Canım yaa sen yine normal doğurmaya cesaretin varsa normal doğur bide memnun kalmazsan bana küfredersin valla eheh :)
Ya kızlar bişey dicem sezeryandan sonra çok yürüyün bide çok aşırı su için ben bi gün su içmeyi ihmal ettimde çok idrar kesesi kasılmam oldu böyle rahim kasılmaları falan çişimi yaparken acayip bi kasılmam oldu o gün sonra çok içtikçe su geçti. Aklınızda bulunsun.
gülaycım ben de doğumdan sonra içerim hasteney getiririz canımcım. önceden içersem normalde de sezeryanda da sıkıntı yapar bana biliyorum çünkü benim bağırsaklar full çalışıyor :)
meryemcim güle güle yiyin dağıtın canım şekerlerini. ben de lokum alcaktım eminönünden ama bayatlar diye almadım bakalım burdan bişiler bakcaz artıkın :)
canım aslında sorsaydın bayatlarmı dıye. bu gıttıgım elıt te en sevdıgım lokum olan cıkolatalı lokum bıle 25 tl ıdı kılosu
denizcim marketlerde satışa çıkmış tatlım keçi sütü, eşim bulmuştu bile, hatta bana bile içirmeyi düşünüyodu... ama tabi doktordan sonra hemen vazgeçti....
yasemincim hala senin efe dönecekmiş gibi bi his var içimde tatlım, tabi en önemlisi sağlıklı olması da.....
ya kızlar ben doğurmak istiyorum artık.. her gün sırt, bel, kaburga, toto ağrısı çekmektense bi gün boyunca ağrı çekecem ve kurtulcam............. bir de paytak paytak yürümekten sıkıldım... valla yarın doğuracan deseler koşa koşa gidicem nerdeyse... düşünsenize tüm bu ağrılar bitecek.... bu arada benimki kaburgaları iyi tekmeliyo, heralde tek çözüm bunu buldum he he:)
Doğam derin uykuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?