slm kizlaaarr..
dr.a gittim geldim kasilmalarim cok SIK geliyomus.ama daha rahim agzinda acilma yok.erken gelebilirmis dedi.annemle kaynanamda kizip duruyolar bana sinir oldum.onlar istanbuldalar ayin 25inde gelcekler buraya.onlar gelmeden dogurmuycakmisim.üsütük bunlar yaaa sabahtan beri yediler beni.sanki benim elimde ne zaman dogurcagim:/
biz de babanemle dün aynı şeyi konuştuk tatlım. bu yaz nasıl geçecek. ay şu haftayı da atlatsak derken sona yaklaşıyoruz allahın izniyle. babanem diyor kucağıma geldiğin gün dün gibi bir yaşına gelse diyordum bak şimdi bebeğini bekliyoruz diye. zaman çok çabuk geçiyor gerçekten canımcım.ilk hamile olduğumu öğrendiğimde zaman hiç geçmeyecek gibi gelmişti 9 ay nasıl biter ki dedim
beni dondursalar 9 ay sonra çözsünler falan diyordum bana gülüyorlardı
şimdi arkama bakıyorum dün gibi o haberi aldıgım gün zaman ne çabuk geçmiş diyorum
Allah ıma binlerce kez şükürler olsun
hayırlısı olsun canım. sen de söle bebişine anneanne babaanneyi beklesin canım kadınlar haklı kaydirigubbakcemile3slm kizlaaarr..
dr.a gittim geldim kasilmalarim cok SIK geliyomus.ama daha rahim agzinda acilma yok.erken gelebilirmis dedi.annemle kaynanamda kizip duruyolar bana sinir oldum.onlar istanbuldalar ayin 25inde gelcekler buraya.onlar gelmeden dogurmuycakmisim.üsütük bunlar yaaa sabahtan beri yediler beni.sanki benim elimde ne zaman dogurcagim:/
biz de babanemle dün aynı şeyi konuştuk tatlım. bu yaz nasıl geçecek. ay şu haftayı da atlatsak derken sona yaklaşıyoruz allahın izniyle. babanem diyor kucağıma geldiğin gün dün gibi bir yaşına gelse diyordum bak şimdi bebeğini bekliyoruz diye. zaman çok çabuk geçiyor gerçekten canımcım.
hayırlısı olsun canım. sen de söle bebişine anneanne babaanneyi beklesin canım kadınlar haklı kaydirigubbakcemile3
aşkımmmmmmmmm hoşgeldinn nabersin
bende yeni geldim bu günün gündemi kaynaların ve ailelerin bebeklerimiz için bişey yapmaması ve sanırsam kilo alımı ve çatlak mevzuları son iki konudan emin değilim :))
hoşgeldin canımcım. bugünün gündemi baya ağır. aileler yardımlar vs. herkes hafif depresif canım. sana ihtiyacımız var... sen nasılsın?
slm kizlaaarr..
demi yaaa Allah ım inşallahh doğduğu büyüdüğü günleride göstersin bizlere
bitanemm iyiyim çok şükür bugün biraz reflü biraz yüksek şeker ve birazda ağrıyla aranızdayım ama zımmba gibiyiiimm :)))) mesajı yazdım telefon geldi ondan yazamadım devamını sen nasılsın canım fıstık kızım nasıllar keyfi yerindemi içerde :)
ayy kıyamam size tatlım yaaa demek gündem ağır :))) bendede gündem bikaç gündür ağırdı şekerim 250 oldu düştü falan ama delidir ne yapsa yeridire verdiler ellemediler beni :))) bende demin 25 günlük bebeği olan bi arkadaşımla konuştum.. evde annesi babası kayın peder ve annesi, 2 kardeşi var.... kız delirmiş herkes buna tafra yapıyomuş surat asıyomuş filan yazık sütü gidip gelmiş bi ara.. tam evden kovmalıklar yani... Allahım bebeklerimizi kendi klendimize sağlıkla byütmek kısmet etsin yoksa özellikle ben gibi delilerin işi çookk zorr :))
şişşştt sus bakem anneler doğurma diyosa doğurulmaz tık çocuu içeri geri 25 inden sonrasını bekle :))))))))))))))))) yaa varya alem bunlar yemin ederim... isterlerse kreşe çıkar direkt daha iyi olur :)
ayyyyyyyyy ben ne zaman gelsem siteye bir sessizlik çöküyor kimse konuçmuyor
şimdi küscem gitcem gelmeyeceğim akşama kadar
