Denizcim şerbet için aldığın şey çok hoşmuş... Ben de almam lazım sanırım...
benimde bardak bakmam lazım canım ama süsleme işini sanırım izne çıkınca hallederimGülaycım sağol canım , ben giderken akatara sorarım birde bulamasam bile , zencefil, karanfil ve tarçın bana yeterli geliyor ...
Denizcim aynı karaftan bende de var ,bende küçük meşrubat bardakları aldım cam , kadeh kısmını bööle organze kurdela ile süslemişti geçen gittiğim ev sahibi çok hoşuma gitti ... İnşallah bu hafta içinde yapıp fotoları koyucam ....
Denizcim şerbet için aldığın şey çok hoşmuş... Ben de almam lazım sanırım...
özgeee hoşgeldin tatlım. bende de kasılma oluyor ya o zaman. oğluş dikiyor habire biryerlerini kaskatı oluyor karnım.
of ozgecim benimde alt taraftan geliyor iste, zaten kuku da iyice sisti, yatakta donerken hem garc gurc kemik sesleri hemde alt taraf patlayacakmis gibi agrilar geliyor.
benim karnimda asagi inmedi henuz niye oluyo ki acaba? alis inip baski yapinca kim bilir neler gelcek basima :gitme:
ya benim sol totomun ortası çöktü, ilginç değilmi, sağ semsert ama solun ortası yumuşak, hafif çökük ve acayip ağrıyo... sanırım ben doğurana kadar totom tanınmayacak hale gelecek.....
Tatlım bütün karnın kaskatı oluyorsa eğer evet o bir kasılma. Yani bebeğin poposunu dikmesinden çok daha farklı oluyor. Kasılmayla birlikte rahminin toplandığını hissediyorsun
ya benim sol totomun ortası çöktü, ilginç değilmi, sağ semsert ama solun ortası yumuşak, hafif çökük ve acayip ağrıyo... sanırım ben doğurana kadar totom tanınmayacak hale gelecek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?