2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evdeki bütün küllükleri kırdımm..anca rahatladımmm...artık kimse evimde sigara içemez.. bütün evi temizledimm...anca kendime geldimm... off hasbinallahh...

arkadaşlar merhaba...
benimde SAT 19 aralık..şu anda 8+2 hamileyim :CüvCüv:
salı günü kontrolümüz var..umarım herşey yolundadır..gerçi iki hafta önce kalp atışlarını gördük muhteşem bir duygu rabbim herkeze yaşatsın..

kızlar herkese merhaba uzun zamandır giremedim kusura bakmayın. herkes iyidir umarım.yeni hemilelerimizi tebrik ederim,Allah hepimize hayırlı doğumlar,eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

sido çok özür dilerim canım. Birkaç gün girememiştim siteye, o ara yazmışsın herhalde, yeni gördüm. Kasıt yok bunda kader arkadaşıma.s.Böyle durumlarda bana özelden yazarsanız daha garanti olur sanki kızlar. ecem hoşgeldin canım. Seni de ekledim listeye

burko benide ekler misin sat 02 aralık haftam:8+3 bugün d.tarihi 25 eylül cinsiyet tahmini erkek.... kilom 75

Son düzenleme:
Günaydın annişler buğün pazar diye herkes tembellik yapıyor sanırım.. Ben yarın hastaneye gidiyorum 1 gece misafir edecekler heyet raporu için.
Burko topiktesin sanırım en ileri gebelik haftası sende sanırım bulantılar ne alenmde... Bize moral olması açısından soruyorumm:))

Peki moral vereyim size, bulantılarım geçtihihoyyytYediğim bazı şeyler gaz yaptığında biraz rahatsızlanıyorum, o zaman da gaviscon dikiyorum tepeme, hemencecik kesiyorcokacimcoookBen korkmuştum aslında erken mi bitti benim bulantılar, bir tuhaflık mı var diye ama dün gördüm bebişimi ve maşallahı vardı teyzesi:CüvCüv:

Eser ve ADA ekledim canlarım sizi listeyea.s.

Son düzenleme:

Benimde bulantılarım geçtiBurkocum. Aynen senin gibi banada bazı yiyecekler gaz yapıyor. Bende rennie ile çözüyorum. İnş. benimde bebişim iyidir. 6 martta görücem daha çok var. Bu arada senin göbeğin çıktımı merak ediyorum?

Benim göbeğim hiç yok olmadı ki:roflol:Biraz daha dolgunlaştı gibi sanki ama tam emin olamıyorum çünkü ben kendimi bildim bileli göbekli ve koca totolu bir insandım:CüvCüv:

ADAcığım aman dilini ısır, MAŞALLAH de:1shok:Biz de dua edelim arkadaşlar, Allah hiçbir anneye, anne adayına evlat acısı yaşatmasın:Saruboceq:

Son düzenleme:
burkocum şimdi en kıdemli senmisin :):):) bu arada benim doktor ilk üç ay bitene kadar hiç bir ilaç içme dedi.buna gavisconda dahilmiş...bikaç kez içtim dedim doktoruma oda daha içme dedi...inşallah bebişime bi zararı dokunmamıştır....

burko bide benide şu cinsiyet listesine eklermisin.ilk zamanlar kız diye geçiyodu içimden ama şimdi nedense erkek hissediyorum....kilomda 48

selam kızlar..ya aslında çok şükür benim çok aşırı bulantılarım olmuyor..ama malesef tiksindiğim şeyler oldu..mesela kıymayı hiçbir şekilde görmek istemiyorum..ama geçen haftalara göre yemek yemeye beşladım cokacimcoook...
bakalım salı günü gidicez..benim içime hep erkek gibi doğuyor ama babamız kızım diye seviyor göbüşümü..ya bu arada kızlar benim karnım yavaş yavaş çıkmaya ve sertleşmeye başladı..ya çabuk gelsin kontrol günü..gerçi her güne meleğimin cd sini izleyerek başlıyorum kalp atışını dinliyorum muhteşem bir duygu bu ya..rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu..allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

hekese merhaba
mozijiku kedinihal pushing assos burko eslem ve diğer arkadaşlar nasılsınız bakalım:uhm:
çok hızlı ilerliyo sayfalar bazen takip edemiyorum
herkes iyiyidr umarım bebişler de iyidir
ben 12 haftalık oldum haftayada ikili test için gidicez dr inşallah sonuçlar ii çıkar :Saruboceq:
en başında keseyi göreyim diye dua ettim snr kalp atışları snr elleri ayakları maşallah benimki pek hareketli hop hop hopluyo dönüyo boyuna şimdide test için dua ediyorum hayırlısıyla şu 3-4 ayı bi geçirsek zaten hamile olduğumuzu o zaman anlıcaz herhalde
benimde sadece sabah ve akşam bulantılarım oluyo gün içinde biras daha rahatım bu aralar hepsi eçicek allahın izniyle yerimsenibenyerimseniben

Benim ne zaman bitecek acaba yaaa senağlama
Bu çarşamba 12. haftayı doldurucam ve hala her gece yediklerimi çıkarmaya
devam ediyorum...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…