2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım sondayla ilgili yakınlarımdan tek bir olumsuz bişe duymadım hiç acıtmıyormuş....diğer şeylerede gelince kafana takma...hasta bakıcılar seni kontrole veya üstünü değiştirmek için geldiklerinde odadan herkesi çıkartıyolar zaten...gönlün ferah olsun...

evet cnm hormonlar dan.... babalarda tedirgin artık ama çok şükür biz eşimle baştan beri normal için dua ediyoruz hiç değişmedi fikrimiz ben sadece geçen cnm hazırlıklı ol belki bebişimiz çok kilolu sezaryen olmamız gerecek dedim hayırlısı inş. diyooo...cnmmm kocişim bnmmmm

Son düzenleme:
Ayyy böle şeyler insanı sinir ediyor yaaa. Belki iyi niyetlidir ama hamileyken hiç çekilmiyor. Bana da 6. ayımdan beri karnın çok aşağıda erken doğum falan yaparsın diyenler oldu. Ben de ona sinir oluyordum.

hoşgedlin cnm bekler bekler kuzucuğun merak etme sen

şu görümcene nasıl sinir oluyom anlatamam yaa ne ceza kadın yaaaaaklava:
İnşallah canım beklesi şurda 8 gün kaldı zaten.
Baharcım süper oldu gerçekten. Kayınvalidemlerde yazlıkta sorup duruyorlardı ihtiyacın varsa gelelim falan diye. Ama diyemiyorsinki evet var yemek bile zor yapıyorum gelin. Ancak kendi anneme nazım geçiyor.

Demet günaydın. Sen ne zaman doğuruyon cnm? Kaçıncı haftadasın sen şimdi??

Sonda ile ilgili bir şeyde ben söylemek istiyorum cuma akşamı gittiğimiz arkadaş , belinden uyuşturulduğun için sondayı hissetmiyorsun hiç acıtmyor demişti ... Bir de randevulu sezeryansan eğer zaten lavman yapılmıyormuş, gece belli bir saatten sonra bişey yemiyorsun ....

ayyyy ben asıl normal doğum yaparsam .... bebiş baskı yaptığından gaz olayı çok oluyo...heheeee ebenin yüzüne uygunsuz bişi yapmam inş..:roflol::roflol::roflol:

ay baharcım yerim senin o laflarını... tülay evet canımı sıkıyo da tatlım ne yapalım artık o da hassas sanırım... evet aslında özellikle bu hamilelik döneminde bebeğin gelişimiyle ilgili yapılan yorumlar anneyi çok üzüyor, ben de küçük olacak denildiğinde üzülüyorum doğal olarak. sonuçta elimde değil ne yappıyım ama yine de susuyum ben ona da üzülüyorum çünkü, ama doğsun şöyle 3200 falan göğsümü gere gere gezecem, sesimi çıkartmıcam ama..... aman yine de seviyorum ya görümcemi beni bu konuda sinir etse de, dileğin dediği gibi hatasız kul olmaz, hatamla sev beniiiiiiiiiiiiiiii......

Canım ben SAT tarihimi net bilmediğim için doktora güvenmek zorundayım bu konuda.. Dr.'un ultrason değerlerine göre yarın 37 haftam doluyor daha benim.Eğer erken gelirse de ne yapalım hayırlısı olsun, sağlıklı olsun yeterli bizim için

Demet günaydın. Sen ne zaman doğuruyon cnm? Kaçıncı haftadasın sen şimdi??

gunaydin seker ben 26 agustosu bekliyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama doktorum uzatmalarla(42) 10 eylul diyor cunku bende cok beklemisim esimde bebekken doktor onu goz onunde bulunduruyorrrrrrrrrrrrrrr:kedi::kedi::kedi:

sen nasilsin bebisin nasil:CüvCüv:

İnş. 26 ağustosta gelir cnm ya. 10 eylülü beklemez inş. bebiş. İyiyiz cnm tipik ağrılarla uğraşıyorum bende. Banada 1 eylül verdi sez. tarihi ama pek umutlu değil o günü göreceğimden. Herşeyin hayırlısı diyip bekliyoruz işte şekercim.

canim allah herkese saglikli sihhatli zamaninda bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin .herseyin en onemlisi saglikli olmalari zamanda hayirlisi olsun.doktorun oyle diyorsa artik senin icin gellllll 28 agustos gellllllllll minik eylulumuzu annesineeeeee verrrrrrr zamani yaniiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cok guzel yaaaaaaaa hepimiz ayri heyecanlar yasadik zaman gecdi ve simdide birer birrrer dokuluyoruz meleklerimizi kucagimiza aliyoruzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anaaaaaaaaaaaaaaaaa sad tan mesaj geldi sena bebk olmuşşş 14,08,09 da 2.710 gr dün eve gelmşler 2 side iyiymişşşşş

inş. demet çim Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

ay kızlar lavman denilen şey popoya sıkılan fısfıs, sondada da oraya bişey tutrulumuş hissi yaşıyormuşsunuz o kadar. ben hep olumlu şeyler duydum bikaç şey dışında.. o yüzden bu konuda içim çok rahat, korkum yok :)

Amin canım inşallah darısı hepimizin başına umarım hepimiz sağlıkla alırız kuzularımızı kucağımıza.

anaaaaaaaaaaaaaaaaa sad tan mesaj geldi sena bebk olmuşşş 14,08,09 da 2.710 gr dün eve gelmşler 2 side iyiymişşşşş

Ayyyyyy çok sevindim yaaaa rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin bahtı da adı gibi güzel olsun inşallah sena meleğimizin. opuyorumnanaktan

Kızlar bu arada yarın SAD'ın doğum günü ayyy ne güzel yaaa kucağında kuzusuyla yeni yaşına girecek hep mutlu olurlar inşallah.

sadın bebişi hayırlı olsuuuuunnnn.. allahım uzun mutlu ömürler versinnnnn... ay bizim için de koklasın bebek kokusu istiyom ben yaaaaa. walla doğurcağım yoksa da doğurtcak bu haberler beni. özeniyom yaaaaaaaa

kızlarrr hepinize merhabaa.. izmirden evime geldim bütün alışverişlerimi bitirdim zahmet olmassa doğum çantamı kızımın eşyalarını hazırlıcam artık.... çok şükür işler bitti bugünlerde geldi.. ee sizler nasılsınız bakalım.. bende azönce facebookta bakarken sad dopurdumu acaba diyodum mesajlar öyle gibi geldi demek bebiş gelmiş.. Allah onada bebeğinede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.. darısı başımıza kızlaaaarrrr açın Türkiyenin önünü bebeler çıkışa geçtiiiii :)))))))

gülaycım sondayı bayılınca da takabiliyorlar canım. ısrarcı olursa hasta o şekilde takıyorlar ki ben sezercik olursam kesin öyle isticem. bi de bu komposto olayını doğumdan sonra yiyoz dimi önce yersek hani ishal falan yaparsa ne yaparız allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…