2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ninocum sen mersinde mi yaşıyosun şekercim, eşimin ailesi de çamlıbel mahallasinde oturuyorlar.... ben kasım da 1 ay mersinde kalacam....

ya öyle çok çok değil azcık oluyor. allahım sütüm olcak demek mi oluyor bu. sevindirik oldum opuyorumnanaktan size de oluyor mu peki?
meryem sen kaşımamışsın onu anacım yırtmışsın resmen yaaaa... cildin kuruyor olabilir mi canım? çatlak kremi haricinde bişi kullanıyor musun? banyoda duş jeli mi sabun mu kullanıyorsun?

slm kızlar nabersiniz
bu gün konu derinmiş kaynanaların ailelerin bişey yapmaması :)))
ahhh bee canlarım yine iyi kötü az yada çok sizinkiler bişeyler yapmış
kiminizinki oda süsünü almış bizimki hayatta anlamaz bunlardan
kiminizinki koltuk takımı almış bizimki umursamaz bile
kiminizinki odasını almış bizimkine göre oda da nedir gereksiz alma :))))
2 hafta sonra doğumum var kaynanam beni 9 ayda sadece 3 kez aradı 1 kez geldi
hep hasta evim uzak gelemiyor ama istedigi yere gidiyor ve daha bir çöp görmedik
bir tane zıbın al bir tane yelek ör yok inanın bir çöp görmedik
bebeğim doğduğunda bir altın takar oda Allah bilir kaç gün sonra gördüğümüz göreceğimiz o olur :))))
eee benim aileme gelince zaten benim annem babam yok 2 ablam var onlardanada hiiiiçççççç bişey görmedim göreceğimide sanmıyorum tek başımayım bir yardıma bile gelmiyorlar ki yardıma ihtiyacım zaten her işe kadın geliyor temizlik ütü falan
yani sadece gelsinler nasılsın desinler oda yok ama meryemin dediği gibi ben birileri bana bişeyler yapsın diye doğurmuyorum kızım sağlıkla sıhhaltle Allah ın izni ile gelsinde kim ne hali varsa görsün

bu arada meryemcim dilek msn ede gelmedi gecede aklımdaydı belki uyuyordur dedim ama saat 12 oldu şimdi ararım size yazarım canımm

inaşallah çatlamazsın tatlım..benim göbek ve kalça baya çatladı....hep o kaşımanın yüzünden...Hurmayı bende çok severim ama mide bulantısı yapıp çıkartınca yememe kararı aldım...onun yerine 1 haftadır oturduğumuz apt 11 katlı..günde 1 kere çıkıp iniyorum oda yetiyor:sm_cool:

tatlım bu kaşıntı olayı bende 1 aydır var...özellikle geceleri bi başlıyor durduk yerde hiç bi şekilde geçmiyo...kaşımaktan artık benimde deri baya tahriş oldu tabi çatlaklarda cabası....Ama geçicek inşallah bu kaşıntı doğumdan snr

yok kızlar yırtılmadı. çatlak falanda yok. bu çok garıp bişey. her akşam duş alıp yaglanmadan kendıme gelemıyorum ama cıldım kuru falan değil. kendı dr uma sorucamö gebelık alerjısı denen bişey varmıs omudur dıye

meryemim aradım tatlım dileği çok şükür iyi :)))
gece de beli ağrıdığı için saat2:30 a kadar falan uyuyamamış daha yeni uyanmış
kızıyla kahvaltı yapacaklarmış mamalarını yesinler gelirler
bu arada git gel sen onu doğurtacaksın haa :)))
senden ve gülcan dan korksakmı nee baksana kız kocasına çıkacak masrafı
kuruşu kuruşuna rüyasında görüp söylüyor tuba doğurmadan öncede sanki topikten birileri doğuracak rüyamda gördüm demişti kız erdinizmi erecekmisiniz nedir :))))

emsal çok sukur. ıyı olsunda. ama ben beklıyorum dılegı yaa:) artık zamanı. ela dılek ayfer dogursunlar:)

kızlar herkese merhaba... herkes nasıl bakalımm.. bugünün gündemi ne söleyinde geri kalmiyim :))))

emsal çok sukur. ıyı olsunda. ama ben beklıyorum dılegı yaa:) artık zamanı. ela dılek ayfer dogursunlar:)

öyle canım iyi şükür
hala o vaktinden önce mi doğuracak diyosun :)))
yarın ela doğuracak zaten Allah ın izni ile ayferinde bu gün saati tarihi belli olur sonra özge var Allah izin verirse arkadanda ben geliyorum 15 günüm kaldı
benim hakkımda ne düşünüyorsun de bakem bacım

kızlar herkese merhaba... herkes nasıl bakalımm.. bugünün gündemi ne söleyinde geri kalmiyim :))))

aşkımmmmmmmmm hoşgeldinn nabersin
bende yeni geldim bu günün gündemi kaynaların ve ailelerin bebeklerimiz için bişey yapmaması ve sanırsam kilo alımı ve çatlak mevzuları son iki konudan emin değilim
:))

canım ben bilgisayara günlük tuttum bir güzelde dosyalıyorum çıktısını alıp blog düşüncem vardı ama sonradan vazgeçmiştim doğumu ile birlikte blog düşünüyorum sende oğluşunun doğumu ile başlayabilirsin bence

sen daha bekle emsalcim senın kuzun buyusun 15 gun daha:)
bu arada asıl demetin dogurması lazım:) artık dogumlar basladı yaa çok sukur. su zamandan sonra kım dogursa aa erken demem. kendımde dahıl. hepimiz riskleri, atlattık ama 37 lerı goruruz ınsallah

kız dur azcık daha biz 35 haftayı doldurmadık. önce büyükler diyelim biz meryemcim.

kalsın kalsın teyzesi 15 gün daha şimdi olmaz işlerim var :)))
eşim her ne kadar 15 günü beklemeyecek sanki desede bekleyecek inşallahh kızım
yaa evet dediğin gibi demet var demi sırasıyla gidecek inşallahh sonrası
Allah ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
çok şükür atlattık inşallahh riskli dönemleri
dün eşime dedimki hayatım ben bu topiğe girdiğimde 15.haftalarda falandım belki daha erken o zaman bu günleri hayal ederdim hepimiz için şimdi bakıyorumda en geç 15 gün içinde hepimiz doğuracağız zaman ne kadar çabuk geçmiş dedim :)))

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde zaman hiç geçmeyecek gibi gelmişti 9 ay nasıl biter ki dedim
beni dondursalar 9 ay sonra çözsünler falan diyordum bana gülüyorlardı
şimdi arkama bakıyorum dün gibi o haberi aldıgım gün zaman ne çabuk geçmiş diyorum
Allah ıma binlerce kez şükürler olsun

slm kizlaaarr..
dr.a gittim geldim kasilmalarim cok SIK geliyomus.ama daha rahim agzinda acilma yok.erken gelebilirmis dedi.annemle kaynanamda kizip duruyolar bana sinir oldum.onlar istanbuldalar ayin 25inde gelcekler buraya.onlar gelmeden dogurmuycakmisim.üsütük bunlar yaaa sabahtan beri yediler beni.sanki benim elimde ne zaman dogurcagim:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…