ya öyle çok çok değil azcık oluyor. allahım sütüm olcak demek mi oluyor bu. sevindirik oldum opuyorumnanaktan size de oluyor mu peki?benimde her yanim kasiniyor , kollarim ellerim ayaklarim uyuz gibi kasiniyorum .
yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah catlamam
emine demek hurma yiyemiyorsun, ben su an itibariyla bir kutu hurmayi bitirmis bulunmaktayimyemeye doyamiyorum yaaa ama fazlasi da zararli cok sekerli bi kere
baharcim onlar sut tatlim iste kuruyup gogus ucunda kaliyor.
meryem sen kaşımamışsın onu anacım yırtmışsın resmen yaaaa... cildin kuruyor olabilir mi canım? çatlak kremi haricinde bişi kullanıyor musun? banyoda duş jeli mi sabun mu kullanıyorsun?kaşımıyorum ama bende çok garip bieşy baslladı. sadece karnım gogsum popom olsa kılo aldım derım ama kolarımda falanda oluyor. bır anda kaşıntı baslıyor ama sabkı ıcerden birisi kemiriyor gibi. kaşı kaşı öl:) berbat bişey. gecen gece karnımı kaşımısım uyurken. bı kalktım tırnak ızlerı ve az az kan toplamıs
benimde her yanim kasiniyor , kollarim ellerim ayaklarim uyuz gibi kasiniyorum .
yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah catlamam
emine demek hurma yiyemiyorsun, ben su an itibariyla bir kutu hurmayi bitirmis bulunmaktayimyemeye doyamiyorum yaaa ama fazlasi da zararli cok sekerli bi kere
baharcim onlar sut tatlim iste kuruyup gogus ucunda kaliyor.
kaşımıyorum ama bende çok garip bieşy baslladı. sadece karnım gogsum popom olsa kılo aldım derım ama kolarımda falanda oluyor. bır anda kaşıntı baslıyor ama sabkı ıcerden birisi kemiriyor gibi. kaşı kaşı öl:) berbat bişey. gecen gece karnımı kaşımısım uyurken. bı kalktım tırnak ızlerı ve az az kan toplamıs
ninocum sen mersinde mi yaşıyosun şekercim, eşimin ailesi de çamlıbel mahallasinde oturuyorlar.... ben kasım da 1 ay mersinde kalacam....
ben kaçıyorum önce yemek sonra da yürücem.....
emsal çok sukur. ıyı olsunda. ama ben beklıyorum dılegı yaa:) artık zamanı. ela dılek ayfer dogursunlar:)
kızlar herkese merhaba... herkes nasıl bakalımm.. bugünün gündemi ne söleyinde geri kalmiyim :))))
disarisi coook sicak((
hepimizin dertleri var kizlar, ben sonucta ailemin durumunu bildigimden zaten oyle alsinlar istemem, ama esimin ailesi herseyi alinca ezildim biraz, yani benim ailem hic bir sey yapmamis oldu onlar yapinca
kimsenin bisey dedigi yok aslinda, esim tek cocuk onlar beni kendi kizlari olarak kabul ettiler hic gocunmazlar ama insan elinde olmadan uzuluyor iste((
neyse artik yapacak bir sey yok zaten allah hepsinden razi olsun
ninocum benim esim mersin erdemlili. henuz gidip gormek kismet olmadi ama alis biraz ele avuca gelince baharda gitmeyi dusunuyoruz. esimin halalari amcalari hep orda oturuyorlar.
baharcim hepimizin duygulari gel gitli bu aralar. sende ac bi cikolata ye sinirin gecsin
yemek saati yaklasti ya benim gozum de donmeye basladi
denizcim bende okuyorum cok guzel yazmis blogu. boyle seyler bulup okudukca uzuluyorum keske bende boyle bir blog ya da ani defteri tutsaydim oglusum icin
kızlar herkese merhaba... herkes nasıl bakalımm.. bugünün gündemi ne söleyinde geri kalmiyim :))))
sen daha bekle emsalcim senın kuzun buyusun 15 gun daha:)
bu arada asıl demetin dogurması lazım:) artık dogumlar basladı yaa çok sukur. su zamandan sonra kım dogursa aa erken demem. kendımde dahıl. hepimiz riskleri, atlattık ama 37 lerı goruruz ınsallah
sen daha bekle emsalcim senın kuzun buyusun 15 gun daha:)
bu arada asıl demetin dogurması lazım:) artık dogumlar basladı yaa çok sukur. su zamandan sonra kım dogursa aa erken demem. kendımde dahıl. hepimiz riskleri, atlattık ama 37 lerı goruruz ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?