baharım lafım sana değil :))))
bitanemm iyiyim çok şükür bugün biraz reflü biraz yüksek şeker ve birazda ağrıyla aranızdayım ama zımmba gibiyiiimm :)))) mesajı yazdım telefon geldi ondan yazamadım devamını sen nasılsın canım fıstık kızım nasıllar keyfi yerindemi içerde :)
ayy kıyamam size tatlım yaaa demek gündem ağır :))) bendede gündem bikaç gündür ağırdı şekerim 250 oldu düştü falan ama delidir ne yapsa yeridire verdiler ellemediler beni :))) bende demin 25 günlük bebeği olan bi arkadaşımla konuştum.. evde annesi babası kayın peder ve annesi, 2 kardeşi var.... kız delirmiş herkes buna tafra yapıyomuş surat asıyomuş filan yazık sütü gidip gelmiş bi ara.. tam evden kovmalıklar yani... Allahım bebeklerimizi kendi klendimize sağlıkla byütmek kısmet etsin yoksa özellikle ben gibi delilerin işi çookk zorr :))
şişşştt sus bakem anneler doğurma diyosa doğurulmaz tık çocuu içeri geri 25 inden sonrasını bekle :))))))))))))))))) yaa varya alem bunlar yemin ederim... isterlerse kreşe çıkar direkt daha iyi olur :)
canımıniçi bende iyiyim çok şükür bel ağrım dışında tabii :))
seninde tüm bu saydıklarına ragmen zımbaaa gibi olmana ayrıca çok sevindim :))))))
dikkat et kendine tatlışkomm
kızımda iyi teyzesi çok şükür Allah a bu gün azcık süslebeceğiz kuaföre gideceğiz az sonra opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım. şimdi iyisin ama dimi ?
arkadaşının haline üzüldüm walla. bu insanlar neden böyle yaaaa. bazen eşimde bana normal insanı bile üzecek şeyler söylüyor unutuyor hamile olduğumu. yahu tamam normal davranmaya çalışıyorum sıkıntılarımı yansıtmıyorum ama normal değilim ki dimi ya? allahtan babanem olcak sadece başımda. o kadar kalabalık olsa evim alır oğlumu kendimi yollara vururdum herhalde.
selam hanımlar
nasılsınız?
kaç gündür temizlik yapmaktan haşatım çıktı
yorgunluktan anca attım kendimi koltuğa
geçmişe bakamadım
bi yaramazlık yok dimi??
amin canım. çok güzel günler göreceğiz burda çok özel şeyler paylaştık daha da paylaşacağız allahın izniyle. mis kokularını, şirinliklerini, kusmuklarını anlatcaz birbirimize.
benim bugün kontrolüm var emsalll 1530 da eşim yetişebilirse gitcez tabi. dua edin bizim için...
bebiyiiiimm en büyük gürültü kaynağı geldi nereyee kaçıyosunnnnn bak bursan kaçarsan telefon açar vırvır yaparım sen bilisinnn!!! :)))))) :umursamaz: :roflol:
hayatım iyi olmaktan başka çarem yok Allah büyük dertlerden sakınsın geçecek bunlar napalım... takarsam dahada büyür sıkıntım takmassam aha böle deli gibi bişi oluyom idare edin artıkın benlee :))
ayrıca sizin öle pek güselleşmeye ihtiyacınız yok doğalınız yeter girdiğiniz her ortama ama yinede arada kuaförde lazım ele güne karşı şöööleeeeeeeee :))))))))))))
selam hanımlar
nasılsınız?
kaç gündür temizlik yapmaktan haşatım çıktı
yorgunluktan anca attım kendimi koltuğa
geçmişe bakamadım
bi yaramazlık yok dimi??
Canım bu kadar yorarsan kendini , sıpna gelir ona göre :ecrin_bebek:
hoşgeldiniiiiz sizdee :))) bende sondan eklenenlerdenim ama anladıım kadarıyla bi yaramazlık olmamış :) herhalde artık yapacak işin kalmamıştır kıyafetleriniz temizliğiniz herşeyiniz hazırdır demi...??
ayrıca kızlar nerdesiniz yaa paylaştığım videoya bakıyosanız eğer o 62 dk mı ne sürüyooooo okadar saat sizimi beklicezzzz :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?