Yahu evdekiler ben size hayret bile ediyorum valla , buraya takılıyorsunuz diye ne bileyim şööle mıçını devirip yatmak varken mesaide ki gibi iki büklüm bilgisayar karşısına geçmek zor gelirdi heralde bana ...
kızlar yeni geldim kızılaydan 1,5 saat yürümüşüm, tabi bunların bi kısmı mağazada dolaşarak geçiyor.....
bu arada harf arayanlara bir haberim var paşabahçeye ahşap boyanmış harfler gelmiş, oldukça büyükler de 12 cm falan boyları tek tek satılıyo tanesi 3,5 tl den 1, 5 tl ye inmiş.... bana çok ucuz geldi..... ama
boyamaları sade nokta falan var üzerinde... boyamalrı çok hoşuma gitmedi ama ahşap olarak süperler, belki tekrar alınıp boyanabilir mutlaka bakın... ve çok güzel stickerlar var, çocuk odaları için sticker şeklinde boy cetvelleri var 12,5 tl ama harikalar... çocuk odaları için stickerlar var ben hiç bu kadar güzel sticker desenleri görmemiştim, sıradan şeyler değil.....
gamzecim sen kilo veriyormuşsun canım ben de veriyorum tatlım, ve bu benim de canımı çok sıkıyor.....
haklısın canım banada ters geliyo ya öyle şeyler ne bileyim o açıdan biraz tutucuyum galiba.. erkeğin yanında herşey konuşulmaz dediğin gibi anandan atandan hiçmi bişiy öğrenmedin... sen kocanla ağdanı konuşursan arkadaşınla reglini konuşursan adamlarda gördükleri her kadına bu normal bişiymiş gibi rahatça akıl vermeye kalkabilirler ama bakalım her duyan kaldırabilecekmi o yorumları... nefret ediyorum öyle kancık muhabbeti yapan adamdan....
dilekcim oyy yemeğe daldım yazamadım yahu :) allah kimseyi açlıkla sınamasın walla. çok beklemiyim diye yakından sipariş verdim 1,5 saat bekledim ya pessss :))
denizcim beşiğiniz çok tatlı canım gülü gülü kullanın.
gülayyy kıs 1,5 saat yürünür mü deli. rüzgar içerde baya sövmüştür sana walla :)))
İyiyiz tatlım bugün çok şükür sen nasılsın?
tülaycım yasemini bu düşüncelerinden dolayı kın kın kınıyoruz dimi??? walla eve gidiyom akşamüstü dinleneyim diye. eşim diyo laptopu alma ben hallederim mailleri falan yoooook topikte bişi kaçarsa diye bi de laptop taşıyom walla. :)aşkolsuuuunnn yasemin demek sen izinde olsan öle yapcen bizkkiiii siz arkadaşlarımız olmadan yapamıyoz duyduklarımıza bakkkk:çok üzgünüm:
ay kız bu tuba bize anlattı ballandıra ballandıra ahanda hepimiz doğurma meraklısı olduk. kız dur acık daha erken yahu. 37 yi görelim en azından aman diyim. hem öyle oturmakla çukur olaydı benim totoda krater gölü açılırdı anacım bunca zaman :)baharcım biraz zor oluyo tatlım ama yürümüyordum 1 iki haftadır resmen totom çürüdü oturmaktan, sol totomun ortasında çukur da ondan oluştu sanırım he he .9 artık yürücem, erken gelsin rüzgar hanım da....
Tülay ya benim evde internet yok ki istesemde giremicem yani , artık buldukça öğrenmeye çalışırım havadisleri ...Bu arada ben sizin için diyom tatlım , ben burda iki büklüm canım çıkıyor sizin evde yatıp uzanma şansınız var ya o bakımdan ...
Yahu evdekiler ben size hayret bile ediyorum valla , buraya takılıyorsunuz diye ne bileyim şööle mıçını devirip yatmak varken mesaide ki gibi iki büklüm bilgisayar karşısına geçmek zor gelirdi heralde bana ...
amma kaynatmışsınız heee maaşallah oku oku bitmedi yaawwwww
gamzecim video yu seyrediom çok güseelllll
dilekçim ii olmana çok sevndim
bahar cım güzel haberler bekliyoruz kontrolünden hadi bakemmmmm
ebruuu ben senden önce gitcem dr aaaazemuszemus
ama gamze bende iş yapıom ve kukum ve belim çok ağrıyoooolülülülülülü hakket ama demiyom gari napemmm....paşam da yakında karnımı cartlatcak maaşallah öle bi hareketli maaşallahhh senin kızçe nasıllll??
aşkolsuuuunnn yasemin demek sen izinde olsan öle yapcen bizkkiiii siz arkadaşlarımız olmadan yapamıyoz duyduklarımıza bakkkk:çok üzgünüm:
Tülay ya benim evde internet yok ki istesemde giremicem yani , artık buldukça öğrenmeye çalışırım havadisleri ...Bu arada ben sizin için diyom tatlım , ben burda iki büklüm canım çıkıyor sizin evde yatıp uzanma şansınız var ya o bakımdan ...
Ben bin pişmanım 32 haftada işten ayrılmadığıma , şimdide iş çıktı bırakamıyorum önüzmüde ki haftaya kadar , acısını eşimden çıkartıcam ama , neymiş bana doğumda kolye alacakmış birlikte alalım dedi , tabi biliyor benim mütevazı yapımı , bu sefer ona öyle bir kazık atıcam ki görücek gününü , pırlanta olmasada yükte ve pahada ağır bişey beğenicem ... Bir de küpe isticem mort olacak ....32 haftada çalışmaya devam et diyordu bir maaş bir maaştır diye , şimdi yalandan bırak istersen falan diyor sanki mümkünmüş gibi gıcık şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?