slm kızlar bende dün ultrasona girdim ve bebegim güzel bi şekilde büyümüş.boyu bir buçuk santim olmuş teyzeleri :):):) yalnız ultrasonda her seferinde 4 gün geriden geliyor.yani dün 7+6 idi ama ultrasonda 7+2 veriyo..neden bu şekilde acaba kızlar....
Merhaba kızlar, uzun zaman oldu görüşmeyeli. Geçen hafta çok yoğundum ve müthiş yoruldum. Yalnızca son iki sayfayı okuyabildim. Umarım herkes iyidir.
deryadevrim geçmiş olsun canım. Hiç canını sıkma, bebişin yumuşacık yastıkların arasında güvende. Allah korusun, trafik kazası gibi ciddi bir durum olmadıkça da birşeycik olmaz kuzuya. Ama eşin ayıp etmiş gerçekten:1no2:
Ben bugün 2li teste girdim kızlar. Bebişim 12+1 çıktı ultrasonda. Ense kalınlığı 1,2 mm. Eller, ayaklar, parmaklar, çene, burun yerinde çok şükür. Herşey gayet iyi dedi doktorumuz. Darısı bekleyen diğerlerinin başına
ayy çok güzel bir haber sizin adınıza sevindim... bende bugün bebeğimi görmeye gittimm.. yalnız burdaki bazı duyumlar beni hayalkırıklığına uğrattıı... 9. haftada bebeş başını sallıyordu falan diyenler olmuştuu.. bende fasulyemi daha büyümüş görürüm dedim .. ama yok... tabii çok şükür büyümüş ama öyle...kolu bacağı kafasını görmedim....kafamçokkarıştı
gecen sefer gittiiğimizde nokta kadardıı.. bu defa fasulye kadar yavrumun çok tatlı yaa....yaa ne zaman yüzünü gözünü görürümm...senağlama
slm kızlar bende dün ultrasona girdim ve bebegim güzel bi şekilde büyümüş.boyu bir buçuk santim olmuş teyzeleri :):):) yalnız ultrasonda her seferinde 4 gün geriden geliyor.yani dün 7+6 idi ama ultrasonda 7+2 veriyo..neden bu şekilde acaba kızlar....
Merhaba kızlar, uzun zaman oldu görüşmeyeli. Geçen hafta çok yoğundum ve müthiş yoruldum. Yalnızca son iki sayfayı okuyabildim. Umarım herkes iyidir.
deryadevrim geçmiş olsun canım. Hiç canını sıkma, bebişin yumuşacık yastıkların arasında güvende. Allah korusun, trafik kazası gibi ciddi bir durum olmadıkça da birşeycik olmaz kuzuya. Ama eşin ayıp etmiş gerçekten:1no2:
Ben bugün 2li teste girdim kızlar. Bebişim 12+1 çıktı ultrasonda. Ense kalınlığı 1,2 mm. Eller, ayaklar, parmaklar, çene, burun yerinde çok şükür. Herşey gayet iyi dedi doktorumuz. Darısı bekleyen diğerlerinin başına
burkocum 3 ayı tamamladın sonunda gözünaydın canım bebeiğnede maşallah:) nasıldı canım sen net gördünmü cinsiyeti anlaşılmadı galiba darısı bizim başımıza
merhaba arkadslar bende aranıza dun katıldım deryacım gecmıs olsun allahım korumus senı ve melegını. bu arada muzijiko sen nasılsın canım bende en erken hamılelık topıgınde takılıyordum artık buradayım. tabı orayı da bırakamıyorum. ınsaallah oradakı arkadaslarımızın hepsı buradakı topıklere gecıp hamıleleıklerını konusacak...................
yaa kızlar okadar sinirliyimkii... eşimin kardeşi kız arkadaşını getirmiş bize.. biz evde yokken...evde sigara içmişler leş etmişler heryeri....yaaaa eşimde bi arkadaşına bakıp gelicektii hala piyasada yok.... uyuz oldumm yaa.. sinirimden ağlıyorumm.... ne cürettle benim evime arkadaşını getirir yaaa...eşimde gülüyor... yaa bu erkeklerden nefret ediyorumm...
merhaba muzıjıko ıkı ayım bıtmek uzere. 11 martta ıkılı testım yapılacak. ellerı ayakları falan gordum gecen salı gunu hersey normal su anda. sızler nasılsınız
ya arkadaslar ıkılı testı yaptırmıyorlarmıs. bu ıstege kalmıs bırsey mı yanı bende sasırdım. acaba dıyorum yaptırmasam mı
kızlar bu 3. yazısım...ama hala yokum lıstede..yoksa benı aranıza kabul etmıcekmısınız((
sat 19 aralık. tahmını dogum 25 eylul.cınsıyet tahmınım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?