2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mutlaka bak meryem süper şeyler var, ben genelde kız olanlara baktım erkek var mı bilmiyorum tam arabalı falan görmüştüm ama vardır eminim.....

ayyy benim işim çok, hala buradan ayrılamadım uffff......

Tülay bilemedim , kolye alacak diye çalışmadım zaten... Hesapta yoktu böyle bir şey onun zam olayı ben devam etmeye başlayınca çıktı ortaya yoksa ben bırak kolyeyi , pırlanta verse çalışmayacaktım ama bir aylık maaşa daha ihtiyacımız var diye hem de kendimi iyi hissediyorum diye devam ettim, ama bu hafta resmen çuval gibiyim . Dün işe bu cuma ayrılırım diye geldim patron tatile gitti , şimdi hem işleri hem ofisi bırakıp gidemem ...

vayyyy mahrem memleketimin arada kalmış kimlikleriii :))) ya hadi kocanla konuşursun evde dr.da hastanede hep beraberiz sonulçta... ama hele kocam sıkıyosa konuşsun birinin yanında bak onu naparım.... yani dengeyi bulmak lazım... çocuğu kucağına almayanlarıda komik buluyorum ben.. zamanında karınla ne aşamalardan geçiyonda oluyo o bebek sanki aynı bardaktan su içipte hAMİLE bırakıyo karısını hey Allahım yaaa :))))))))))))) noluyo yani kucağına almaınca.. benim kocam öle bişe yapsa ayy varyaaaaa dşünemiyom oyarım onu :))))))))))) benle olan biteni gelişim aşamalrını her saniye tek tek hatırlatırım beyefendiye :)))))))))))))

valla seni sonuna kadar destekliyorum şekerim... bastır ve ne istiyosan aldır acıma.. erkeğin iki kaşığı varsa birini kır derler ya valla öle yapmak lazım... mesela benim şöle bi taktiğim var ve çok birikimim oldu bu sayede... mesela kayınpeder izmirden gelirken pazarlıkmı aldı.. tahminen ne tuttu 100 liramı hemen gider o paraya bi altın alırım. çünkü o almasa ben alıcaktım onları o parayı her şartta elden çıkarırım.. ama kötü gündede okadar iyi oluyoki...... bizimde doğum hediyemiz eve alınan çamaşır makinesiymişşş :))) havanı alırsın dedim gidicem güzel bi hatıra kalabilicek bişi aldırıcam kendime... iyi hamileliğimiz iyi geçiyosa bukadarda hafife alınmayalım dimi ama :)

kıyamam sana yaaaa.....inş. bundan sonra bu kadar sabrının mükafatını görürsün cnm:teselli:

iiyiz ama yoruluyom hemen...yarında büyük temizlik olcek ayyyyy afkan basıyooo walla

Yarın bizde de temizlik var :)))

Canım bizim eşlerimiz çok benziyor birbirlerine valla sadece bu olay için değil anlattıklarının kimilerinde eşimi buluyorum adeta :)))) Benim eşimde kolye alacakmış bilir benim herşeyi beğenmeyeceği birlikte bakalım dedi , ama benim pek mütevazi olmadığımı da bilir korkar yani benden:))) Yine de böyle bir teklifle geldi, neyse baktık bizde haftasonu zen pırlanataya götürdüm onu küçücük safir bir kolye beğendim ama o kadar küçük birşeye o kadar para vermek bana da dokundu sanırım bu bebek beni bayağı değiştirdi... Neyse bende Tireden bakıcam artık sanırım pırlanta olmayacak :çok üzgünüm:

canım işte onlarda saygı o boyutta. ben babamla zamanında kadeh tokuşturup sigara tüttürmüş insanım. bana da çok ters geliyor ama onlar için normal olan o. bişey diyemiyorsun. nadiren görüşüldüğünden de gözüme batmaz herhalde.

Gamzecim seni takdir ettim , ben güya çalışan bayanım nerde birikim daha elime harçlık gibi çeker verir parayı ben kendime bir şey almazsam bitene kadar vermez bende istemem , ıvır zıvır harcarım , bir kere biriktireyim dedim 3/4 tane altın yaptım , onuda kardeşime verdim ehliyetini alsın diye .... O yüzden bu zam olayından sonra dedim ki ben nie koşa koşa 3 aylık bebemi bırakıp çalışayım en az 6 ay çalışmıcam kararlıyım daha da sinirimi bozarsa 1 sene ...

