2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canm benım de bikliyorsun ıstedıgım normal dogum ama dr um ıstemıyor dıye sezeryana donunce eşim çok mutlu oldu. sen kocaman kadınsın sen cekersın ama kucucuk yavrumuz sıkıntı cekmemeıs olacak dedı:) dedım benı ne çok sevıyorsun kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar. Geçmişe bakamadım çok. Umarım herkes iyidir. Bizde iyiyiz ama ağrılar biraz artmaya başladı. Sezeryan tarihimiz hala 25 Ağustos umarım bekler bebişim. Bu arada annem geldi. Süper oldu. Hiç değilse yemek falan derdi yok. Şimdi de bebek sepetimle uğraşıyoruz ikimiz. Yarıladık sayılır. Bir yandan da bebeğin kıyafetler yani annemin getirdikleri yıkanıyor. Tam gaz hazırlıklara devam yani.

eslemcim hoşgeldin tatlım. ay hepimizde bir hamaratlık sorma gitsin. herkesin kışlıkları hazırlanıyor. allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canım ellerine sağlık

ay görümcem yine beni sinir etti ya, göbeğim çok küçük ya,,, ay ben senin haftamda karnım kocamandı kendimi düşünemiyorum, ama seninki küçücük dedi. ben de önemli olan bebeğin kilosu.... benimki 2100 gram ve tam haftasında dedim, o da bir ayın kaldı bana küçük gibi geldi dedi. ben de ultrason aleti tam günü gününe olduğunu söylüyor, ne geri ne ileri yani dedim... o da tabi benim tosuncuk hep iki hafta önde gidiyordu dedi. o sırada kaynanam devreye girerek bebeğin kilolu yada zayıf doğmasının bi önemi yok, 3 civarı doğsa yeter dedi, hemen beni kolladı. yoksa ben hemen lafa girip 30 kilo alıp 3700 doğuracağıma, 10 kilo alıp 3200 doğurmayı tercih ederim dicektim.... ay görümcem çok iyi de acayip kilo takıntısı var, ve aldığı kiloların hiçbirini veremedi malesef... bunları düşündükçe aslında ona kızamıyorum....

günaydın kızlaaar....cook tesekkurler tıcker yardımlarınız ıcın.hepsını yapıştırdım ama olmadı.sanırım profılımde va bı sorun.neyse...eeee varmı bugun dogum telası kımsede.ay valla ıcım hopluyo okuduka..allah hepımızı bebıslerıyle sag salım kurtarsın ınsallah...

hoşgedlin cnm bekler bekler kuzucuğun merak etme sen

şu görümcene nasıl sinir oluyom anlatamam yaa ne ceza kadın yaaaaaklava:

a

Canım siz doktorun ne diyorsa ona uymaya çalışın bence...

tmmm olursa süle mutlaka tammmııı canımmmmm
dilekçim hayırlı olsun 28 ağustos sağ salim kurtulursun kızınla inş..

Amin canım sağol

Hoşgeldin eslemmmmmmmmmm....

Dilek anacım panik yapma :)))

Söylemesi kolay be Yasemincim kaydirigubbakcemile3

şekerim sorry yani dalmışız bi aleme:) hoşgeldiin.

hee öyleyse tamam şeker.sen bekle az daha:)

Bence de yaa 10 gün daha beklemem lazım benim

özlemcim hoşgeldin canım gözün aydın. walla insan yanında yardımcı birileri oldu mu nasıl rahatlıyor dimi ya.
gülay görümcene bizden selam söle canımcım. bak gelir otururum onun da üstüne keserim nefesini kilo neymiş görür haaaa. üzmesin benim arkidişimi yahu....

canım takma kafana ya....yakının olsun uzağın olsun...çevrendeki kişinin kilo takıntısı varsa çekemediğinden muhakkak laf atıcaktır..banada kuzenlerim falan öyle diyor...tabi çok kilo almışsın şeklinde...ama ben kendimi biliyorum öyle bi kilom yok...10 kilo almama rağmen 20kilo aldım diyorum...çok şişmişsin diyolar...evet diyorum...doğumdan sonra zayıflayamıcam dediğiniz gibi bari bu şişler inerse psikolojik olarak biraz rahatlarım falan...ben böyle diyince onlar sinir mi oluyor dahamı mutlu oluyor bilemiyorum ama ben gayet mutluyum kafama takmıyorum:) sende öyle yap:1hug:

ay tülaycım gördün bebişime aldıklarını ben bile o kadar şey almadım bebişe, süper insandır, çok anaçtır, herşeyime koşar ilgilenir ama kilo konusuna gelince .... kilo konusunda da aslında çok kızamıyorum evet kesinlikle beni sinir ediyo ama genellikle aynı ortamlarda oluyoruz ama malesef insanlar hemen bizi kıyaslamaya gidiyor, ay sen kilo verememişsin sen hiç almamışsın vs. sanırım bu da onda çok baskı yapıyor, ben de o yüzden hiç sesimi çıkartmıyorum kilo konusunda. hala benim kaç kilo aldığımı bilmez mesela, asla yanında konuşmam.

