Muhtemelen vermişsindir cnm. Ben bile 1 kilo verdim. Senin kadar ağır geçirmediğim halde.
Öyledir o zaman canım. Sanki belim kalınlaştı gibi geliyor o nasıl oluyor anlamadım. :uhm:
slm kızlar nasılsınız ben bu gece çok kötü rüya gördüm allah korusun bebeğimi kaybetmiştim düşmüştü rüyamda bebeğim sonra korkuyla uyandım tekrar uyudum aynı rüyayı bi daha gördüm çok tedirginim sizde böle rüyalar gördünüsmü hiç hep hayra yoruyorum rüyalar tersine cıkar diye kendimi avutuyorum ama yinede aklım hep o rüyada
Selam canım. 2 hafta önce benzer rüyayı bende gördüm. Etkileniyoruz sanırım okuduklarımızdan çevremizde gördüklerimizden. Ne kadarda endişelensek Allaha emanet kuzucuklarımız
hekese merhaba
mozijiku kedinihal pushing assos burko eslem ve diğer arkadaşlar nasılsınız bakalım:uhm:
çok hızlı ilerliyo sayfalar bazen takip edemiyorum
herkes iyiyidr umarım bebişler de iyidir
ben 12 haftalık oldum haftayada ikili test için gidicez dr inşallah sonuçlar ii çıkar :Saruboceq:
en başında keseyi göreyim diye dua ettim snr kalp atışları snr elleri ayakları maşallah benimki pek hareketli hop hop hopluyo dönüyo boyuna şimdide test için dua ediyorum hayırlısıyla şu 3-4 ayı bi geçirsek zaten hamile olduğumuzu o zaman anlıcaz herhalde
benimde sadece sabah ve akşam bulantılarım oluyo gün içinde biras daha rahatım bu aralar hepsi eçicek allahın izniyle yerimsenibenyerimseniben
aşkolsun tatlım ya benim hatrımı sormamışsın alındım vallahiii:teytey:
canim 6+4 ken randevum var ilk gebeligim sorunlu gectigi ve kaybettigim icin korkularim var insallah bende senin gibi gittigimde duyarim...cok saol canim cevap icin...Şeniz
Merhaba eylul anneleri bebeginizin ilk kalp atisini kacinci haftada duydunuz acaba???cevaplarsaniz cok sevinirim kizlar....
Valla cnm bende 4 şubatta gittim. 9+2 idim ogün. Ama 9+4 çıktı. Benimde ilerden gidiyor. 6 martta tekrar gel dedi ikili test için. Bende acaba geçmi kalıcam diye düşünmüyor değilim. Ama öyle olsa doktor söylerdi.
anladım canım dr bana tam 13 buçuk haftalıkken bakıcaz dedi zaten 11-14 hafta arası bakılıyo ya sana bi soriim dedim aramızda 2 hafta oluyo ozaman senin 14. haftan o tarihe denk geliyo demekki şu testi de atlatalım hayırlısyla şu hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum artık
eylul anneleri pek misafirsever degil anlasilan...yinede tesekkurler kizlar...
Selam kızlar aranızda ikili testi yaptıran varmı ben yarın yaptırıcam nsl yapılıyor bilen varsa bilgi verirse sevinirim
Selam kızlar aranızda ikili testi yaptıran varmı ben yarın yaptırıcam nsl yapılıyor bilen varsa bilgi verirse sevinirim
hekese merhaba
mozijiku kedinihal pushing assos burko eslem ve diğer arkadaşlar nasılsınız bakalım:uhm:
çok hızlı ilerliyo sayfalar bazen takip edemiyorum
herkes iyiyidr umarım bebişler de iyidir
ben 12 haftalık oldum haftayada ikili test için gidicez dr inşallah sonuçlar ii çıkar :Saruboceq:
en başında keseyi göreyim diye dua ettim snr kalp atışları snr elleri ayakları maşallah benimki pek hareketli hop hop hopluyo dönüyo boyuna şimdide test için dua ediyorum hayırlısıyla şu 3-4 ayı bi geçirsek zaten hamile olduğumuzu o zaman anlıcaz herhalde
benimde sadece sabah ve akşam bulantılarım oluyo gün içinde biras daha rahatım bu aralar hepsi eçicek allahın izniyle yerimsenibenyerimseniben
arkadaşlar temmuz annelerinde badem adlı kardeşimiz bebeklerini kaybetmiş...çok üzücü bir durumm.. içim cııızz etti yaa... dua edelimde en kısa zamanda tekrardan anne olsunn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?