hayatım ben de bodrum gibi memlekette yasasam böyle relax olurum heralde.şekerim annem izmirde...herkes gibi onunda ben doğurunca haberi olcka kısmetse bebekten öle istiyoz :))) kaynana desen zaten yok.. biliyosun bodrumda yaşıyoruz biz e burda zaten kimsem yok.... Allah sonumu hatyretsin demem ondan zaten.... :)) daha bebeğin dolabı yok, yıkayıp yerleştiricek valizde dolapta olmayınca kaldık öyle.... bakalım yarın halledicez işallah kocam zaman ayırırsa... :)
Dilek, çok gecmiş olsun canım. şimdi iyi olduguna sevindim. grubun gazına gelmeyecek senin kız, zamanını bekleyecek inşallahHoşbulduk tatlım çok sağol. Hadi görüşmek üzere kendine iyi opuyorumnanaktan
hanimlar geri dondum
yaaa isleri devretmekten kalanlari yazip dosyalamaktan toplantilardan girip sohbete katilamiyorum((
ismim altta gorunuyor burdayim ama yazmiyorum sanmayin sakin
(
zeytingözlüm sana meylim....
iyiyim öyle duruyorum durduğum yerde.
yarı dr okey derse taburcu olup köyümüze geri döneceğiz perşembe günü
kızlar yeni geldim kızılaydan 1,5 saat yürümüşüm, tabi bunların bi kısmı mağazada dolaşarak geçiyor.....
gamzecim sen kilo veriyormuşsun canım ben de veriyorum tatlım, ve bu benim de canımı çok sıkıyor.....
baharcim geldi mi yemegin yedinmi?
bu aralar acliga hic tahammulum yok, dedigin gibi cekmecem dolu zaten ne ararsan var surekli atistiriyorum
bi de bizim sirkette sali gunleri bahcede mangal olur. ramazan geldi diye bugun son bahce yemegi yapildi onu da panayir gibi yapmislar
cimenlerin ustunde ayni sultanahmette hani ramazanda kucuk kucuk dukkan seklinde yiyecekciler olur yaa onlardan vardi, ama akliniza ne gelirse
benim gozum dondu tabeee butun tukkanlari sobeledim
Dilek, çok gecmiş olsun canım. şimdi iyi olduguna sevindim. grubun gazına gelmeyecek senin kız, zamanını bekleyecek inşallah
o amcaya cevap veriyorum ozaman:
amca senin sezeryana olan gıcığın tipinden bile belli... e sesin normal doğduğunda belli çünkü doğumda kafan falan sıkışmışki böle konuşuyon... ve ne yazıkki evdede doğduğun belli keşke hastanede doğsaymışsında seni vietnamlı bi aile kaçırsaymılşta bugün senle tanışmasaymışız :))))))))))) e be koca eşşek sanane beee sanane yaa bu çocuk kadına bi şekilde girdise bi şekildede çıkıcak bu adamların neyine akıl vermek yaa.. mübareklerin hepsi fahri jinekolog... iyi amca seni hazır yakalamışken çatına bakayım filan dememiş tövbe tövbeeeeeeeee :)))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:
allahım bu sitenin hızına bi türlü yetişemiyorum. tam geçmişi okudum muhabbete girerim diyorum bir iş çıkıyor, 1 saatte burda dünya değişiyor valla :bbo:
hayatım ben de bodrum gibi memlekette yasasam böyle relax olurum heralde.
kaydirigubbakcemile3 Allah ıyılıgını versın gamze:) valla bızım handakıler rahat abla ne kadar kaldı. eee abla hadı cık ızne buradamı doguracaksın. bıgun dıycem sanane elımımı tutacaksın sankı dıye:)
kızlar galıba doguruyorum. çok fena kasıyor karnımı. kaburgalarımı ıtıtyor. vajınamın oraya bastırıyor canımı yakıyor
slm kızlarr herkes nasıl bakalım?
ayy kıyamam sana ben yaa söle o oğlan çocuğuna rahat dursun yaa daha zamanı var keçilik etmesinn(
canım hoşgeldinn nasılsınız bakalımmmmm :))
valla nolsun cnm ya topigi acıyorum bakıp bakıp cıkıyorum... yazı yazmayada erinirr oldum yaaaaa:1no2:
dun dr 2 3 hafta daha bekler dedı ınsallah oyle olurr
valla nolsun cnm ya topigi acıyorum bakıp bakıp cıkıyorum... yazı yazmayada erinirr oldum yaaaaa:1no2:
kızlarr selam herkese son kontrolümüzede gittik 24 ağustos sabah sekizde sezeryan oluyorum :)) özel odayı ayarladım anestezi hocasını ayarladım herşey hazır yani ayrıca kocişim bana doğum hedayeleri aldı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?