ya işte insanlar tip tip tatlım yaa bazen annede olsa babada farketmiyo herkes birbirinden değişik Allah iyilere çattırsın ailenin evladın arkadaşın herşeyin hayırlısını versin derler ya boşa değilmiş o laf....
ay evet kızlar bi ara ne gülmüştüm ama emsale günü bitirip rüyada devam ediyomuş topiğe yaaa :))))))))))
sizde hoşgeldiniiiizzz nasılsınız bakalımmm güzelliklerr :))
neyse şükür ağrın kalktığında yokmuş Allah tekrarından saklasın...
ya insan şimdiden böleyse doğunca nasıl anneleşecek kimbilir dimi yaa....
şekerim annem izmirde...herkes gibi onunda ben doğurunca haberi olcka kısmetse bebekten öle istiyoz :))) kaynana desen zaten yok.. biliyosun bodrumda yaşıyoruz biz e burda zaten kimsem yok.... Allah sonumu hatyretsin demem ondan zaten.... :)) daha bebeğin dolabı yok, yıkayıp yerleştiricek valizde dolapta olmayınca kaldık öyle.... bakalım yarın halledicez işallah kocam zaman ayırırsa... :)
slm canım hoşgeldin
biz bildiğin gibiyiz sizinde iyi olmanıza çok sevindik
anne olmak dünyanın en güzel duygusu Allah a bin şükür
tüm bu ağrılar hamileliğin ve son zamanların verdiği sıkıntılar yaşanması çok normal
az kaldı canım sabret
bu arada ben kaçtım kızlar bı duş alayım hazırlanıp çıkayım
ben gelene kadar çok kaynatırsanız yandınız elimdenn ona göre
tamamen üzerime alınırım sesiz zamanlrın nedenini ona göre haaa :))))))
selam canımcım, hoşgeldin
maşallah yıkılmadın ayaktasın
ağrılar gittikçe artıyor valla
haa gayret accık kaldı
kızım sende amma rahatsın heee, erkenden doğuma gitcek olsan varmı bari işlerini görecek hazırlığını yapacak birileri?
kesin yaslandığın bir dağ var sırnaşık şey
yoksa gelmişin 35 haftaya hala hazırlık yok, olmaz böyle amaaklava:
ya işte insanlar tip tip tatlım yaa bazen annede olsa babada farketmiyo herkes birbirinden değişik Allah iyilere çattırsın ailenin evladın arkadaşın herşeyin hayırlısını versin derler ya boşa değilmiş o laf....
ay evet kızlar bi ara ne gülmüştüm ama emsale günü bitirip rüyada devam ediyomuş topiğe yaaa :))))))))))
sizde hoşgeldiniiiizzz nasılsınız bakalımmm güzelliklerr :))
neyse şükür ağrın kalktığında yokmuş Allah tekrarından saklasın...
ya insan şimdiden böleyse doğunca nasıl anneleşecek kimbilir dimi yaa....
Hoşbulduk tatlım çok sağol. Hadi görüşmek üzere kendine iyi bak canımcım şimdiden sıhhatler olsun geç kalma....
Hoşbulduk tatlum gördüğünüz gibi yıkılmadım çok şükür ama gece uyuyunce ne rüyalar gördüm suyum gelmiş falan filan:))) Siz nasılsınız?
İyiyiz tatlım berbat geçen iki gece ve bir günden sonra çok şükür yoluna girdi bir ara gerçekten doğuruyorum sandım benim yalancı sancılarda başladı artık valla dün gece 3-4 kez acayip şekilde kasığımı bıçak saplanır gibi oldu asla öncekilere benzemiyordu.Sen nasılsın canım prensesimiz nasıl?opuyorumnanaktan
Gamzecim ben de izlemiştim o videoyu sadece en sonunu izleyememiştim , o zamandaha yeni hamileydim malum uykuya yenik düşüyordum ....Yine de sağol paylaşım için ...
Dün patronuma dedim ben haftaya cuma işten ayrılıcam diye, adam tatile gitmeseydi bu cuma ayrılıcaktım ama bütün ofisi ve 2 mimar arkadaşı bana yönlendirince haftaya kaldı ...Neyse daha vaktin var dedi, bende kötü ihtimalle 4 hafta sonra doğum olabilir dedim sezeryan olma ihtimalim yüksek , evde de kalıp fazla dinlenemicem dedim , bana diyor ki doğumdan sonra dinlenirsin saftoz ya doğumdan sonra hangi anne dinlenmiş ki ben dinleneyim ....
