tubacım maşallahh kızına ne güzel uyuyor öyle yaaaa
ekrana kitlendimm bir an öyyylleeee bakakaldımm
ben böyle olunca senin durumunu tahmin bile demiyorum tabii
Allah ım nazarladan saklasın ve uzun ömürler versin
Sus kız ne güzel.. Sonra benimki gibi erken gelir boşver dursun dursun.. Zamanı gelince alırlar onu bırakmazlar orda ehehe.
,çok sevindim meryemcim çok uzun sürmemesine
bu arada maşallahhh kızlar bu gün gelene ne selam ne sabah var haaaaa
ne kadar ayıp selam verdik alan olmadı((((
gülcan canım gün içinde bebeğin hareketleri en az 10-15 kez olması gerekiyor aklına kötü şeyler getirme
Emsalcim valla akşama kadar öpmekten koklamaktan çenelerim ağrıyo :)
Gece kalktığımda emzirmeye özlemiş oluyourm önce bi yarım saat sarılıyorum öyle emzirmeye geçebiliyorum ancak :)
hayırlı olsun, darısı zamanında başımıza gelsinanaaaaaaaaaaaaaaaaa sad tan mesaj geldi sena bebk olmuşşş 14,08,09 da 2.710 gr dün eve gelmşler 2 side iyiymişşşşş
gülcan, vişne suyu vb içip soluna yatıp 1 saate kadar bekle hayatım. bazen benimki de hareketsiz oluyor, ben de uyuyordur heralde deyip ellemiyorum :ecrin_bebek:kızlar ben çıkıyorum ama bişey sorcam size ben bugun 11 de falan kalkttım 3saattır yavrum dogru dürüst hareket etmıyo var ama hareket etsem mı etmesımmı nıtelıgınde oldu bikaç defa şimdiye kadar kaç takla atması lazımdı ama bugun bişey yok kaç saat hareket etmemesi riskli idi bilgisi olan varmı...uzanayım biraz moralım bozuldu belkı hareket eder((((
hayatım, ben de seni soracaktım, iyi insan lafının üstüne yazarmış. sen ne zaman doğuruyorsun, gün belli mi??selam hatunlar sad doğurmuş sanırsam başka varmı bebeğine kavuşan acaba
Doğam derin uykuda :)
tuba bebiş süper yaaaa. allahım neler yaratıyor yaaaa. nazarlardan saklasın rabbim.
ebrucum genel müdürüm çok iyidir saolsun. gerçi ben de aman izne ayrıldım demiyorum evden tam takip ediyorum operasyonları canım. karşılıklı iyi niyet bizimki şükür :) maaşımı da tam alıcam bu durumda bir de aylarca sskdan maaş bekleseydim bitmiştik herhalde yaaaa. saolsun müdürüm walla.
hayırlı olsun, darısı zamanında başımıza gelsin
yaw, arkadaşlar, sabırsızlıktan neredeyse erken doğurayım kıvamına gelindi :bbo: aman aman hepimiz zamanında doğuralım inşallah :Saruboceq:
gülcan, vişne suyu vb içip soluna yatıp 1 saate kadar bekle hayatım. bazen benimki de hareketsiz oluyor, ben de uyuyordur heralde deyip ellemiyorum :ecrin_bebek:
hayatım, ben de seni soracaktım, iyi insan lafının üstüne yazarmış. sen ne zaman doğuruyorsun, gün belli mi??
Emsalcim valla akşama kadar öpmekten koklamaktan çenelerim ağrıyo :)
Gece kalktığımda emzirmeye özlemiş oluyourm önce bi yarım saat sarılıyorum öyle emzirmeye geçebiliyorum ancak :)
heheh doğru diyosun canım valla :)) ama sen hem öyle güzel resimler koy hem bide kıskanma de yaaa olmazki bööle bu ne yaman çelişki annee :)))))))))))))
,
hayatım öncelikle hoşgeldinnnnn... sorma şekerim sabah bendede aynısı oldu sallamıyo bu gebeşler bizi ben sana söliim bak haaa :))))))))))))))))))))))))))
valla supermis isin baharcim, zaten esinle birlikte calismanizda cok guzel
bende esimle ayni is yerinde calisirken tanismistim evlendikten sonra bir sure daha ayni yerde calistik cok memnundum bu durumdan. ama sonra ayrildik ikimizde...
bende artik gun sayiyorum yaaa, ilk izine kac gunum kaldigini sonrasinda da alimin dogumuna ne kadar kaldigini sayiyorum :))
valla bu cuma isin bittigini dusundukce super keyifleniyorum cunku artik kalkip gelmek cok zor olmaya basladi ozellikle de uykusuz gecelerden sonra :S
emsalcim kusura bakma canim yaaa, dun tum gun temizlik, gecede 3 saat uykuyla tek gozum kapali okuyorum o yuzden kim denk gelirse ona cevap yaziyorum
hosgeldin canim nasilsin bakalim
selam kızlar herkese sabahtan beri balıklarımızla uğraşıyorum 6 tane dişi lepistesimiz öldü geçen gün doğuranlar öldü hemde( bir tane hamile balığımız kaldı onuda başka akvaryum hazırladım ona aldım inşaallah ölmez ya ( çok üzüldüm valla ölenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?