sido çok özür dilerim canım. Birkaç gün girememiştim siteye, o ara yazmışsın herhalde, yeni gördüm. Kasıt yok bunda kader arkadaşıma.s.Böyle durumlarda bana özelden yazarsanız daha garanti olur sanki kızlar. ecem hoşgeldin canım. Seni de ekledim listeye
kızlar bu 3. yazısım...ama hala yokum lıstede..yoksa benı aranıza kabul etmıcekmısınız((
sat 19 aralık. tahmını dogum 25 eylul.cınsıyet tahmınım kız
burko benide ekler misin sat 02 aralık haftam:8+3 bugün d.tarihi 25 eylül cinsiyet tahmini erkek....
Canım 20 Aralık olmasın?:1shok:
Günaydın annişler buğün pazar diye herkes tembellik yapıyor sanırım.. Ben yarın hastaneye gidiyorum 1 gece misafir edecekler heyet raporu için.
Burko topiktesin sanırım en ileri gebelik haftası sende sanırım bulantılar ne alenmde... Bize moral olması açısından soruyorumm:))
Peki moral vereyim size, bulantılarım geçtihihoyyytYediğim bazı şeyler gaz yaptığında biraz rahatsızlanıyorum, o zaman da gaviscon dikiyorum tepeme, hemencecik kesiyorcokacimcoookBen korkmuştum aslında erken mi bitti benim bulantılar, bir tuhaflık mı var diye ama dün gördüm bebişimi ve maşallahı vardı teyzesi:CüvCüv:
Eser ve ADA ekledim canlarım sizi listeyea.s.
Benimde bulantılarım geçtiBurkocum. Aynen senin gibi banada bazı yiyecekler gaz yapıyor. Bende rennie ile çözüyorum. İnş. benimde bebişim iyidir. 6 martta görücem daha çok var. Bu arada senin göbeğin çıktımı merak ediyorum?
Peki moral vereyim size, bulantılarım geçtihihoyyytYediğim bazı şeyler gaz yaptığında biraz rahatsızlanıyorum, o zaman da gaviscon dikiyorum tepeme, hemencecik kesiyorcokacimcoookBen korkmuştum aslında erken mi bitti benim bulantılar, bir tuhaflık mı var diye ama dün gördüm bebişimi ve maşallahı vardı teyzesi:CüvCüv:
Eser ve ADA ekledim canlarım sizi listeyea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?