2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaaa şimdi doktorumu aradım Parol Tablet kullan 2 adet dedi. Eğer geçmezse 8 saat sonra tekrar al dedi. Çok kararsız kaldım ilaç kullanmakta off ne yapıcam ben bu konuda hiç bilginiz var mı?

herkeze slmlarrr nasılsınız kızlarr ?
elacım hadi hakkında hayırlısı olsun inşallahhh Allah ım yadımcın olsun dualarımız seninle arkadaşım
gamzeemm minik meleğimize aldığın herşeyi iyi günlerde sağlıkla sıhhatle kullanın inşallahh
demet canım sende takma kayınvalideni az kaldı doğumuna tadını çıkart moralini kimsenin hiç bişeyin bozmasına izin verme en mutlu günlerin bu günler daha sonra koyarsın tavrını olur biter
dilek hayatım sonuçta dr.un ilaç al demiş ama ben olsam almazdım ben her halukarda dayanıyorum her türlü ağrıya ama asla ilaç almıyorum her ağrıda dr.umuda aramıyorum artık son günler tüm bu yaşadıklarımız normal bir çoğumuz aynı ağrıları çekiyoruz kolay değil artık
tabii karar senin dinlen bol bol geçmezse 2 yerine bir tane al tatlım 1 tanede eminim senin o ağrını kesecektir çünkü 9 aydır hiç birimiz ağrı kesici ilaç almadık o yüzden etkisini gösterir diye düşünüyorum
geçmiş olsun canım tekrar öptük sizi

Canım parol hamılelıkte kullanılmasın da sakınca olmayan bır ılactır

evet canım parol ve minoset gebelikte rahatlıkla kullanıyor ama içi rahat etmeyecek ve 2 tane birden al diyince kafası karışmış olabilir canımcımın :)))
bu nasılsın neler yaptın ishalin geçtimi erkekin nasıl ?

hayır zaten dinimizde tutmamaya müsadesi var gebe ve lohusaların daha sonra kaza edecez Allahın izniyle doktorumda bana sakın tutma dedi normal insanlar zorlancak artık günler uzun
rabbim izin veriyo ama insanlar izin vermiyo son derece sankıncalı zaten tutulması
elbette tutarız. teyzem dıyokı aman napalım kısa gunlerde tut ode borcun u:)
hehe uyanık teyzeye bakkaydirigubbakcemile3
Ayy kızlaar şuan şoktayım bi arkadaşım kk dan çocuk istiyodu tedavi görüyodu ve şuan hamileymiş hemdeeeeeeeeeee DÖRDÜZ müşş... Düşünsenize :))))

aaa kaynanaya bak deli kadın senin bu halınle evının işini o mu yapıyon sankı deli oldum bakkkklava:

demet bencede ohaaaa
h.g gülcancım
hoşbulduk tülaycım nasılsın şeker
Kızlar yaaa şimdi doktorumu aradım Parol Tablet kullan 2 adet dedi. Eğer geçmezse 8 saat sonra tekrar al dedi. Çok kararsız kaldım ilaç kullanmakta off ne yapıcam ben bu konuda hiç bilginiz var mı?

dr da dediyse kullanabılırsın canım okdar çokmu agrın var

Doğru söylüyorsun emsalcim ben bugüne kadar nelere katlandımda yani ilk başlardaki bulantı durumlarını kastediyorum yine de ilaç almadı diyorum akşama kadar sabredeyim eğer ki geçmezse akşam alırım bir tane sadece o da , söylediğin mantıklı bir tane yeter uzun zamandır ilaç kullanmadığımız için. Doğumla ilgili bir durum değilmiş bu korkma dedi. Evin içinde yürüyeyim bari dedim biraz yürürken daha iyi çünkü

Eavet canım ya aşaırı derecede ağrıyor

isde kizlar benimkide ayri bir anntikaaaaaaaaa neyse dilekcim gecmis olsun neren agriyorki bellin falansa sicaksu torbasi koy ve sol tarafina yatarak dinlen sirt ustu yatma hem bebegin icin iyi olmaz hem senin icin gullum rahatmis gibi hissedersin ama icden bebisi rahatsiz ediyor ayaginin altina yastik al sol tarafinada yyat biraz dinlen olmazsa ilac kullan.

dılekcım geçmiş olsun canım. yaaa son haftalarda bızdemı öle olcazz gözüm korktu

kolay değil tabii canım insanın neresi ağrıyorsa canı orda ama işte gebelikte bel ağrısı çok sık yaşanan ve çok normal bir durum ben başından beri neler çekiyorum ama dr.um hiç bişey vermedi yapacak bişey yok çok normal bol bol dinlen dedi
hamilelikte olan bel ağrıları yükselen hormonlarla alakalıymış
senin içinde yaşanan durum aynı bir kii burda artık son günlerini yaşayan bir anne var :))
çok fazla yürüyerekte kendini yorma evin içindede olsa ayakta kalma dinlen bence canım
1 tane ilaç almanda bir sakınca yok 2 tanadede yoktur dr.un iç demiş ama için rahat etsin diye 1 tane al işe yaracaktır hem hayatımm

Emsal gectı canım cok sukur. Ama cuma berbat hallere soktu benı. Cok sukur cok uzayıpta serumluk hale gelmedık

kızlar ben çıkıyorum ama bişey sorcam size ben bugun 11 de falan kalkttım 3saattır yavrum dogru dürüst hareket etmıyo var ama hareket etsem mı etmesımmı nıtelıgınde oldu bikaç defa şimdiye kadar kaç takla atması lazımdı ama bugun bişey yok kaç saat hareket etmemesi riskli idi bilgisi olan varmı...uzanayım biraz moralım bozuldu belkı hareket eder((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…