2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh canımm Allah ım yardımcın olsun
dikkatli ol hayatım yaa neyseki açılman yokmuş dikkat edersen kasılmalarlada olsa
baya dayanırsın burda çok kişi var öyle olan biliyorsun çok şükür haftalardır bebekleri sabrediyor ailende telaş yapmıştır yazık

biz de babanemle dün aynı şeyi konuştuk tatlım. bu yaz nasıl geçecek. ay şu haftayı da atlatsak derken sona yaklaşıyoruz allahın izniyle. babanem diyor kucağıma geldiğin gün dün gibi bir yaşına gelse diyordum bak şimdi bebeğini bekliyoruz diye. zaman çok çabuk geçiyor gerçekten canımcım.
hayırlısı olsun canım. sen de söle bebişine anneanne babaanneyi beklesin canım kadınlar haklı kaydirigubbakcemile3

demi yaaa Allah ım inşallahh doğduğu büyüdüğü günleride göstersin bizlere

bitanemm iyiyim çok şükür bugün biraz reflü biraz yüksek şeker ve birazda ağrıyla aranızdayım ama zımmba gibiyiiimm :)))) mesajı yazdım telefon geldi ondan yazamadım devamını sen nasılsın canım fıstık kızım nasıllar keyfi yerindemi içerde :)

hoşgeldin canımcım. bugünün gündemi baya ağır. aileler yardımlar vs. herkes hafif depresif canım. sana ihtiyacımız var... sen nasılsın?

ayy kıyamam size tatlım yaaa demek gündem ağır :))) bendede gündem bikaç gündür ağırdı şekerim 250 oldu düştü falan ama delidir ne yapsa yeridire verdiler ellemediler beni :))) bende demin 25 günlük bebeği olan bi arkadaşımla konuştum.. evde annesi babası kayın peder ve annesi, 2 kardeşi var.... kız delirmiş herkes buna tafra yapıyomuş surat asıyomuş filan yazık sütü gidip gelmiş bi ara.. tam evden kovmalıklar yani... Allahım bebeklerimizi kendi klendimize sağlıkla byütmek kısmet etsin yoksa özellikle ben gibi delilerin işi çookk zorr :))

şişşştt sus bakem anneler doğurma diyosa doğurulmaz tık çocuu içeri geri 25 inden sonrasını bekle :))))))))))))))))) yaa varya alem bunlar yemin ederim... isterlerse kreşe çıkar direkt daha iyi olur :)

ayyyyyyyyy ben ne zaman gelsem siteye bir sessizlik çöküyor kimse konuçmuyor
şimdi küscem gitcem gelmeyeceğim akşama kadar
baharım lafım sana değil :))))

demi yaaa Allah ım inşallahh doğduğu büyüdüğü günleride göstersin bizlere

amin canım. çok güzel günler göreceğiz burda çok özel şeyler paylaştık daha da paylaşacağız allahın izniyle. mis kokularını, şirinliklerini, kusmuklarını anlatcaz birbirimize.
benim bugün kontrolüm var emsalll 1530 da eşim yetişebilirse gitcez tabi. dua edin bizim için...

canımıniçi bende iyiyim çok şükür bel ağrım dışında tabii :))
seninde tüm bu saydıklarına ragmen zımbaaa gibi olmana ayrıca çok sevindim :))))))
dikkat et kendine tatlışkomm
kızımda iyi teyzesi çok şükür Allah a bu gün azcık süslebeceğiz kuaföre gideceğiz az sonra opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyy ben ne zaman gelsem siteye bir sessizlik çöküyor kimse konuçmuyor
şimdi küscem gitcem gelmeyeceğim akşama kadar
baharım lafım sana değil :))))

bebiyiiiimm en büyük gürültü kaynağı geldi nereyee kaçıyosunnnnn bak bursan kaçarsan telefon açar vırvır yaparım sen bilisinnn!!! :)))))) :umursamaz: :roflol:

geçmiş olsun canım. şimdi iyisin ama dimi ?
arkadaşının haline üzüldüm walla. bu insanlar neden böyle yaaaa. bazen eşimde bana normal insanı bile üzecek şeyler söylüyor unutuyor hamile olduğumu. yahu tamam normal davranmaya çalışıyorum sıkıntılarımı yansıtmıyorum ama normal değilim ki dimi ya? allahtan babanem olcak sadece başımda. o kadar kalabalık olsa evim alır oğlumu kendimi yollara vururdum herhalde.

