2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gülay sağol valla tam araştırmacı gazetecisin sen , ama ben sıcak servisten yana değilim kendi açımdan anneme zorluk olur o yüzden diyoruz yapar kloyarız dolaba ,sadece şıklık olsun diye açıkçası ben bir bardaktan fazlada içmem şeker deposu malum ...Çok sağol canım bilgiler için .

Ebrucum hazır paket halinde bezle sarılmış getiriyor kayınvalidem, aktarlardan alıyo mersinde, tabi kendğimiz hazırlarsak dediğin gibi zahmetli. Ama bence aktarlar da kesinlikle vardır buralarda da.... Tadı çok değişik ama böyle baharat gibi düşünmeyin, insan bu baharatları duyunca güzel olmayacakmış gibi geliyo ama gerçekten cevizle falan gayet iyi oluyo... Ilk alışamıyosunuz sonra hep içmek istiyo insan...

Yasemincim bana da kaynanam yaparsa içerim canım, ben çünkü direk bira mayası hapı kullanacam canım, her gelene bunu ayrı ayrı ısıtıp vermek zahmetli olur bence de.

Son düzenleme:
Gülaycım haklısın şimdi bizde lohusa şerbeti görmedim ben hiç ikram edildiğini , kayınvalidemlerde de yok öyle bir kültür ( zaten hiç bir kültürleri yok neyse ) Ben kendim heves ettim , o yüzden hani soğuk ikram edersek ben arkadaşlarıma gelene gidene kendimde koyarım diye düşündüm , annem olmasa bile ...Valla iki kadında şaşaırdı kaldı benim isteklerime , normalde benden bööle bir efor beklemezlerdi yani ben siz bilirsiniz falan derdim şimdi , anneme yapılacakları edilecekleri söylüyorum ,kayınvalideye dikilecekleri süslenecekleri ha ha süper oluyor , gelin olurken de yapsaydım keşke ....

Kızlar benim karnım iyice indi. Bacaklarımı açarak yürüyorum hem ağrıdan hemde dolgun bişi var tam oramda :kedi:

Ayyyy cnm bnm ya Sad doğurmuş demekki. Gerçi bekliyorduk ama haber gelmesi iyi oldu.Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inş. Darısı başımıza :Saruboceq:

Ebrucum o gelen çatur çutur sesler benim alt taraftan geliyor. Hele 2 gündür çok yoğun şekilde ağrıyla birlikte çatırdıyolar. Sanırım çatı genişlemesi bu.

Elacımmmmm
gelmiş ben yine göremedim. Tabiiki fotoları büyük bir gururla yayınlarım burda inşallah bebeğim benim. Allah kurtarsın. Dualarımız herzamanki gibi seninle. Sağ salim kucağına alıp Eymeni çıkıcaksınız hastaneden :Saruboceq:

Glnz cım o dediğin kasılma cnm. Bendekiler başladı 1 haftadır tekrar ilacı bıraktığım gibi. Yalnız bu sefer ağrılı oluyor benimkilerde.

benimde bardak bakmam lazım canım ama süsleme işini sanırım izne çıkınca hallederim
Denizcim şerbet için aldığın şey çok hoşmuş... Ben de almam lazım sanırım...

al canım paşabahçenin fiyatıda çok uygun 8 küsür gibi bişiydi şok geçirdim

özgeee hoşgeldin tatlım. bende de kasılma oluyor ya o zaman. oğluş dikiyor habire biryerlerini kaskatı oluyor karnım.

Tatlım bütün karnın kaskatı oluyorsa eğer evet o bir kasılma. Yani bebeğin poposunu dikmesinden çok daha farklı oluyor. Kasılmayla birlikte rahminin toplandığını hissediyorsun

of ozgecim benimde alt taraftan geliyor iste, zaten kuku da iyice sisti, yatakta donerken hem garc gurc kemik sesleri hemde alt taraf patlayacakmis gibi agrilar geliyor.
benim karnimda asagi inmedi henuz niye oluyo ki acaba? alis inip baski yapinca kim bilir neler gelcek basima :gitme:

AY NE KADAR UYGUNMUŞ PAŞABAHÇEDE...

valla yasemincim tatlım ağlamayan bebeğe mama vermezler hesabı eğer yapabileceklerini bildiğim bişey varsa ben de artık istiyorum tatlım, ama bunu direk söylemiyorum .... aslında bu da olsa çok iyi olur, arkadaşımın annesi şunu yapmış çok beğendim falan.... kayınvalidem sağolsun baştan beri herşeyimi aldı yaptı, hakkını asla yiyemem... ama bazen oldu tam bana uygun şeyler değildi yaptıkları... yani en azından yönlendirince paraları da boşuna gitmiyo, senin de istediğin oluyo.... onlar da sen mutlu olduğun için mutlu oluyo....

ya benim sol totomun ortası çöktü, ilginç değilmi, sağ semsert ama solun ortası yumuşak, hafif çökük ve acayip ağrıyo... sanırım ben doğurana kadar totom tanınmayacak hale gelecek.....

valla 2 gün öncesinde bendede bişi yoktu canım. Birden karnım aşağıya düştü özelliklede bugün. Ve yürümekte güçlük çekiyorum inanki. Bide benim kız iride değil yani. Benimde kuku şişti ve çok yumuşadı bilmiyorum doğumdan önce yumuşuyormu ama anlamadım gitti. Hayırlısı artık

Tatlım bütün karnın kaskatı oluyorsa eğer evet o bir kasılma. Yani bebeğin poposunu dikmesinden çok daha farklı oluyor. Kasılmayla birlikte rahminin toplandığını hissediyorsun

yok mesela göbek deliğimin çevresi baya çıkıntı oluyor ve kaskatı oluyor. senin bahsettiğin gibi bir kasılmayı dün akşam hissettim resmen uyuşmuş gibi oldu göbeğim canım. allah hayra çıkarsın

özgecim valla senin haftana göre normal canım yürümekte falan güçlük çekmen, ben bu haftada neredeyse tosba hzıyla ilerliyorum gıdım gıdım....

Buarada kuzenimle konuştum bugün. Bana şöyle birşey söyledi:

Sırtını oturur vaziyette 90 derece duvara yaslıyorsun. Ayaklarını birleştiriyorsun topukları birbirne değiyor yani. Sonra ikisini birden yukarı kaldırmaya çalışıyorsun. Eğer kaldıramıyorsan bebek tam inmiş artık demekmiş. Ben yaptım gram kaldıramadım. Bide siz deneyin bakayım eve gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…