2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilekcim oyy yemeğe daldım yazamadım yahu :) allah kimseyi açlıkla sınamasın walla. çok beklemiyim diye yakından sipariş verdim 1,5 saat bekledim ya pessss :))
denizcim beşiğiniz çok tatlı canım gülü gülü kullanın.
gülayyy kıs 1,5 saat yürünür mü deli. rüzgar içerde baya sövmüştür sana walla :)))

aşkolsuuuunnn yasemin demek sen izinde olsan öle yapcen bizkkiiii siz arkadaşlarımız olmadan yapamıyoz duyduklarımıza bakkkk:çok üzgünüm:

canım hoşgeldin yormadın işallah kendini.... bende baya haraketliyim etkisi varmı kilo alıp vermemde bilmiyorum ama oldum olası durduğum yerde duramama sorunum vardır benim.... tatlım işte bende kilo verdim ama son ayda kimi gebelerde olabiliyomuş zayıflama.. bide kızlar ben 2 gündür çıkarmayada başladım.. dr.u aradım olabilir dedi.. ne olduğumu anlayamadım serseme döndüm inanın... ama yinede iyiyim rutinde gelişen şeylerden korkmuyorum hamileysem hamileyim yaşadığım herşeyide ölecekmişim gibi abartamam...... Allah daha kötüsünden sakınsın hepimizi...

baharcım biraz zor oluyo tatlım ama yürümüyordum 1 iki haftadır resmen totom çürüdü oturmaktan, sol totomun ortasında çukur da ondan oluştu sanırım he he .9 artık yürücem, erken gelsin rüzgar hanım da....

Aynen canım ne güzel yazmışsın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Afiyet bal şeker olsun tatlım yarasın prensimize....

pembecim çok güzel bir haber bu tatlım yaaa. evine kavuşcan nihayet çok sevindim.
gamze ben de eşimle çok şeyi paylaşırım. 7/24 birlikteyiz sıkıysa paylaşma :) ama öyle başkalarının yanında konuşulmasından nefret ederim. gerçi eşimin ailesinde erkeklerin yanında bırak öyle konuşmayı kayınpederimin yanında çocuğunu kucağına alamazlar. eşim hamile diyemezler. mahremiyet olayının suyu çıkmış durumda

Pembecim çok sevindim , senin adına :)))

Gülay tunalıda ki paşabahçe mi dediğin ? Yoksa Kızılay da ki mi ayrıca bu sıcakta bölle fır fır gezersen tabe kilo verirsin anacım ...

Tülay ya benim evde internet yok ki istesemde giremicem yani , artık buldukça öğrenmeye çalışırım havadisleri ...Bu arada ben sizin için diyom tatlım , ben burda iki büklüm canım çıkıyor sizin evde yatıp uzanma şansınız var ya o bakımdan ...

aşkolsuuuunnn yasemin demek sen izinde olsan öle yapcen bizkkiiii siz arkadaşlarımız olmadan yapamıyoz duyduklarımıza bakkkk:çok üzgünüm:
tülaycım yasemini bu düşüncelerinden dolayı kın kın kınıyoruz dimi??? walla eve gidiyom akşamüstü dinleneyim diye. eşim diyo laptopu alma ben hallederim mailleri falan yoooook topikte bişi kaçarsa diye bi de laptop taşıyom walla. :)
ay kız bu tuba bize anlattı ballandıra ballandıra ahanda hepimiz doğurma meraklısı olduk. kız dur acık daha erken yahu. 37 yi görelim en azından aman diyim. hem öyle oturmakla çukur olaydı benim totoda krater gölü açılırdı anacım bunca zaman :)

Ben kızılaydakinde gördüm yasemin ama tunalıdakinde stickerlar kesin var çünkü kaynanam stickerları oradan aldı. Ama ben bugün kızılaydakinde gördüm... Ay yasemincim ne yapıyım tatlım yürümezsem iyice ağırlaşıyorum, yavaş yavaş yürüyorum zaten....

canım benim normal zaman olsa eyvallah haklısın ama böle iken gezilmiyoo,yatılmıyo yatıyon uyuşuyon,kalçan ağrıyo iş yapıyon yoruluyon yani hiç birşeyi uzun vadede yapmak mümkün olmuyo...sıkıntıdan ve de arkadaşlarımızın sevgisinden pc başından kalkamıyos kısaca cnm

yaani bak işte canım ne şartlarda yazaıyo evde olanlar görün bunu yaaa..... siz iştesiniz ne güzel bukadar geyiğin üstüne bide para alıyonuz yaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

evet tatlım çok güzel yaa :)))

ahh kıyamam sana ben arkadaşımmmm cefakar kardeşim beniiiiimm :))))
şekerim biz iyiyiz bizim kızçenin senin paşadan farkı yok belliki malum çıkışı beğenmedi kendini göbek deliğimden olmadı kendi açacağı herhangi bi delikten dışarı fırtlatıcak keçicik :)))))))))))

aynen katılıyorum sana valla uaaa bak biz ne şartlar altında yıkılmıyoz ayaktayız yazıyoz burdaaaa hatun bize diyoki manyakmısınız gidin yatın... senağlamasenağlamasenağlama ge kız buraya dön bakim poponu klava:klava:klava:klava:

ohhh rahatladım ortalığa sataşınca valla pekiyi geldi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aaaa rica ederim şekeirm ben sana mesajla online bildirim yaparım dert ettiğin şeyede bak yaa :)))))))

Evet meryem bildiğimiz paşabahçe ttalım, çok güzel şeyler var... Hatta ahşaptan yapılmış palyoçolu, civcivli falan boy ölçüleri var, çok şekerler....

Ben bin pişmanım 32 haftada işten ayrılmadığıma , şimdide iş çıktı bırakamıyorum önüzmüde ki haftaya kadar , acısını eşimden çıkartıcam ama , neymiş bana doğumda kolye alacakmış birlikte alalım dedi , tabi biliyor benim mütevazı yapımı , bu sefer ona öyle bir kazık atıcam ki görücek gününü , pırlanta olmasada yükte ve pahada ağır bişey beğenicem ... Bir de küpe isticem mort olacak ....32 haftada çalışmaya devam et diyordu bir maaş bir maaştır diye , şimdi yalandan bırak istersen falan diyor sanki mümkünmüş gibi gıcık şey...

ahh canım kocan kolye alcek ama senle tuhafff bi tarz olmuşşş.almasa sen dinlenseydin daha iiyiydi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…