haklısın canım arada olursa göze batmaz herhalde.. bizim kayın insanı dakka başı bodruma geldiğinden bizde bu olay arbede çıkarırdı.. ki benimki yapmaz zaten yok kültürlerinde öle bişi çok şükür :))))

sağolun kızlar dua edin gidişiimiz sorunsuz olsun. yol kısa değil çünkü.

tatlım tabiki dualarımız seninle kendine çokiyi bak çok dikkat et... pembe meleklerinde hayırlısıyla baktiyle kucağına gelsinler işallah zor bi dönemdi ama atlattın yolculuğunda sağ salim kolayca geçicek işallah.... gönlünü herzaman ferah tut....

canım benim kocam savurgandır biraz yani öle bilmez para pul tutmaktan.. birimizin bu işi yapması lazımdı ben üstlendim mecburen.. çok ymeeğe gitse çok harcasa filan bozuşuruz yani çocukta olacak artık yok öle eski hovardaca harcanan günler... ama dediğim şekilde çok şey biriktirdim sizede tavsiye ederim.. biliyorum ilk duyuşta hadi be öle bişiymi birikir diyenler vardır ama deneyin abana hak vereceksiniz.. :)) canım valla bende senin yerinde olsam tadını çıkarırım bebeğimin enaz 1 sene.. sonuçta şükür mesleğin var hep atıp tutarlar ya ben bu evin reisiyim diye bırak reisliğini doya doya yaşasın beyefendi :))))) madem zamda almışşş ohhh çatııır çatırrr ye iç büyüt bebeni :)))

yetisemiyorum hiziniza kizlar

gulaycim ogle sicaginda o kadar yurumeseydin keske, ben inanilmaz terliyorum ve su kaybediyorum o yuzden aksamlari yuruyus yapiyorum. dun aksam yuruyememistim bu aksam eve gidince bende kaldirayim totomu bari.

pembecim size hayirli yolculuklar diliyorum. endiselenme sakin onlar ne kadar guclu bebeler ciktilar . bi yol mu rahatsiz edecek. cabucak gidersiniz insallah. eger arabayla gidecekseniz zaten bol bol durup mola verirsiniz.

tulaycim ben senden erken gorcem tatlim
hep doktor mu giciklik yapcak aradim bende randevuyu yarin aksam saat 4 ' e aldirdim

kizlar bende soole komik bir durum oldu, benim gobek deligim kaydi yaaa resmen gobegimin ortasinda degil sag tarafta gobek deligim . dun aksam giydigim elbiseden belli oluyordu babamda o ne diye soruyor
nolcak baba gobek deligim dedim allah allah ortada olsa dicem gobek deligi ama yanda duruyo nasil gobek deligi o oyle dedi yarildik
niye boyleki acaba, dogumdan sonra duzelir mi sizce? alis solda durup o tarafi genisletti gobek kaydi mi

sağol canım a.s.

Yasemin sen kitaplara meraklısın bunu sipariş ettim canım bir bak istersen

idefix.com: Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg - %30 indirimli : Kitap

baharcim geldi mi yemegin yedinmi?
bu aralar acliga hic tahammulum yok, dedigin gibi cekmecem dolu zaten ne ararsan var surekli atistiriyorum
bi de bizim sirkette sali gunleri bahcede mangal olur. ramazan geldi diye bugun son bahce yemegi yapildi onu da panayir gibi yapmislar
cimenlerin ustunde ayni sultanahmette hani ramazanda kucuk kucuk dukkan seklinde yiyecekciler olur yaa onlardan vardi, ama akliniza ne gelirse
benim gozum dondu tabeee butun tukkanlari sobeledim

gamze sen benım burada olsan kafa yersın. bırgun bızım komsu dukkandan:) bişey sormaya gıttım. hiç tanımadıgım bır adam basladı ne kadarlık. sakın sezeryan yapma haa çok zorlanırsın:) devlet hast. yapma çocugunu kaçırırlar:) sacma salak konustu:)

o amcaya cevap veriyorum ozaman:
amca senin sezeryana olan gıcığın tipinden bile belli... e sesin normal doğduğunda belli çünkü doğumda kafan falan sıkışmışki böle konuşuyon... ve ne yazıkki evdede doğduğun belli keşke hastanede doğsaymışsında seni vietnamlı bi aile kaçırsaymılşta bugün senle tanışmasaymışız :))))))))))) e be koca eşşek sanane beee sanane yaa bu çocuk kadına bi şekilde girdise bi şekildede çıkıcak bu adamların neyine akıl vermek yaa.. mübareklerin hepsi fahri jinekolog... iyi amca seni hazır yakalamışken çatına bakayım filan dememiş tövbe tövbeeeeeeeee :)))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…