2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, uzun zaman oldu görüşmeyeli. Geçen hafta çok yoğundum ve müthiş yoruldum. Yalnızca son iki sayfayı okuyabildim. Umarım herkes iyidir.

deryadevrim geçmiş olsun canım. Hiç canını sıkma, bebişin yumuşacık yastıkların arasında güvende. Allah korusun, trafik kazası gibi ciddi bir durum olmadıkça da birşeycik olmaz kuzuya. Ama eşin ayıp etmiş gerçekten:1no2:

Ben bugün 2li teste girdim kızlar. Bebişim 12+1 çıktı ultrasonda. Ense kalınlığı 1,2 mm. Eller, ayaklar, parmaklar, çene, burun yerinde çok şükür. Herşey gayet iyi dedi doktorumuz. Darısı bekleyen diğerlerinin başına

slm kızlar bende dün ultrasona girdim ve bebegim güzel bi şekilde büyümüş.boyu bir buçuk santim olmuş teyzeleri :):):) yalnız ultrasonda her seferinde 4 gün geriden geliyor.yani dün 7+6 idi ama ultrasonda 7+2 veriyo..neden bu şekilde acaba kızlar....

canım bebk gec dollendıgı ıcın..benım bebekde 3 gun gerıden takıp edıyor..ama daha sonra bu onede gecebılırmıs..cok sorun olmaz :))

ayy çok güzel bir haber sizin adınıza sevindim... bende bugün bebeğimi görmeye gittimm.. yalnız burdaki bazı duyumlar beni hayalkırıklığına uğrattıı... 9. haftada bebeş başını sallıyordu falan diyenler olmuştuu.. bende fasulyemi daha büyümüş görürüm dedim .. ama yok... tabii çok şükür büyümüş ama öyle...kolu bacağı kafasını görmedim....kafamçokkarıştı
gecen sefer gittiiğimizde nokta kadardıı.. bu defa fasulye kadar yavrumun çok tatlı yaa....yaa ne zaman yüzünü gözünü görürümm...senağlama

Canım bozma hemen moralini öyleyerimsenibenDoktorun ultrasonu çok kaliteliyse rahat seçiliyor eller ayaklar. Zaten biz sevincimizden bazı şeyleri abartıyor da olabiliriz biraz. Hafif bir oynama bile bize dansetme gibi geliyordelikafaduldenÖnemli olan bebişinin sağlıklı bir şekilde büyümesi. Büyümüş ya, sen ona şükret. Allah bugünlerimizi aratmasın hiçbirimize:Saruboceq:

Canım 3 gün geriden 5 gün önden, bunların hiçbir önemi yok. Önemli olan bebeğinin her gittiğinde biraz daha büyüyor olması. Hiç kafana takma. Aradan biraz daha zaman geçsin, daha çok oynayacak o tarihler. Benim son gittiğimde 1 gün geri çıkmıştı, bugün 3 gün ileri çıktı. Oluyor böyle şeyler

burkocum 3 ayı tamamladın sonunda gözünaydın canım bebeiğnede maşallah:) nasıldı canım sen net gördünmü cinsiyeti anlaşılmadı galiba darısı bizim başımıza

burkocum 3 ayı tamamladın sonunda gözünaydın canım bebeiğnede maşallah:) nasıldı canım sen net gördünmü cinsiyeti anlaşılmadı galiba darısı bizim başımıza

Yok canım doktorumun ultrasonu çok iyi değil maalesef. Elleri, ayakları, burnu vs. seçiliyordu ama hepsi de öyle cam gibi değildi. Darısı size inşallah. O kadar büyük bir yük kalktı ki üzerimden bugün. Çok gerilmişim 12 hafta sağ salim tamamlanacak mı diye. Cinsiyet için erken dedi doktorumuz. Dediğim gibi, çok kaliteli bir ultrasonda belki belli olurdu ama biz göremedik

Son düzenleme:
yaa kızlar okadar sinirliyimkii... eşimin kardeşi kız arkadaşını getirmiş bize.. biz evde yokken...evde sigara içmişler leş etmişler heryeri....yaaaa eşimde bi arkadaşına bakıp gelicektii hala piyasada yok.... uyuz oldumm yaa.. sinirimden ağlıyorumm.... ne cürettle benim evime arkadaşını getirir yaaa...eşimde gülüyor... yaa bu erkeklerden nefret ediyorumm...

Hoşgeldin cnm aramıza. HAyırlı olsun bebişin. Kaç haftalıksın?

Çok sevindim burkocaum testin iyi çıktığına. Maşallah bebişine. Darısı başımıza inşallah.

Alla alla sen hamilesin eşin nasıl izin vermiş böyle birşeye hayret ya

merhaba muzıjıko ıkı ayım bıtmek uzere. 11 martta ıkılı testım yapılacak. ellerı ayakları falan gordum gecen salı gunu hersey normal su anda. sızler nasılsınız

merhaba muzıjıko ıkı ayım bıtmek uzere. 11 martta ıkılı testım yapılacak. ellerı ayakları falan gordum gecen salı gunu hersey normal su anda. sızler nasılsınız

Bizde iyiyiz cnm şükür. Geçen geçen hafta kontrol vardı. Herşey yolunda. Bende 6 martta gidicem 2 li test için. İnş. hayırlı haberlerle döneriz

ya arkadaslar ıkılı testı yaptırmıyorlarmıs. bu ıstege kalmıs bırsey mı yanı bende sasırdım. acaba dıyorum yaptırmasam mı

ya ben yaptıracagım yanı allah korusun sorun var mı yok mu dıye dusunmektense yaptırmak daha ıyı bence. allahım hepımızın meleklerını saglıcakla dunyaya getırtsın.

kızlar bu 3. yazısım...ama hala yokum lıstede..yoksa benı aranıza kabul etmıcekmısınız ((
sat 19 aralık. tahmını dogum 25 eylul.cınsıyet tahmınım kız

kızlar bu 3. yazısım...ama hala yokum lıstede..yoksa benı aranıza kabul etmıcekmısınız ((
sat 19 aralık. tahmını dogum 25 eylul.cınsıyet tahmınım kız

Canım bu liste işine burko bakıyor. Sanırım oda görmedi henüz. Görür görmez ekler merak etmea.s.

canım benımde 4 gun gerıden gelıyo..bende bazen sıkılıyorum buna ama doktor sorun deıl falan dıyo.gec dollenmedır dıyo.bılemıyorum...ınsallah buyurler cabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…