arkadaşlar öncelikle hepinizin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun... okyanuscum sağol iyiyim canım sen nasılsın.. bende bayadır takip edemiyorum neler oluo bitio bilmiorum.. inş herkez gayet sağlıklıdır... ben yarın dr a gidicem kontrolüm var ense kalınlığını ölçücekmişiz... en son 10 gün önce gördüm.. bebeşim biraz uzun olcak galiba az uzun çıktı dedi drkaydirigubbakcemile3 benim iştahım çok açıldı.. saat başı ağzıma bişiler atasım gelio.. bu gidişle top gibi olucam heralde senağlama bu arada göbüşü belli olanlar varmı ???
deryadevrim geçmiş olsun canım. Hiç canını sıkma, bebişin yumuşacık yastıkların arasında güvende. Allah korusun, trafik kazası gibi ciddi bir durum olmadıkça da birşeycik olmaz kuzuya. Ama eşin ayıp etmiş gerçekten:1no2:
Ben bugün 2li teste girdim kızlar. Bebişim 12+1 çıktı ultrasonda. Ense kalınlığı 1,2 mm. Eller, ayaklar, parmaklar, çene, burun yerinde çok şükür. Herşey gayet iyi dedi doktorumuz. Darısı bekleyen diğerlerinin başına
Canım çok şükür iyyim bulantılarım biraz olsun..dindi..kendimi daha iyi hiisediyorumm.. canım umarım testin iyi sonuçlanır dualarımız sizinle...hekese merhaba
mozijiku kedinihal pushing assos burko eslem ve diğer arkadaşlar nasılsınız bakalım:uhm:
çok hızlı ilerliyo sayfalar bazen takip edemiyorum
herkes iyiyidr umarım bebişler de iyidir
ben 12 haftalık oldum haftayada ikili test için gidicez dr inşallah sonuçlar ii çıkar :Saruboceq:
en başında keseyi göreyim diye dua ettim snr kalp atışları snr elleri ayakları maşallah benimki pek hareketli hop hop hopluyo dönüyo boyuna şimdide test için dua ediyorum hayırlısıyla şu 3-4 ayı bi geçirsek zaten hamile olduğumuzu o zaman anlıcaz herhalde
benimde sadece sabah ve akşam bulantılarım oluyo gün içinde biras daha rahatım bu aralar hepsi eçicek allahın izniyle yerimsenibenyerimseniben
salihacımmm ayy kıyamam ben sana senındemi cennette bir meleğin var...bak işte rabbim sana şimdi tekrardan bahşetti o duyguyu.. rabbim bebeğini ve seni korusunn..peki rahim ağzı yetmezliği iiçin tedavi gördünmü canım...ah aysecim hemen actım temmuz annelerini badem arkadsın yazısını okudum.hala aglıyorum yazarken .yaşadıklarım geldi aklıma kızım geldi.bende rahim agzı yetmezliğinden kaybettim kızımı .ilk hamileliğimde.allah sabır versin bademe cok zor bilirim.allah sabır versin.
Selam arkadaşlar; nasılsınız nasıl gidiyor ?? Benim bugün de bulantım oldu.. Kusmuyorum ama ilginç bir bulantı var.. göbüşümde gazdan olduğunu düşünüyorum biraz gergin ve şiş...
ay gel bi öpiim seniŞenizŞeniz
kusura bakma canım ne zamandır takip edemiyodum zaten nasılsın bebişin nasıl?ne kadarlık oldun?
asos cum kime kızgınsın bakem sen ????
selam hanımlar
benim mide bulantılarım hiç geçmiyor
kusmalar azaldı biraz ama, midem ağzımda sanki
ikili test için 2 martta çağırdı doktorum ama yapıp yapmama konusunda kararsızım
Merhaba kızlar, uzun zaman oldu görüşmeyeli. Geçen hafta çok yoğundum ve müthiş yoruldum. Yalnızca son iki sayfayı okuyabildim. Umarım herkes iyidir.
deryadevrim geçmiş olsun canım. Hiç canını sıkma, bebişin yumuşacık yastıkların arasında güvende. Allah korusun, trafik kazası gibi ciddi bir durum olmadıkça da birşeycik olmaz kuzuya. Ama eşin ayıp etmiş gerçekten:1no2:
Ben bugün 2li teste girdim kızlar. Bebişim 12+1 çıktı ultrasonda. Ense kalınlığı 1,2 mm. Eller, ayaklar, parmaklar, çene, burun yerinde çok şükür. Herşey gayet iyi dedi doktorumuz. Darısı bekleyen diğerlerinin başına
Merhaba arkadaslar. Ben hala istirahate devam ediyorum. Nerdeyse 20 gundur doktor disinda disari cikmadim. Cok sikildim ama bebisim icim herseye katlanacagim. Benim bulantilarda azalmaya basladi. Surekli gaviscon kullaniyor reflum de oldugu icin. Bende ikili test icin 26 sinda gidecegim. Dilekcim Izmir de hastaneye karar verdinmi. Ben Bornova sifaya da bikackez gitmistim cok memnun kalmadim. Su anki doktorumdan cok memnunum ama oldukca pahali muayenesi prof oldugu icin.
slm kızlar nasılsınız ben bu gece çok kötü rüya gördüm allah korusun bebeğimi kaybetmiştim düşmüştü rüyamda bebeğim sonra korkuyla uyandım tekrar uyudum aynı rüyayı bi daha gördüm çok tedirginim sizde böle rüyalar gördünüsmü hiç hep hayra yoruyorum rüyalar tersine cıkar diye kendimi avutuyorum ama yinede aklım hep o rüyada
tatlım çok sevindimmmm darısı başımıza çok mutlu oldummmmm.
günaydın kızlar nasılsınız? bebekler? iyi haftalar diliyorum.
benim hafta sonu midem çok kötüydü ama yinede yedim hep bişiyler
Günaydın hanımlar , nasılsınız ? Dün gece kabuslar gördüm durdum bunların dışında iyiyim çok şükür .
Yanlız , karnı kaşınanlar var mı benim dün çok kaşındı bebek yağı falan sürdüm ,yani çok erken bildiğim kadarıyla 12 haftadan sonra olması gerekiyor .
Anlamıyorum ya burko senin için normal ama benim için daha erken ben hafif göbekliydim zaten acaba bunun etkisi olabilir mi ?
Sağol canım. Sana da günaydına.s.Biraz daha sabret nevestacığım,10lu haftada benim de midem berbattı, 11de birden geçti. Bugün 12 olduk ve yediğim gaz yapan yiyecekler rahatsız ediyor, bir de habire midem kazınıyor. Sürekli birşeyler atıştırma gereği hissediyorum. Bulantı kalmadı sayılır
Benim 1-2 gündür karnım ve göğüslerim hafif hafif kaşınıyor. Henüz kaşımadım ama bebeyağı süreceğim bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?