2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende iyiyima.s.maşallah bebişine de sanada daha ii ye hayatım nasılsa doğumdan snr rejim diyet spor yaparak vercez kilolarıkaydirigubbakcemile3 ben hiç düşünmüyom meleğim gelsinde top gibi olayım:dance::dance: benimde göbüşüm daha belli değil dr daha var dedi hemen çıkmazmış ya uf ama göbeğimde böle bi gerginlik var sanki uyuşuk gibi bi garip:sm_confused:

Sağol canım, evet iyiyim şimdi çok şükür, rabbim koruyor bebişlerimizi. 2li testinin iyi çıkmasına sevindim darısı diğerlerine inşallah. Ben de 2 hafta sonra gideceğim 2li test için. Allah yardımcımız olsun. Çok dua ediyorum hepsi sağlıklı olsun diye...

Selam arkadaşlar; nasılsınız nasıl gidiyor ?? Benim bugün de bulantım oldu.. Kusmuyorum ama ilginç bir bulantı var.. göbüşümde gazdan olduğunu düşünüyorum biraz gergin ve şiş...

Canım çok şükür iyyim bulantılarım biraz olsun..dindi..kendimi daha iyi hiisediyorumm.. canım umarım testin iyi sonuçlanır dualarımız sizinle...

salihacımmm ayy kıyamam ben sana senındemi cennette bir meleğin var...bak işte rabbim sana şimdi tekrardan bahşetti o duyguyu.. rabbim bebeğini ve seni korusunn..peki rahim ağzı yetmezliği iiçin tedavi gördünmü canım...

Selam arkadaşlar; nasılsınız nasıl gidiyor ?? Benim bugün de bulantım oldu.. Kusmuyorum ama ilginç bir bulantı var.. göbüşümde gazdan olduğunu düşünüyorum biraz gergin ve şiş...

aynen bende öyle canım..ama göğüslerim 2 beden büyüdü ve çok ağrıyor...bugün yağmurda yürüyüş yaptım...çok güzeldi...

ay gel bi öpiim seniŞenizŞeniz
kusura bakma canım ne zamandır takip edemiyodum zaten nasılsın bebişin nasıl?ne kadarlık oldun?

latife yaptım cnm bnm hamdolsun iiyiz benim sat a göre 10 hafta oldu bugün ama 14 şubatta dr gittiğimizde dr 6 gün önde olduğumuzu söyledi 2 li test içinde 6 mart agün verdi senin durum ne ????
:CüvCüv::CüvCüv:

selam hanımlar
benim mide bulantılarım hiç geçmiyor
kusmalar azaldı biraz ama, midem ağzımda sanki
ikili test için 2 martta çağırdı doktorum ama yapıp yapmama konusunda kararsızım

asos cum kime kızgınsın bakem sen ????

yaa sorma dün eşimin erkek kardeşi kız arkdaşını alıp bize gelmiş biz evde yoktuk doktora gitmiştik.. geldik evdeler... sigralar içilmiş fosurfosur..küllükler dolmuş taşmış...çok kızdımm.. ben eşimi balkonlara atarken onlar evi kirletmişler.. ve birde kız arkdaşının bizde ne işi var...gecegece perdeleri yıkadık... evdeki bütün küllükleri kırdımm.. birde bizde kalmak istediler kabul etmedim.. çok kızgınım hala...kötükedihüso

selam hanımlar
benim mide bulantılarım hiç geçmiyor
kusmalar azaldı biraz ama, midem ağzımda sanki
ikili test için 2 martta çağırdı doktorum ama yapıp yapmama konusunda kararsızım

canım inşallah en yakın zamanda geçer...ikili testi bende kararsızdım ama yaptıracağım tabiki sonuç ne olursa olsun kabulüm....Raabbim herşeye kadirdir...hayırlısı olsunn..
yinede yaptırman iiyi olur dedi doktorumm.. sence..benneyaptımki

tatlım çok sevindimmmm darısı başımıza çok mutlu oldummmmm.
günaydın kızlar nasılsınız? bebekler? iyi haftalar diliyorum.

benim hafta sonu midem çok kötüydü ama yinede yedim hep bişiyler

Evet canım Dr. karar verdim. Reşat Bozoklar. Bugün randevu alıcam. Doğumu da Karataş Hastanesinde yaptırıyormuş. Çok fazla tavsiye eden oldu bu doktoru. Bu hafta gittiğimde ikili testi de yaptırıcaz.
Canım bebeğin tek iyi olsun da sen istirahat etmeye devam et. Bugünlerde geçecek.
Bazen bende çok bunalıyorum bulantılar nedeniyle hüngür hüngür ağlıyorum sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor. Sonra eşim teselli ediyor yine güç topluyorum... Böyle böyle atlatıcaz bu dönemi başka yolu yok....

Evet canım bende görmüştüm , ertesi günüm ise berbat geçmişti. Etkisinden kurtulamamıştım. Ama bunlar sadece bilinçaltımızdaki korkular. İçini ferah tut. Çoğumuz yaşıyoruz bu tür şeyler...

tatlım çok sevindimmmm darısı başımıza çok mutlu oldummmmm.
günaydın kızlar nasılsınız? bebekler? iyi haftalar diliyorum.

benim hafta sonu midem çok kötüydü ama yinede yedim hep bişiyler

Sağol canım. Sana da günaydına.s.Biraz daha sabret nevestacığım,10lu haftada benim de midem berbattı, 11de birden geçti. Bugün 12 olduk ve yediğim gaz yapan yiyecekler rahatsız ediyor, bir de habire midem kazınıyor. Sürekli birşeyler atıştırma gereği hissediyorum. Bulantı kalmadı sayılır

Günaydın hanımlar , nasılsınız ? Dün gece kabuslar gördüm durdum bunların dışında iyiyim çok şükür .
Yanlız , karnı kaşınanlar var mı benim dün çok kaşındı bebek yağı falan sürdüm ,yani çok erken bildiğim kadarıyla 12 haftadan sonra olması gerekiyor .

Benim 1-2 gündür karnım ve göğüslerim hafif hafif kaşınıyor. Henüz kaşımadım ama bebeyağı süreceğim bundan sonra

dilekciğim günaydın canım. Anlaşılan senin bulantılar hala devam ediyor. Senin bebiş kız galiba ne dersin?yerimsenibenkaydirigubbakcemile2

tatlım miden istesinde yeterki ye kıyamam bebişin büyüyo annesi acıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…