice meryem ya alemsin:)Allah hayırlara çıkarsın.

ay yasemin ben izne ayrılınca en azından iki hafta evde olamk isyitorum.... izne ayrılmama 16 gün kaldı zaten.... biraz daha sıkıcam dişimi, 5 haftamı devretmiş olucam....

Canım ben haftaya cuma kesin ayrılıyorum ,artık yürüyüşüm falan kaydı artık işe dönme gibi bir niyetim oılmadığı için sırf maaşımı tam almak için çalışıyorum . Bu arada eğer sezeryan olursam ben evde 2 hafta geçirmiş olucam , onda da evde ki eksikleri gideririm , şimdi diyorum iyiki herşeyi önceden halletmişim çok şükür , göğüs pompası kaldı... onuda ben alalım dedim eşim bekle dedi anlamadım .Eğer uygun olursa ben 15 eylül gibi bir tarih istiyorum benim saftoz kocamda 9.09.09 olsun dedi ben de istersen şimdi alsınlar dedim o zaman sustu ... Bir de anlamıyorum bu zamana kadar ben normla doğurucam dedim durdum kimse sesini çıkartmadı , sezeryana dönünce herkes en doğrusu bu demeye başladı , kendimi elinden şekeri alınmış ve avutulan çocuklar gibi hissettim babamda kendine eziyet etme sezeryan olsun diyor özellikle erkekler bu konuda daha farklı anlamadım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…