Bel ağrısı, kuku ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı, çatılardan gelen kütür kütür sesler :)))) Karnımda iyice indi benim artık yaa. Bircan tarihmi alcaktı bugün?

arka arkaya doğum tarihleri belli olmaya başladı. ay valla insan gaza geliyor. bir aksilik olmazsa ben en sona kalacaklardan biri olacam ama sabırsızlanmaya başladım. üüü tek başıma kalmayım senağlama kaydirigubbakcemile3

ben de bu Cuma ayrılıyorum inşallah... gelecek hafta ve ondan sonraki 1er gün gelirim. yıllık izin kullanıp sonra da raporumu başlatacam. valla artık çalışacak halim kalmadı.
en çok da kuyruk sokumum acaip ağrıyor oturunca :gitme:

Günaydın kızlar, hepinizin iyi olduğuna çok sevindim. Artık gün sayıyoruz...12 günüm kaldı benim. çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum. Bir de şu lavman ve sondas işi sinirlerimi bozuyor. Ameliyat öncesi tanıdıklar filan yanımda olacaklar; şimdi pişman oldum çağırdığıma; tüm bunlar onlar varken nasıl olacak, endişeden herkesten rahatsız olursam

Meryem, benim kocam da bir tuhaf bugüne kadar normal derken ağzını açmadı ama şimdi bana diyor ki ( sakın kimse yanlış anlamasın ben iki doğumuda asla kötülemiyorum ) azğın köpüre köpüre , doğum yapacağına planlı programlı olsun , ama gün verince de garantisi yok ki önce de gelebilir hep bir risk var of ya haftalar azaldıkça insan tuhaf oluyor ...

ayyy bana da kilo baskısı var
ablam 33 haftalık erkek doğurmuştu; 2,600dü. kendi de 6-7 kilo almıştı
benim 32.haftada daha yeni 2000 olmuştu ve 16 kg aldım
şimdi bana takılıp duruyorlar; "bu kadar özendin; şu kadar kilo aldın, inşallah minicik kız doğurmazssın", diye. yaw kötü niyet yok, çoğu şaka, ama sinirime dokunuyor bazen. ben elimden geleni yapmışım, dikkat etmişim. bebeğe zorla kilo aldıramam ya Çok üzgünüm çoook

ama gülay her hamişlik farklıdır bun bilmesi lazımmm,seni neden geriyoki bu halinde saçma bişi yaniiii

gunaydin kizlar nasilsinizopuyorumnanaktan
ruyalari hepimiz karmakarisik goruyoruz oda hamileligin verdigi hormonlardan dolayimafoldumben

dilekcimgozun aydin minik defne eylulumuze kavusma zamanin belli olmus ama biraz gec degilmi sen zaten son haftalardasin ya normal dogumla gelirse minik prenses.hersey hayirlisi olsun.

bugunde belemir yanlis hatirlamiyorsam bir arkadasimiz daha melegine kavusacakkkk.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağolun yaa
hoşbulduk
dileği doğurtmaya çalışıyonuz anlaşıldı, sıkmayın kızıkaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin eslemcim yaaa evet kızlar beni doğurtacak bu hafta kaydirigubbakcemile3

hastaneye mukakkak kayısı kompostosu götürelim hastanede veriyolar ama güzel olmaz belki.
bu arada rüyalar şaşırdı iyice meryem ya alemsin:)Allah hayırlara çıkarsın.

Evet canım hatta ben bu cuma artık kayısı kompostosu, humana still tea ve rezene çaylarını içmeye başlıycam yani 1 hafta önceden... Çünkü sezeryandan sonra tuvalete ne kadar erken çıkarsan o kadar iyiymiş. 1 kavanoz kayısı kompostosunu çantama da koydum. Yeter mi bilmiyorum olmadı 1 tane daha alırım yanıma.

Ben sezeryana girdiğim gün sen işten mi ayrılıyor olacaksın?

Canım bence üstüne gitme yazık bebeğine karşı gerçekten çok düşünceli görümcen her insanın kompleksleri ve kimi kötü yönleri vardır , sanki çevremizdeki herkes yada biz çok mu mükemmeliz ? Görmemezlikten gel takma hiç kafana hatta sözlerinle onu rahatlatmaya çalış. Ben şahsen öyle yapıyorum komşumuzun bir kızı var biraz kilolu ve boyu çok kısa bu konuda çok komplekslidir benim için ne derse desin hiç takmayıp onun kendisini iyi hissetmesi için güzel şeyler söylemeye çalışırım çünkü o ne derse desin ben kendimi biliyorum...

Gülaycım boşver , hiç önemli değil bu kilo alıp verme göbeğe sezeryana , normal doğuma bakmıyor tamamen iradeye bakıyor ben yeni anladım ...Biraz geç oldu ama kendimi boşuna hırpalaadım senin de göbeğinin boyutu kimseyi ilgilendirmiyor , sonuçta rüzgarın gelişimi gayet sağlıklı boşver .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…