2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçenlerde meryemdi galiba bir tanıdığı önceden başlamış ve çok işe yaramış hiç bir problem yaşamamış tuvalet konusunda. O nedenle bende 1 hafta önceden başlıcam

canım benım tanıdıgım değilde komposto olayında evrım hastanede yanında rezene goturmus. çok işe yaramıs hemen ertesı gun gaz cıkarmıs

ela hoşgeldn bende msj atıcaktım sana son 4 gün heee süper eymen e kavuşuyorsunnnn

ay canım benım hıssetttım geldım bak
ne 4 gunu kız 2 gun kaldı:)
yarından sonra bu saattlerde bebem kucagımda olcak allahım ızın verırse:kedi:
yarın esım gelıo otekı gun de oglum ınss

tünaydın bal bademleropuyorumnanaktan

sad ımız bebişine kavuşmuş gözü aydın olsun saglıklı ömürlü olsun senamız

elacım sende hoşgeldın bacımmm şafak kaç:))) heyecan durumları tavandır şimdi

gamzecım sen kılo alsanda almasan da o kuzu senın depodan kendıne gerekenı alır kılosunu alır. varsın tombıs olmasın sağlıklı olsun da

ayde mi bugün ayın 17 si salak kafammmmm...yaa süper valla darısı başımıza
inş. kaç gr dı enson eymen paşa ee sen 20 gün daha annendesin o zmndemiii???

hb gamze ve tum arkıdısler:)
yarın son hazırlıkları tamamlarken gıreme dıe sıze buguynden ugramak ıstedım.
hepınızden dualarınızı beklıyorum carsamba gunu ıcın
cok heyecanlıyım bazen durup dururken aglıyorum ayrılıcam bebemden alıcaklar ıcımden dıemafoldumben
sonra toparlanıyorum ama dıorum hep gucumda olcak ıns o zaman baska bı heyecan kaplıo ıcımı tuhaf duygular ıcındeyım
gobısıme ıyıden ıyıye alısmıstım halbukı:)
allahım hepımızı sagsalım kurtarsın ıns agrısız sızısız da gerısı bos

ben dogumdan sonra kayınvalıdemde olucam orda ıntetnet yok ama ben sıze mutlaka bı sekılde ulastırırım eymenımın fotolarını.ozgenın maılıne gonderrrım o sıze koyar fotoları canım arkadasım benım.hepınızden cok sey ogrendım cok gusel seyler paylastım ıyıkı burayı kesfetmısım ve sızı tanıumısım

dularımız senınle ve eymenle elacım kucagına alcaksın ne güzel hamılelık özel bi durumdu ondan ayrılcagını düşğndükçe ınsan üzülüyor ama kucagına almanın duygusu daha başkadır...kaç girceksin canım saat belli mi?

dilekcim ya benim gazdır kabızlıktır sorunum olmadığından öyle şeyleri ilk yedikten 10 dakika sonra tuvalete koşuyorum ben. önceden yersem zorlanırım gibime geliyor canımcım.
gamzecim senin boyun 1,80 canım benim ki 1,68. birkaç hafta önce 72 kiloydum. aldım başımı gidiyorum artık tartılmıyorum da protesto ediyorum kimi ediyorsam artık :)
ela hoşgeldin. ay allahım sağlık versin kucağına al eymen paşayı allahın izniyle canım. çok heyecanlandım ben bile yaaaaa.... resimlerini yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum canım.

canım dualarımız seninle hayırlısıyla az kaldı Eymen artık kucağında olacak doğumda sen bize bizlere dua et canım bizi unutma habersiz bırakma

bu arada Bircan ile konuştum doktordan çıkmış herşey yolundaymış Poyraz'ın oda takımı gelmiş

Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah. Hemen arkandan bizler de geliyoruz canım kendini yalnız hissetme. Ben ben bu hamile halimi de özlerim diye. Oda diyorki 9 aydır onunlasın içinde bir boşluk hissedecekmisin acaba?

elacım dualarımız sen ve eymenle...ağlama lütfen bu çok güzel ve özel bi duygu....sende özelsin tüm anneler gibi ... böyle düşün emi cnmmm

oohh ailenin bütün erkeklerini yanına toplucaksın tatlım valla ne güzel yaa darısı başımıza :))

gamzecım sen kılo alsanda almasan da o kuzu senın depodan kendıne gerekenı alır kılosunu alır. varsın tombıs olmasın sağlıklı olsun da
sağol canım işallah depolarımı bol bol alırda ne lazımsa kendinde depolar :)))

ayy kıyamam sana ben canım yaa bende bit uhaf oldum öyle yazdıklarını okuyunca... ama düşünsene ne güzel kıpırtılarını hissediyosun şuan sadece ama 48 saat sonra koklucaksın sarılıcaksın göğsüne alıp anneliğin en zevkli olayını yaşıcaksın..... dualarımız herzaman seninle ve bebeğinleydi inandoğumdada sonrasındada yine öyle olacak tatlım.. kısmetse hangi hastane ve saat kaçta alıncaksın sezeryana..??

[

nihahahaaaa tartıyı icad eden insnaı protesto et bence o kalleşün yüzünden oldu bunlar :))))))))))))))))

yaaa başka ne demiş dr u gün vermiş mi acaba doğum içinnn???

kızlar hepınıden allah razı olsun dularaınızı esırgemıyecegınızı bılıyorum ben de o an hepınıze tek tek dua edıcem rabbım saglıkla kurtarsın dıe.meraktan ölcem oglusum nasıl kıme benzıo dıe.bır an once ayılıp onu gormek ıstıyorum.saat 12 de gırıcem doguma eger erken bosalırsa amelıyathane daha once de olabılırmıs.hafften tırsıyorum caktırmayın:)

ayy kime benzedi merakı ortak zaten cnm bende öle merak ediyom ki bebişimi uffff ne güzel senin çok az kaldı kavuşmana darısı başımızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…