2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hanimlar geri dondum
yaaa isleri devretmekten kalanlari yazip dosyalamaktan toplantilardan girip sohbete katilamiyorum ((
ismim altta gorunuyor burdayim ama yazmiyorum sanmayin sakin

doktor randevum persembeden cumaya alindi yine yaw. bu doktor surekli benim randevularimla oynuyor

Sorma canım yaaa bu durum bazen bizide sinir ediyor çünkü lokantaların çoğu dükkandaki müşterilerine öncelik tanıyıp siparişleri ikinci plana atıyorlar şimdi yerine gitseydin çoktan doymuştun

şimdi aradım siparişi unutmuşlar delirdim yaaaaa... hemen dedim getirin yemeğimi gelirsem oraya hepinizi tartaklarım :))) oy ben hala açım yaaa. ebru gibi çekmeceye stok ta yapmamışım. akıllı hatun şu ebru yaaa walla.

baharcım canım bu saate mi kaldı senin yemeğin, bence getiren çocuğuda yiyebilirsin he he ceza olarak ...
güzel fikir walla yasemincim. zaten gözüm döndü açlıktan...
ne biçim doktor o öle bir hamişin duyguları ile oynuyor ayıp ayıp... bu arada ben de şimdi kulaklarını çınlattım. iyi insan lafının üstüne gelirmiş hakkaten :)

Gamzecim edepli erkek zaten bu tarz şeylerin yorumunu yapmaz , ama bir yandan da ben bayanlara kızıyorum bazı kadınlar ulu orta ağdaydı, regl ağrısıydı , ne bileyim doğumsal mevzulardı bunları konuşmasa daha iyi bence, sonuçta ne kadar samimi bir arkadaş ortamı da olsa , annelerimizden öğrendik bunlar mahrem şeyler...

Kafalarını kırmak lazım bu insanların nasıl esnaf bunlar yaa resmen iş yapmak istemiyorlar yaaa sonra da kriz var diyorlar klava: Daha ellerindeki müşterinin kıymetini bilmiyorlar sen yine sakinsin ben olsam getirmeyin istemiyorum der başka yerden söylerdim kaydirigubbakcemile3

yemegımı yedım geldım bende;:) kızlar valla seçimi yapın uykumu sohbet mi:)

gamzecım 31 agustosta sartlar esıtlenıyo:) bende 12de gelırım artık:)

slm biss geldik biras uzandık biras iş yaptık yemeğimizi yedik ve burdaaayııım
dilek çim bugün nasılsın???? bakem neler kaynatmışsınız???

ay kızlar bloga daldım gerçekten güzel şeyler öğrendim mesela rota virüs hiç duymamıştım bebeklerde ishal yapan bir virüs aşısı varmış vs. sizi unuttum biraz babamız aradı yatak odamızda Almina'nın bizimle yatması bir beşik görmüştük onu almış

zeytingözlüm sana meylim....
iyiyim öyle duruyorum durduğum yerde.
yarı dr okey derse taburcu olup köyümüze geri döneceğiz perşembe günü

haklısın canım banada ters geliyo ya öyle şeyler ne bileyim o açıdan biraz tutucuyum galiba.. erkeğin yanında herşey konuşulmaz dediğin gibi anandan atandan hiçmi bişiy öğrenmedin... sen kocanla ağdanı konuşursan arkadaşınla reglini konuşursan adamlarda gördükleri her kadına bu normal bişiymiş gibi rahatça akıl vermeye kalkabilirler ama bakalım her duyan kaldırabilecekmi o yorumları... nefret ediyorum öyle kancık muhabbeti yapan adamdan....

yemegımı yedım geldım bende;:) kızlar valla seçimi yapın uykumu sohbet mi:)

gamzecım 31 agustosta sartlar esıtlenıyo:) bende 12de gelırım artık:)

bon apetit şekeriiimm :) tamam ozaman madem 31 inde izin başlıyo ozamana kadar sana serbest kapris hakkı verelim biz uyuyalım sende burnumuzdan getirr :))) :roflol::roflol:
şaka bi yana maşallah iznede bebişin gelişinede az kaldı ne güzelllllll.... opuyorumnanaktan

zaman çok hızlı geçti kızlar. şu an sabırsısızız ama geriye bakınca Allahım dıyorum c.tesı gunu 8. ayım bıtıyor ve 9 a gırıyorum..

kızlar yeni geldim kızılaydan 1,5 saat yürümüşüm, tabi bunların bi kısmı mağazada dolaşarak geçiyor.....

bu arada harf arayanlara bir haberim var paşabahçeye ahşap boyanmış harfler gelmiş, oldukça büyükler de 12 cm falan boyları tek tek satılıyo tanesi 3,5 tl den 1, 5 tl ye inmiş.... bana çok ucuz geldi..... ama
boyamaları sade nokta falan var üzerinde... boyamalrı çok hoşuma gitmedi ama ahşap olarak süperler, belki tekrar alınıp boyanabilir mutlaka bakın... ve çok güzel stickerlar var, çocuk odaları için sticker şeklinde boy cetvelleri var 12,5 tl ama harikalar... çocuk odaları için stickerlar var ben hiç bu kadar güzel sticker desenleri görmemiştim, sıradan şeyler değil.....

gamzecim sen kilo veriyormuşsun canım ben de veriyorum tatlım, ve bu benim de canımı çok sıkıyor.....

slm biss geldik biras uzandık biras iş yaptık yemeğimizi yedik ve burdaaayııım
dilek çim bugün nasılsın???? bakem neler kaynatmışsınız???

canımmm hoşgeldiniz paşa ve validesigiller :)))) bak benden sana tavsşye öle uyuyom filan deme ahh yoruldum mahvoldum bittim filan de... aramızda baaazı çalışan arkidişler dirrekt fırçayı kayıyo benden sölemesi :))) :roflol::roflol::roflol: bugğn gündemde kaynanalar aileler doğumun mahremiyeti gibi konular var.. ama sen dersenki yok beğenmedim bunları başka bi konu var aklımda onada açığız canikom :))))

zeytingözlüm sana meylim....
iyiyim öyle duruyorum durduğum yerde.
yarı dr okey derse taburcu olup köyümüze geri döneceğiz perşembe günü

canımm hpşgeldinn maşallahh ne güzel bi haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))))))))

amma kaynatmışsınız heee maaşallah oku oku bitmedi yaawwwww
gamzecim video yu seyrediom çok güseelllll
dilekçim ii olmana çok sevndim
bahar cım güzel haberler bekliyoruz kontrolünden hadi bakemmmmm
ebruuu ben senden önce gitcem dr aaaazemuszemus

Yahu evdekiler ben size hayret bile ediyorum valla , buraya takılıyorsunuz diye ne bileyim şööle mıçını devirip yatmak varken mesaide ki gibi iki büklüm bilgisayar karşısına geçmek zor gelirdi heralde bana ...

oyle deme yasemın evde canın sıkılınca aklın hep burada oluyor. hele şu ara mıllet dogurmaya baslamısken..

ama gamze bende iş yapıom ve kukum ve belim çok ağrıyoooolülülülülülü hakket ama demiyom gari napemmm....paşam da yakında karnımı cartlatcak maaşallah öle bi hareketli maaşallahhh senin kızçe nasıllll??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…