,,kızlar ben çıkıyorum
kızkardeşimi dişçiye götürcem
kızcazın yirmiliği zorluyor, ilaç filan verir doktor, alıp gelelim
işim olmazssa girerim tekrar, öptüm hepinizi ikişer ikişer
canım benim niye kızarıp bozarıyorsun ki hem hiçte abartmıyorum
hatırlasana buluştuğumuz gün saat nasıl geçti anlamadım akşam saat 11 i geçiyordu ayrıldıgımızda ama doyamamıştım sana ve sohbetine :))
canım bu gün kına gecesi var perşembe düğün
malum artık moda bir gün dinlenmek oda nerden çıktıysa kınada evde olacak aile arasında bu gün pek güzel olmam bir fön işte :))
az sonra duş alıp gelin hanımıda alıp kuaföre gideceğim ben gidecektim oda aynı saatte gidecekmiş teyzemle gideyim demiş
gelene kadar özleyeceğim sizi şekerlerr :)))
mehmet ali erbil in dediği gibi beynimi yemişim ben o zaman :)))
yahu bacım sende çok uzakta oturyorsun burada iki tane can dostu edindim biri sen diğeri dilek ama ikinizde uzaksınız gelelim iki yardım edelim iki gebeş yapardık ufak ufak
geçen gün eşime dedim gamzeyi özledim ama çok uzak gidemeyiz demi dedim
güldü gidemeyiz 4 saat dedi boynumu büktüm :)))
yahu bacım sende çok uzakta oturyorsun burada iki tane can dostu edindim biri sen diğeri dilek ama ikinizde uzaksınız gelelim iki yardım edelim iki gebeş yapardık ufak ufak
geçen gün eşime dedim gamzeyi özledim ama çok uzak gidemeyiz demi dedim
güldü gidemeyiz 4 saat dedi boynumu büktüm :)))
İyiyiz tatlım berbat geçen iki gece ve bir günden sonra çok şükür yoluna girdi bir ara gerçekten doğuruyorum sandım benim yalancı sancılarda başladı artık valla dün gece 3-4 kez acayip şekilde kasığımı bıçak saplanır gibi oldu asla öncekilere benzemiyordu.Sen nasılsın canım prensesimiz nasıl?opuyorumnanaktan
Kıyamam ben sana tatlımmmmmm opuyorumnanaktan Biliyorsun biz biraz daha yakınız başımızın üstünde yeriniz var ne zaman isterseniz buyrun gelin canım hatta doğumdan sonra bebeklerimizle görüşücez inşallah hem öyle birkaç saatliğine de değil geldinizmi yatıya kalacaksınız artık bırakmam kolay kolay.
dilekcim hoşgeldin tatlım. kusura bakma geç oldu accuk ama bugün ofiste yalnızım yemeğim gelmedi açlıktan tansiyonum düştü vs.vs. daha iyi olmana sevindim canımcım. ay annecikler olduk biz yaaaa kendimizden çok bızdıkları düşünür olduk hey allahım nelere kadirsin.
söle ona bikere 2.5 saat sürüyo yol... senin düşünmen yeter kıyamam sana ben.... bende çok özledim seni nasılda güzel olurdu yaa...(( bak üzüldüm şimdi... ( ne güzel izmirde çok tatlı bi arkadaşım daha oldu çokk şükür ama bebek doğunca gelin bari hem ozaman havada çok güzel oluyo burda yaa......
çok şükür güzelim yaa beterinden saklasın Allahım ne diyelim... benimde malum bölgemdeki ve kalçalarımdaki ağrılardan uyuyamıyorum geceleri iki gündür özellikle delirmiş durumda ağrılar... bi kızıyorum bide diyorum bebişim başka yol bilmiyo orayı zorluyo tamam kızmıcam diyom ama zombiler gibi geziyom gün ağarıncada.. :)) bakalım bi iki hafta sonra neler olcak banaa :)) çok şükür kızçemin haraketleeri yerindede endişe edecek bi durumumuz yok :))
söle ona bikere 2.5 saat sürüyo yol... senin düşünmen yeter kıyamam sana ben.... bende çok özledim seni nasılda güzel olurdu yaa...(( bak üzüldüm şimdi... ( ne güzel izmirde çok tatlı bi arkadaşım daha oldu çokk şükür ama bebek doğunca gelin bari hem ozaman havada çok güzel oluyo burda yaa......
