aaa demek sad dogurmus, allah anali babali buyutsun bebisini.
ozgecim benimde yatakta saga sola donerken catirtilar geliyor vucudumdan bacaklarimdan popomdan catim mi aciliyor acaba yaaa((
tesekkur ederim gulaycim zahmet olcak sana. ben sana ozelden adresimi atiyorum o zaman.
denizcim partiniz cok guzel olmus, pasta ve kurabiyelere de bayildim. valla ben olsam kiyip hepsini yerdim
kızlar bu arada içinizde kilo veren varmı... valla rekora koşuyorum ben yine 95 kg oldum yaa deliricem... dr.a gitsemmi acaba burda bebeğin gelişiminde bi sorun varmı diye... başından beri fazla bi kilo almadım ama yinede vermesemde daha iyi olacak sanki.. 3 aldım 1 ini geri verdim.. işallah kızımda bi gerileme yoktur yaa.. ve işin komiği yiyorum ben yaaa..... ına rağmen nasıl oluyo anlamadım..
aaaay tulaycim yaaa bende ayni seyi dusundum gecen aksam
hadi oteki olayi lavman ile halledicezde gaz olayi nolcak yaaa, o kadar zorlanma da bir vukuat olur gibi geliyor bana((
aaaay tulaycim yaaa bende ayni seyi dusundum gecen aksam
hadi oteki olayi lavman ile halledicezde gaz olayi nolcak yaaa, o kadar zorlanma da bir vukuat olur gibi geliyor bana((
gülaycım sondayı bayılınca da takabiliyorlar canım. ısrarcı olursa hasta o şekilde takıyorlar ki ben sezercik olursam kesin öyle isticem. bi de bu komposto olayını doğumdan sonra yiyoz dimi önce yersek hani ishal falan yaparsa ne yaparız allah muhafaza
kızlar bişi dicem ben yaa.. neden böyle ayrıntılarda boğuluyosunuzki..? tut ki öyle bişiy oldu ( ki arkadaşlarımdan dr.un üzerine işeyen hatta doğum anında büyük tuvaletini yapan bile var..) sonuçta canınızdan can çıkacak dünyanın e büyük mucizesiyle karşı karşıyasınız... sen sanıyomusunki gaz çıkarsan o anda farkında olursun... yada umrunda olur... takmayın güzelim böyle şeylere doktorlar neler görüyolar.. gaz dediğin nedir accık havalandırsın ortamı yeter.. buda insan bağırsağı sonuçta gazda çıkarsa çıkar mısır koçanımı tıkıcaz kendimize be :))))
kızlar bişi dicem ben yaa.. neden böyle ayrıntılarda boğuluyosunuzki..? tut ki öyle bişiy oldu ( ki arkadaşlarımdan dr.un üzerine işeyen hatta doğum anında büyük tuvaletini yapan bile var..) sonuçta canınızdan can çıkacak dünyanın e büyük mucizesiyle karşı karşıyasınız... sen sanıyomusunki gaz çıkarsan o anda farkında olursun... yada umrunda olur... takmayın güzelim böyle şeylere doktorlar neler görüyolar.. gaz dediğin nedir accık havalandırsın ortamı yeter.. buda insan bağırsağı sonuçta gazda çıkarsa çıkar mısır koçanımı tıkıcaz kendimize be :))))
yahu ebrucum alemsin walla. açılmam olmuş normal normal doğuruyorum gazı falan kim takar yaaaaa... s.csam umrumda olmaz :)))aaaay tulaycim yaaa bende ayni seyi dusundum gecen aksam
canım hoşgeldin. güle güle kullan eksiklerinizi tamamlamışsınız canım ne güzel. ben kilo olayını aşmış biri olarak bu sorunu görmezden gelmek durumundayım canımcım. :kedi:kızlar bu arada içinizde kilo veren varmı... valla rekora koşuyorum ben yine 95 kg oldum yaa deliricem... dr.a gitsemmi acaba burda bebeğin gelişiminde bi sorun varmı diye... başından beri fazla bi kilo almadım ama yinede vermesemde daha iyi olacak sanki.. 3 aldım 1 ini geri verdim.. işallah kızımda bi gerileme yoktur yaa.. ve işin komiği yiyorum ben yaaa..... ına rağmen nasıl oluyo anlamadım..
gamzecim endise etme,
son haftalarda kilo alamama ve vermenin normal oldugunu soyluyorlar kitaplarda ve internet sitelerinde.
bende bu surec tam tersine isliyor ama
doktorumda kilo almaman sorun deil iyi bisey hatta demisti bana daha once. o yuzden sıkma canini buyuyordur bebisin :)
ben cuma gunu bagırsaklarımı bozunca tam 2 kılo verdım ama ertesı ıkı gun çok yedım 1 kılosunu aldım sukur
aynen ebrru cum bnm nezmandır aklımda....bırak basınçtan gaz olayım bile değişti artık kendimi tanıyamıyorum valla
dogru soze ne denir :roflol: :roflol:
ay gamze ne rahatsın anacım yaaaa:roflol::roflol::roflol:
yahu ebrucum alemsin walla. açılmam olmuş normal normal doğuruyorum gazı falan kim takar yaaaaa... s.csam umrumda olmaz :)))
canım hoşgeldin. güle güle kullan eksiklerinizi tamamlamışsınız canım ne güzel. ben kilo olayını aşmış biri olarak bu sorunu görmezden gelmek durumundayım canımcım. :kedi:
gamzecim senin gibi bi kadından ben sapasağlam sağlıklı bi bebiş umuyorum moralini bozma senin genlerin sağlam anacımmmm 1 kg dediğin ne kiii
merhaba kızlar
herkes ıyıdır ıns henuz gecmısı okumadım
sad ın bebişi dogmus galıba allahım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ıns
baska doguran yok dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?