Kızlar yaaa şimdi doktorumu aradım Parol Tablet kullan 2 adet dedi. Eğer geçmezse 8 saat sonra tekrar al dedi. Çok kararsız kaldım ilaç kullanmakta off ne yapıcam ben bu konuda hiç bilginiz var mı?
o kadar çok mu ağrın var ya...belin ağrıyodu dimi?
Canım parol hamılelıkte kullanılmasın da sakınca olmayan bır ılactır
rabbim izin veriyo ama insanlar izin vermiyo son derece sankıncalı zaten tutulmasıhayır zaten dinimizde tutmamaya müsadesi var gebe ve lohusaların daha sonra kaza edecez Allahın izniyle doktorumda bana sakın tutma dedi normal insanlar zorlancak artık günler uzun
hehe uyanık teyzeye bakkaydirigubbakcemile3elbette tutarız. teyzem dıyokı aman napalım kısa gunlerde tut ode borcun u:)
Ayy kızlaar şuan şoktayım bi arkadaşım kk dan çocuk istiyodu tedavi görüyodu ve şuan hamileymiş hemdeeeeeeeeeee DÖRDÜZ müşş... Düşünsenize :))))
sad gozu aydin allah anali babali buyutsun.:Saruboceq:
elacim seni yakalayamadim ama allah saglikli sihhatli eymen pasamizi kucagina almayi nasip etsin 2 gun sonra:Saruboceq::Saruboceq:
artik safak saymak daha heyecanli olduuuu safaklara saatler bile eklendiiii sezaryan olacak arkadaslar icin allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin herkes kendine dikkat etsin ben birazcak daha ev temizligine bakiyimmmmmm:umursamaz:benim yanimda annem ablam kardesim babaannem yokkkkkkk kiiiiiii yardim etsinlerrrrrrrsenağlamasenağlama bir kaynana var oda benim bu hallimde is bekliyor salak kari dogumumdan sonra kendi evini dokecekmis tam bir temizlik yapalim dio bana esek kafali ne ekdiyse sankiiiiiiii bicecek birsey bekliyorrrrrr.bana aman dogurda isler cokkk diyorrrrrrrrrrrrklava: klava: klava: klava: salakkkkkkkkkk yawwwwwwww wallaaaaaaaaa
hoşbulduk tülaycım nasılsın şekerdemet bencede ohaaaa
h.g gülcancım
Kızlar yaaa şimdi doktorumu aradım Parol Tablet kullan 2 adet dedi. Eğer geçmezse 8 saat sonra tekrar al dedi. Çok kararsız kaldım ilaç kullanmakta off ne yapıcam ben bu konuda hiç bilginiz var mı?
Evet canım yaa bayağı ağrıyor sadece sırt üstü yattığımda biraz daha rahat oluyorum onu da doktor istemiyor sakın sırtüstü yatma dedi.
Eavet canım ya aşaırı derecede ağrıyorrabbim izin veriyo ama insanlar izin vermiyo son derece sankıncalı zaten tutulması
hehe uyanık teyzeye bakkaydirigubbakcemile3
aaa kaynanaya bak deli kadın senin bu halınle evının işini o mu yapıyon sankı deli oldum bakkkklava:
hoşbulduk tülaycım nasılsın şeker
dr da dediyse kullanabılırsın canım okdar çokmu agrın var
canım ya geçmiş olsun doktor dediyse bence iç canım
Doğru söylüyorsun emsalcim ben bugüne kadar nelere katlandımda yani ilk başlardaki bulantı durumlarını kastediyorum yine de ilaç almadı diyorum akşama kadar sabredeyim eğer ki geçmezse akşam alırım bir tane sadece o da , söylediğin mantıklı bir tane yeter uzun zamandır ilaç kullanmadığımız için. Doğumla ilgili bir durum değilmiş bu korkma dedi. Evin içinde yürüyeyim bari dedim biraz yürürken daha iyi çünkü
Eavet canım ya aşaırı derecede ağrıyor
Sad doğurmuş mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?