2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

allahım bu sitenin hızına bi türlü yetişemiyorum. tam geçmişi okudum muhabbete girerim diyorum bir iş çıkıyor, 1 saatte burda dünya değişiyor valla :bbo:

hayatım ben de bodrum gibi memlekette yasasam böyle relax olurum heralde.

Hoşbulduk tatlım çok sağol. Hadi görüşmek üzere kendine iyi opuyorumnanaktan
Dilek, çok gecmiş olsun canım. şimdi iyi olduguna sevindim. grubun gazına gelmeyecek senin kız, zamanını bekleyecek inşallah

hanimlar geri dondum
yaaa isleri devretmekten kalanlari yazip dosyalamaktan toplantilardan girip sohbete katilamiyorum ((
ismim altta gorunuyor burdayim ama yazmiyorum sanmayin sakin
(

aynı şey bende de, isim altta görünüyor da cisim yok ortada

zeytingözlüm sana meylim....
iyiyim öyle duruyorum durduğum yerde.
yarı dr okey derse taburcu olup köyümüze geri döneceğiz perşembe günü

ay çok sevindim, inşallah dönersin artık evine

hayatım sen fit kalmican da kim kalacak? bence sen süper hamilelik dönemi alışveriş blogu oluşturabilirdin. ne aradıysak buldun valla hihoyyyt

mübarek şirketmi feshanemi belli değil haaa :))))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3 Allah ıyılıgını versın gamze:) valla bızım handakıler rahat abla ne kadar kaldı. eee abla hadı cık ızne buradamı doguracaksın. bıgun dıycem sanane elımımı tutacaksın sankı dıye:)

haklısın canım maşallah ortamda gebeş bol çene bol beyin bol aklımıza geleni yazıyoruz sonuç sen gibi arkamızdan nefes nefese koşanlar oluyo işte :)))))))))) ayrıca bodrumun bu sıcağında hakkaten içinizde enson ben doğurucam gibime geliyo haa :))))))))))

maşallah hamile kalan sensin ama nerdese milletin bi sütünün gelmediği kalmış :)))) nedir bu merak yaa isteyen istediğini yapar öff :))))))))

kızlar galıba doguruyorum. çok fena kasıyor karnımı. kaburgalarımı ıtıtyor. vajınamın oraya bastırıyor canımı yakıyor

kızlar galıba doguruyorum. çok fena kasıyor karnımı. kaburgalarımı ıtıtyor. vajınamın oraya bastırıyor canımı yakıyor

ayy kıyamam sana ben yaa söle o oğlan çocuğuna rahat dursun yaa daha zamanı var keçilik etmesinn (

slm kızlarr herkes nasıl bakalım?

canım hoşgeldinn nasılsınız bakalımmmmm :))

Meryemcim gamzeye sonuna kadar katıla katıla gülüyorum ....
Ebru kız sen ne güzel bir yere kapak atmışın anacım , sen sobeledin ben burada ne yesem diye düşünüyorum ....

Deniz valla kitap alımlarını hep izne ayrılınca alıcam diye beklettim durdum şimdide bakalım izne ayrılınca okuyabilecek vakit bulursam yine iyi ...Ama kitap hakkında ki yorumları okudum fena değil gibi , bir ara bakarım d&r sağol tatlım .

hoşgeldin fatoşçum sen nasılsın????

ya ebruu ama haksızlık buuuu ben temizlik yapcem sen oğlunu görcen yarııınn negüselll:ecrin_bebek:

kızlarr selam herkese son kontrolümüzede gittik 24 ağustos sabah sekizde sezeryan oluyorum :)) özel odayı ayarladım anestezi hocasını ayarladım herşey hazır yani ayrıca kocişim bana doğum hedayeleri aldı :))

dun dr 2 3 hafta daha bekler dedı ınsallah oyle olurr

yaa bişe dicem benim çatı muayenem daha eylülün 1 inde.. ozaman ben olucam nerdese 38 haftalık... benim dr hiç bişe sölemiyo bana ya.. şuzaman olur buzaman olur diye... yani varya adama doğursam nasılsa bigün olcaktı hayırlı olsun dicek o derece rahat... ve onu yüzünden bende rahatım yaaa valla Allah sonumu hayretsinn :))))

valla nolsun cnm ya topigi acıyorum bakıp bakıp cıkıyorum... yazı yazmayada erinirr oldum yaaaaa:1no2:

vayyy seni gocu göbüklüüüü demek hem eriniyon hemde bide yüzün kızarmadan sölüyon haa :))))))))) canım valla tam serilip yatmalık hallerdeyiz hepimiz şurdan birbirimize güç vermeye çalışıyoruz sende gel hayatım iki kelimede olsa yazzz:)))

canım hoşgeldinn hadi bakalımm hayırlısııı demek 24 ü haa çokaz kaldı yaa ne güzell kavuşma gününüz geldi bile yaa darısı başımıza bakalım hayırla sağlıkla ne güzel herşeyinide ayarlamışsın yaa maşallahhh... accık havadis ver bakem neler aldı kocen sanaaa :))) bana 1200 devir çeneçir makinası aldı ama yimezleeeerr :)))))))))))))))))

ama dohtura gitcem diye az yemeye calisiyodum bern bu hafta, sonra azar isitiyoruz cunku ((
valla bu sirkete giren kilo aliyor zaten, yemeklerimizi burda sirkette kendi ascilarimiz yapiyor saolsunlar. fabrika kisminda calisan iscilerin gunluk kalori ihtiyacina gore hesaplaniyor. onlar yakiyorlar ama biz masa basinda pinekleyenler toto buyutuyoz iste

gobegimin yamuk olmasina yorum yapmadiniz normal mi bu yaa, neyse yarin doktora sorayim bari

zeynep hayirli olsun dogum tarihiniz kesinlesmis, allah saglicakla kucagina almayi kismet etsin. kocan ne aldi suule kiz :)

allahim yaaa benim cok acayip huylarim var
simdi banalardan ya da sigorta sirketlerinden ya da benzeri yerlerden arayanlara uzulup telefonda yok ilgilenmiyorum diyemedigim icin bunlar beni surekli ariyorlar. bende bilmedigim bir numara ariyorsa onlardan biridir diye acmiyorum ne sacma di miiii?
valla bana ulasamayan arkadaslar kesin dogurdugumu felan dusuncekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…