kızlar hepınıden allah razı olsun dularaınızı esırgemıyecegınızı bılıyorum ben de o an hepınıze tek tek dua edıcem rabbım saglıkla kurtarsın dıe.meraktan ölcem oglusum nasıl kıme benzıo dıe.bır an once ayılıp onu gormek ıstıyorum.saat 12 de gırıcem doguma eger erken bosalırsa amelıyathane daha once de olabılırmıs.hafften tırsıyorum caktırmayın:)
kızlar hepınıden allah razı olsun dularaınızı esırgemıyecegınızı bılıyorum ben de o an hepınıze tek tek dua edıcem rabbım saglıkla kurtarsın dıe.meraktan ölcem oglusum nasıl kıme benzıo dıe.bır an once ayılıp onu gormek ıstıyorum.saat 12 de gırıcem doguma eger erken bosalırsa amelıyathane daha once de olabılırmıs.hafften tırsıyorum caktırmayın:)
kızlar ben hamılelıgımın son zamanlarını zor gecırdım bılıosunuz bu gunlere gelmemde sızın dularınız da olduguna ınanıyorum
ve elın memleketınde kımse yokken sız vardınız yanımda herseyımı sızle paylastım destek aldım hepınız hakkınızı helal edınmafoldumben
sanırım bı daha gıremem artık dogumdan once
hepınız kendınıze ve bebelere cok ıyı bakın
ben kacayım artk oturamıyorum pc basında fazla
hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorum
oglumun ve arkadaslarının da saglıkla gelecegı gunlerı ıple cekıyorum allaha emanet olun :gitme:
kızlar c.tesı gunu bı nişana gıttık. orada tabı bı çok kişi benı ılk kez goruyor. herkess aaa sadece karnın buyumus dedı. ama benım totom bıle catladı:) buyudu yanı. kımseye demedım tabı:) bırde herkes bana orucu sordu. tutmıycam dedım kımısı tepkı verdı ne olacak tutsan vs die. ablam kızdı onlara bu kızın hem son ayı hem sekerı var dıye. ınsanlar ne kadar tuhaf dedım. ben sımdı kuzumu susuz bırakmam erken dogmasına hatta daha bır çok rısklere sebep olacak.
millet der meryemcim acaba kendi hamile iken oruç tuttumu sormak lazım sen 9 aylık hamılesin aaa ınsanlr manyamış....günahıda bıze sevabıda onlara ne
millet der meryemcim acaba kendi hamile iken oruç tuttumu sormak lazım sen 9 aylık hamılesin aaa ınsanlr manyamış....günahıda bıze sevabıda onlara ne
bırde su var canım ben kendımde su içmek ve içmemek olayını test ettım. bırgun çok az yedım ama suyuda az içtim. resmen tavan yaptı sekerım ilk kez. ben hergun 3-4 lıtre sıvı tuketıyorum. sekerım olmasa bıle tutmazdım. dinimiz bu konu da zaten yeterlı ıznı verıyor sana
ya bu şeker böle bi illet hastalık aslında dediğin gibi ve zaten dilin damagın kurur içmesen,ben belkı tutarım dıyordum gebelıgın başında ama nerdeee akşam 8bucuga kadar susuz aç kalamam ölürüm günler kısa olsa bi nebze...sene ye borcumuz borç allahım nasip eder o gunlere çıkartırsa veririz borcumuzu
Ayy kızlaar şuan şoktayım bi arkadaşım kk dan çocuk istiyodu tedavi görüyodu ve şuan hamileymiş hemdeeeeeeeeeee DÖRDÜZ müşş... Düşünsenize :))))
sad gozu aydin allah anali babali buyutsun.:Saruboceq:
elacim seni yakalayamadim ama allah saglikli sihhatli eymen pasamizi kucagina almayi nasip etsin 2 gun sonra:Saruboceq::Saruboceq:
artik safak saymak daha heyecanli olduuuu safaklara saatler bile eklendiiii sezaryan olacak arkadaslar icin allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin herkes kendine dikkat etsin ben birazcak daha ev temizligine bakiyimmmmmm:umursamaz:benim yanimda annem ablam kardesim babaannem yokkkkkkk kiiiiiii yardim etsinlerrrrrrrsenağlamasenağlama bir kaynana var oda benim bu hallimde is bekliyor salak kari dogumumdan sonra kendi evini dokecekmis tam bir temizlik yapalim dio bana esek kafali ne ekdiyse sankiiiiiiii bicecek birsey bekliyorrrrrr.bana aman dogurda isler cokkk diyorrrrrrrrrrrrklava: klava: klava: klava: salakkkkkkkkkk yawwwwwwww wallaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?