çok şükür güzelim yaa beterinden saklasın Allahım ne diyelim... benimde malum bölgemdeki ve kalçalarımdaki ağrılardan uyuyamıyorum geceleri iki gündür özellikle delirmiş durumda ağrılar... bi kızıyorum bide diyorum bebişim başka yol bilmiyo orayı zorluyo tamam kızmıcam diyom ama zombiler gibi geziyom gün ağarıncada.. :)) bakalım bi iki hafta sonra neler olcak banaa :)) çok şükür kızçemin haraketleeri yerindede endişe edecek bi durumumuz yok :))
canlarım benimmmm sizi çok seviyoruzz Allah razı olsun hepinizden
gemzemm sanada kocaman kocaman teşekkür ederiz kızımla
inşallahhh kızlarımız doğsun dediğiniz gibi prenseslerle birlikte buluşup konuşacağız
kızlarımızda tanışacak kaynaşacak oynayacaklarr
Allah ım yaaa ne güzel hayal etmesi bile inşallahh o günlerde gelecek sağlıkla sıhhatle
bu arada kopamadım sizden ama gitmem gerek :)))))
tekrar öpüldünüz
by by
Rica ederim şekerim ne demek hoşbulduk... opuyorumnanaktan Kıyamam ben sana gel ben sana yemek hazırlarım pek becerikli değilimdir ama sırnaşık şey Valla öyle yaaa artık bundan sonra hayatımız bu şekilde akıppp gidecek:)))
Dilekçim kusura bakma yeni ferketim , tek gözüm kapalı bir yandan okuyom bir yandan çiziyon ancak bu kadar oluyor , sevindim ağrının geçmesine :))))
Gamzecim bilmiyormusun erkekler herşeyi daha iyi bilirler , hele bu ara sezeryan olabilir dediğimiz her erkek acayip yorumlar yapıyorlar kendimi zor tutuyorum , kaç kere doğurdunuz dememek için ... En son eşimin arkadaşına dedim valla , yok şu kadar açılma yok bu kadar açılma diyordu bende karın değilde sen doğurdun heralde dedim , ondan çok konuşuyorsun .....
Dilekçim kusura bakma yeni ferketim , tek gözüm kapalı bir yandan okuyom bir yandan çiziyon ancak bu kadar oluyor , sevindim ağrının geçmesine :))))
Gamzecim bilmiyormusun erkekler herşeyi daha iyi bilirler , hele bu ara sezeryan olabilir dediğimiz her erkek acayip yorumlar yapıyorlar kendimi zor tutuyorum , kaç kere doğurdunuz dememek için ... En son eşimin arkadaşına dedim valla , yok şu kadar açılma yok bu kadar açılma diyordu bende karın değilde sen doğurdun heralde dedim , ondan çok konuşuyorsun .....
ay canım benim yemiş kadar oldum dicem ama yalan olcak hala açım yahu :) 1 saat olcak nerdeyse iki bina öteden söledim güya. bi gelsinler tartaklıcam onlarıklava:
Canım yaa sana da çok geçmiş olsun. Benim ağrımda belimin sağ tarafındaydı ama sağ kalçamda acayip şekilde ağrıyordu sıcak su torbası koydum dün gece sağ totomun üzerine biraz iyi geldi tabi sonra yine başladı ama geçici de olsa bir rahatlama vermşti çok şiddetli olduğu zamanlarda sana da tavsiye ederim canım. Senin ağrılar biraz erken başlamış tatlım ama umarım doğuma kadar sürmez.
tatlım ben attan düşmüştüm sağımda kalça ağrım zaten vardı.bide üste bu çatı genişlemesinden ötürü gelişen ağrılar eklendi tam oldum ne uyku kaldı ne huzur ama napiyim geçicek bunlarda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?