hayatım iyi olmaktan başka çarem yok Allah büyük dertlerden sakınsın geçecek bunlar napalım... takarsam dahada büyür sıkıntım takmassam aha böle deli gibi bişi oluyom idare edin artıkın benlee :))
ayrıca sizin öle pek güselleşmeye ihtiyacınız yok doğalınız yeter girdiğiniz her ortama ama yinede arada kuaförde lazım ele güne karşı şöööleeeeeeeee :))))))))))))

iyiyim tatlım çok şükür napalım gündelik sıkıntılar bunlar deyip geçiyorum.. :) benim eşimdede aynı sorun var.. ben sevmiyorum sorunum olsa bile her dakka ona ağlamayı naz kapris yapmayı kii yapamam zaten ona rağmen ne bişeye elini sürer ne bana bi lafından sakınır.... ayrıca evet aileler bazen gerçekten çok anlayışsız oluyo... kıza anneleri kızdırma bak gideriz diyomuş kaynanası konuşmuyomuş... uyumak üzere olan bebeği alıp elden ele gezdiriyolarmış ver o uyumaz daha biz biliriz diyee filan falan... vallahada billahada kitlerim kendimi odaya sıkan girsin alsın bebeğimi.. :)))

selam hanımlar
nasılsınız?
kaç gündür temizlik yapmaktan haşatım çıktı
yorgunluktan anca attım kendimi koltuğa
geçmişe bakamadım
bi yaramazlık yok dimi??

çok haklısın canım bi çok şeyimizi birlikte paylaştık en mutlu anlarımızda biz bizeydik
zamanın bu kadar güzel ve akıcı geçmiş olmasının en büyük sebeblerinden biride belki bu
inşallahh dediğin gibi dahada güzel şeyler paylaşacagız Rabbimin izni ile

bebiyiiiimm en büyük gürültü kaynağı geldi nereyee kaçıyosunnnnn bak bursan kaçarsan telefon açar vırvır yaparım sen bilisinnn!!! :)))))) :umursamaz: :roflol:

kurbanlarr olurum ben sizi veren Allahh aaaa
senin gibi gürültü kaynağına can kurban hayatımm
aceepp kaçsamdaa o güzel sesinimi duysam kii CADIARZU
kızlar bu hatunun hem kendisi hem ses tonu bir güzel ki anlatamam telefonda konuşuyoruz kapatmaya kıyamazsın bir tatlı konuşuyor kii maşallahhh

aminnnnnnnn canımcım haklısın Allah ım şifa versin sana inşallahh
ahhhh benim canıma bak yaaa sağolasın ama inan kaşlar bıyıklar tam bir felaket oldular
bıyıklar burulacak konuma geldi nerdeyse :))))))
bir gidelim dediğin gibi kendimize gelelim malum bizim ellerii bilirsin ele güne karşı havamız olsun :))))

selam hanımlar
nasılsınız?
kaç gündür temizlik yapmaktan haşatım çıktı
yorgunluktan anca attım kendimi koltuğa
geçmişe bakamadım
bi yaramazlık yok dimi??

hoşgeldiniiiiz sizdee :))) bende sondan eklenenlerdenim ama anladıım kadarıyla bi yaramazlık olmamış :) herhalde artık yapacak işin kalmamıştır kıyafetleriniz temizliğiniz herşeyiniz hazırdır demi...??

ayrıca kızlar nerdesiniz yaa paylaştığım videoya bakıyosanız eğer o 62 dk mı ne sürüyooooo okadar saat sizimi beklicezzzz :)))))))))))

Canım bu kadar yorarsan kendini , sıpna gelir ona göre :ecrin_bebek:

yaa ramazan geliyo malum, kızkardeşimde gelmişken onla birlikte camlar, boya badana, mutfak
Allah ne verdiyse, giriştik temizledik
diğer yandanda dolaba ramazanlık yiyecek hazırlayıp koydum
bugünde kapılar silincek, banyolar yıkancak
kilo alalım derken zayıflicaz galiba
aman sıpam bu haftada dursun teyzesi
haftaya pazartesi kontrolümüz var yine nstye bağlancaz, o zaman gelirse gelsin artık napalım zemuszemus

ee ama kızlar sızde yemek saatlerınde gelıyorsunuz sonrada küsüyorsunuz:) sabahları alalım sızı buraya iş güç azken herkes sohbete acken gelın:)

iyi maşallah o zaman
çok şükür canım, işler bitti, çantamız, odamızcicilerimiz hazır
temizliğimizde bitti sayılır, bugün son rütüşler yapılır
kızımın beşiğinide yatak odama aldım, bekliyorum artık vaktini doldurup sağlıcakla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…