Benim ne zaman bitecek acaba yaaa senağlama
Bu çarşamba 12. haftayı doldurucam ve hala her gece yediklerimi çıkarmaya
devam ediyorum...:1no2:
dilek merhaba nasılsın bebişin nasıl iidir umarım?
benimde öle sabah ve akşam bulantılarım oluyo gündüzleri daha rahatım inşallah onlarda geçerde hamileliğimizin tadını çıkarırız arkadaşımyerimsenibenyerimseniben
Dilekcim az kaldı inşallah sıkdişini.
İnşallah canım yaaaa :1no2:
İyiyim canım , teşekkür ederim. Bebeğiminde iyi olmasını ümit ediyorum.
Siz nasılsınız? Sende çıkarma oluyor mu? Dediğin gibi gün içinde bende genellikle iyiyim ama geceler çok zor geçiyor. Umarım en yakın zamanda atlatırız bu dönemi. Sen kaç haftalıktın?
En ağır geçiren sensin sanırım aramızda. Doktora ne zaman gidiceksin? Karar vermedinmi hala.
Okyanuscum iyiyim sen nasılsın?
En ağır geçiren sensin sanırım aramızda. Doktora ne zaman gidiceksin? Karar vermedinmi hala.
Okyanuscum iyiyim sen nasılsın?
bizde iyiyiz canım çok şükür herşey yolunda yerimsenibenbende geceleri ve sabahları çıkarıyorum malesef ona bi çare bulamadık:sm_confused:
ben 12 haftayı doldurdum:CüvCüv::CüvCüv:
Bende çrş günü doldurucam 12. haftayı. Demek ki ben yalnız değilmişim. Oysa en ağıran geçirenin ben olduğumu düşünüyordum...
eylul anneleri pek misafirsever degil anlasilan...yinede tesekkurler kizlar...
yalnız değilsin tabikide sen beni görsen yemek falan zaten yapamıyorum eşim yapıyo sağolsun sadece tost ve makarna yiyebiliyorum:çok üzgünüm:bende meyve yiyom bol bol napiimcokacimcoook
hg mehay olur mu öle şey
ben 4+5 günlükken keseyi gördüm 6+5 tede kalp atışlarını duydum canım
Merhaba eylul anneleri bebeginizin ilk kalp atisini kacinci haftada duydunuz acaba???cevaplarsaniz cok sevinirim kizlar....
bende iyiym canım çok şükür bi yaramzlık yokhihoyyythihoyyyt
en son 7 şubatta gittim dr 38 mm olmuş elleri ayakları baya hareket ediyodu şimdi 21 şubatta gidicem ikili testi yapıcak drsen nekadarlık oldun?biz senle aynı gidiyoduk kafam karıştı baya ben 9+5 diye gittim dr bana 10+5 olmuşun dedi şimdi 13.haftada testi yapıcaz dedi yani 21 şubatta acaba erken mi?sen ne zaman yaptırcaksın?
Pazartesi günü doktoru arayıp randevu alıcam. Artık o ne zaman müsaitse gidicez bu hafta.
Dediğin gibi sanırım en ağır geçiren benim.. senağlama
Sağol Özgecim. Umarım dediğin gibi kısa zamanda düzelirim...
Kilo verdinmi cnm sen?
Canım görünüş olarak aslında kilo verdim gibi gelmiyor ama nedense tartıda 3 kilo vermişim gözüküyor. Yani 54 kiloydum şimdi 51 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?