2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarya bende böle resim yüklemek istesem nasıl yapıcam bende bebeğime aldığım cicileri koymak istiyorum daha erken ama dayanamadım işte

nekadarlık oldunuz.masallah bızımde boyleydı kolar bacaklar tomurcuk gıbıydı.bugun bız 9+6 olduk daha buyumustur herhalde.

tam 2 aylık oldukk canım:ecrin_bebek: dune kadar her hafta doktordaydıkk bayaa ugrastıkk... ama cok sukur kalp atısıda duzelmişş artık 3 martta gidcez kolları ve bacaklarıı olusmaya baslıcakmıs ozaman.....

kızlarya bende böle resim yüklemek istesem nasıl yapıcam bende bebeğime aldığım cicileri koymak istiyorum daha erken ama dayanamadım işte

canım hızlıresim sitesine girr. pcden yuklucen ve ordaki boyutlardan site için olanı secc ve forum 3 yazanıı kopyala msj bölumune yapıstır....

cok guzeldı gecen gıttıgımızde 8+4 tu hareketlerını bıle gorduk sasırdım nasıl hareket edıyodu.sımdı daha buyumustur artık 12.haftada gıdıcez artık dahada bayaga var.evlerde olsada sureklı gorsek ultrasondan ne guzel olurdu.

zeynepcim sen nasılsın seninmi troid bezlerin yavaş çalışıyodu canım merak ettim nasıl olduğunu

canım ya sagol unutmamıssın.uzerıne cok dustuk ben acıbademe gıdıyodum cok arastırmacılar herseyı para alabılmek ıcın dıdıklıyolar ınsanlarıda uzuyolar boyle.endokronolojı bolumu ılgılenıyomus gayet normal gebelık hormonuyla tiroid hormonu bırbırlerını taklıt ederlermıs.ondan dusermıs.12.haftada bıdaha bakılıcak suan bısey yok dendı yanı

kızlar çok kötüyüm az önce ayağım kaydı düştü evde kimse yok çok telaşlanıyorum(((( hep eşimin yüzünde oldu sabahtan beri yalvardım yağı şişalerine boşalt diye.. işim var deyip durdu.. sonra arkadaşları arayınca koştu gitti; ben de akşam misafir gelecek diye acele ettim yağı koyarken yağdan ayağım kaydı düştüm her yer yağ içinde sinirden ağlıyorum...

inşallah bişay olmaz canım dua ettim hep senin için unutmam çünkü sölediğinde üzülmüştüm inş. sorun olmaz ewet bazı doktorlar sırf para almak için yapıyo herşeyi bunun tedavisi yokmu önleyemiyolarmı

canım ya çok üzüldüm kanama falan yok dimi bi doktora gitsen yakınlarda poliklinik falan varsa bi ultrasonda görün canım

Ayy cnm ya. Çokmu sert düştün ? kanaman varmı?

canım ya çok üzüldüm kanama falan yok dimi bi doktora gitsen yakınlarda poliklinik falan varsa bi ultrasonda görün canım

kocamı arıyorum cevap vermiyor.... doktoru aradım sancı ya da kanama yoksa gelme dedi.. zaten bacağım morarmış karnıma yüklenmemişim... bir şey yoktur inşallah... ama eşim gelince hiç iyi şeyler olmayacak onu biliyorum((

Ahh cnm bnm ya. Sen bence bırak işi gücü dinlen biraz. Ama en azından karnının üstüne düşmemişsin.

diz kapağım zedelenmiş morarmış azcık... kanamam yok.. düşerken bilinçsizce karnımı korumuşum sanırım(

bence eşine okkalı bi msj çek misafir geicek tek başınasın yardım etmiyo sana ama arkadaşlarıyla gidio kusura bakma ama çok kızdım eşine umarım bişey yoktur canım karnının üztüne düşmediysen sorun olmaz galiba

bazen erkeklerin rahatlıklarına çok kızıyorum herşeyi biz yapıyoruz bizde çalışıyoruz ama nedense herşey yine bizim üstümüzde tabiki istisnalar kaideyi bozmaz

merhaba arkadslar bende aranıza dun katıldım deryacım gecmıs olsun allahım korumus senı ve melegını. bu arada muzijiko sen nasılsın canım bende en erken hamılelık topıgınde takılıyordum artık buradayım. tabı orayı da bırakamıyorum. ınsaallah oradakı arkadaslarımızın hepsı buradakı topıklere gecıp hamıleleıklerını konusacak...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…