Doğru söylüyorsun emsalcim ben bugüne kadar nelere katlandımda yani ilk başlardaki bulantı durumlarını kastediyorum yine de ilaç almadı diyorum akşama kadar sabredeyim eğer ki geçmezse akşam alırım bir tane sadece o da , söylediğin mantıklı bir tane yeter uzun zamandır ilaç kullanmadığımız için. Doğumla ilgili bir durum değilmiş bu korkma dedi. Evin içinde yürüyeyim bari dedim biraz yürürken daha iyi çünkü
Eavet canım ya aşaırı derecede ağrıyor
sağol tatlım amin inşallahcanım yaaa ne güzel olmuş baby showerınız öyle :))))
pasatanız ve kurabiyeleriniz harika görünüyor cicilerinizde ayrıca güzeller güle güle giysin almina inşallahh
Doğam derin uykuda :)
Hadi ya ay çok sevindim , anam anam bebekler birer birer geliyorlar ....
Gülcancım şekerli bişyler ye ve yat o zmaan hareket edecek emin ol...
tubacım maşallah kızına ya , bööle gördükçe acayip özeniyorum ....
Zaten özenin doğumda korkmayın asılın diye yolluyorum tatlım
ebrucum tşk.ederim ya ama alışkın olmadıgım bi durum oldugu için taktım işin açıgı
Zaten özenin doğumda korkmayın asılın diye yolluyorum tatlım
maşallahhhhhh maşallahhh Allahım nazarlardan saklasınn nasıl güzel uyuyo yaa nasılda güzel Doğa bebek yaa...... ayrıca şekerim özeniyoz özenmesinede gelen giden yok... şahsen benimki bıraksan kolalı yakası mavi önlüğüyle ilkokula gitmek üzere gelicek direkt :)))))))))))))))
Bitek annem olsun bana bişey olmaaaaz :)
aaa çok güzel bir haber bu ne mutlu onlara ya...anaaaaaaaaaaaaaaaaa sad tan mesaj geldi sena bebk olmuşşş 14,08,09 da 2.710 gr dün eve gelmşler 2 side iyiymişşşşş
canım bozma moralini hemen biliyorsun bizimkinin boynunda kordon var ve oda 2 gündür sakin daha az hareket ediyor...telaş etmek istemiyorumm bende arada bir ufak tepikler atıyor ooo korkulacak bişey yoktur canım dinlen bak hemencecik hareket edecek...kızlar ben çıkıyorum ama bişey sorcam size ben bugun 11 de falan kalkttım 3saattır yavrum dogru dürüst hareket etmıyo var ama hareket etsem mı etmesımmı nıtelıgınde oldu bikaç defa şimdiye kadar kaç takla atması lazımdı ama bugun bişey yok kaç saat hareket etmemesi riskli idi bilgisi olan varmı...uzanayım biraz moralım bozuldu belkı hareket eder((((
tuğbacım maaşallah kuzuna yaa....Doğam derin uykuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?