nekadarlık oldunuz.masallah bızımde boyleydı kolar bacaklar tomurcuk gıbıydı.bugun bız 9+6 olduk daha buyumustur herhalde.
kızlarya bende böle resim yüklemek istesem nasıl yapıcam bende bebeğime aldığım cicileri koymak istiyorum daha erken ama dayanamadım işte
nekadarlık oldunuz.masallah bızımde boyleydı kolar bacaklar tomurcuk gıbıydı.bugun bız 9+6 olduk daha buyumustur herhalde.
canımmm çok sevindim .. pek net değil ama görünüyo gibi teyzesinni gülü
canım hızlıresim sitesine girr. pcden yuklucen ve ordaki boyutlardan site için olanı secc ve forum 3 yazanıı kopyala msj bölumune yapıstır....
zeynepcim sen nasılsın seninmi troid bezlerin yavaş çalışıyodu canım merak ettim nasıl olduğunu
canım ya sagol unutmamıssın.uzerıne cok dustuk ben acıbademe gıdıyodum cok arastırmacılar herseyı para alabılmek ıcın dıdıklıyolar ınsanlarıda uzuyolar boyle.endokronolojı bolumu ılgılenıyomus gayet normal gebelık hormonuyla tiroid hormonu bırbırlerını taklıt ederlermıs.ondan dusermıs.12.haftada bıdaha bakılıcak suan bısey yok dendı yanı
kızlar çok kötüyüm az önce ayağım kaydı düştü evde kimse yok çok telaşlanıyorum(((( hep eşimin yüzünde oldu sabahtan beri yalvardım yağı şişalerine boşalt diye.. işim var deyip durdu.. sonra arkadaşları arayınca koştu gitti; ben de akşam misafir gelecek diye acele ettim yağı koyarken yağdan ayağım kaydı düştüm her yer yağ içinde sinirden ağlıyorum...
kızlar çok kötüyüm az önce ayağım kaydı düştü evde kimse yok çok telaşlanıyorum(((( hep eşimin yüzünde oldu sabahtan beri yalvardım yağı şişalerine boşalt diye.. işim var deyip durdu.. sonra arkadaşları arayınca koştu gitti; ben de akşam misafir gelecek diye acele ettim yağı koyarken yağdan ayağım kaydı düştüm her yer yağ içinde sinirden ağlıyorum...
canım ya çok üzüldüm kanama falan yok dimi bi doktora gitsen yakınlarda poliklinik falan varsa bi ultrasonda görün canım
Ayy cnm ya. Çokmu sert düştün ? kanaman varmı?
diz kapağım zedelenmiş morarmış azcık... kanamam yok.. düşerken bilinçsizce karnımı korumuşum sanırım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?