pembecim çok güzel bir haber bu tatlım yaaa. evine kavuşcan nihayet çok sevindim.
gamze ben de eşimle çok şeyi paylaşırım. 7/24 birlikteyiz sıkıysa paylaşma :) ama öyle başkalarının yanında konuşulmasından nefret ederim. gerçi eşimin ailesinde erkeklerin yanında bırak öyle konuşmayı kayınpederimin yanında çocuğunu kucağına alamazlar. eşim hamile diyemezler. mahremiyet olayının suyu çıkmış durumda
Ben bin pişmanım 32 haftada işten ayrılmadığıma , şimdide iş çıktı bırakamıyorum önüzmüde ki haftaya kadar , acısını eşimden çıkartıcam ama , neymiş bana doğumda kolye alacakmış birlikte alalım dedi , tabi biliyor benim mütevazı yapımı , bu sefer ona öyle bir kazık atıcam ki görücek gününü , pırlanta olmasada yükte ve pahada ağır bişey beğenicem ... Bir de küpe isticem mort olacak ....32 haftada çalışmaya devam et diyordu bir maaş bir maaştır diye , şimdi yalandan bırak istersen falan diyor sanki mümkünmüş gibi gıcık şey...
Tülay bilemedim , kolye alacak diye çalışmadım zaten... Hesapta yoktu böyle bir şey onun zam olayı ben devam etmeye başlayınca çıktı ortaya yoksa ben bırak kolyeyi , pırlanta verse çalışmayacaktım ama bir aylık maaşa daha ihtiyacımız var diye hem de kendimi iyi hissediyorum diye devam ettim, ama bu hafta resmen çuval gibiyim . Dün işe bu cuma ayrılırım diye geldim patron tatile gitti , şimdi hem işleri hem ofisi bırakıp gidemem ...
iiyiz ama yoruluyom hemen...yarında büyük temizlik olcek ayyyyy afkan basıyooo walla
Ben bin pişmanım 32 haftada işten ayrılmadığıma , şimdide iş çıktı bırakamıyorum önüzmüde ki haftaya kadar , acısını eşimden çıkartıcam ama , neymiş bana doğumda kolye alacakmış birlikte alalım dedi , tabi biliyor benim mütevazı yapımı , bu sefer ona öyle bir kazık atıcam ki görücek gününü , pırlanta olmasada yükte ve pahada ağır bişey beğenicem ... Bir de küpe isticem mort olacak ....32 haftada çalışmaya devam et diyordu bir maaş bir maaştır diye , şimdi yalandan bırak istersen falan diyor sanki mümkünmüş gibi gıcık şey...
vayyyy mahrem memleketimin arada kalmış kimlikleriii :))) ya hadi kocanla konuşursun evde dr.da hastanede hep beraberiz sonulçta... ama hele kocam sıkıyosa konuşsun birinin yanında bak onu naparım.... yani dengeyi bulmak lazım... çocuğu kucağına almayanlarıda komik buluyorum ben.. zamanında karınla ne aşamalardan geçiyonda oluyo o bebek sanki aynı bardaktan su içipte hAMİLE bırakıyo karısını hey Allahım yaaa :))))))))))))) noluyo yani kucağına almaınca.. benim kocam öle bişe yapsa ayy varyaaaaa dşünemiyom oyarım onu :))))))))))) benle olan biteni gelişim aşamalrını her saniye tek tek hatırlatırım beyefendiye :)))))))))))))
valla seni sonuna kadar destekliyorum şekerim... bastır ve ne istiyosan aldır acıma.. erkeğin iki kaşığı varsa birini kır derler ya valla öle yapmak lazım... mesela benim şöle bi taktiğim var ve çok birikimim oldu bu sayede... mesela kayınpeder izmirden gelirken pazarlıkmı aldı.. tahminen ne tuttu 100 liramı hemen gider o paraya bi altın alırım. çünkü o almasa ben alıcaktım onları o parayı her şartta elden çıkarırım.. ama kötü gündede okadar iyi oluyoki...... bizimde doğum hediyemiz eve alınan çamaşır makinesiymişşş :))) havanı alırsın dedim gidicem güzel bi hatıra kalabilicek bişi aldırıcam kendime... iyi hamileliğimiz iyi geçiyosa bukadarda hafife alınmayalım dimi ama :)
sağolun kızlar dua edin gidişiimiz sorunsuz olsun. yol kısa değil çünkü.
canım işte onlarda saygı o boyutta. ben babamla zamanında kadeh tokuşturup sigara tüttürmüş insanım. bana da çok ters geliyor ama onlar için normal olan o. bişey diyemiyorsun. nadiren görüşüldüğünden de gözüme batmaz herhalde.
sağolun kızlar dua edin gidişiimiz sorunsuz olsun. yol kısa değil çünkü.
Gamzecim seni takdir ettim , ben güya çalışan bayanım nerde birikim daha elime harçlık gibi çeker verir parayı ben kendime bir şey almazsam bitene kadar vermez bende istemem , ıvır zıvır harcarım , bir kere biriktireyim dedim 3/4 tane altın yaptım , onuda kardeşime verdim ehliyetini alsın diye .... O yüzden bu zam olayından sonra dedim ki ben nie koşa koşa 3 aylık bebemi bırakıp çalışayım en az 6 ay çalışmıcam kararlıyım daha da sinirimi bozarsa 1 sene ...
dilekcim oyy yemeğe daldım yazamadım yahu :) allah kimseyi açlıkla sınamasın walla. çok beklemiyim diye yakından sipariş verdim 1,5 saat bekledim ya pessss :))
denizcim beşiğiniz çok tatlı canım gülü gülü kullanın.
gülayyy kıs 1,5 saat yürünür mü deli. rüzgar içerde baya sövmüştür sana walla :)))
gamze sen benım burada olsan kafa yersın. bırgun bızım komsu dukkandan:) bişey sormaya gıttım. hiç tanımadıgım bır adam basladı ne kadarlık. sakın sezeryan yapma haa çok zorlanırsın:) devlet hast. yapma çocugunu kaçırırlar:) sacma salak konustu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?