yok mesela göbek deliğimin çevresi baya çıkıntı oluyor ve kaskatı oluyor. senin bahsettiğin gibi bir kasılmayı dün akşam hissettim resmen uyuşmuş gibi oldu göbeğim canım. allah hayra çıkarsın
özgecim valla senin haftana göre normal canım yürümekte falan güçlük çekmen, ben bu haftada neredeyse tosba hzıyla ilerliyorum gıdım gıdım....
selam kızlar doktora gidicektim tam tarih belli olacaktı artık ve kasılma ağrı cart curt hepsini bir bir bi daha anlatıcaktım ama geç kaldım yarına gel dedi yaa.ditmeden aradım Allah'tan ama sinirden kudurdum.saatleri zor saydımdı gidicem diye ama vardır bi hayır.
o ağrılar çatır çuturlar ne ararsanız var bende hep sölüyom.son aylar zormuş arkadaşlar öncesi balayı imiş resmen.ilk 3 ay hariç.
bu arada Sad doğurmuş demek ay canıımm Allah ömür versin inşallah sağlıkla mutlulukla.
özgecim valla bariz belli, totomun sağı sem sert acı macı yok, totomun solunun tam ortası sanki iğne saplanmış gibi ağrıyo.. kaç gündür dokunmuyordum bugün sabah bi dokundum resmen orası yumuşak ve çökük... kocişe gel bi de sen bak dicektim, dokun şu totoya, sağ sol bi farklılık var mı diye, valla çekindim adamdam bizim karı iyice tırlattı demesin diye.....
ay ebrucum sabahtan beri soracam soracam diyorum unuttum valla, ne yaptın canım süt sağma makinesini, ne ile değiştirdin.....
ozge deneyip haber veririm sana :)
bi de ben birazcik zorlayici bi hareket yapsam sanki gaz kaccakmis gibi hissediyorum sizde de boyle bir his var mi ???
özge bende deniycem eve gıdınce ama benım kuzum ters. zannedıyorum kı hala ters. 1 saaat sonra 4 boyutlu gorucem yavrumu. bırazdan cıkarım bende. çok merak edıyorum. bır oncekınde esıme benzıyordu bakalım sımdı kıme benzemıs..
valla ebrucum sen yine iyisin ben doğuracakmışım gibi hissediyorum, kabızım ya tuvalete çıkamıyorum korkudan, annemi de tuvaletten çıkarmışlar ya zorla hemşireler ben doğmadan önce, aha bu sefer mıçtın gülay diyorum her seferinde, sanki bebek düştü düşecekmiş gibi geliyo kulozetin içine.... sürekli yokluyorum alt tarafı....
valla öyle yapınca sandım plasentam patlıcak anacım:)Buarada kuzenimle konuştum bugün. Bana şöyle birşey söyledi:
Sırtını oturur vaziyette 90 derece duvara yaslıyorsun. Ayaklarını birleştiriyorsun topukları birbirne değiyor yani. Sonra ikisini birden yukarı kaldırmaya çalışıyorsun. Eğer kaldıramıyorsan bebek tam inmiş artık demekmiş. Ben yaptım gram kaldıramadım. Bide siz deneyin bakayım eve gidince
valla anacım ben şaştım kaldım bide nasıl görüyonus len o kadarını ben zor elliyom artık kaydirigubbakcemile3özgecim valla bariz belli, totomun sağı sem sert acı macı yok, totomun solunun tam ortası sanki iğne saplanmış gibi ağrıyo.. kaç gündür dokunmuyordum bugün sabah bi dokundum resmen orası yumuşak ve çökük... kocişe gel bi de sen bak dicektim, dokun şu totoya, sağ sol bi farklılık var mı diye, valla çekindim adamdam bizim karı iyice tırlattı demesin diye.....
bende herşey var bi o yok hayret.ozge deneyip haber veririm sana :)
bi de ben birazcik zorlayici bi hareket yapsam sanki gaz kaccakmis gibi hissediyorum sizde de boyle bir his var mi ???
Aaaaaa neden geç kaldın kısss??? Ama vardır bir hayır dediğin gibi. Yarın kaçta gidicen?
Alla alla hayır olsun canım ya. Hiç duymadım böyle birşeyi daha önce. Ama belki farkında olmadan sürekli sola doğrumu oturuyon acaba? ondan olabilermi?
özge bende deniycem eve gıdınce ama benım kuzum ters. zannedıyorum kı hala ters. 1 saaat sonra 4 boyutlu gorucem yavrumu. bırazdan cıkarım bende. çok merak edıyorum. bır oncekınde esıme benzıyordu bakalım sımdı kıme benzemıs..
Yaaaaa benim halam hastanede tuvaletim var diye sen git tuvalete otur. Ikın ıkın tabi totodan bişi çıkmamış. Sonra bir bakıyo çocuğun kafası çıkmış nerdeyse tuvalete düşecek. Hemşireler tabi bayılcakmış nerdeyse. Kuzenimde hep der mok yoluna gidiyormuşum diye heheheh :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?