Sorma canım yaaa bu durum bazen bizide sinir ediyor çünkü lokantaların çoğu dükkandaki müşterilerine öncelik tanıyıp siparişleri ikinci plana atıyorlar şimdi yerine gitseydin çoktan doymuştun
güzel fikir walla yasemincim. zaten gözüm döndü açlıktan...baharcım canım bu saate mi kaldı senin yemeğin, bence getiren çocuğuda yiyebilirsin he he ceza olarak ...
ne biçim doktor o öle bir hamişin duyguları ile oynuyor ayıp ayıp... bu arada ben de şimdi kulaklarını çınlattım. iyi insan lafının üstüne gelirmiş hakkaten :)hanimlar geri dondum
yaaa isleri devretmekten kalanlari yazip dosyalamaktan toplantilardan girip sohbete katilamiyorum((
ismim altta gorunuyor burdayim ama yazmiyorum sanmayin sakin
doktor randevum persembeden cumaya alindi yine yaw. bu doktor surekli benim randevularimla oynuyor
şimdi aradım siparişi unutmuşlar delirdim yaaaaa... hemen dedim getirin yemeğimi gelirsem oraya hepinizi tartaklarım :))) oy ben hala açım yaaa. ebru gibi çekmeceye stok ta yapmamışım. akıllı hatun şu ebru yaaa walla.
Gamzecim edepli erkek zaten bu tarz şeylerin yorumunu yapmaz , ama bir yandan da ben bayanlara kızıyorum bazı kadınlar ulu orta ağdaydı, regl ağrısıydı , ne bileyim doğumsal mevzulardı bunları konuşmasa daha iyi bence, sonuçta ne kadar samimi bir arkadaş ortamı da olsa , annelerimizden öğrendik bunlar mahrem şeyler...
yemegımı yedım geldım bende;:) kızlar valla seçimi yapın uykumu sohbet mi:)
gamzecım 31 agustosta sartlar esıtlenıyo:) bende 12de gelırım artık:)
slm biss geldik biras uzandık biras iş yaptık yemeğimizi yedik ve burdaaayııım
dilek çim bugün nasılsın???? bakem neler kaynatmışsınız???
zeytingözlüm sana meylim....
iyiyim öyle duruyorum durduğum yerde.
yarı dr okey derse taburcu olup köyümüze geri döneceğiz perşembe günü
slm biss geldik biras uzandık biras iş yaptık yemeğimizi yedik ve burdaaayııım
dilek çim bugün nasılsın???? bakem neler kaynatmışsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?