dilek keske senın haftanda olsam da ahh ne guzel sıra bende desem:)
eee meryemcim benim için ne düşünüyorsun cnmcım????opuyorumnanaktan
Canım doğru söylüyorsun allaha bin şükür bu günleri gördük ama doktorum çok garantici mesela biz 26 ağustosta alalım dedik o da ben en az 38+3 olmadan almıyorum dedi, ne olur ne olmaz küçük bir risk olsa da 4-5 saat bile küvezde kalmasını istemiyorum dedi. Yani bende küveze girsin istemiyorum((
amaniin dur gıs şimdi öyle diyince insan cidden dıkaniii:)
kızım olmuşun 37+5 hala niye ben diyooo kaydirigubbakcemile3
canım domatesi kaynatıp koyuyoruz. vişne yapmadım bol bol kayısı yaptım canım bu kabızlık sorunundan dolayı.
ya dediğin gibi işte anlatıyoruz ha şöyle ha böyle.herkes kuzucuğa kavuşma derdinde:)kızlar gaza getirmeyin birbirinizi , daha vaktiniz var ...Kuzular sadece mesaqj yolluyorlar :) Ama dün akşam bir misafir vardı komşumuzda , karı koca anlatıyorlar , kadın izne ayrılmış hiç de hazılık yapmamışlar ne hastane çantası ne bişey , izne ayrıldığı gün doğmuş bir ay önce ....
Canım doğru söylüyorsun allaha bin şükür bu günleri gördük ama doktorum çok garantici mesela biz 26 ağustosta alalım dedik o da ben en az 38+3 olmadan almıyorum dedi, ne olur ne olmaz küçük bir risk olsa da 4-5 saat bile küvezde kalmasını istemiyorum dedi. Yani bende küveze girsin istemiyorum((
kaydirigubbakcemile3 bu hafta senden beklentım yok tulay:)
şekerim sorry yani dalmışız bi aleme:) hoşgeldiin.yaa selamıma karşılık veren yokmu beeeeklava:
Canım sen benim tickera bakma o önden gidiyor biraz benim daha yarın 37 dolacak...
deniz albümüne baktım.. gönlünce olmuş herşey ne güzel.. darısı doğuma rtık.. kızında güle güle kullansın ciclerini..
ay dilek ama evet enin kontrol nezman gün almadınızmı daha cnm yaaa???
denizcim partin harika olmuşşş hediyelerde süperrr allah almina nın doğumgünlerini kutlamayı nasip etsin inş. cnm
Hoşgeldin eslemmmmmmmmmm....
Dilek anacım panik yapma :)))
şekerim sorry yani dalmışız bi aleme:) hoşgeldiin.
hee öyleyse tamam şeker.sen bekle az daha:)
ay yasemin ben izne ayrılınca en azından iki hafta evde olamk isyitorum.... izne ayrılmama 16 gün kaldı zaten.... biraz daha sıkıcam dişimi, 5 haftamı devretmiş olucam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?