çok üzüldüm canım bi hastalık falan var demekki toplu öldülerse bi de lepistes narin balıkır bandfede vardı bi zamanlar bi akvaryumcuya sor istersen ilaç falan verebilir
ay walla canım az kaldı ha gayret diyorum ben de. bir iki gündür eve geliyom da rahat ettim. evde erken kalksan da istediğinde yat dinlen istediğinde duşa gir falan. annenler yardımcı olacak mı peki yemeğine falan canım? işe geri döncen mi ne düşündün?
sağol canım Allah a şükür iyi diyelim iyi olalım
sen nasılsın diyeceğim ama temizlik uykusuzluk dedin çok iyi değilsin sanırım
Allah ım yardımcımız olsun uykusuzluk kötü(
annecikler bu kasılma nasıl bişey karnın üstü tepe olup kaskatımı oluyodu beş dakkada bir kasılıyorum beşinci kere oldu şimdi hafif kasık ağrısıyla birlikte bi fikriniz varmı
annecikler bu kasılma nasıl bişey karnın üstü tepe olup kaskatımı oluyodu beş dakkada bir kasılıyorum beşinci kere oldu şimdi hafif kasık ağrısıyla birlikte bi fikriniz varmı
ya netten bayağı baktım ama anladım sanırım niye öldüklerini erkek balıkların dişilerden daha az sayıda olması gerekiyormuş bizimki eşit sayıdaydı birde yeni aldıkya ortama alışamadılar yarın gideriz artık o zaman sorarız canlı yemde vermek gerekiyormuş ama bizimki canlı yemmi bilmiyorum
emsalllcim topiğimizin narin gülüüüü... sallamaz olurmuyuz heç aşkolsun. sensiz olmazzzz sensiz oooolmaaaazzzz....
zeynep006 canım ölen balıklarınıza allahtan rahmet siz acılı yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. siz de balık işini abartmış olanlardansınız sanırım. insan çok üzülüyor biliyorum benim iki tane vardı birini geçen aylarda kaybettik. kalanın yanına balık almıyoruz kıskanıp ölüyorlar diye. balığımın adı da tarumar. akvaryumu değiştirmen iyi olmuş sudan da etkilenebiliyorlar çünkü.
annemler yardim ederler canim, zaten ali dogdugunda kendi annemde bi sure kalirim dedi.
kayinvalidemde yakin oturuyor zaten saolsun surekli yemege cagirir olmadi getirir. dunde biz temizlik yaptik o ogleden sonra bir suru sey hazirlamis getirdi de cayla yedik ictik canim.
ise donme konusu hala muallak. soyle bir durum var benim esim evden calisiyor su an, ama ben isten ayrilirsam yetmez , o yuzden ayrica iste bakmaya basladi eger gonlune gore bir is bulursa ben uzuncaaaaa bir sure evdeyim insallah. acikcasi kendim bakmak istiyorum ogluma 2-3 yasina gelene kadar, insallah allahim kismet eder.
sorma emsalcim yaaa, dinlenmem lazim yoksa bayilcam ama bu aksamda is cikisi agdaya gidip o temizlik islerini de halledeyim diyorum. agdacimda alisik oldugum yer evime epey uzak arabayla gidip gelcem ama eve gelene kadar gec olcak yine.
insallah bu gece uyurum deliksiz bende.
bir de gece yatakta donerken resmen kemiklerimden catir cutur sesler geliyor kalca ile bacak birlesim yerlerim kuturduyor uyusam bile uyaniyorum. cok vahim durumum anlayacagin..
emsalllcim topiğimizin narin gülüüüü... sallamaz olurmuyuz heç aşkolsun. sensiz olmazzzz sensiz oooolmaaaazzzz....
zeynep006 canım ölen balıklarınıza allahtan rahmet siz acılı yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. siz de balık işini abartmış olanlardansınız sanırım. insan çok üzülüyor biliyorum benim iki tane vardı birini geçen aylarda kaybettik. kalanın yanına balık almıyoruz kıskanıp ölüyorlar diye. balığımın adı da tarumar. akvaryumu değiştirmen iyi olmuş sudan da etkilenebiliyorlar çünkü.
Tuba bişey sorucam , annelerde ilk günlerde şey psikolojisi olurmuş hani karnından çıkıyor ya hareketler falan gidiyor garipseme gibi bişey oldu mu ...
canim yaaa dogum mu basladi diye korkuyorsun di mi her defasinda. bende artik kendimi dinliyorum surekli gece karnima agri bir giriyor aninda ates basiyor yoksa dogum mu basladi diye
insan tecrubesiz olunca herseyi ona yoruyor ..
canım rahim kasılması normalinde ağrılı olmaz sık sık kasılabilirsin ama eğer beş dakikada bir ağrılı kasılmaların oluyorsa ve şiddetlenip geçmiyorsa bele vuran bir sancıda oluyor tabiki o zaman doktorunu arasan iyi edersin
rahimin olağan kasılmasında karnın sertleşir
canım işten eve geçti o ara bakamadım ondan herhalde şimdi de az uzanıyom az yazıyom falan ondandır.ahhh canım sağolasınnn ne bileyim baktım sabahtan beri kimseden ses seda yok
hele sen çok fazla kaçırmazsın geleni gideni ama hayırdır canım herşey yolunda inşallahh
kıyamam sana yaaaa aman dikkat et canım yaa senin işinde zor tabii bu durumda çalışan gebe olmak kolay değil Allah ım yardımcınız olsun
inşallahh işlerini erkenden halleder bu gece sorunsuz bir şekilde uyursun tatlım
ya benim eski komşumun da kocaman akvaryumu vardı. minicik bebiş balıkları izlemesi çok zevkli oluyor biliyorum. bizimki ufak bir akvaryum. tarumarımıza ancak yetiyor işte.sağol canım benim ben çeyizimle 3 tane japon getirmiştim fanus içinde şimdi 150 lt lik büyük ve 25lt lik küçük iki akvaryumumuz var
doğuran balık beslemek çok zevkli geçen gün nasıl doğurduklarını izledik muhteşem bişiy valla
bizim dişileri etkileyen su deel erkekler rahat bırakmıyo azgınlar
dişilerde dayanamıyo işte bu tempoya :))
kızlar nedense tutustum gıttım badem sekerlerımı aldım:) sadece alınacak terlık ve kapı susum kaldı onları da halletmem lazım
Ebru cuğum bu cuma sen öbür cumada ben evde olcaz inşallah valla az önce iki koltuğu birleştirdim uzattım ayaklarımı biraz nerdeyse uyuyacaktım
kızlar ben geldim banka işlerini hallettim....
ebrucum bu hafta işi harf işi tamamdır şekerim...
baharcım ben doğumdan hemen sonra düşünüyorum tatlım kompostoyu, öncesinde içmenin bi anlamı yok gibi... içmemin nedeni eğer kabız olursam ve normal doğum yaparsam kesin alt dikişleri patlatırım ben canım, o yüzden ishal olmam daha iyi... sezeryan olursam da bağırsakların çalışması önemliymiş sezeryan sonrası onun içinde gerekli komposto olayı... ben anneme komposto yaptırıp sonra onu robotta iyice püre haline getittircem, burada doğum yapmış kızlar kesinlikle tavsiye ediyorlar.....
Tuba , zaten zorunluluğumun dışında senin fotorlarını gördükçe de heveslendim sezeryan için tabi sağlıklı olsunlarda nasıl olacakları mühim değil ....,360 derece döndüm yani ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?