Günaydın kızlar, hepinizin iyi olduğuna çok sevindim. Artık gün sayıyoruz...12 günüm kaldı benim. çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum. Bir de şu lavman ve sondas işi sinirlerimi bozuyor. Ameliyat öncesi tanıdıklar filan yanımda olacaklar; şimdi pişman oldum çağırdığıma; tüm bunlar onlar varken nasıl olacak, endişeden herkesten rahatsız olursam
Meryem, benim kocam da bir tuhaf bugüne kadar normal derken ağzını açmadı ama şimdi bana diyor ki ( sakın kimse yanlış anlamasın ben iki doğumuda asla kötülemiyorum ) azğın köpüre köpüre , doğum yapacağına planlı programlı olsun , ama gün verince de garantisi yok ki önce de gelebilir hep bir risk var of ya haftalar azaldıkça insan tuhaf oluyor ...
Ayyy böle şeyler insanı sinir ediyor yaaa. Belki iyi niyetlidir ama hamileyken hiç çekilmiyor. Bana da 6. ayımdan beri karnın çok aşağıda erken doğum falan yaparsın diyenler oldu. Ben de ona sinir oluyordum.ay görümcem yine beni sinir etti ya, göbeğim çok küçük ya,,, ay ben senin haftamda karnım kocamandı kendimi düşünemiyorum, ama seninki küçücük dedi. ben de önemli olan bebeğin kilosu.... benimki 2100 gram ve tam haftasında dedim, o da bir ayın kaldı bana küçük gibi geldi dedi. ben de ultrason aleti tam günü gününe olduğunu söylüyor, ne geri ne ileri yani dedim... o da tabi benim tosuncuk hep iki hafta önde gidiyordu dedi. o sırada kaynanam devreye girerek bebeğin kilolu yada zayıf doğmasının bi önemi yok, 3 civarı doğsa yeter dedi, hemen beni kolladı. yoksa ben hemen lafa girip 30 kilo alıp 3700 doğuracağıma, 10 kilo alıp 3200 doğurmayı tercih ederim dicektim.... ay görümcem çok iyi de acayip kilo takıntısı var, ve aldığı kiloların hiçbirini veremedi malesef... bunları düşündükçe aslında ona kızamıyorum....
İnşallah canım beklesi şurda 8 gün kaldı zaten.
hoşgedlin cnm bekler bekler kuzucuğun merak etme sen
şu görümcene nasıl sinir oluyom anlatamam yaa ne ceza kadın yaaaaaklava:
Baharcım süper oldu gerçekten. Kayınvalidemlerde yazlıkta sorup duruyorlardı ihtiyacın varsa gelelim falan diye. Ama diyemiyorsinki evet var yemek bile zor yapıyorum gelin. Ancak kendi anneme nazım geçiyor.özlemcim hoşgeldin canım gözün aydın. walla insan yanında yardımcı birileri oldu mu nasıl rahatlıyor dimi ya.
gülay görümcene bizden selam söle canımcım. bak gelir otururum onun da üstüne keserim nefesini kilo neymiş görür haaaa. üzmesin benim arkidişimi yahu....
gunaydin kizlar nasilsinizopuyorumnanaktan
ruyalari hepimiz karmakarisik goruyoruz oda hamileligin verdigi hormonlardan dolayimafoldumben
dilekcimgozun aydin minik defne eylulumuze kavusma zamanin belli olmus ama biraz gec degilmi sen zaten son haftalardasin ya normal dogumla gelirse minik prenses.hersey hayirlisi olsun.
bugunde belemir yanlis hatirlamiyorsam bir arkadasimiz daha melegine kavusacakkkk.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sonda ile ilgili bir şeyde ben söylemek istiyorum cuma akşamı gittiğimiz arkadaş , belinden uyuşturulduğun için sondayı hissetmiyorsun hiç acıtmyor demişti ... Bir de randevulu sezeryansan eğer zaten lavman yapılmıyormuş, gece belli bir saatten sonra bişey yemiyorsun ....
gunaydin kizlar nasilsinizopuyorumnanaktan
ruyalari hepimiz karmakarisik goruyoruz oda hamileligin verdigi hormonlardan dolayimafoldumben
dilekcimgozun aydin minik defne eylulumuze kavusma zamanin belli olmus ama biraz gec degilmi sen zaten son haftalardasin ya normal dogumla gelirse minik prenses.hersey hayirlisi olsun.
bugunde belemir yanlis hatirlamiyorsam bir arkadasimiz daha melegine kavusacakkkk.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Demet günaydın. Sen ne zaman doğuruyon cnm? Kaçıncı haftadasın sen şimdi??
gunaydin seker ben 26 agustosu bekliyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama doktorum uzatmalarla(42) 10 eylul diyor cunku bende cok beklemisim esimde bebekken doktor onu goz onunde bulunduruyorrrrrrrrrrrrrrr:kedi::kedi::kedi:
sen nasilsin bebisin nasil:CüvCüv:
Canım ben SAT tarihimi net bilmediğim için doktora güvenmek zorundayım bu konuda.. Dr.'un ultrason değerlerine göre yarın 37 haftam doluyor daha benim.Eğer erken gelirse de ne yapalım hayırlısı olsun, sağlıklı olsun yeterli bizim için
canim allah herkese saglikli sihhatli zamaninda bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin .herseyin en onemlisi saglikli olmalari zamanda hayirlisi olsun.doktorun oyle diyorsa artik senin icin gellllll 28 agustos gellllllllll minik eylulumuzu annesineeeeee verrrrrrr zamani yaniiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cok guzel yaaaaaaaa hepimiz ayri heyecanlar yasadik zaman gecdi ve simdide birer birrrer dokuluyoruz meleklerimizi kucagimiza aliyoruzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim allah herkese saglikli sihhatli zamaninda bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin .herseyin en onemlisi saglikli olmalari zamanda hayirlisi olsun.doktorun oyle diyorsa artik senin icin gellllll 28 agustos gellllllllll minik eylulumuzu annesineeeeee verrrrrrr zamani yaniiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cok guzel yaaaaaaaa hepimiz ayri heyecanlar yasadik zaman gecdi ve simdide birer birrrer dokuluyoruz meleklerimizi kucagimiza aliyoruzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anaaaaaaaaaaaaaaaaa sad tan mesaj geldi sena bebk olmuşşş 14,08,09 da 2.710 gr dün eve gelmşler 2 side iyiymişşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?