2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla öyle yapınca sandım plasentam patlıcak anacım:)
.

Dimi ya bende patlıcak biyerlerim dedim inanki. Ama normalde hamile olmayan biride acaba bu pozisyonda kaldırabilirmiki ayaklarını? Bana zor gibi geldide.......

yaaaa boyle duyunca da korkuyorum yaaa, nasil ayirt etcez poffff

Yerinden kalkmıcan cnm tuvalete gitmek için. Zaten lavman yapılınca içinde bişi kalmıcak. Doğal olarak o dolgunluğun pok yüzünden olmadığını anlıcaksın :)))))))) Benim halam cahilmiş 35 sene önce olan olay bu :)))))))

sağol gulaycım. hepinizi öpüyorum şimdi. gidelim bizde artık az sonra babamız gelir. işleri toparlayıp çıkarım. hepiniz kuzularınızla Allaha emanet olun kızlar

özgecim annem de aynısını yaşamış tatlım, annemin sancıları ishal gibi oluyomuş, tuvalete gitmiş canım meğer ishal sandığı şey benmişim aslında he he :) yani dikkatli olmak lazım, en azından ben kendimden bu gibi bi salaklık bekliyorum, artık bebekle çıkarım tuvaletten....

ayfercim totomu arkada koca bir boy aynası varken ve ben aynaya iyice yapışmışken görebiliyorum tatlım, yoksa dönüp görmek ne mümkün...

ebru, meryem gülü gülü kızlar.

Valla hepimizin başına gelebilir aslında cnm. Ne yaşayacağımızı bilmiyoruzki. Allah korusun valla ......

ay kızlar size önemli bişey söyleyecektim şimdi aklıma geldi, öğleden sonra bi arkadaşıma uğradım, arkadaşım bu arada 45 yaşında... çatlaklardan bahsediyoduk... kadın karnını açtı gösterdi bana, bebek gibi, 18 lik kız karnı valla, hiç çatlak yok bi oğlu olmasına rağmen. ne yaptın dedim... valla bana doktorum iki krem yazmıştı ta o zaman almaya gittiğimde eczaneye param yetmedi dedi. eczacı da ne işin var bu kremlerle ben sana badem yağı veriyim en iyisi bu demiş. kadın sadece badem yağı kullanmış, ama gerçekten sonuç mükemmel yaaa.... gerçekten bu işin sırrı badem yağımı bilmiyorum ama badem yağına da başlıyorum artık.....

Kızlarcım merhabalar
kabızlık konusu gerçekten önemli.bende hastanede yatarken sürekli kayısı kompostosu içiyordum.sezeryana çok acil gittiğim için bağırsaklarımda boşaltılamadığı halde ameliyat sonrası gaz ve büyük tuvalet konusunu rahat atlatabildim.özellikle sezeryanda gaz sancısı insanı mahfediyor hele birde kabızlığı düşünemiyorum.elinizden geleni yapın kabızlık olmaması için

bencede zaten zor bi hareket.çok denemeyelim bende:) bu arada halana şaştııım kaldım abouuv.

öyleyse tamam canımcım.nelerde nasıl bakıyolar hele baaakk:):) kaydirigubbakcemile3

bu arada emsalcim lohusa şerbeti bardağını yapmış ben ekliyim dedim ama büyük resim ya kendi ekleyemiyor kuşum öğrenemedi.çok güzel olmuş valla maşallah.görmenizi isterdim.

meryemcim güzel fotoları bizde görelim tara emi.

Canım bu olay bence tamamen genetik mesele. Yani doktorumda öyle demişti. Sen ne yaparsan yap çatlayacağı varsa çatlar. Bende hiç çatlama olmadı mesela. Doktor baya şaşırdı son kontrolde sadece bebek yağı sürdüm oda banyodan banyoya.

Pok yoluna giden niyazi gibi bir şey , o yüzden annem beni uyardı son zmaanlarda kabız olma dikkat et falan diye ama olan olur yani ne mümkün ...

ya kızlar o kadar açılmam olsun tuvalette bilem doğururum razıyım heee... peki lavman yapılınca tuvalete gidilmiyor mu nasıl içi temizleniyor insanın özgecim???

canım çok sağol tavsiyeler için.bu arada bebişkolar nasıl?

valla kıllanma yapmamış bak hatunda maşallah.ben lierac kullanıyorum bugün alacaktım bitti.bi günde felaket olmaz inşallah.sol alttan çatlağım var 4 tane çünkü hemide kırmızı yaa

Selam cnmmmmm. Nabersin ? Bebeklerin nasıl?

Evet kabızlık feci bişi zaten helede doğumdan sonrasını düşünemiyorum ya

ya kızlar o kadar açılmam olsun tuvalette bilem doğururum razıyım heee... peki lavman yapılınca tuvalete gidilmiyor mu nasıl içi temizleniyor insanın özgecim???

Lavman yapılınca hemen gidiliyor cnm tuvalete. tuvaletten çıkınca bi daha gitmene gerek yok manasında dedim. Tamamen için boşalıyor çünkü

kızlar bebek şekerlerinin üzerine hani etiket yapacağız ya peki üzerine ne yazacaksınız, ben dün biraz araştırdım güzel fikirler vardı....

"biri bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun" yazmış....

biri kızının ismini elif koymuş, "elif'le başladı herşey" yazmış etikete. elifin ilk harf olması nedeniyle bana da çok güzel geldi.

ben de kocişe ilginç bişey yazalım bi düşünsene dedim, o da bana "Rüzgâr, alçak basınçla yüksek basınç bölgesi arasında yer değiştiren hava akımıdır" yazalım dedi (((((((((((

Iyi olacaklar inşallah kilo alımlarımız iyi çok şükür ama solunumumuz bir türlü düzene giremedi.5 hafta doldu hala makineye bağlı solunum var malesef

azbyczv tatlım senin bebişlerin maşallah güçlü savaşçılar, solunum işini de halledecekler tatlım, kilo alımları da iyiymiş ne güzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…