2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar. Ben hala istirahate devam ediyorum. Nerdeyse 20 gundur doktor disinda disari cikmadim. Cok sikildim ama bebisim icim herseye katlanacagim. Benim bulantilarda azalmaya basladi. Surekli gaviscon kullaniyor reflum de oldugu icin. Bende ikili test icin 26 sinda gidecegim. Dilekcim Izmir de hastaneye karar verdinmi. Ben Bornova sifaya da bikackez gitmistim cok memnun kalmadim. Su anki doktorumdan cok memnunum ama oldukca pahali muayenesi prof oldugu icin.

slm kızlar nasılsınız ben bu gece çok kötü rüya gördüm allah korusun bebeğimi kaybetmiştim düşmüştü rüyamda bebeğim sonra korkuyla uyandım tekrar uyudum aynı rüyayı bi daha gördüm çok tedirginim sizde böle rüyalar gördünüsmü hiç hep hayra yoruyorum rüyalar tersine cıkar diye kendimi avutuyorum ama yinede aklım hep o rüyada

Selam canım. 2 hafta önce benzer rüyayı bende gördüm. Etkileniyoruz sanırım okuduklarımızdan çevremizde gördüklerimizden. Ne kadarda endişelensek Allaha emanet kuzucuklarımız

Selam canım. 2 hafta önce benzer rüyayı bende gördüm. Etkileniyoruz sanırım okuduklarımızdan çevremizde gördüklerimizden. Ne kadarda endişelensek Allaha emanet kuzucuklarımız

evet canım sanırım sürekli aklımız minikmeleklerimisde oldugundan böle tedirgin oluyoruz inşallah rabbim hepimizin bebeklerini sağsağlim kucağımıza almayı nasip eder

aşkolsun tatlım ya benim hatrımı sormamışsın alındım vallahiii:teytey:

slm arkadaşlar kimse yok sanırım ama ben yinede yazıcam o kötü rüyayı bende gördüm akşam çok üzüldüm sabah hemen tuvalete koşum ama çok şükür bişi yoktu amaaaan ne kabus yaaaa....şimdi gördükya bebişimizi daha da bağlanıyoruz sanki git gide
Rabbim sağlıklı sıhhatli bağışlasın evlatlarımızı bizlere inş.amin.

canim 6+4 ken randevum var ilk gebeligim sorunlu gectigi ve kaybettigim icin korkularim var insallah bende senin gibi gittigimde duyarim...cok saol canim cevap icin...Şeniz

inşallah bu sefer kalp atışlarını duyarsın rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin:Saruboceq:

Merhaba eylul anneleri bebeginizin ilk kalp atisini kacinci haftada duydunuz acaba???cevaplarsaniz cok sevinirim kizlar....

mehaycım; ben bebeğimin kalp atışını 6+4 duydum..ama ultra. kalitesi çok fark ediyor..benim dr ultra. 4 boyutlu ondan dolayı net görebildik..

Selam kızlar aranızda ikili testi yaptıran varmı ben yarın yaptırıcam nsl yapılıyor bilen varsa bilgi verirse sevinirim

Selam kızlar aranızda ikili testi yaptıran varmı ben yarın yaptırıcam nsl yapılıyor bilen varsa bilgi verirse sevinirim

ccanım önce ultrasondan bebeğinin ense kalınlığı ölçülüyor.ardından aynı gün senden kan alınıyor ve kanında iki önemli hormona bakılıyor biri bete hcg diğeri papp gibi bir seydi.ardından bu üç sonucu bilgisayarda hesaplayarak sana olasılıkları yüzde olarak veriyorlar.umarım yardımcı olabilmişimdir.sonuçların iyi cıksın inşallah canım.

arkadaşlar öncelikle hepinizin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun... okyanuscum sağol iyiyim canım sen nasılsın.. bende bayadır takip edemiyorum neler oluo bitio bilmiorum.. inş herkez gayet sağlıklıdır... ben yarın dr a gidicem kontrolüm var ense kalınlığını ölçücekmişiz... en son 10 gün önce gördüm.. bebeşim biraz uzun olcak galiba az uzun çıktı dedi drkaydirigubbakcemile3 benim iştahım çok açıldı.. saat başı ağzıma bişiler atasım gelio.. bu gidişle top gibi olucam heralde senağlama bu arada göbüşü belli olanlar varmı ???

arkadaşlar temmuz annelerinde badem adlı kardeşimiz bebeklerini kaybetmiş...çok üzücü bir durumm.. içim cııızz etti yaa... dua edelimde en kısa zamanda tekrardan anne olsunn....

arkadaşlar temmuz annelerinde badem adlı kardeşimiz bebeklerini kaybetmiş...çok üzücü bir durumm.. içim cııızz etti yaa... dua edelimde en kısa zamanda tekrardan anne olsunn....

ah aysecim hemen actım temmuz annelerini badem arkadsın yazısını okudum.hala aglıyorum yazarken .yaşadıklarım geldi aklıma kızım geldi.bende rahim agzı yetmezliğinden kaybettim kızımı .ilk hamileliğimde.allah sabır versin bademe cok zor bilirim.allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…