2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Dilekcim böyle nefes aldırmayan bi şekilde benimde bi gün ağırdı iki gün sonra doğurdum haberin olsun

Hadi ya ay çok sevindim , anam anam bebekler birer birer geliyorlar ....

Gülcancım şekerli bişyler ye ve yat o zmaan hareket edecek emin ol...

sanıclarım artınca eve geldim kızlar. ayaklarımı uzattım öyle çalışıyorum bugün de :) zaten genel müdürümle konuştum haftaya pazartesiden itibaren evden idare edicem işlerimi. yine çalışıyor olcam ama evde olcam :)
demetcim kayınvalidene höh diyorum canımcım.
dilekcim canım benim migrenim olduğundan çok nadiren de olsa minoset içmiştim. hoş etkilemiyordu pek ama azaltıyordu ağrımı en azından. ben geceleri sırt üstü uyuyorum yaaaa. yani uyandığımda hep sırt üstü oluyorum. neden kötü dedi ki doktorun?

dilekcim gecmis olsun, kasilma seklinde mi agrilarin oyle hani dakka felan tutuyorlar o cins bir agri mi yoksa hic durmayan bir agri mi ?
aramizda dogum yapmis tecrubeli anneler var onlar daha iyi bilirler tabi canim bunun dogumla alakasi olup olmadigini ama bence daha fazla stres olup cekme bir tane agri kesici ic. bende hamileligim boyunca az da olsa bas agrilari yuzunden minoset kullandim.

baharcim ne guzel patron o oleee yaaa , evden calismana tamam diyor. neyse bisey demiiim surda kalmis 4 gunum zati , o da gecince bende evden katilcam araniza :))

gulcancim bisey yoktur tatlim benim aliste cok hareketli bi bebek olmasina ragmen bazen acayip az hareket ediyor ama ben direk uyuyordur felan deyip takmiyorum sende stres yapma

Hadi ya ay çok sevindim , anam anam bebekler birer birer geliyorlar ....

Gülcancım şekerli bişyler ye ve yat o zmaan hareket edecek emin ol...

tatlı bişeyler yedim yasemıncım süt te içtim ama :1no2:maalesef neyse çok tşk.ederim ben uzanayım belkı coşar bızımkı yoksa doktorun yolları gözükcek bize((((

ebrucum tşk.ederim ya ama alışkın olmadıgım bi durum oldugu için taktım işin açıgı

Gulcan canım saatı saatıne uymazkı bunların. Tedırgın olma lutfen. Yorgundur efkarlıdır kuzu oynayasıo cok gelmıyordur. Az da hareket edıyor yaa yeter. Benımkıde zaman zaman oynamaz kalır oyle. Sonra cosar. Bunlar normal. Sen rahat ol canım.

Tuba kızın cok guzel uyuyor masallah rabbım nazarlardan sakınsın

ebrucum tşk.ederim ya ama alışkın olmadıgım bi durum oldugu için taktım işin açıgı

Tatlım yaaa benim 35. haftadan sonra epey bi hareketler yavaşlamıştı doktora sorduğumda eskisi kadar rahat at koşturamaz çok büyüdü demişti. Bence ondandır ama tabii istersen bi nst bağlat kendine :) Ama şöylede bi durum var saatte iki hareket etse bile iyidir gelmeyin takip edin diyolar.

Benim sıpanın kafası göbek deliğimin orda , ayakları sağ tarafımda , poposuda tam kuku bölgemde , arada bir kafasını oynatıyor göbeğimin ortası resmen zuzaylılar gibi siviriliyor , akşam kocamla acayip dalga geçtik...

Doğam derin uykuda :)

Zaten özenin doğumda korkmayın asılın diye yolluyorum tatlım

maşallahhhhhh maşallahhh Allahım nazarlardan saklasınn nasıl güzel uyuyo yaa nasılda güzel Doğa bebek yaa...... ayrıca şekerim özeniyoz özenmesinede gelen giden yok... şahsen benimki bıraksan kolalı yakası mavi önlüğüyle ilkokula gitmek üzere gelicek direkt :)))))))))))))))

Sus kız ne güzel.. Sonra benimki gibi erken gelir boşver dursun dursun.. Zamanı gelince alırlar onu bırakmazlar orda ehehe.

çok sevindim meryemcim çok uzun sürmemesine
bu arada maşallahhh kızlar bu gün gelene ne selam ne sabah var haaaaa
ne kadar ayıp selam verdik alan olmadı ((((
gülcan canım gün içinde bebeğin hareketleri en az 10-15 kez olması gerekiyor aklına kötü şeyler getirme

anaaaaaaaaaaaaaaaaa sad tan mesaj geldi sena bebk olmuşşş 14,08,09 da 2.710 gr dün eve gelmşler 2 side iyiymişşşşş
aaa çok güzel bir haber bu ne mutlu onlara ya...
canım bozma moralini hemen biliyorsun bizimkinin boynunda kordon var ve oda 2 gündür sakin daha az hareket ediyor...telaş etmek istemiyorumm bende arada bir ufak tepikler atıyor ooo korkulacak bişey yoktur canım dinlen bak hemencecik hareket edecek...
Doğam derin uykuda :)
tuğbacım maaşallah kuzuna yaa....

bende bugün çok uyuşuğumm.. hastane çantamı hazırladım eksikler kaldı artık onlarıda sonra eklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…